Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Liigan varmistuneet siirrot

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Tähtipakki, 27.10.2010 klo 21.37.

 1. Tähtipakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Forza Kimi!
  No kai se on pakko tällainen tehdä! Koko ajan menee pelaajien hankintoja ohi kun on vain ketjut "Siirtohuhut" sekä "Kovimmat siirrot". Kaikkia noihin ketjuihin ei voi kirjoittaa. Eli tänne olisi tarkoitus lisätä kaikki SM-Liigassa tapahtuvat siirrot. Toivottavasti on käyttöä ja toivottavasti tällaista ketjua ei vielä ole joka on vain mennyt sokealta ohi.
   
 2. Ojamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Fedor, sääntö 17 §
  Hyvä ketju, itsekin melkein uskalsin tälläisen avata. Listataan nyt joitain viime päivien siirtoja:

  Justin Forrest -> Jokerit (tryout)
  Antti Aarnio -> SaiPa (tryout)
  Tenkrat ja St. Pierre (Rosa) -> Kärpät
   
 3. Iskender Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP,LA Kings, Türkiye Buz Hokeyi Federation
  Paljon on tullut vaihtoja ja lainoja liiga ja mestisjoukkueiden kesken.

  Esim. Tomi Pekkala Tappara => LeKi ( laina)
   
 4. Hans Geering Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Doncaster Spinners
 5. Kaukosäädin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Boston Bruins ja Real Madrid
 6. Mängimies Jäsen

  En halua tästä ketjusta mitään linkkikokoelmaa, mutta todettakoon, että Jatkoajan oma siirtosivu on myös ihan pätevä näiden siirtojen osalta. Mukana myös lainasiirrot.
   
 7. Ojamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Fedor, sääntö 17 §
  Lainaus:
  Eiköhän tälle aiheelle tule käyttöä lähinnä siirroista yleisesti keskusteltaessa, kaikki kun ei kuulu Kovimmat siirrot -topikkiin.
   
 8. Tähtipakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Forza Kimi!
 9. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
 10. Wrighter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Buffalo Sabres
  Lainaus:
  Voitko kertoa vielä nimen? Tuo linkki kun ei toimi enää. Ei sen luulisi vaikeaa olevan tuo nimen kertominen. Minä en edes jaksa kaiken maailman linkkejä avata.

  Kuka muu kuin Svensson sinne Ipaan on mennyt?
   
 11. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Olisiko sinne pitänyt jonkun muun mennä? Viesti lähetetty 27.10 ja samana päivänä Ilveksen sivuilla julkaistiin juttu Svenssonin joukkueeseen liittymisestä.
   
 12. Wrighter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Buffalo Sabres
  Lainaus:
  Vitustako sitä tietää, kun ei mitään nimiä mainita? Jos sinne joku Svensson on kelvannut, niin ihan hyvin sinne on voinut mennä joku muukin? Vai? Ei tuo linkki ainakaan avaa mulle edelleenkään mitään infoa asiasta.
   
 13. Buzz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Se oli juuri Svenssonin uutinen, joka kyseisessä linkissä oli.
   
 14. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  No siitä voi kenties päätellä jotain jos kyseinen linkki on postattu samaan aikaan kun on tullut tieto Svenssonin hankkimisesta ja kukaan muu ei ole tässä ketjussa sanallakaan maininnut mistään toisesta hankinnasta. Siis sinun lisäksesi. Ja se, ettei tuo linkki sinulle avaudu johtuu varmaankin siitä, ettei YLEn tekstitv:llä enää ole kyseistä uutista.
   
 15. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  En ole kovin innokas linkityssäännön kannattaja. Mutta jos joku urpo postaa tekstiteeveen linkin, joka on voimassa ehkä 24h, niin sietääkin saada korvilleen, edes sanallisessa muodossa. Kuinka vaikea se oikeasti on kertoa, kenestä on kyse? Haiskahtaa äkkiä postatulta "uutiselta", ettei vaan joku toinen kerkiä ensin.
   
 16. Kaukosäädin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Boston Bruins ja Real Madrid
 17. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
  Pratt tuo ainakin liigaan NHL-kokemusta, sillä pelurilla melkein 600 änärimatsia takana(592). Aika näyttää onko pelurista siivoamaan Lukon maalinedustaa, sillä sitähän tuo tuli tekemään.
   
 18. scholl Jäsen

  Lainaus:
  Niin asia pitää tulla selväksi ilman, että pitää mitään linkkejä availla. Minua ei ainakaan kiinnosta klikata mitään. Jos haluan lisätietoja niin sitten klikkaan, muuten en. Toi pelleilyhän on yleistä esim. iltapäivälehtien sivuilla. Otsikkoreunassa lukee esim. "Suomalaistähti tappeli." Ei voida kertoa nimeä, jotta saadaan ihmiset klikkaamaan ja voidaan julkaista potentiaalisille mainostajille hirmukorkeat sivuvierailujen määrät. Niinpä Tiger Woodsista tulee golftähti, Kovalaisesta formulatähti jne. Halutaan herättää mielenkiintoa, eikä välittää sitä informaatiota. Se on vittuilua mielestäni, eikä tiedonvälitystä. Ikävää, jos se pitää tuoda tänne palstallekin.
   
 19. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
 20. Dvozak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
 21. Kiikartorni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anssi Rantanen
 22. Sidewinder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Manchester United, AC Oulu
  "MM-kisoissa viime keväänä Sveitsin maajoukkueessa puolustanut Timo Helbling saapuu loppukauden sopimuksella Oulun Kärppiin. 29-vuotias, NHL- ja AHL-kokemuksen omaava peruspakki on pelannut alkukauden Luganossa. Helbilingin sopimukseen liittyy koeaika, joka kestää liigan joulutaukoon saakka."
  www.oulunkarpat.fi
   
 23. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Niinpä tietysti, jättäneet sivuilta pois sen olennaisimman tiedon tämän pelaajan kohdalla, ettei tule sanomista "väkivaltaisesta" pelaajasta lestadiolaisyhteiskunnassa. Kärppien sivuilla siis vajavaiset tilastot, tässä hockey db:n vastaavat, joista selviää pelaajan todellinen olemus ja vahvuus kentällä: Tilastot. Katsokaa sitä viimeistä saraketta runkosarjatilastoissa, varsinkin Luganossa pelatessaan...
   
  Viimeksi muokattu: 11.11.2010 klo 11.09
 24. Espoon Siniset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Two Degrees of Mike Sillinger
  Lainaus:
  Tarkoittanet sitä, kun oli tappelussa Saksan valmentajan kanssa?
   
 25. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Lainaus:
  Kyllähän tuo olisi ollut ihan mainitsemisen arvoinen lisätieto pelaajasta, harva pelaaja kuitenkaan ottaa mittaa vastustajan valmentajasta nyrkein, verbaalisesti kylläki... Mutta olihan sieltä jätetty tuo jäähysarake hienosti pois.