Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Liigapelaajien hokkarit naulaan –ketju

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Dev, 14.06.2014 klo 13.11.

 1. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Kamoon jätkät, tikulla silmään sitä joka vanhoja muistelee. Pihlman sai kuitenkin pelata urallaan yli tuhat matsia lätkää ammatikseen. Se on todennäköisesti vähän saakelisti enemmän, kuin mistä Pikku Pile aikanaan ulkojäillä kirmatessaan haaveili. Pihlman on sen tyyppinen kaveri, joka osaa arvostaa saamaansa ja saavuttamaansa, eikä jää katkerana vanhoja muistelemaan.
   
 2. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Lainaus:
  Kyllä siksi se muistelu ja vittuuntuminen onkin meidän kannattajien homma.
   
 3. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Ilman muuta Pihlmanilla on upea ura takana ja paljon semmoisia muistoja ja kokemuksia mitä moni ei pääse ikinä kokemaan urallaan. Ilman tuota loukkaantumista Pihlmanilla olisi luultavasti kaksi Suomen mestaruutta vähemmän, sillä sopimus Kazanin kanssa oli sinettiä vaille ja Pihlman olisi mennyt KHL:ään pelaamaan Immosen rinnalle. Rahallisesti varmasti helvetin hyvä keikka, mutta olisiko sillä suunnalla luotu lopulta samanlaisia mestaruusmuistoja kuin Suomessa.
  Fanina luonnollisesti harmittaa, kun yksi lempipelaajista joutuu lopettamaan uransa lyhyeen, vaikka se upea olikin. Louhivaara-Hytönen-Pihlman ketju oli yksinkertaisesti mahtava tuolloin 2009-2010 -kaudella ja Pihlman pelasi uransa parasta jääkiekkoa. Sitä samaa Tuomas Pihlmania olisi niin mieluusti nähnyt pidempäänkin jääkiekkokentillä.
   
 4. Scarface Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #44,
  Lainaus:
  Peli oli JYP-Blues ja taklaus tapahtui B1 sisäänkäynnin kohdalla. Tilannehan oli todella harmittoman näköinen mutta taklaus tapahtui todellakin vihellyksen jälkeen. Muistan miten tilanne vitutti sillä hetkellä, kun Pile meni irvistellen vaihtopenkille. Sitä en muista kuka taklauksen suoritti.

  Mitään isompia odotuksia ennen kauden alkua ei ollut, mutta kaikkien yllätykseksi Pile todellakin pelasi todella tehokasta kautta ja huhupuheiden mukaan oli todellakin suuntaamassa Venäjälle. Harmittaa todella paljon Pilen puolesta miten harmiton tilanne vaikutti loppu-uraan ja varmasti myös taloudelliset menetykset olivat isoja.
   
 5. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Jokereissa pelatessaan sen vakavan vaivan jälkeen Pihlman oli valehtelematta yksi jäykimmistä luistelijoista, joita olen koskaan nähnyt liigassa. AIna puhutaan, miten joku pelaaja ei koskaan ollut entisensä tietyn ison loukkaantumisen jälkeen, mutta Pihlmanin tapaus on jäänyt minulle mieleen - propsit tietysti siitä, että pystyi pelaamaan vielä vuosia sen jälkeen liigassa ja vieläpä voittamaan siinä sivussa pari mestaruutta.
   
 6. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Leinolla meni Buffalossa oikeastaan kaikki vituiksi. Hänet hommattiin ykkössentteriksi Buffaloon vaikka kaikki uran parhaat pisteet oli tehnyt laidalla ainakin Jokereissa ja Phillyssä (en muista pelasiko HPKssa laidalla vai keskellä ja jos en väärin muista niin Phillyssä ketju oli Hartnell - Briere - Leino missä ne pisteensä takoi.) . Hieman paineita niskaan eikä eka kausi mennyt ihan putkeen. Toisella kaudella oli lockout ja loukkaantumiset sotki käytännössä koko loppu kauden. Kolmannelle kaudelle lisää loukaantumisia ja lopulta ulososto.

  Viime kaudet on vältellyt Suomessa pelaamista verotuksen takia, koska ulosostoa taidetaan maksaa edelleen seuraavat pari vuotta se 1,2 miljoonaa dollaria. Olisi kyll kiva vielä nähdä Leinon pyörtävän lopettamispäätöksen ja pelaavan kasvattajaseurassaan.

  Jälkeen päin miettien olisi varmaan kannattanut ottaa pienempi soppari esim Phillysta tai jostain muualta, mutta kukapa jättäisi 27 miljoonan dollarin lapun allekirjoittamatta.

  Lainaus:
  boldaus oma

  Hienoisena knoppina voidaan mainita, että Leinon pelatessa se huippukausi Jokereissa päävalmentajana oli Doug Shedden. Shedden oli myös maajoukkueen päävalmentaja, mutta jätti mm-kisoista Leinon ulos vaikka runkosarjassa oli sen n 75 pistettä ja playoffeissa n 20 pistettä mättänyt. Itselläni ei ainakaan ole edelleenkään tiedossa, että se matka olisi loukkaantumisen takia jäänyt väliin.
   
  Viimeksi muokattu: 07.10.2017 klo 05.07
 7. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tuli katsottua tuon kauden tilastoja Leinon kohdalla ja sellainenkin juttu pisti silmään, että pelasi kauden aikana 9 ottelua maajoukkueen mukana EHT:lla kiikaritehoilla. Tuon ei toki silti pitäisi vaikuttaa MM-valintoihin, kun valmentaja oli seurajoukkueessa sama ja siellä mies teki tuhojaan koko kauden ajan.
   
 8. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ottaen huomioon että veti vielä kaudella 14-15 21 maalin kauden ja 6 häkkiä pudotuspeleissä niin onhan tuo tarina hieno miten pystyi vielä kuntoutumaan edes siihen kuntoon että tuo on mahdollista, se liike kuitenkin jähmistyi niin paljon loukkaantumisen jälkeen. Vaikka ei enää ollut entisensä niin asenne varsinkin tulee ekana mieleen, runkosarjakin saattoi mennä surkeasti mutta antoi kaikkensa aina pudotuspeleissä.
   
 9. Ralph Jäsen

  Leino oli parhaimmillaan yliarvostettu, kuten suomalaispelaajilla on tapana tällä palstalla olla. Mutta pahasti aliarvostettu hänestä tuli Sabres-vuosien aikana. Liiga-fanit eivät tahdo joukkueeseen paskaa flegua, joka kuitenkin muualla Euroopassa pelasi mallikkaasti, koska epäonnistui NHL:ssä. Aika harvoin kolmekymppisiä NHL:ssä onnistuvia Liigaan hommataankin.

  Leinon lopettamisuutisessa miestä kutsutaan kovasti flopiksi. En tiedä miten rapiat 300 NHL-ottelua pelannut suomalainen, joka ei junnuna päässyt maajoukkueisiin, ei varattu NHL:ään ja täysi-ikäiseksi tullessana pelasi junnuissa Mestistä, voi olla floppi. Jos joku Puljujärvi pelaa leinomaisen NHL-uran, häntä voi kutsua 2030-luvulla flopiksi.
   
 10. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  En usko, että moni Leinoa flopiksi sanoo. Tekihän mies mittavan uran rapakonkin takana. Uskoisin enemmänkin kyseen olevan siitä, että olisi voinut pystyä parempaankin. Dominointi Liigassa, uusi tulonas ennätys NHL poffeissa ja muutenkin huima kausi Flyersissä. Sen jälkeen lukuisia loukkaantumisia ja ei ollut ehkä enää täysi oma itsensä jäällä? En laskisi itse täysin flopiksi mutta ehkä parempaa moni häneltä lopulta odotti. Etenkin Buffalo Sabres.

  Vähän on tosiaan itselle herrasta jäänyt semmoinen mukavuudenhaluinen taiteiliasielu mieleen. Että ei anna kaikkea jääkiekolle, kunhan pelailee vain. Ehkä samaa on nähneet muutkin (esim maju koutsit) ja siksi Leinoa ei nähty Leijona-paidassa kuin EHTllä ja yksissä kisoissa. Nuihin aikoihin kun kaikkien piti olla joukkuepelaajia isolla Jllä. Eli kaikkien oltava tyyliin samasta muotista ja pelikirjalle/pelille omistanuita. Ja tosiaan 21 EHT peliä 0+0 -6 tehot.
   
 11. Arnold Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM2013
  Ohjaako Pihlman nyt täyspäiväisesti liikennettä Jyväskylässä?
   
 12. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Lainaus:
  Ei vaan on siirtynyt pankin vakuutusasiamieheksi.
   
 13. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
 14. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Niklas Hagmanin pitkä ja ansiokas ura saapui päätepisteelleen.

  Hagmanin twitter.
   
 15. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ei ole enää jäljellä kovin montaa edelleen pelaavaa MM98-veteraania. Onko Niklas Bäckström ainoa? Eero Somervuori ei varmaan ole vielä virallisesti lopettanut, mutta mahtaako sekään enää tulla ehjäksi?
   
 16. Luxray Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Telian Liiga-lähetysten laatu
  Lainaus:
  Timo Ahmaoja pelannut tällä kaudella kaksi peliä II-divarissa.
   
 17. rosvokonna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nykäskylän ylpeys, Bunch of jerks
  Luulin että Pikku-Hakki oli lopettanu jo vuosia sitten. Missähän se on edes pelannu viimeks?

  E: näemmä kerhossa.
   
 18. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Kunniotusta kuitenkin 98 mestareilla.OJ ja pikku Hakki.
   
 19. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Nähtävästi seurasit silmä kovana viime keväänä puolivälieriä, kun suosikkijoukkueesi JYP pelasi HPK:ta vastaan.
   
 20. Crapbag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
  Lainaus:
  Jotenkin kurja ajatus kun oma ikäluokka alkaa siirtymään siviiliin, vaikka omat kontaktia sisältävät urhoilut on heitetty romukoppaan jo aikaa sitten. Tulee ne kilometrit täyteen noilla ammattimiehilläkin, ei mahda mitään.

  Hagman olisi varmaan voinut pelata vielä joitakin hyviä kausia Liigaa, mutta noinkohan se motivaatio tähän miekkailuun oli jo nollissa? Ja jos nyt koitti vaimon aika tehdä omaa uraa, niin hyvä päätös jäädä kuitenkin nuorena miehenä välillä kotiin hiukan pidemmäksikin aikaa ja viettää aikaa muksujen kanssa. Paljonhan tuo taisi olla pois kotoaan matkan varrella, varmaan näillä kovemmilla reissumiehillä hiukan vaikeaa jopa pysähtyä. Siltikin, olisin mielellään vielä nähnyt Hagmanin pelikentillä.
   
 21. Purkan Jauhaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Täytyy kyllä myöntää, että ei sitä Hakkia hirveen usein jäällä huomannut. Katosi aika pahasti kuvista pudotuspeleissä.
   
 22. Kipe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, NHL
  Lainaus:
  Kummalla puolella hakki pelasi?
   
 23. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Jos et osaa itse tietoa kaivaa, niin jääköön salaisuudeksi.
   
 24. rosvokonna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nykäskylän ylpeys, Bunch of jerks
  Lainaus:
  Seurasin toki, en vaan muistanut että hänkin siellä oli. Ei päässyt samalla tavalla tekemään vaikutusta kuten esimerkiksi Hytönen nimiä mainitsemattomille Kerhon kannattajille.
   
  Viimeksi muokattu: 21.12.2017 klo 16.32
 25. Snacilep Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Leijonat