Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Liigapelaajien hokkarit naulaan –ketju

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Dev, 14.06.2014 klo 13.11.

 1. Pistelinko87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,Bruins,KHL-Jokerit, kansainvälinen jääkiekko
  Liigaa monessa eri seurassa edustanut maalivahti Jere Myllyniemi lopettaa uransa. Mennellään kaudella molari edusti Mestiksessä Ketterää.

  Jere Myllyniemen uratilastot: Jere Myllyniemi - Eliteprospects.com
   
 2. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lunettes couleurs
  Upea ura päättyy! Liiga-tähti Tomi Kallio iskee hokkarit naulaan - paljasti asian tunteikkaalla tavalla | SuomiKiekko

  Tämäkin päivä se sitten saapui. Miehestä montaa mieltäkin voi olla kuten kaikista, mutta sitä ei voi kieltää etteikö melkoinen ja harvinaislaatuinen pelaaja ois kyseessä. Harva noin kovalla tasolla pelaa noin pitkään, ja mitkö pisteet vielä viimeiselläkin.

  Tosiaan sanottavaa vois olla muutakin, mutta sanotaan nyt vaan, että Kiitoksia Tomi Kallio, hienoja pelejä ja komea ura, ansaittuja eläkepäiviä vaan.
   
  FASlapsi tykkää tästä.
 3. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Kiitoksia Kalliolle upeasta urasta. Aiheutti pelaamisellaan allekirjoittaneelle paljon vitutuksen aihetta vastustajan riveissä, mutta niinhän se loistavan pelaajan kuuluukin. Mitäköhän Kallio sitten meinaa seuraavaksi tehdä? Jatkaako jollain tavalla kiekon parissa ja pysyykö Turussa?
   
 4. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Oho. Vaikka ikää onkin, niin onhan tuo kuitenkin yllätys. Yllätys siksi, että viime kausi meni kuitenkin niin hyvin, että annettavaa kentällä vielä varmaan olisi ollut.
  Hattu päästä; hieno ura ja hieno pelaaja.
   
 5. SammyRumour Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & SHL
  Hieno mies ja pelaaja. Aiheutti usein päänvaivaa itselleni ja vastustajille.

  Huumorilla voi kai sanoa, että tämä on helpotus.
   
 6. KooJii_#1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Detroit Red Wings
  Hieman yllätyis, että laittaa hokkarit naulaan jo nyt kun tuntu olleen viime kaudella vielä niin hyvässä tikissä. Tepsin pappatrio hajoaa pikkuhiljaa ja iso kasa johtajuutta myös sen myötä. Vastustajien kannalta tää on tietysti hyvä uutinen, mutta kyllä noin rautasen ammattilaisen lopettamispäätös on aina sääli, vaikka jossain vaiheessahan se on edessä joka tapauksessa. Kiitokset Kalliolle hienosta urasta ja esimerkillisestä päivittäisestä tekemisestä, joka mahdollisti pelaamisen hyvällä tasolla näinkin pitkään.
   
 7. Oskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
  Sportin hyökkääjä Jesse Rantamäki lyö hokkarit naulaan 21-vuotiaana. Lopettaa terveydellisistä syistä.

  Ei nyt mikään järisyttävän iso uutinen, mutta omituiselta tuntuu, että joutuu lopettamaan noin nuorena vedoten terveyteen.

  Jokin vakava sairaus vai eikö kunto muuten vain enää kestä?
   
 8. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Nyt oli niin outo nimi, että oli pakko googlata.

  Kaipa hänetkin voi Liiga-pelaajaksi laskea, kun soppari on kirjoitettu, paita on päällä ollut ja nimikin kokoonpanoliuskassa. Saldo Liigassa on neljän kauden aikana 22 ottelua pisteillä 0+0 ja Mestiksessä seitsemän koitosta samoilla saldoilla eli miesten peleissä jäivät tehopisteet tekemättä.

  Lainaus:
  Tsemppiä joka tapauksessa Jesselle ja kaikkea hyvää.
   
 9. Oskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
  Lainaus:
  Niin ei ole Rantamäki itsellenikään tuttu nimi ym (eikä varmaan kovin monelle)... mutta mielenkiinto heräsi kun tosiaan lopettaa terveydellisistä syistä.
   
 10. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Kyllä näistä tapauksista tulee aina mieleen, että kyse on jostain jääkiekon ulkopuolisesta sairaudesta. On todella ikävää, kun nuoret kaverit joutuvat lopettamaan uransa terveydellisistä syistä juuri ammattilaisuuden kynnyksellä. Olen itse saanut tällaista tilannetta seurata toisen lajin puolella aivan liian läheltä. Hirvittävän kova paikka, kun se vuosien työ alkaa juuri tuottamaan tulosta ja pitkäaikainen unelma on toteutumassa.

  Kaikkea hyvää Jesselle jatkoon. Toivottavasti kyse ei ole mistään sellaisesta asiasta, joka vaikuttaisi liian negatiivisesti koko loppuelämään muilta osin.
   
 11. Kansankynttilä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Tämän päivän Pohjalaisessa oli Rantamäen haastattelu, jossa kertoi rannevammojen vaivanneen viimeiset kolme kautta ja nyt lääkärin päätöksellä hokkarit naulaan. Harmillista toki tämäkin, muttei onneksi sen ”vakavampaa”.
   
 12. Brent Sapergia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Nuorten miesten yleisin vaiva.
   
 13. Schimanski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
 14. Gleb Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
 15. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
 16. Sabaton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
  Lainaus:
  Vaikka Honkasen ura jo 22-vuotiaana päättyy niin ihan mukavasti kertyi palkintokaappiin täytettä:

  AWARDS BY SEASON

  Tiedot kopioitu eliteprospectista.
   
 17. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Voisi nyt jo ennustaa, että poika tulee katumaan päätöstä muutaman vuoden päästä. Toki jos kova duuni ei maista niin sitten nuorten maajoukkuepelitkään eivät pitkälle kanna mutta pohjaa olisi varmasti ollut ammattilaiskiekkoilijan uraputkeen.
   
 18. Anrii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, JarPa
  Manussa oli aineksia hyväksi liigapelaajaksi ja haaveilin paluusta mustavalkoisiin pienen kierroksen jälkeen. Harmi että päätti lopettaa.
   
 19. tombz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tps,Nhl,Tuto,Turkulainen juniorijääkiekko
  TS: Aikakausi suomalaisessa kiekossa päättyy – Petteri Nummelin lopettaa uransa

  Kiitokset Petulle mielettömästä urasta. Nyt on kaikki MM95-kultamitalistit lopettaneet uransa.
   
 20. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lunettes couleurs
  Petulle pitää kyllä nostaa hattua, hulppea ura! Ja oikeastaan aina ollut miellyttävä pelaaja ja jollain tapaa suosikki. Parhaimmillaan oli aivan maaginen. Cheers!

  Nyt kohti uusia seikkailuja onnea matkaan.
   
  FASlapsi tykkää tästä.
 21. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ilmeisesti kun viimekaudella ei tullut kun 9 matsia mestiksessä niin myös jotain loukkaantumisia ollut jotka vaikuttanut päätökseen. Varmaan tässä tilanteessa alkaa myös näkyä tuo seurojen maksukyky liigan ulkopuolella. Ei kaikilla lupaavillakaan kavereilla riitä ilman korvaúksia kauan intoa yrittää sitä läpimurtoa. Ei varmaan ainoa kaveri joka samaa pohtii tuossakohti uraa.
   
 22. forrest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Jets, Panthers
 23. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat KalPa
  Lainaus:
  Luulin Nurmea vanhemmaksi kuin 33-vuotiaaksi. Pelannut kuitenkin tosiaan todella paljon ja uralla on tuo kausi 2013-14 kun runkosarjassa tuli vain kuusi ottelua.

  Viime kausi oli hankalampi mutta olihan tuo kyllä tasaisen varma pelimies ja teki usein kyllä hyvät pisteet. Luulisi että liigasta olisi pelipaikka vielä löytynyt, mutta toisaalta jos ei mieleistä roolia enää ollut ja uralla on kuitenkin saavuttanut liigatasolla aikalailla kaiken mahdollisen, niin kunnioitettavaa on kyllä sekin että pistää hokkarit naulaan jos paloa ei enää ole.

  Käsittääkseni mitään loukkaantumisia ei Nurmella ollut tämän päätöksen takana?
   
 24. AAPEEli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Ei kait mitään loukkaantumisia ollut. Viisikko pelissä ei vain mahtunut Tapparan hyökkäykseen. Nurmi oli muutenkin hidas ja jokseenkin turha viisikkopelaamisessa. Ylivoimalla hän sitten takoikin niitä pisteitä senkin edestä. Mitä enemmän ollaan menty nopeamman pelaamisen suuntaan, sitä enemmän vain hänen tyyppisiä pelaajia tippuu kilpailusta pois.

  Korjatkaa jos olen väärässä.
   
 25. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK