Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Lennart Petrell – HIFK:n ruumiillistuma

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana avojääpommi, 18.01.2008 klo 12.16.

 1. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kauden paras peli? Paljon on tullut Lennua kritisoitua ja eihän tätä taklaavaa, repivää ja raastavaa, kaikkensa antavaa Lennua ole juuri runkosarjassa nähtykään, mutta näyttää siltä että ikoni on herännyt oikeaan aikaan. Jatka samaan malliin!
   
 2. Iris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Piti itsekin tulla kirjoittamaan, että olipahan seksikäs peli Lennulta. Pääsi maalipaikoille ja jakeli lukuisia kovia pommeja. Esim. Napanderi taisi keräillä itseään kolmesti saman vaihdon aikana. Go Lennu!
   
 3. hemmo_1973 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Petrell on ilmeisesti saavuttanut huippukunnon - luistelee erittäin vauhdikkaasti ja vie kaikki tilanteet hienosti loppuun asti. Hienoa ja toivotaan että pisteitäkin alkaa tulla.
   
 4. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Ennen kaikkea Petrellin taklaukset ja raastaminen olivat tänään peliä edistäviä asioita. Aiemmin kauden aikana taklaukset ovat olleet ikään kuin väkisin haettuja tööttejä, joiden ainoa lopputulos oli, että ajoi itsensä ulos tilanteesta.
   
 5. Iker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ikonihan näytti taas vanhalta itseltään, ja mikäs sen parempi kun on kevät ja kovimmat pelit käynnissä.
   
 6. M.Rönkkö-83 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, New York Islanders
  Eka iso pekku tällä kaudella!
   
 7. PuttinOnTheFoil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Oli kyllä huikea matsi! Tätä eilistä jätkää on odotettu takaisin siitä asti kun lähti maailmalle. En tiiä kuka se Lennun paidalla runkosarjan pelannu tyyppi oli mut mä diggaan tästä eilisestä.
   
 8. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Se on kun jättää kesätreenit kokonaan väliin, niin peruskuntoa on hyvä rakennella pitkin kautta ja ajoittaa huippukunto keväälle:)
   
 9. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Juuri tuo luistelu oli nyt sitä Lennua mitä kuuluu ollakkin ja tätä lisää niin kautta on jäljellä vielä useampi matsi. Kauden parhaimpia esityksiä, eikä ollenkaan hullumpaan aikaan.
   
 10. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Petrelliltä tosiaan aika nappisuoritus ja sai hyökkäysalueen häirintäpelillä monta kertaa TPS:n pakit pomputtelemaan kiekkoja ja avaukset jäivät piippuun. Tähän lisäksi vielä hyvää työtä luistimilla + pelitilanteita edistäviä painavia taklauksia. Tammisen kanssa vetivät hyvää settiä kokonaisuudessaan ja keskellä Elkins hoiti oman ruutunsa. Tällaista pihviketjua IFK on kaivannut koko kauden. Huomenna lisää, kiitos!
   
 11. zepHero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, HIFK & HK Tiigrid Tallinn
  Hyvät palstakeskustelijat. Onko vika enemmän valmennuksessa vai Lennussa? Miksei pelaaja aja suoraan maalille? Tosin, ainut pelaaja, joka tuntuu olevan siinä poffisektorissa on Kantola. Vuoden MVP jo tässä vaiheessa, kun poffeja miettii. Lennu on myös jotenkin liian flegu eikä todellakaan ole ollut, kuin muutamissa matseissa hyvä. Pelaa puolustavaan suuntaan hyvin, mutta missä on kunnon taklaukset (poislukien illan viimeisiä sekunteja). Ihmetyttää ja paljon..
   
 12. Jupe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Itsekin miettinyt monesti samaa että onko nykykiekossa enää ollenkaan toimita kiekko maalille periaatetta. Ennen kaikki tiukat pelit ratkaistiin siitä parin metrin säteeltä. Lennu on juuri niitä pelaajia jotka tuonne alueelle asettaisin.
  Onko vastustajan viisikko/puolustus niin tiiviissä sumpussa oman maalin edessä ettei kannata peluuttaa yhtä miestä maskissa vai mikä tässä mättää. Hiukan offtopiccia tämä mutta niin kuin yllä todettiin Lennu on hyvä alaspäin mutta ylöspäin ei tunnu löytyvän oikein mitään peilillisiä avuja.

  _
   
 13. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Tuntuu, että Liigassa on kovin vähän pakkeja enää nykyään, jotka saavat sen kiekon maalille asti. En osaa sanoa, onko tälle syynä tuo laajennettu hyökkäysalue vai mikä, mutta maalien tekemisen kannalta olisi hyvä palauttaa siniviivat siihen, missä ne olivat aikanaan. Tämän muutoksen tarkoitushan oli aikanaan lisätä maalimäärää, mutta muutos tekee tilan ainoastaan viivalle, josta sitten kärkikarvaaja estää vedon. Maalineduspainijat menee hukkaan, kun pakit ei saa millään kiekkoja maaille asti.
   
 14. /dev/null Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Aikansa pyörittyään, pakki laittaa kiekon ränniin.
   
 15. Seesam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#6
  Päättyi tämä kausi miten hyvänsä, niin on pakko sanoa, että Lennu on ollut kevätkaudella ihan eri mies kuin syksyllä. Minusta hän on pelannut pitemmän aikaa todella hyvin.
   
 16. Rocket Richard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Juhani Tyrväinen
  Lainaus:
  Kyllä. Nyt on ollut sitä tuttua Lennua, mitä on odoteltu jo kauan. Maali meni Hrachovinan piikkiin, mutta oikeastaan parempikin niin. Josko se vaikka sulaisi?
   
 17. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Lainaus:
  Täysin samaa mieltä ja luistelukin muuttunut paljon vahvemmaksi muutaman kuukauden aikana kun sai uudet terät. Oikeasti, tämä ei ollut vitsi.
   
 18. KooJii_#1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Detroit Red Wings
  Oisko siellä ollu jotain loukkaantumista taustalla alkukaudesta ku viime aikoina on luistin liikkunu ja tunnettakii on Lennun pelaamiseen tullu aivan erilailla. Hienoa nähdä, että Lennu is bäk!
   
 19. WPK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
  Upea peli tänään tältä runkosarjaedariltamme. Valitettavasti muu jengi ei noussut samaan lentoon.

  Ensi kaudella voit sitten kyllä alkaa pelaamaan edes vähän aikaisemmin, niin ei tarttis aloitella säälien kautta.
   
 20. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tänään meillä oli Kapteeni. Hieno peli Lennulta!
   
 21. Jakke76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Boston Bruins, Man United
  Lainaus:
  Jep, mutta kuten jo aiemmin täällä todettu. Todellinen kapteeni pelaisi myös runkosarjassa samalla tasolla. Toivottavasti ensi kaudella.
   
 22. timotl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Jotenkin Aaltosen poissaolo nosti heti Lennua. JMa:n oikuttelu syönyt Lennua koko kauden?
   
 23. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Mihin suuntaa herra Petreliuksen tie? Pleijareissa oli hyvä, jopa loistava, mutta ollakseen IFK-legenda pitäisi suorittaa jotain enemmän myös syksyn loska-iltoina. Sopimustilanteesta en tiedä, mutta jos liksa on kohdallaan, niin pitäisin. Kukaan ei kuitenkaan ole korvaamaton, ei edes Lennu.
   
 24. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Lainaus:
  Jatkanee ilmeisesti Stadissa. Näin se menee, että kukaan ei ole korvaamaton ja toivottavasti myös El King korvataan todella kovalla hankinnalla.
   
 25. Beagle Boy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
  Lainaus:
  Pelillisesti Petrell ei ehkä ole korvaamaton, mutta imagollisesti sitä ainakin likipitäen on. Lennu on tietylle ikäryhmistä se IFK-ikoni.

  Oma kasvatti, jolla ei ole ainuttakaan Liiga-peliä muussa jengissä. Jätkä joka torjui Ilmalan houkutukset, ja joka punnersi itsenä NHL:ään HIFK:sta myöhemmällä iällä.

  Edari, joka on soittelellut radioon saunaillasta, ja joka seisoo logon takana missä tilanteessa tahansa. Pelaaja, joka pelaa "brändin" mukaista kiekkoa. Pelaaja, joka oli merkittävässä roolissa viimeisimmässä mestaruudessa. Kapteeni. Ainoa aktìivipelaaja Kuhdan ohella, jonka paidan hyväksyisin kattorakenteisiin.