Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

LeKi 2013–2014 – tasapainoa etsimässä

Viestiketju osiossa 'LeKi' , aloittajana PikkuKasi, 14.03.2013 klo 12.01.

 1. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Olipa mielenkiintoinen käväisy tänään Lempäälän hallilla: sattu just oleen Kisan treenit ja siellähän viiletti joukon jatkona Daniel Corso. Mielenkiintosta nähdä, mitä tarkottaa. Hienointa olis, että jopa pelasi LeKissä jonkun pelin. Kokoonapnossa jopa tällä viikolla? Toivotaan!
   
 2. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Sama uutinen bongattu Ilta-Sanomista juuri. Aika mielenkiintoista. Saa nähdä pelaako oikein kokoonpanossakin esim. huomenna Heinolassa.
   
 3. bulftrik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Bruins, MM, LHC
  Siellä se viilettää ykkösen keskellä. Ja LeKin tiedotteen mukaan pelaa LeKissä kunnes löytää uuden seuran, eli ei luultavasti palaa Ilvekseen. Mielenkiintoista nähdä miten pärjää ja millä asenteella vääntää.
   
 4. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Voi tosiaankin olla Corsolla asennennetta pelissä. Miestä en tunne, mutta tuollaisella taustalla ja tässä tilanteessa voitaneen nähdä ihan mitä vaan. Parhaimmillaan jotain siihen suuntaan että "Näytän niille ne kuuluisat munat" ja pahimmillaan jotain todella ikävää vastustajan terveyden kannalta.

  Harmi kun ei pääse näkemään ihkaelävänä jäällä tätä spektaakkelia.
   
 5. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Nyt otti ainakin jonkun kokonen ohraleipä, kun Ilomäki siirty KalPaan. Voi Tappara minkä teit. Kaikki, jotka näyttä pikkusenkin pärjäävän Kisassa, lähtee lätkiin... Näppilä, Hölli, Ilomäki näistä työttömistä puhumattakaan. Ja tässä osa vaan parista viime kaudesta. Aikojen saatossa mm. Antti Kangasniemi löydettiin Tampereelle juuri Kisasta.
   
 6. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Nyt kun Corsoa on tullut kummasteltua 4 peliä, voi sanoa, että mies parantaa koko ajan. Viimeksi Itsenäisyyspäivänä pelasi parhaan pelinsä ja puolustaminenkin maistui yllättävän hyvin. Hyökkäyspäässä ajoittain maaginen.

  Ongelmia on muutama: ei saa itse sisään ja ei anna aivan 100%. Pitäisi olla parempi kuin Lucenius, mutta pinnat puuttu eikä ole yhtä kokonasivaltainen. Ja saa liksaa enemmän kuin mitä koko LeKin budjetti, noin suurin piirtein.
   
 7. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  LeKillä tänään kova nippu K-Vantaata vastaan: Chiodo, Mäkinen, Kallela, Kaksonen, Rajala, Peltola ja Corso lainalla. Tosin Corso, Kallela ja Mäkinen kuulu jo melkeinpä perusrosteriin. Edes Laakso ei mahdu pelaavaan kokoopanoon. Tosin miinuksena vain viisi pakkia mukana, saa nähdä täyttääkö paikan jolla kulla?
   
 8. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Palaakohan nuorten kisoista tippunut Atte Mäkinen LeKiin heti vain pelaileekohan Tapparassa (lähinnä a:ssa) näin alkuun? Toinen mielenkiintoinen nimi on Tampereelle palannut Arttu Ilomäki. Hyökkääjävajeen vuoksi on vuoden vaihteen Tapparassa, mutta toivottavasti tulisi mahdollisimman nopeasti LeKiin.
   
 9. Lainaus:
  Veikkaan, että Mäkinen pelaa LeKissä lähinnä, kun Tapparalla on kuitenkin se 7 pakin paketti muutenkin jo. Sieltä sitten varmaan lainana tulee välillä Bailenia, Tabacekia ja Larssonia yksittäisiin peleihin.
   
 10. Steus Jäsen

  (Melkein-)NHL-kokemusta LeKiin! Kojoottien GM:n poika, mikäli pelaa kiekkoa yhtä hyvin kuin isä johtaa seuraa, niin LeKi voittaa pytyn. Karri Rämön pikkuveli maalille, näinköhän LeKiä vastaan tehdään enää yhtään maalia!? *hymiö*
   
 11. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Juu, hauskat yhtäläisyydet näillä uusilla pelaajilla. Valitettavasti herrojen meriitit eivät kyllä ihan hirveästi lupaa tulevaisuutta ajatellen. Jos Rämö olisi ok kakkosvahti, olisin tyytyväinen ja jos jenkkipoika saa loppukauden sopparin, se olisi jo iso positiivinen yllätys.
   
 12. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Tulipahan Hakametsässäkin pelattua. Ja millä tavalla! Yli 1700 katsojaa ja yksi kauden viihdyttävimmistä peleistä. Kyllä tollasen 3-2 voiton jälkeen luulisi katsojien löytävän myös Lempäälään katsomaan peliä, sillä nyt nähtiin Mestis-kiekkoa parhaimillaan.
   
 13. Ttie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KJT Miehet HC K (<-HC Kerava<-Sherwo), KJT, Kerho
  Isosti onnituksia ! Sekä tuloksesta, että yleisöstä.
   
 14. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Komea katsojamäärä tosiaan. Taisi vain olla iso osa liigajoukkueiden kannattajia (kausikorttilaisillehan oli tarjouskin), ja tuossa piilee se ongelma, että nykyään Mestistä ja SM-liigaa pelataan suurelta osin samoina viikonpäivinä (ke-pe-la vs. ti-pe-la). Jollen aivan väärin katsonut, niin LeKillä on tammikuussa viisi kotipeliä, ja joka kerralla samanaikaisesti pelataan myös Hakametsässä. Ja vastaavasti myös toinen liigajoukkue pelaa aina noina samoina päivinä vieraspelissä, joka on tietysti nähtävissä TV:ssä/netissä.
   
 15. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Huhujen mukaan Corso menossa Ruotsin Örebrohon. En ole varma, onko se hyvä vai huono. Jos laittais oikeesti kaiken likoon, ois tosi kova vahvistus. Ja on aika moinen ykkösketju perjantain K-Vantaa-peliin: Kaksonen - Corso - Jussi Pesonen. Jos siis Corso pelaa, eikä varo loukkaantumisia
   
 16. bulftrik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Bruins, MM, LHC
  Vähän veikkaan että Corso pelaa loppukauden Lempäälässä. Pajuoja kertoo Aamulehdessä että tämä(kin) siirto kariutui pelaajaan. Ei siis halua lähteä mihinkään.
   
 17. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Ylläri ylläri, Tabacek ei pelaakaan Turussa TUTOa vastaan, vaan nostettiin Tapparean mukaan tappiollisen Turun reissun jälkeen. Ja Corso puuttuu LeKi kokoonpanosta, LeKin facebookin suora lainaus "Ei taida Corson asenne riittää tällähetkellä päävalmentaja Gladille". Sitä tässä on odotettukin, että poka jätetään viltiin
   
 18. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Corso taas pois LeKin kokoonpanosta ja Jussi Pesonen pelaa kolmatta peliään putkeen Kisassa, kaksi edellistä kiikareilla.
   
 19. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Mielenkiintoinen pelaajakauppa Ilvekseltä, saa nähdä mitä tarkoittaa LeKin suuntaan. Peltola pelasi täällä muutamia pelejä jakun hän lähtee Ipan pakkiosasto hieman kapenee, joten apuja Lempäälään tuskin juurikaan enää tulee tällä kaudella (eipä kyllä ole paljoa tullut muutenkaan). Maalivahtiosasto on mielenkiintoinen, sitten kun Järvenpää palaa kuntoon. Voisiko joku jopa pelata kauden loppuun LeKissä? Tuskin, mutta toivottavasti. Mustonen taas on ollut todella vakuuttava K-Vantaassa, ainakin LeKiä vastaan pelatessaan. Näillä näkymin Pesonen jatkaa siis pidempäänkin LeKissä, toivottavasti Mustonenkin kävisi kokeilemassa. Ja jos hän murtautuu pelaavaan kokoonpanoon Liigassa, toivottavasti tänne matkaisi joku hyvällä asensteella pelaava kaveri.
   
 20. Steus Jäsen

  Lainaus:
  Mustosta ennakoitu JA:n artikkelissa nimenomaan Pesosen ja Välimaan kanssa samaan ketjuun. Linkki: Jatkoaika.comin haastatteluun
   
 21. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  Tuosta se juuri riippuukin, että palaako Järvenpää pelikuntoon vielä tälle kaudelle. Jos palaa, niin uskon, että Korpisalo tai Järvenpää pelaa loppukauden LeKissä.
   
 22. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Ihmettelin, että Pesonen olisi Ilveksen kolmosessa, sillä hän ei ole loistanut LeKissä (paitsi viime pelissä 1+1). Varmaankin KooKoo-pelin esitykset toivat paikan kokoonpanoon. Tänäänhän se nähdään.
   
 23. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Taas uusi ulkomaalainen LeKissä, Ilveksen Robert Jekimovs pelaa Vaasassa Sportia vastaan. Hienoa nähdä, että liigajoukkueet uskaltavat ja kehtaavat laittaa ulkomaalaisia Mestikseen peliajan perässä. Tänä vuonna tullut tukku uusia, viime vuosina ei juuri ketään: Corso, Chiodo, Larsson, Tabacek, Bailen
   
 24. bulftrik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Bruins, MM, LHC
  Pesonen pelasi eilen niin heikon pelin, että en ihmettelisi jos pelaisi loppukauden pääosin teillä. Jekimovsin pidempi Lempäälän reissu ei myöskään yllättäisi.
   
 25. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Nyt kun Ilves rupeaa saamaan sairastupaansa kunnolla tyhjäksi, rupeaa näemmä LeKiinkin tulemaan sieltä suunnasta apuja. Alkukaudesta Lempäälässä hyvin pelannut Eero Savilahti on näemmä raivannut paikan auringossa, eikä hänen poislähdön jälkeen ollut hetkeen ketään Ilves-hyökkääjää. Sitten tuli Pesonen ja hänet korvaa Jekimovs. Vielä yksi laadukas pelimies voisi tulla, mielellään hieman pidemmäksi aikaa (tyyliin 10 pelin putki ja sitten katotaan uudestaan)