Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Liigan palkinnot

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Barcelona, 30.04.2014 klo 10.53.

 1. Bob Rambo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, AC Oulu
  Tirkkosen ja Marjamän välillä ei juurikaan eroa ole. Nyt palkinto meni Peksille, että edes jonkin tunnustuksen hyvästä työstä saa, eikä se valinta mikään väärä todellakaan ole.

  Turhaa ulinaa, veikkaan Kanada-maljan kiinnostavan valmentajia itseäänkin hieman enemmän kuin tuo koutsitunnustus.
   
 2. Beukeboom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät / Mamba!
  Lainaus:
  Mitähän nyt taas - Kukkosella NHL:ssä n. 170 peliä, Lepistöllä 180. Eli kymmenen peliä lisää pelatessaan olisi taantunut samilepistöksi? Täh?

  Koko viesti nyt on sellasta liibalaabaa, ettei pahemmasta väliä. Minun on vaikea ymmärtää, miten pelaaja, jonka kaikki sanovat olevan hyvinkin yksiulotteinen, mutta omaa muutaman vahvuuden jotka tekevät pelaajasta tärkeän joukkueelle, voi olla yliarvostettu? Yliarvostettu verrattuna mihin?

  En ymmärrä.
   
 3. miro33 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Panthers, Wild, Patrik Laine
  Lainaus:
  Toi on sun omaa tulkintaa. Lepistöksi jäämisellä tarkoitin lähinnä sitä, että Kukkonen ei olisi vakiinnuttanut paikkaansa NHL:ssä ja jäänyt "kiertolaiseksi". En tiedä mistä noi sun johtopäätökset vedit. Hyvät naurut ainakin sain, kiitos siitä. Korjataan nyt vielä: Kukkonen 159 peliä, Lepistö 176 peliä NHL:ssä. Vaikkei noilla pelimäärillä nyt ollutkaan mitään tekemistä tän mun Lepistö vertauksen kanssa.

  Lainaus:
  Kyllä tärkeä pelaajakin voi olla yliarvostettu. Yliarvostettu verrattuna pelitaitoihin tietenkin. Tyhmiä kysymyksiä. Noin yksipuolinen pelaaja, ilman oikeastaan mitään erityisominaisuuksia, lukuunottamatta johtajuutta, ei mielestäni ansaitse tuollaista kunnioitusta, saati sitten parhaan puolustajan palkintoa. Ja täähän on vaan tosiaan mun mielipide, ei tarvitse suuttua siitä. Ymmärrätkö edes kunnolla mitä yliarvostus tarkoittaa?

  Mun mielestä Lasse Kukkonen ei vain ole kovinkaan hyvä pelaaja. Kankea luistelija, surkeat kädet, avauspeli ihan ok muttei kovin häikäisevää, ei mielestäni erityisen fyysinen, vaikka näin usein puhutaankin. Varma peruspeli häneltä luonnistuu, muttei mitään sen erikoisempaa. Suuri johtaja hän on silti kopissa, ei siitä pääse mihinkään.

  Kukkonen vähänkin huonommassa joukkueessa on huono yhtälö. Se nähtiin viime kaudella Röglessä.

  Tää menee nyt vähä ohi aiheesta ja en oikeastaan jaksa aloittaa mitään väittelyä, kuhan vaan kerroin mielipiteeni Lasse Kukkosesta.
   
 4. Eddie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät & kaikki karsintasarjat
  Lainaus:
  Mun mielestä sää et ole ihan kartalla Kukkosen taidoista. Huono ja yksiulotteinen pelaaja ei olisi koskaan päässyt kokeilemaan NHL:ssä ja sekin "kokeilu" kesti reippaat 150 peliä, joten ei siellä nyt ihan heti huomattu, että tää kaveri on "useless". Mitä tulee yliarvostukseen niin omalla kohdallasi se taitaa tässä kohtaa tarkoittaa, että jos joku arvostaa niin jo sen on yliarvostamista. Minä en ole varsinkaan täällä jatkoajassa nähnyt mitään massiivista Kukkosen kehumisaaltoa muutoin kuin Kärppäfanien sisällä. Maajoukkueessakin saanut yleensä enemmän paskaa niskaan(jatkoajassa). Arvotusta toki tullut valmennukselta, olipa se ketä tahansa.

  Mielestäni todisti juuri Sotsin olympialaisissakin, että kyllä ne nimimiehetkin pysähtyy. Ei tainnut tehdä yhden yhtä virhettä koko kisoissa(omassa roolissaan). Siitä virheestä olisi kyllä saanut täällä lukea.
   
 5. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Mielestäni Kukkonen oli Liigan paras puolustaja tällä kaudella ja ansaitsi tittelinsä. Lasse oli roolissaan jopa suvereeni. Lasse pelasi myös erinomaiset olympialaiset ja nosteli maailman parhaita hyökkääjiä seinille. Erittäin mittavan ja ansiokkaan kansainvälisen uran hän myös pelannut. Kyllä sinulla on kovat kriteerit hyvälle puolustajalle, kun et pidä Lassea kovinkaan hyvänä pelaajana. Olisi mielenkiintoista kuulla, ketkä puolustajista olisivat ansainneet valinnan Liigan parhaaksi puolustajaksi ennemmin kuin Kukkonen.

  Sinulla on tottakai oikeus mielipiteeseesi ja voit dissata Lassea niin paljon kuin haluat. Ihmettelen vain, miten eri tavalla jääkiekon voi nähdä. Sinä et pidä Lassea kovinkaan hyvänä pelaajana. Minä puolestaan pidän Lassea erittäin hyvänä puoustajana Liigaamme, ehkä jopa liian hyvänä. Noin 80 ottelua näin Lassen pelaavan tällä kaudella ja puolet niistä paikan päällä.
   
 6. JakeTheGreat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Oikein menivät mielestäni palkinnot. Josko lopetettaisiin jo se Saipa-fanien kanssa jankkaaminen, eiköhän sitä ole nähty tänä keväänä jo ihan tarpeeksi.

  Ehkä pudotuspelien MVP:n palkinnon olisi Karhuselle ennen Aaltosta tyrkännyt, mutta ymmärrän täysin näinkin. Molemmt huikeita ja ilman heitä mestaruus ei olisi ollut varmaan mahdollinen.
   
 7. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Kukkosen kausi suonenveto? Juupa juu. Lasse summasi päättyneellä kaudella tilastot: 55ott 12+16=28 pistettä, 52jmin, +22.

  Kun Kukkonen pelasi edellisen kerran liigaa (05-06), tilastot olivat: 56ott 11+16=27 pistettä, 38jmin, +30.

  Molemmilla kausilla Kukkonen valittiin myös sm-liigan parhaaksi puolustajaksi. Sm-liigan all-stars kentälliseen Kukkonen valittiin nyt kolmannen kerran (edellä mainittujen kausien lisäksi 02-03).

  Kukkonen suoritti tällä kaudella lähes täsmälleen samoin kuin mihin aiemmin Liigauransa lopetti ennen ulkomaan kiertuettaan.

  Minusta tuntuu että sinä hämäännyt nyt siitä että Kukkosen rooli on ollut maajoukkueessa ja kovemmissa liigoissa aivan erilainen kuin mitä se Kärpissä on. Majussa, NHL:ssä ja KHL:ssä Kukkonen oli aivan selkeä puolustava puolustaja, jonka ei tarvinnut osallistua hyökkäyspeliin eikä ylivoima-ajasta tarvinnut edes haaveilla. Tämä oli yksi syy miksi Kukkonen omien sanojensa mukaan palasi Kärppiin. Hän halusi kasvattaa omaa rooliaan. Nyt Kukkonen otti osaa myös ylivoimapeliin kaiken aiemman ohessa.

  Ja kun ketju on palkintoketju niin sanotaan nyt sen verran että lähes kaikista palkinnoista olen samaa mieltä, joskin nuo SaiPan saamat palkinnot (paras veskari, paras valmentaja) on niitä joista voitaisiin vähän keskustella.

  Tirkkonen veti toki huikean kauden SaiPan peräsimessä mutta fakta on myös se että niin teki Marjamäkikin Kärpissä. Late ei olisi oikeastaan voinut juuri paremmin enää suorittaa, Tirkkosen eväät sen sijaan hieman loppuivat loppua kohti. En kuitenkaan tästä halua hirveästi purnata koska Tirkkonenkin oli hyvä valinta. Itse olisin kuitenkin palkinnon antanut Marjamäelle.

  Samaten Markkanen oli hyvä, mutta kun katsotaan kylmiä numeroita eli tuloksia ja vielä peliesityksiäkin niin Markkanen ei olisi minun listallani ollut edes TOP 3:ssa tässä kategoriassa. Ohi olisi kiilannut Rynnäs, Metsola, Saros nyt ainakin, ehkä myös Zapolski. Tämä palkinto oli mielestäni se, missä mentiin eniten metsään.
   
 8. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Lainaus:
  Mun mielestä nää palkinnot ja varsinkin valmentaja-palkinto pitää suhteuttaa aina joukkueen tasoon. On totta, ettei Marjamäki olisi voinut enää juuri paremmin koutsata, koska hän tuli, näki ja voitti.

  Kuitenkin, jos kuvitellaan tilanne ennen kauden alkua, jossa oltaisiin lyöty Kärppien ja Saipan rosteri eteen ja kysytty, että kumpi on kovempi temppu: Kärpät mestariksi, vai Saipa neljänneksi?

  Olisin kyllä Saipan valinnut, joten täysin oikea tuo Tirkkosen valinta, vaikka jättikin Marjamäen vaille mahdollisuuksia.
   
 9. Lomppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Liigan voittaminen on aina kovin temppu mitä Liigassa voi saavuttaa.
   
 10. Epätietoinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
  Lainaus:
  Ihan hyvä ajatusleikki, mutta tilanne ei ole noin yksiselitteinen. Marjamäki nosti Kärpät suosta, teki runkosarjan piste-ennätyksen, voittoputkiennätyksen ja lopulta voitti koko paskan. Mitä muuta Marjamäki olisi voinut tehdä, että olisi voinut voittaa? Marjamäen suoritus oli kouluarvosanoissa pyöreä 10. Naurettavaa, että joku muu voittaa palkinnon, kun miettii mitä kaikkea Marjamäki saavutti tällä kaudella. Muut palkinnot meni sitten oikeille miehille. Etenkin Markkasen valinta osoitti liigalta hyvää pelisilmää!
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 05.05.2014 klo 15.10
 11. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
  Lainaus:
  Eihän sitä nyt kukaan kielläkkään. Mutta edelleen jos ennen kautta pystyi jo sanomaan, tai no viimestään JMA:n sopparin kohdalla että Kärpät on ylivoimainen suosikki voittamaan Liigan ja missään vaiheessa ennen kautta ei tullut mieleenkään että SaiPa olisi mitalipeleissä, niin kyllä sillon on vähän eri temppu nostaa se Liigan pienimmän budjetin joukkue mitalipeleihin, kuin se täysin suvereeni nippu viedä finaaleihin ja melkein hävitä. On se kumma kun se pelkkä mestaruus ei kelpaa, pitäisi vielä saada kaikki henk.koht. mitalitkin omalle seuralle.
   
 12. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Ei tässä ole kyllä kyse siitä etteikö mestaruus riittäisi. Minä vain olen sitä mieltä että mitään sympaattisuuspalkintoja ei tule jakaa vaan henkilökohtaisetkin palkinnot niille keille ne kuuluu.

  Fakta on se että Marjamäen joukkue löi sellaiset tulokset tiskiin että siitä ei paljon voi enää parantaa. Jos näillä näytöillä ei irtoa vuoden valmentajan palkintoa, täytyy kyllä ihmetellä mitä siihen olisi vielä vaadittu että Marjamäki olisi palkinnon voittanut. Marjamäkihän pesi pleijareissa myös palkinnon voittaneen Tirkkosen selkeästi.

  Kaiken jo mainitun lisäksi haluaisin mainita Marjamäen ansioksi myös sen, että hän ei sortunut käytännössä koko kaudella kertaakaan selittelyyn tai tuomareiden syyttelyyn, toisin kuin esim. juuri Tirkkonen joka sai suorastaan itkupillin leiman pudotuspeleissä.

  Samaan hengenvetoon täytyy todeta että Tirkkonenkin sai SaiPan hyvään iskuun, vaikkakin SaiPa suli hieman runkosarjan lopussa ja suli lopulta myös välierissä ja pronssimatsissa.
   
 13. RV16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chilinakit ja muu paskansyönti
  "Kalevi Numminen -palkinnon saa Liigan valmentaja, joka omalla panoksellaan on merkittävimmin vaikuttanut joukkueensa menestykseen."

  Marjamäki: mestarisuosikki mestariksi
  Tirkkonen: sarjajumboehdokas pronssipeliin

  Muut kuin Kärppä-fanit näkevät sen, että valmentamista ja valmennusprosessia ei mitata pelkällä loppusijoituksella.
   
 14. Derrick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Niin, tuo raati joutui arvioimaan Peksiä ja Lauri Marjamäkeä seuraavin perustein:

  a) kumpi valmentajista on saanut kenkää liigassa
  b) kumpi valmentajista on vihattu koutsi Espoon Blues piirissä ja erityisesti Martin ''telakkalegenda'' Saarikankaan mielessä
  c) kumpi valmentajista kyykytti Jari ''legenda'' Viuhkolaa
  d) kumpi valmentajista kyykytti Mikko ''legenda'' Lehtosta
  e) kumman edustaman seuran puolelle erotuomarit menivät välierissä
  f) kumman valmentajan pelipaita on nostettu hallin kattoon

  Samoin kriteerein arvioitiin maalivahdit:

  a) kumpi maalivahdeista ei sulanut kauden aikana
  b) kumpi maalivahdeista pelasi kiistattomana ykkösenä koko kauden ajan
  c) kumman maalivahtia sai häiritä mailalla pelaajien toimesta
  d) kumpi maalivahdeista on hienoin ihminen ikinä
   
 15. Epätietoinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
  Lainaus:
  En ymmärrä, miten asian osaa jotku nähdä noin yksiselitteisenä. Kerro nyt vaikka sinä, että mitä Marjamäki olisi voinut tehdä paremmin? Marjamäki nosti Kärpät suosta, voitti runkosarjan, voitti mestaruuden ja teki siinä sivussa parit ennätykset. Tirkkonen olisi voinut vielä parantaa (vaikka hieno saavutus tuokin!), mutta Marjamäki ei olisi voinut.
   
 16. Lainaus:
  Ei Marjamäen ansioksi voi laskea sitä, että edelliset valmentaja ovat olleet huonompia tai epäonnistuneet.

  Ei Marjamäki varmaan juurikaan olisi voinut mitään paremmin tehdä. Ongelma hänen kohdallaan olikin juuri se, että hän vain täytti odotukset. Tirkkonen ylitti ne. Siinä näkyy se lähtökohtaisten odotusten merkitys. Toinen taikoi paskasta jalometallia, toinen kullasta kultaa.

  Jos ottaa vaikka F1:stä verrannon, niin teknisen johtajan (tms) suorituksista suhteessa parempi lienee nostaa joku Caterham tallipisteissä kakkoseksi tai kolmoseksi kuin voittaa tallimestaruus Mersulla tai viime kausina Red Bullilla.
   
 17. RV16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chilinakit ja muu paskansyönti
  Lainaus:
  Käytännössä tuolla teidän kaavalla ei siis jätettäisi koskaan muuta mahdollisuutta, kuin jakaa Nummisen palkinto mestarijoukkueen valmentajalle. Se ei kuitenkaan tainnut olla se henki, johon tuolla palkinnolla on tähdätty, sen takia tuo palkinnon perusteluissakin oleva litania ei ole yksiselitteisesti "mestarivalmentajan palkinto".

  Tietenkään runkosarjavoittaneen mestarin päävalmentaja ei olisi voinut paremmin tehdä, mutta kun puhutaan valmentamisesta eikä jonkin yksiselitteisen taulukon kärkipaikasta, voi Tirkkosen suorituksen nostaa suhteellisesti vieläkin kovemmaksi suoritukseksi - kuten tuossa edellä VK vertasikin. Toinen täytti tai korkeintaan aavistuksen ylitti odotukset, toinen lensi niiden odotusten yli kymppikilsassa.
   
 18. Epätietoinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
  Lainaus:
  En tarkoittanut edellisillä kausilla vain valmetajia vaan koko organisaatiota. Marjamäki mullisti siis koko orgnaisaation ammattimaiseksi. Se, että Kärpät lensi vieraspeleihin, oli Marjamäen vaatimus. Marjamäki myös veti alas jonkun seinän Raksilassa, koska se oli kuulemma esteenä pelaajien ja valmentajan kopin välillä. Marjamäki teki ennen kauden alkua siis jo valtavia muutoksia seurassa. Tämän lisäksi hän teki sitten nuo ennätykset ja voitti sekä runkosarjan ja playoffsit. Keneltäkään valmentajalta ei voi vaatia tuommoista ennen kauden alkua. Marjamäki ylitti odotukset.
   
 19. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  Ylitti odotukset enemmän kuin Tirkkonen?

  E. Toisekseen, jos olen ymmärtänyt oikein, niin palkintojen saajista äänestetään viikko(ja) ennen viimeisen finaalin päätöstä, joten mestaruuden voittaminen ei ole mikään kriteria palkinnon saamiselle.

  Lainaus:
  Kylläpä tulee hassua tekstiä useamman kärppä-fanin näppikseltä. Lainaus vain esimerkkinä. Suli välierissä? Suli pronssiottelussa? Jos joukkueena olisi Kärpät voitaisiin puhua sulamisesta.

  Lainaus:
  Otetaanpa nyt huomioon, että liigahan ei esim. parasta maalivahtia valitse vaan jääkiekkotoimittajat. Kuten myös parhaan valmentajan ja jne jne. Joten nimim. Epätietoinen voi aloittaa valituksensa jokaiselle toimittajalle. Jos aloitat vaikka Jatkoajasta ja etenet sitten kaikkiin muihin lehtiin ja etenet siitä STT:lle ja jne jne.
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 05.05.2014 klo 15.15
 20. RV16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chilinakit ja muu paskansyönti
  Lainaus:
  Yhtä lailla voidaan ottaa huomioon, että Tirkkosella tuskin olisi edes mahdollisuutta määrätä mitään lentopakkoa tai pukukopin sisustusta SaiPan organisaatiossa. Taloudellisesti siis.

  Oulun päässä kannattaa ymmärtää, ettei Tirkkosen palkitseminen tarkoita Marjamäen dissaamista. Kahdesta parhaasta valittiin se, joka ylitti odotukset enemmän.

  Miksei muuten Rautakorvesta sanota mitään suhteessa Tirkkoseen? Tulihan Tapparakin sentään 2. runkosarjassa ja 2. loppusijoituksissa.
   
  Viimeksi muokattu: 05.05.2014 klo 14.04
 21. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Olen samaa mieltä että nuo seinän purkamiset ovat vähän huonoja esimerkkejä mutta kyllä Marjamäki joka tapauksessa sai organisaatiossa paljon aikaan.

  Luulen esimerkiksi että Marjamäellä oli näppinsä pelissä myös siinä että Kärppien A, B, ja C-junnuista kaksi jengiä meni tänä vuonna finaaleihin. Marjamäkihän aikoi Kärppiin tullessaan laittaa myös junnupuolen kuntoon. Sivuhuomiona mainittakoon että Marjamäen ex-joukkue Blues oli kaikissa junnuluokissa finaaleissa.

  Täsmennetäänkö perusteluita myös tämän verran:
  Mestarisuosikin valmentaja ei voi voittaa palkintoa, koska hän vain maksimissaankin täyttää odotukset.
   
 22. Beukeboom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät / Mamba!
  Lainaus:
  Nyt tulee niin namupassi, että pakko laittaa onetimerista sisään:

  Molempien joukkueiden maalivahteja kohdeltiin kaltoin kevään aikana, johtaen kahteen hyvinkin kyseenalaisesti hyväksyttyyn maaliin (Maxwell vs. Plihal). Molempien maalien jälkeen joukkueet A ja B olivat sarjoissaan 1-3 -tappiolla, ja selkä seinää vasten.

  Heti pelin jäljeen joukkueen A valmentaja oli kirjaimellisesti kyynel silmäkulmassa laukomassa totuuksia siitä, kuinka tuomaritkin ovat vastaan. Valmentaja B totesi kyseisestä jatkoaikamaalista (!), että pitää vaan seuraavassa pelissä olla tarpeeksi hyvä, ettei tuollaiset maalit pääse ratkaisemaan.

  Valmentajan B joukkue voitti lopulta mestaruuden.

  ---

  Tirkkosen valinta ei ollut virhe, joskaan ei olisi Marjamäenkään. Markkaselle myös pystin suo, varsinkin kun Rynnäs lähestulkoon hävisi mestaruuden Kärpille.
   
 23. Lainaus:
  Erinomainen pointti, joka unohtuu monessa muussakin asiassa jääkiekon seuraajien saralla toisinaan. Ei toisten onnistuminen ole automaattisesti toisten epäonnistumista.
   
 24. Epätietoinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
  Lainaus:
  Oli Kärppien aikaisemmillakin valmentajilla mahdollisuus esim. tuohon lentämiseeen, koska Kärpillä on 2000-luvulla ollut resurssit aina kunnossa. Ja tuskin täällä kukaan (ainakaan minä) ajattelee, että Marjamäkeä dissataan. Tuntuu vaan Marjamäkeä kohtaan epäreilulta, että kaveri teki kaiken täydellisesti tällä kaudella, mutta ei saanut siitä henkilökohtaista palkintoa. Jotenkin tuntuu myös oudolta, että täällä kaikki puhuu siitä kuinka helppo Marjamäen oli valmentaa Kärpät mestaruuteen. Ei ollut. Urheilussa ennakkosuosikkina oleminen on AINA se VAIKEIN mahdollinen asetelma. Kärpät oli sitä koko kauden ja silti vetivät noin vakuuttavasti koko kauden.
   
 25. charger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Puree!
  Kyllä minäkin olen sitä mieltä että ihan oikealle miehelle tuo pysti meni.

  Kuitenkin hieman huvittaa tämä Marjamäen yleinen vähättely ja puhuminen ylivertaisesta materiaalista (jota jopa Kölli Kortelainen leikillään harrasti mestaruusjuhlissa ja Marjamäki joutui hieman puolustuskannalle. Leikkiä toki mutta silti..). Kärpät harjoitteli kuitenkin Marjamäen johdolla kuin eläimet! Ja heti toukokuusta lähtien. Jopa voitettujen runkosarjapelien jälkeen vedettiin jalkapunttia hampaat irvessä. Jonkun mielestä sairasta touhua, mutta GAME7:nin jatkoajalla kiitos seisoo!

  Ei Kärppien mestaruus tullut todellakaan pelkästään rahalla. Jokerit pistää joukkueeseen 5 miljoonaa ja tulos on missä?? Kärppien pudjetti on toki iso, mutta tarvitaan siihen mestaruuteen muutakin. Mutta kuten totesin, niin SaiPa oli tämän kauden komeetta eikä siinä mitään. Enemmän arvostusta toivoisi silti Marjamäelle.