Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Liigan varmistuneet siirrot

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Tähtipakki, 27.10.2010 klo 21.37.

 1. Eric Rooslind Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä Kärpissä maksetaan kovia palkkoja muutenkin hyville pelaajille, kuin vain pistepörssiä tuijottamalla. esim. Lasu ja Pyörälä.
   
 2. Jonechkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Florida Panthers
  Lainaus:
  Ovatko NHL-scoutitkin siirtyneet teksti-tv -scouttaukseen, kun eivät näe muualle, kuin pistepörssin top kymppiin?
   
  Goner, HOOLIGAN_, Arturo ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 3. Via Dolorosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kristián Pospíšil
  Lammikosta tulee mieleen aikoinaan Lukkoon saapunut Antti Laaksonen, joka mittavan NHL-uran tehneenä oli erittäin hyvä ja laadukas hankinta kotimaan kaukaloihin. Lammikolla ei ole Laaksosen kaltaista uraa takana NHL:ssä, mutta ikääkin taitaa olla lähes 10 vuotta vähemmän siirtyessä Kärppiin ja taitaa olla parhaassa peli-iässään tällä hetkellä.

  Kyllä sinne Kärppiinkin vain vetoa tuntuu olevan, vaikka Tappara ei Lammikkoa halunnutkaan. Omassa roolissaan saattaa olla jopa Liigan paras pelaaja, kunhan ei kukaan odota pistepörssin voittoa.
   
  mayra tykkää tästä.
 4. HokiJone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Mörkö
  Lainaus:
  En ymmärrä tätä lausetta. Miten Kärppien vetovoima ja Tapparan haluttomuus ostaa Lammikko korreloivat keskenään?

  Missä niin lukee, että Tappara ei halunnut Lammikkoa?
   
 5. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Lainaus:
  Tappara ei julkaissut Lammikon sopimusta? Mikki ottaa kenet haluaa.
   
  Punamusta, Pika1, sekolust ja 14 muuta tykkäävät tästä.
 6. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Missä kohtaa näin sanoin? Kunhan vain totesin, että työteliään ja rikkovan pelityylin pelaajilla on enemmän vaikeuksia nousta takaisin NHL-kaukaloihin, jos sieltä jossain välissä pois putoaa. On vaikeampi nousta esille tuon kaltaisena pelaajana, mutta toki edelleen täysin mahdollista. Skoutit katsovat joka tapauksessa pelaajien otteluita ihan itse, joten muutkin ominaisuudet pääsevät esille.

  Lammikon tapauksessa ei todellakaan tarvitse olla missään pistepörssin top kympissä erottuakseen NHL-skouttien listoilla edukseen, mutta ei myöskään olisi varaa flopata ihan täysin pisteiden teon suhteen.
   
 7. Goljat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Hokki, Puolangan Ryhti, Sebastian Aho
  Lainaus:
  Luulen et Lammikko palasi Eurooppaan kehittämään kiekollista peliä. Mukavat pisteet kun takoo liigassa, niin voi olla taas kysyntää Amerikan mantereella.
   
  RäpyläRepe tykkää tästä.
 8. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Aivan varmasti juuri näin. Toivon myös, että siinä onnistuu.
   
 9. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Hiphei! Siitä sitten Kärpät hommasi Lasun korvaajaksi tuoreen maailmanmestarin suoraan NHL:stä. Olipa aikamoinen nyrkinisku pöytään Aholta.
   
 10. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lasun viime kauden pisteisiin Lammikolla on tekemistä, mutta yleisesti voi olla varsin hyvä korvaaja. Ja toki edelleen sen verran nuori, että kehitystä on odotettavissa. Kärpissä on muuten yksi viime kaudelta tuttu pelaajakin hänellä, sillä Byström pelasi samassa AHL-joukkueessa.
   
  Pekka Kaukalo ja mayra tykkäävät tästä.
 11. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Kärppien sivuilla Lammikko kertoo tuntevansa Byströmin tosi hyvin, koska on pelannut kahtena kautena samassa AHL-joukkueessa. Oli iloinen siitä, että myös Byström pelaa ensi kaudella Kärpissä.
   
 12. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Suoraan AHL:stä, epäsuorasti NHL:stä.
   
 13. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Hassutella aina soppii. Lammikko pelasi viime kaudella 40 ottelua NHL:ssä ja 36 ottelua AHL:ssä. Kelpaa minulle, joten tervetuloa!
   
 14. Ikuinen try out Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat SaiPa
  Lainaus:
  Itse asiassa tulee kotoontaan, eikä NHL:stä. Tämähän kävi selväksi jo viime vuonna Quinceyn kohdalla. NHL:stä voi kuulemma väittää tulevansa ainostaan jos liigaseura ostaa ulos voimassa olevasta NHL -sopparista.

  Tosiasiassa kova hankinta Kärpiltä ja mukava nähdä mies liigajäillä.
   
  mayra ja McTorso tykkäävät tästä.
 15. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Lammikon saldo Ässissä oli 5.2+0=2
  Kolme AHL-kautta ovat 143 ottelussa 20 maalia. NHL:ssä mies taisi lähinnä lakaista rännikiekkoja pienellä vastuulla ja näin maalitili jäi avaamatta. Hyvä luistelija ja vääntäjä MM-kisojen perusteella, mutta mikään Lasun korvaaja tai pistelinko tuskin kyseessä, vaikka junioritasolla onkin pystynyt myös pistetehtailuun.
   
 16. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Eihän Lasukaan mikään varsinainen pistelinko ollut. Viime kausi toki toi sen 37 pistettä mutta sitä ennen ei ole koskaan päässyt edes 30 pisteeseen. AHL:ssä pisteitä on tullut se 0,4 per peli eli pienellä petrauksella voisi tuon Lasumaisen 30 pinnaa saada kasaan.

  Mutta ei tästä nyt toki kannata mitään kiekollista virtuoosia varmaan odottaa. Senttereistä Kärpillä Kristof hoitaa sen puolen ja laidalta Jokinen, Pesonen ja miksei Pyöräläkin antavat siihen taustatukea. Varauksin myös Metsävainiolla on potentiaalia kasvattaa kiekollista roolia. Lammikolta sitten tuollaista yleispeliä ja jonkin verran haluaisin vetää yhtäläisyysmerkkejä Joonas Kemppaiseen. En nyt sano että tulee yhtä hyvä olemaan, mutta kyllähän tuossa raamit siihen on.

  Mannerilla on hyvä historia näistä nuorten pelaajien kehittämisestä joten kyllä itsellä on luotto siihen että Lammikostakin saadaan työteliäs sentteri joka myös kykenee tekemään jonkun 30 tehopistettä.
   
 17. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  John Persson Mora IK -> SaiPa

  Mietaakin yllättyi.
   
  redpecka, mayra & heavylutaa18 tykkäävät tästä.
 18. Via Dolorosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kristián Pospíšil
  Onko muuten poikkeuksellisen paljon ruotsalaisia nyt Liigassa?

  Dyk
  Motin
  Karlsson
  Weigel
  Byström
  Westerholm x 2
  Press
  Persson
  Steen
  Ytterell
  Stenqvist
  Åkerström
  (Holm, Windlert, Larsson)
   
 19. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Lainaus:
  Strömwallin jalanjäljissä?

  On SaiPallakin paperilla ihan ok ykkösketju liigaan.
   
  redpecka tykkää tästä.
 20. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Yrittävät pirulaiset tulla hakemaan Liigasta oppia, että pääsisivät taas juhlimaan Maailmanmestaruutta.
   
  redpecka, Kulkija, RaakaSamppa ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 21. Tpip Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
  Lainaus:
  Ruotsin kruunun tilanne tekee euroilla rahastamisen houkuttelevaksi.
   
 22. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Lainaus:
  Mahtava fiilis tästä. Harvoin sitä saadaan NHL:ssä ja Ruotsin maajoukkueessa pelattuja hurreja tänne parhaassa iässään. Viime kaudella SHL:ssä 27 peliin yhdeksän maalia lupaa hyvää Zabon ja Ramun rinnalla.
   
  redpecka ja heavylutaa18 tykkäävät tästä.
 23. R & L Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Varmasti Strömwallin, ja myös Thorellin menestys ajaa näitä "perus" SHL janttereita testaamaan siipiään isommassa roolissa Liigan puolella.

  Tuo 40+pinnaa Liigassa on kumminkin kovempi juttu kuin puolet vähemmän SHL:ssä, jos ajatellaan rahakkaita sopimuksia Sveitsiin tai Venäjälle.

  Saipan ykkönen on kyllä oikein klassinen Rouhija-Pelinrakentaja-Maalintekijä ketju. Mielenkiintoista nähdä miten toimii, koska nykysuuntaus taitaa olla menossa juurikin pois näistä "roolituksista" kohti kokonaisvaltaisempaa ajattelua.
   
  redpecka ja heavylutaa18 tykkäävät tästä.
 24. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  On se hyvä asia, että haluavat tulla heikommasta sarjasta vihdoin pelaamaan Liigaan. Kunhan vaan majukäskijä tajuaisi sitten ottaa kaverit mukaan majuun.
   
  Waqu, heavylutaa18 & teba tykkäävät tästä.
 25. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Vaikuttaa hyvältä hankinnalta tämä Persson ja toivottavasti SaiPa kasaa ketjun Persson-Ramstedt-Zaborsky, olisi todella mielenkiintoinen ketju ja voisi myös olla ihan Liigan terävintä kärkeä. Riskiä toki löytyy kun Ramulla kausi pelaamatta alla ja Zabon käyrä ollut laskeva sekä Perssonilla vajaa kausi alla, mutta ainahan riskejä on.

  E: Uskon myös Lammikosta olevan paljon iloa Kärpille. Laiturina olen tosin miestä aina pitänyt, onko Lammikko pelannut keskellä viime vuosina sitten mitenkä?