Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Liigan palkinnot

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Barcelona, 30.04.2014 klo 10.53.

 1. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Lainaus:
  Aleksi Heponiemi 67 otteluun 19+30=49 pistettä ja PPG 0,73.

  Kaapo Kakko 50 otteluun 26+17=43 pistettä ja PPG 0,86.

  Kaikista tärkein on kuitenkin muistaa, että Liigan vuoden tulokas palkinto ei anneta pelkästään parhaalle tulokkaalle, vaan:

  "Wasama-palkinnon saa suomalainen Liigan ensimmäisen kauden pelaaja, joka on osoittanut taitoa kehittyä kansainväliseksi huippupelaajaksi."

  Ei varmaan kannata miettiä, että miksi jonkun mielestä Kakosta kasvaa todennäköisemmin parempi kansainvälinen huippupelaaja, kuin Heponiemestä.
   
  UnenNukkuja, Lert, Joza ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 2. mikkelson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Koko kauden tilastot:

  Heponiemi. 67 Ottelua, 19+30=49. +/- +17 PPG 0,73. Voittomaalit 5.

  Kakko. 50 Ottelua, 26+17=43. +/- -1 PPG 0,86. Voittomaalit 7.

  Runkosarjan perusteella sanoisin että aika 50/50. Ehkä näytöt pudotuspeleissä sitten ratkaisi tämän Kakolle vaikka pelasikin vain 5 peliä.

  E. Noniin @Squit sieltä pistikin faktat tiskiin.
   
  UnenNukkuja tykkää tästä.
 3. Ralph Jäsen

  Äänestykset voisi laittaa julkisiksi, niin nämä huumoriäänet saataisiin luultavasti vähemmäksi. Näitä nyt on lähes jokaisesta Liiga-kaupungista, mutta nyt iski silmään parhaan tulokkaan äänestys, jossa HIFK:n Terry And on saanut yhden äänen. Eli jonkun toimittajan mielestä And on ollut kauden top-3-tulokas. Jonkun mielestä And on ollut parempi kuin esimerkiksi Kaapo Kakko, Aleksi Heponiemi tai Ville Heinola. Olisi kiva kuulla perustelut.
   
  Virveliä kainaloon tykkää tästä.
 4. Hamu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Olen täsmälleen samaa mieltä. Kakko oli oikea valinta ja erottui aivan eri tavalla kuin Heponiemi. Play offseissa näytti välillä siltä, että HPK:ta vastassa olivat lähinnä Kakko ja Palve. Jotenkin aina pääsi henkäisemään helpotuksesta, kun nämä herrat menivät vaihtoaition puolelle.

  Vieläkin hengästyttää tämä ihana jääkiekkokevät.
   
  Tattari, Purkan Jauhaja, UnenNukkuja ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 5. Crank Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Flyers, nippelitieto
  Voi olla tyhmäkin kysymys, mutta miksei ole palkintoa parhaalle hyökkääjälle?
   
 6. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Hyvin usein jos ei aina niin paras pistemies on hyökkääjä ja paras maalintekijä on hyökkääjä. NHL:ssä ei myöskään ole parhalle hyökkääjälle mitään palkintoa erikseen, mutta sitten on Hart Trophy palkinto mikä annetaan pelaajalle kuka on ollut arvokkain omalle joukkueelleen niin hyvin usein tämänkin pytyn pokkaa hyökkääjä, mutta myös maalivahti ja puolustaja voivat tämän voittaa, mutta lähes aina sen voittaa hyökkääjä lopulta.
   
 7. Professori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  NHL:ssä on parhaalle puolustavalle hyökkääjälle jaettava Frank J. Selke -trophy. Vastaavanlainen olisi mukavaa nähdä Liigassakin, nämä loistavat kahden suunnan hyökkääjät saisivat lisää arvostusta tärkeälle työlleen.
   
  Walkin tykkää tästä.
 8. Ardbeg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK, New York Rangers
  Lainaus:
  Jere Lehtinen -trophy tilauksessa
   
 9. axe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, URS LaKu, Slow Motion
  Lainaus:
  Sellainen on jo. Viimeisin voittaja menneeltä kaudelta on Veeti Miettinen, Blues A.
   
 10. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Olen muuten laittanut kahdesti liigalle niiden nettisivujen kautta ehdotuksen tommosesta palkinnosta. Optimisti kun olin ja ajattelin joku niitä palauteita lukisi. :D
   
 11. Ruuhkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko/NHL
  Ehdotan vuosittain puolustajalle jaettavaa Pauli Levokari-Trophya. Kriitereinä runsaslukuisimmat kiekonmenetykset, harhasyötöt sekä virheet omalla puolustusalueella.
   
  KiekkoMes tykkää tästä.
 12. Ralph Jäsen

  Tuo Liigan Selke Trophy -palkinto olisi vähän tylsä, kun Otto Paajanen voittaisi sen aina. Ellei loukkaannu kauden aikana. Ai niin, ei loukkaannu.
   
 13. Petofani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Boston Bruins, Jokerit, Raahe-kiekko,
  Kyllä täytyy sanoa, että palkintojenjakajat ovat kyllä ammattilaisia! Hyvää tietämysta ja pelaaja/joukkueseurantaa.
   
 14. Rocco Jäsen

  Edelleen ihmettelen, miksi osa palkinnoista on sellaisia, että niihin vaikuttaa myös esitykset pudotuspeleissä? Se laittaa pelaajat eri arvoon, kun heikommassa joukkueessa huippukauden pelannut pelaaja ei pääse välttämättä pudotuspeleihin, mutta vastaavasti huippukovassa joukkueessa edes keskinkertaisesti pelannut pelaaja voi olla palkinnoissa voittaja vain sen takia että joukkue voitti mestaruuden.