Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Liigapelaajien hokkarit naulaan –ketju

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Dev, 14.06.2014 klo 13.11.

 1. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Lainaus:
  Aikalailla satavarmasti jatkaa vielä kauden Tepsissä. Lähinnä haluaa itse varmistua siitä, että homma vielä kiinnostaa täysillä ja katsoa, että mikä homma Tepsissä on nyt kun uusi valkku astui remmiin.
   
 2. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Liigassa Ilveksen, Ässien ja Tapparan riveissä reilut 700 ottelua (ml. karsinta- ja pudotuspelit) pelannut sekä kahdesti mestaruutta juhlimaan päässyt puolustaja Tapio Sammalkangas on päättänyt ripustaa luistimet naulaan ja lopettaa ammattilaisuransa jääkiekkoilijana.
   
 3. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
 4. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Vähän ohi aiheen, mutta onko monellakin liigajoukkueella päätoiminen pelaajatarkkailija (tai pelaajakoordinaattorihan toi titteli on)? Tuntuu, että suurin osa liigajoukkueista on sellaisia puulaakeja, ettei tällaiset asiat hoidetaan lähinnä verkostojen kautta. Olisi mielenkiintoista, jos esim. Amerikan junnupeleissä kävisi liigajoukkueen skoutti tasaisin väliajoin, voisi löytyä helmiä pidemmällä tarkkailujaksolla.

  SaiPa on onnistunut viime vuosina hyvin, joten siellä tehtäneen jotain hyvin tällä saralla. Monessa joukkueessa taitaa lähinnä toimari käydä urheilupuolen ihmisen kanssa silloin tällöin matkassa vilkuilemassa pelaajia.
   
 5. Daro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Arsenal,BvB, Ducks
  Lainaus:
  KalPalla ainakin tällä hetkellä hoitaa virkaa Kekäläisen Janne. Hankala vielä saavutuksista mitään sanoa, kun aloitti pestinsä vasta äsken. KalPan hankinnoista tulevalle kaudelle on tietty hankala sanoa kuka on Kekäläisen hankita, mutta jotenkin Ikosen ja Texierin haku voisi olla jopa Jannen ansiota. Lavoie ollut vissiin pidempään Jannen tutkan alla, koska teki scoutin töitä kuitenkin KalPalle ennen pestiä.
   
  Viimeksi muokattu: 02.08.2017 klo 03.10
 6. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Ok, tämä olikin mennyt ihan ohi. Hienoa, että asiaan on Kuopiossa panostettu!
   
 7. Punamusta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Leijonat, SM-liiga ja NHL
 8. Odvelli Jäsen

  Ilmeisesti Pat Mullane löi hokkarit naulaan 27 vuoden iässä. Lähteenä miehen instagram.
   
 9. forrest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Jets, Panthers
  Seuraava lopettavien pelaavien joukkoon lisättävä nimi on Atte "Faija" Pentikäinen, joka kertoi asiasta Instagramissaan.
   
 10. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Tapparassakin piipahtanut Teemu Laine on ripustanut hokkarit naulaan.
   
 11. tunsbe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS&NHL, #11, #9, #71, #96, #55, #24, #8, #64, #47
 12. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
 13. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Leino oli suht uskomaton pelaaja ja vittumainen vastustaja Kerhossa ja etenkin myöhemmin Jokereissa - sekä tietysti NHL:ssä Philadelphiassa pelatessaan. Huhheijaa, noistakin ajoista on vuosikymmen.
   
 14. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Ei tullut siis sitä jäähyväiskauttakaan, vaan ura loppui sitten tähän. Hyvä ura se olikin, vaikkei Leino Buffalossa onnistunutkaan, mutta niistäkin peleistä tilille napsahtaa hyvät korvaukset, joten turha jäädä surkuttelemaan.
   
 15. Ränse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Ray Bourquen ajan Bruins, Luleå, SAIK
  Leinosta jäi kyllä kuva että paljon jäi saamattakin. Oli yksi dominoivimpia Liigapelaajia aikanaan. En tiedä mikä meni vituiksi mutta potentiaalia olisi ollut kovempaankin uraan.
   
 16. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Leino ei ole katkera... no en minäkään olisi kun lottovoitto sopparin teki ja vieläkin taitaa miljoonat kilistä tilille. Bille Beinoakin käyttää Loirista Villeen ja Galleen.
   
 17. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, Blaugrana, VGK, Bulls & Raiders
 18. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Hieno mies ja urakin olisi ollut paljon hienompi ilman sitä yhtä turhaa ja vihellyksen jälkeen tullutta taklausta, jossa Pihlman loukkasi polvensa.
   
 19. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Raskasjalkaisille pelaajille on yhä vähemmän tilaa Liigassa. Jos putki kulkee niin voit pelata vaikka nelikymppisenä (esim Vahalahti, Kallio) mutta jos alkaa jäädä jatkuvati tilanteista jälkeen on syytä siirtyä johonkin euroopan pienempään sarjaan pellailemaan tai laittaa hokkarit naulaan. Pile teki varmasti ihan oikean ratkaisun ja pisteet siitä hänelle.
   
 20. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Lainaus:
  Pile ei ollut raskasjalkainen ennen sitä kuuluisaa loukkaantumistaan, suoraan sanoen näin kannattajana yhä vituttaa tuo vihellyksen jälkeen tullut taklaus jossa Pihlmanin polvi meni. Oli liigan paras pelaaja ennen vammautumistaan ja todennäköisesti yhä pelailisi liigaa kovemmissa sarjoissa ilman tuota. Noh tämä on jossittelua joten sinänsä turhaa. Kaikesta huolimatta Pihlman teki hienon uran ja on modernin ajan JYP- ikoneita. Hattu päästä ja kiitos Pihlman!
   
 21. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Tämä. Pile pärjäsi kuitenkin jalalla jopa niin hyvin, että pääsi MM-kisoihin mukaan. Monelta on unohtunut se Pihlman, joka oli iso osa JYPin menestystä ennen tuota surullista loukkaantumista ja sairaalabakteeria. Taidot eivät toki kadonneet mihinkään, mutta valtavan paljon mies antoi tasoitusta tuon yhden turhaakin turhemman (Säiliön?) taklauksen jälkeen.
  Oman muistikuvan mukaan tilanteessa oli varsin hyvin aikaa Bluessin pelaajalla jättää taklaamatta, mutta ilmeisesti tappiotilanne kuumotti niin paljon, etät oli pakko viedä taklaus loppuun, vaikka pilli oli soinut jo hyvissä ajoin ennen.
   
 22. Stevie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Oli parhaimmillaaan kova maalintekijä ja herätti pelkoa vastustajankin leirissä. Hienon uran veti kaveri.
  Lainaus:
  Koska tämä tapahtui ?
   
 23. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Lainaus:
  Peliä en muista, mutta kausi oli siis 2009-10, Pihlman johti muistaakseni loukkaantumishetkellään niin SM-liigan pistepörssiä kuin pisteitä/ottelu tilastoakin. Molemmat voitti kauden päätteeksi Jori Lehterä. Pihlman oli kuitenkin ennen tuota loukkaantumistaan kokonaisvaltaisesti liigan paras sekä dominoivin pelaaja ja pelasi ylivoimaisesti uransa parasta kiekkoa.

  Tuomas Pihlman - Eliteprospects.com

  Pitkittynyt loukkaantuminen sairaalabakteereinen vei sitten Pihlmanin pelaamisesta parhaimman terän ja teki Tuomaksesta aika yksipuolisen maalintekijän. Veti toki loukkaantumisen jälkeenkin ihan hyvällä tasolla, mutta ei ollut enään ketjunsa tai joukkueen pelilinen moottori.
   
 24. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  Niin ja lisätään Pile-keskusteluun vielä se pointti, että tuona surullisen kuuluisana keväänä 2010 JYP keksi peluuttaa "väkisin" Pihlmania kaksi playoff-ottelua. Pilen kausi julistettiin muistaakseni menneeksi jo ennen sairaalabakteeria, bakteeri toi sitten vielä lisää hidastusta kuntoutukseen. Silti JYP päätti kesken playoffien vetästä Pilen puolikuntoisena kokoonpanoon, ja varmasti pahensi vammaa. Seuraava kausi menikin Jokereissa itseään kuntouttaen.