Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Liigajoukkueiden voimasuhteet kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Raúl, 03.05.2017 klo 11.42.

 1. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Vahvistus Ruohomaan osalta tuli. Hän hoiti hommansa ja osoitti, ettei uskoni häneen ollut hullunhommaa. Leskinenkin olisi ilman olympiavuotta aika saletisti EHT-mies. Saa nähdä, onko kevätkaudella MM-mies.
   
 2. Tietotoimisto Jäsen

  Lainaus:
  MM-kisajoukkue tulee olemaan kovempi kuin olympiajoukkue, joten olisi kyllä melkoinen temppu nousta Euroopasta olympiajoukkueen ulkopuolelta MM-kisoihin. Vielä ilman yhtäkään EHT-peliä.
   
 3. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Olisihan se tosiaan melkoinen temppu. Kyllä liigafinaaleista on yleensä onnistujia kisoihin valittu. Katsotaan rauhassa, minkälaiset näytöt Leskinen ja Kärpät pystyvät loppukauden aikana pöytään lyömään. Leskisen pienenpienet olympiaunelmat katkaisi Kankaanperän kyynerpää ja tästä seurannut loukkaantuminen. Tuo loukkaantuminen sattui näyttöjen antamisen suhteen kriittiseen paikkaan. Ilman loukkaantumista Leskisen ppo:lla Kärppien pelaamissa 29 ottelussa olisi nyt kasassa tehot 15 +14. Runkosarjan päätteeksi lukemat olisivat 32+28.(Huom. pyöristykset!) Hyvä tahti Leskisellä on ollut. En minä sano, etteikö hän voi loppukauden aikana hiipua. Toisaalta hän voi myös vielä parantaa menoaan. Tällöin jopa MM-paikka on mahdollinen, niin hullulta kuin se monen asiaan perehtymättömän korvaan kuulostaakin.

  Kärppien vahva runkosarjan ensimmäinen puolikas näkyy myös maajoukkuevalinnoissa. Moskovaan lähtee neljä Kärppää.
   
 4. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  KalPalle taas voitto. Nyt sijalla 5. Kuka olisi tämän osannut kuukausi sitten tämän ennustaa? En minä ainakaan.

  Eikä varmasto edes Petteri Sihvonen tai @McTorso kaan!?
   
 5. Kaukalonreuna Jäsen

  Tepsin pistekeskiarvon "kehitystä" tällä kaudella:

  Ekat 10 peliä; Ka 2,3
  Seuraavat 10 peliä; Ka 1,8
  Ja viimeiset 10 peliä; Ka 1,4

  Alaspäin ollaan tulossa, nähdään pian sijat 5-11.

  Jos nyt pitäisi kolmen kärkeä voimasuhteissa arvuutella runkosarjan lopussa, taitaa kolmen kärki olla Kärpät, Tappara, HIFK. Todennäköisesti tässä järjestyksessä myös.
   
 6. Apheu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Milloinkohan viimeksi ns. neljä suurta on miehittäneet neljä ensimmäistä sijaa? Kärpät, Tappara, TPS, IFK siis. Voi tulla erittäin kova kilpavarustelu siirtorajalla, kaikilla on rahaa reagoida, jos tällainen asetelma säilyy.
   
 7. Epätietoinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
  Lainaus:
  Mukava tilasto. Kärppien vastaava:
  1-10 - 1,9p/ott
  11-20 - 2,3p/ott
  21-30 - 2,4p/ott

  Aika tasaisesti Kärpät on kyllä vetänyt. Kärppien pistetahti on ollut niin kova, että 110p runkosarjaan lopuista peleistä riittäisi vaatimaton 1,47p/ottelu. Tuokin riittäisi helposti suoraan pleijaripaikkaan. 120p runkosarjaan riittää 1,8p/ottelu, joka kyllä mitä todennäköisemmin ainakin saavutetaan. 130p runkosarja vaatisi sitten jo 2,13p/ott tahtia, mihin tuskin päästään. Jokatapauksessa, Kärpät on jo mielestäni varmasti 4. parhaan joukossa ja erittäin todennäköisesti jo kahden parhaan joukossa. Tappara lienee ainut joka tulee runkosarjan voitossa haastamaan. TPS:ään en vain usko.
   
 8. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  KalPan vastaavat:

  1-10 1.1p/ott
  11-20 1.2p/ott
  21-30 2.6p/ott

  Huima on tuo viimeisen 10 pelin otanta. 1 VL tappio (eka peli nuista) sen jälkeen 2 VL voittoa ja 7 suoraa voittoa. Kovassa vireessä porskuttaa KalPa ja onkin tällä hetkellä Liigan kuumin joukkue.

  Vaan tänään loukkaantui Sebok. Ikonen, Luostarinen ja Texier lähtevät maju hommiin ja jäljellä jää Vainiola. Mistäs senttereitä tähän hätään? Kellään ylimääräisiä jemmassa?
   
 9. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Meiltä vois irrota Ikosen Jasse tai teille tuttu Junnilan Jyri.

  Huikeaa, ja yllättävää, menoa on ollut KalPalla. Iso käsi Kapaselle, että on saanut joukkueen noin hyvään lentoon.

  Kärpät jatkaa tasaista menoa. Tosin viimeisestä seitsemästä pelistä vain kaksi suoraa voittoa. Neljä voittoa jatkoilla/rangaistuslaukauksilla, sekä yksi tappio rangaistuslaukauksilla.
   
 10. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Tämä on totta. Liputan suuresti suurten puolesta. Suuret ovat kuitenkin niitä, jotka vuodesta toiseen kiinnostavat ja ainakin pyrkivät tuomaan tähtipelaajia Liigaan. No, hienon kauden saamme kyllä nähdä. Neljä isoa ovat iskussa ja siihen kun lisätään poikkeuksellisen kovasti kauteen panostanut JYP, porisee meillä kattilassa aikamoinen keitos.
   
 11. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ken-André Olimb, Zoul Armiia
  Tapparalla nuo menee

  1-10 1,4 p/ott
  11-20 2,4 p/ott
  21-30 1,9 p/ott
   
 12. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Junnila nyt ei ole sentteri niin ei kiitos.
  En tiedä mitä Ikoselle on siellä käynyt kun ei homma toimi.
  En usko miehen kuitenkaan KalPaan takaisin haluavan eikä se sentterin pesti ole tainnut viime kausilla muutamia pelejä lukuunottamatta olla edes todellinen.
   
 13. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Eihän tuo Junnila sentteri olekaan, mutta meillä se sellaista roolia vain pelaa. Usko tai älä. Itse olisin mielummin uskomatta.

  Toivottavasti #muuten keväällä saataisiin vanha-kunnon Kärpät - Tappara pudotuspelisarja. Niitä alkaakin olla jo ikävä.
   
 14. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  1-10 - 1,4 p/ott
  11-20 - 0,8 p/ott
  21-30 - 0,7 p/ott

  Sportin alku oli taas lupaava, mutta ei yhtä hyvä kuin viime kaudella, joten nyt ollaan jo tässä vaiheessa ulkona. Tomekiin on kuitenkin täysi luotto, terveisin Sportin johto.
   
 15. Kopari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Jokipojat, Mikkelin Kittaajat
  KalPan menoa kuvaa ehkä paremmin
  Pelit 1-15: 0,87 ppg
  Pelit 16-30: 2,33 ppg

  Joskus tuossa muutosvaiheessa Kapanen vaihtoi pukukoppikielen englanniksi. Kyllä minä kokeilisin Turussa samaa ainakin muutaman kierroksen ajan! Ja miksei Vaasassakin!
   
 16. Mac^ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
  Lainaus:
  Sama täällä. Game 7 ja jatkoajalla voitto Raksilta kelpaisi.
   
 17. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Tästäkin huolimattta Kärpät on ollut kauden puoliväliin mennessä aivan superhyvä, lähes uskomattoman hyvä! Tiedän, että sinun sitä vaikea uskoa, tai ehkäpä olet mielummin vain uskomatta.
   
 18. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Ipalta irtois Kuronen. Ei tosin hänkään umpisentteri ole, mutta pärjää kohtalaisesti tuossa roolissa.

  Ipan jaksot:
  1-10: 0.8ppg
  11-20: 1.6ppg
  21-30: 0.9ppg

  Melkoista vuoristorataahan tuo on ollut, nyt taas neljästä viime pelistä 9p (eikä kaukana ollut enempikin), sitä ennen seitsemän peliä tukkaan.. Nyt vaan ei olis kauheesti enää varaa tappioputkiin mikäli meinataan pleijarijunaan säilyttää näköyhteys.
   
 19. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Kiistän selkeän faktan toteamalla, että kausi on ollut täysi pohjanoteeraus ja vielä viime kauttakin huonompi. En olisi ikinä uskonut, mutta kyllä.

  Tämähän vain korostaa Kärppien vahvuuksia tällä hetkellä. Selkeät puutteet ovat näkyvissä, mutta ne eivät näy pistesarakkeissa. Tai no, viimeisen seitsemän pelin aikana on näkynyt.
   
 20. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Näitähän nämä sinun kirjoituksesi usein ovat eli höpöhöpö-juttuja, milloin tosissaan, milloin vitsiksi laittaen.

  Lainaus:
  Kärpät on pelannut viimeiset seitsemän peliä 2,14 pisteen keskiarvolla ja on saalistanut pisteitä jokaisessa niistä. Ei kovin pahasti ainakaan tuloksen tekemisessä ole näkyneet nämä heikkoudet. Missä nämä heikkoudet ovat näkyneet ja mitä ne ovat?
   
 21. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Heti kun tyhmät suomalaispelaajat eivät ymmärrä, mitä helvettiä se valmentaja höpisee, lähtee homma toimimaan.
   
 22. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Sinä olet tätä mieltä. Mutta kiitos mielipiteestäsi. En arvosta sitä, mutta otan vastaan. Omat viestisi olen jo kauan sitten luokitellut kategoriaan "huumoriosasto", joten tämä tästä.

  Kolmen pisteen voitot ovat karttaneet joukkuetta melko lailla viimeisen seitsemän pelin ajan, mutta lisäpisteet maistuvat toki. Kolmosketju on ollut Kärppien heikoin lenkki koko kauden ajan.

  Kärppien puolella voidaan jatkaa tästä vääntämistä, jos näet tarpeelliseksi.
   
 23. Vahva tunne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Kyllä voidaan jakaa kultamitalit Tapparalle ja Kärpille, pronssia HIFK:lle, niin olette ylivoimaisia. Kympistä poikki ja uudet sakit vai miten se meni? Eihän muilla ole mitään jakoa tällä kaudella.
   
 24. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Et nyt vastannut kysymykseen kummoisesti. Kirjoitit aiemmin, että Kärppien heikkoudet ovat näkyneet Kärppien tuloksen tekemisessä viimeisen seitsemän pelin aikana. En tiedä, miksi tuon ajanjakson valitsit. No, yhtäkaikki, Kärpät on kerännyt pisteitä viimeiseen seitsemään peliin 2,14 pisteen ottelukohtaisella tahdilla. Eikö tuo tahti kelpaa?

  Kärpillä on omat heikkoutensa, se on selvä. Minäkin olen asiasta tähän ketjuun oman versioni kirjoittanut. Olisi oikeasti mukava luulla sinun versiosi asiasta, siis ihan kunnolla. Kuinka huono Kärppien kolmonen on verrattanut muiden joukkueiden vastaavaan? Kuinka suurta roolia tuo asia isossa kuvassa todella näyttelee? Onko Kärpillä vielä mahdolllisuus vahvistaa tuota mainitsemaasi heikkouttta ja jos on, niin kuinka todennäköisenä sitä pidät? Mitä muita heikkouksia näet Kärpillä olevan kuin kolmosketjun? Heikkouksistaan huolimatta, onko Kärpät mestariehdokas?
   
 25. Mac^ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
  Lainaus:
  Hsshhh, Kärppä- ja Tappara-fanit. Ei saa puhua kärkijoukkueista.

  Keksikää jumalauta itse sanomista siitä keskikastistakin, jos ei kiinnosta kärkiseuroihin liittyvät asiat. Keskikasti on oikeasti mielenkiintoinen, kun se on ennätystasainen. KalPa ja IFK ovat nyt kovassa iskussa.

  Tasainen on muuten tuo kärkikin, mitä nyt Kärpät vähän karussa ja... Ei ku jaa niin, sori. Palataas ruotuun: Ipalla ja Sportilla tekee tiukkaa. Jukurien osalta playoff-haaveet lienee haudattu ennen joulua.