Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Liigan varmistuneet siirrot

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Tähtipakki, 27.10.2010 klo 21.37.

 1. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Lainaus:
  Kaikki kunnia Strömwallille ja Thorellille, mutta jos verrataan millä meriiteillä nuo saapuivat Suomeen, niin kyllä Persson on siinä vertailussa ihan eri tason seppä.

  Tässä numerot vertailuksi:

  Pelit Ruotsissa (SHL/Allsvenskan)
  Persson: 181 / 0
  Thorell: 105 / 149
  Strömwall: 87 / 55

  Pelit Pohjois-Amerikassa (NHL/AHL/ECHL)
  Persson: 10 / 177 / 0
  Thorell: 0 / 0 / 0
  Strömwall: 0 / 44 / 2

  SHL-tehot
  Persson: 37+20=57 0,31p/o
  Thorell: 4+6=10, 0,10p/o
  Strömwall: 9+5=14, 0,16p/o

  AHL-tehot
  Persson: 0,42p/o
  Thorell: -
  Strömwall: 0,14p/o

  Persson ei ole joutunut pelaamaan peliäkään Allsvenskanissa, kun taas Persson ja Strömwall pelanneet puolet ajasta siellä. Persson on myös tuosta kolmikosta ainut, jolla on NHL-varaus ja joka on edustanut Ruotsia aikuisten maajoukkueessakin.

  Toki kovemmista ennakkomeriiteistä huolimatta ei ole mitään takeista siitä, että Persson Suomessa pystyy lähellekään Thorellin tai Strömwallin suorituksiin. Mutta tässä vaiheessa fiilis on hyvä.
   
  iSing, Pekka Kaukalo & Individual tykkäävät tästä.
 2. Lainaus:
  Eikö näitä nyt ole aikaisemminkin tullut jo esim. jostain Norjasta, EBEListä ja Allsvenskanista kasvavin määrin?
   
 3. LOFIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1922
  raju, iSing, Zodiac ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 4. Raimoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
  Kova on ruottalaisten vyöry Suomeen. Seuraava maaliruisku Holm?
   
 5. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Ei näyttäisi olevan Holmilla peliäkään muuten SHL:ssä. Larssonilla urallaan 54 peliä 0+2. Spinkeiltä löytyy kuitenkin melkein 20 pisteen kausi SHL:stä...
   
 6. LOFIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1922
  Lainaus:
  Eipä sitä Thorellinkaan SHL tilastot varsinaisesti mitään huipputasoa olleet (105 ottelua, 4+6) mutta niin se vaan takoi kovaa tulosta Suomessa.

  Tepsillä ovat viime vuosina nämä Ruotsin skouttaukset onnistuneet pääasiassa aika hyvin.
   
  Zodiac tykkää tästä.
 7. Raimoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
  Lainaus:
  Unohdin kuinka Spinkit dominoi Liigaa. (Mihin tämä sitten liittyikään.)

  Pisti vaan silmään tuo 16-17 maalikuninkuus 28 kaapilla, vain 8 syöttöä. Ja ihan hyvin näyttänyt majailevan maalipörssin topissa. Ei Allsvenskan nyt ihan olematon sarja ole, eli ihan tasokasta suoritusta mieheltä.
   
 8. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Tämä on totta. Lähinnä vaan kuitti niille, jotka Spinkit (ei Raimotonille) dumasivat jo etukäteen. Ruotsista löytyy noita väliinputoajia, jotka eivät saa SHL:ssä isoa roolia, mutta omaavat ominaisuuksia sellaisen ottaa vaikka Suomesta, kun annetaan kunnon mahdollisuus. Holmilla näyttää olleen aika kanuunakausi takana Allsvenskanissa.
   
  Wizzö tykkää tästä.
 9. Raimoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
  Lainaus:
  Okei, nyt ymmärsin. Taidan silti kuulua siihen siihen porukkaan, joka on vielä hieman skeptinen Spinkkien suhteen. Täytyy tarkkailla kavereita ja sitten antaa parempaa tuomiota.
   
 10. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Eihän kukaan oikein tiedä vielä, että kuka näistä tulee olemaan hitti ja kuka ei. Se vaan, kuinka täällä joku/jotkut tuntuvat pitävän tehoilua Allsvenskanissa automaattisesti kovempana meriittinä (ja parempana pelaajana) kuin tuollaista 10-20 pisteen SHL-kausia, niin en sitä ihan välttämättä allekirjoita.

  Onneksi kausi alkaa aika pian, niin nähdään vähän, millaisia miehiä nää kaikki uudet ruotsalaiset oikeasti on.
   
 11. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Lainaus:
  Missä Spinkit on dumattu etukäteen? Menevät aika samaan kategoriaan kuin tämä Holm tai vaikkapa IFK:n hankkima Dyk. Arpoja, jotka voivat parhaimmillaan olla huippupelaajia, mutta ihan mahdollista on myös se, että eivät näe edes joulua Suomessa. Ulkomaalaishankinnoissa on aina normaalia suurempi floppiriski ja jos hankinta tulee Liigaa heikommasta sarjasta, niin silloin se riski on vielä normaalia isompi. Tämä Holm (tai Dyk tai Spinkit) voi olla uusi Thorell tai sitten uusi Mitch Wall. Todennäköisesti kuitenkin jotain tuolta väliltä.
   
  iSing ja Wizzö tykkäävät tästä.
 12. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Lainaus:
  Muistelin vaan kevään keskusteluja asian ympärillä.
   
 13. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Jep, näiden kohdalla parempi katsoa Allsvenskanin tehoja, painottaen viime kausia. Näitä kaikkia yhdistää se, että eivät ole aivan riittäneet SHL:ään, mutta ovat huippuja Allsvenskanissa. Liiga on hyvä väliporras tämän kaltaisille pelaajille.

  Hyvät haut TPS:ltä, epäilen että vähintään kaksi kolmesta tulee olemaan hyviä Liigapelaajia, miksei toki 3/3:kin. Nuo 24 ja 26 vuotiaat ovat tilastojen perusteella late bloomereita, jotka saattaa ottaa isojakin steppejä seuraavina kausina. Paljon parempana pidän näitä hakuja, kuin jotain AHL-jyrien hakemista tänne jumalan selän taakse opettelemaan Eurooppalaista lätkää.
   
  iSing tykkää tästä.
 14. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Pelasiko Holm muuten tuolla maalikuninkuuskaudellaan Weigelin laiturina? Ainakin ilmeisesti viime kaudella Jukureihin siirtyneen Weigelin syötöistä nakutteli maaleja AIK:ssa ja Södertäljen pistekärjessä molemmat Holmin saadessa maalikuninkuuden.
   
 15. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Markku Flinck, Jukurit - > Nokian Pyry
   
  Petofani tykkää tästä.
 16. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Viime kaudella Lukossa ja Pelicansissa pelannut Manuel Ganahl näyttääpi palanneen takaisin Klagenfurtiin, eli pelaa ensi kaudella EBEL-sarjassa.
   
 17. I own your face Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
 18. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Mikähän tässä on taustalla? Flinck ei ole vielä iällä pilattu ja viime kausi sujui käsittääkseni Jukureissa ihan hyvin. Hakeeko edelleen pelipaikkaa liigasta?
   
 19. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Joku heitti, että hänen parempi puolisko saanut töitä/on duunissa lähellä Nokiaa. Tiedä sitten paikkaansapitävyyttä. Eiköhän tuo Tapparaan vielä mene
   
 20. Kunto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Pyryn sisältä kertovat, että Flinckillä ei ole sopimuksessaan liigapykälää. Mikäli pitäisi paikkansa, niin Liigassa pelaaminen on siis Pyryn käsissä.
   
 21. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  Lainaus:
  Sen päivän haluan nähdä, että Pyry (tai muu divarijengi) estää jotakuta pelaamasta Liigaa. Eiköhän siellä olla toistaiseksi,. Kunnes paikka löytyy. Ipassa voisi kenties kyllä yhdelle Flinckille sopiva rako olla.
   
  Nukkemurhaaja tykkää tästä.
 22. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Flinck pelasi itse asiassa todella hyvän kauden Jukureissa ja vähän ihmeelliseltä vaikuttaa tämä urasiirto paria sarjaporrasta alemmas, jos ei sitten tosiaan ole isosti alkanut kiinnostaa ne "muut asiat" (tai siis tulla ammattipelaamisen tielle, tosin siinä tapauksessa luulisi muitakin vaihtoehtoja keksivän kuin uhrata sama työmäärä ja -aika siihen että saa touhuta kulukorvauksilla). "Taito-"Markulle olisin kyllä mielelläni nähnyt jatkopahvin Jukureihin.
   
 23. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Harmittavasti Skarekin lopullinen läpimurtokausi jää liigassa pelaamatta, sillä NHL kutsuu:

  Jakub Skarek New York Islandersiin

  Saas nähdä, mitä tulee markkinoilta sisään.
   
 24. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Jakub Skarekin siirto Islandersista Islandersiin varmistui?

  Tuskin NHL kutsuu vaan AHL. Thomas Greiss tai Semyon Varlamov ei tule väistymään Skarekin tieltä. Greissin sopimus päättyy ensi kesänä, joten varmaan seuraavalle kaudelle Skarekia suunnitellaan NHL:ään Varlamovin pariksi.
   
 25. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Odotinkin jotain hassuttelua. Pelaajaoikeudet eivät toki siirtyneet, mutta pelaaja siirtyi Pelicansin organisaatiosta Islandersin organisaatioon, vaikka lainasopimus kyseessä olikin Lahteen.

  NHL voi toki olla tällä kaudella liian kaukana mahdollista muutamaa peliä lukuun ottamatta, mutta NHL-organisaatioon kuitenkin.