Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

LeKi 2013–2014 – tasapainoa etsimässä

Viestiketju osiossa 'LeKi' , aloittajana PikkuKasi, 14.03.2013 klo 12.01.

 1. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Lainaus:
  LeKin "graafinen ilme" muuttui muistaakseni reilu vuosi sitten. Jos olisin voinut itse vaikuttaa, olisi tuo elukka-aihe voitu jättää tyystin väliin.

  Tietysti logo(i)sta voi olla montaa mieltä, mutta tuo linkittämäsi blogikirjoitus on ala-arvoisempi kuin yksikään siellä hauskasti ja miehekkäästi haukuttu logo.
   
 2. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  lucenius ei kuulemma pelaa Peliittoja vastaan keskiviikkona, paha, paha takaisku.
   
 3. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  jaa jaa, nyt tuli sitten se kahdesta odotetusta uutisesta se toinen. Makkonen Bluesiin kuukauden koeajaks. Saatiinpahan nauttia edes jonkin aikaa.
   
 4. Luke72 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuomaristo, Kaavin Kaiku
  Leki pelaa joulukuussa hakametsässä. Loistavaa. Mikäli ne pelaisi haka2 ottelunsa, olisi häkki täuys joka matsissa. Lempäälän igluun ei vaam pysty tampereelta siirtymään, se on KYLMÄ tosiasia.
   
 5. Steus Jäsen

  Positiivisia uutisia Lempäälästä, kun muukalaislegioonalaisia poistuu riveistä ja oikeat pelaajat pääsevät pelaamaan. Toinen positiivinen asia on seuran toimiston tekemä työ, Lempäälässä yleisömäärät jäävät yleensä varsin mataliksi, mutta Tampereelle vietynä ottelu voi nostaa yleisömäärän ties-kuinka-moninkertaiseksi. Toivotaan vaan, että Tampereen väki aktivoituu pikkuserkun peliin, eikä torso yleisömäärä alita järjestyskustannuksia. TUTO vastustajana on myös hyvä valinta, ties vaikka Turusta tulisi TUTOn fanejakin..?
   
 6. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  LeKi taitaa tosiaankin alkaa pikkuhiljaa laskeutua kohti tasapainoa, kun nämä "väärässä sarjassa" pelaavat poijaat löytävät jälleen omat sarjatasonsa.

  En toki toivo millekään joukkueelle mitään mahalaskuja, mutta mielenkiinnolla seurailen. Ja voihan tuo olla koko kautta ajatellen hyväkin, että kokoonpano alkaa asettua peruspakettiin.
   
 7. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Nyt luulisi herrojen kuten Simontaival ja kumppanit pelaamaan. Simontaival oli pirteä ekoissa peleissä, mutta juuttui KoVeeseen juuri työttömien vuoksi.

  LeKi tänään:

  38 Sami Venäläinen – 26 Mika Niemi – 3 Aki Juusela
  15 Jussi Halme – 37 Aleksi Orenius

  29 Toni Kallela - 16 Markus Korkiakoski - 20 Eero Savilahti
  11 Otto Räty – 12 Vilho Virmavirta

  23 Roope Nikkilä - 28 Jarkko Pyymäki - 9 Nestori Lähde
  2 Toni Niemi – 6 Atte Mäkinen

  7 Matias Simontaival - 25 Sami Laakso - 71 Olli Henrikson

  30 Tomas Kral (am)
  35 Jarno Laitinen
   
 8. paraspelaaja Jäsen

  No, nyt se sitten tapahtui.

  Aikaisemmin alkoi LeKin alamäki kuin mitä ajattelin.
   
 9. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Tai sitten "alamäki" alkoi juuri riittävän aikaisin, jotta Jarkko Glad voi luoda fiksun pelisysteemin jäljelle jääneelle, huomattavasti sitoutuneemmalle, mutta silti Mestikseen riittävän tasokkaalle ja laajalle rungolle.

  Tämä taas onnistuessaan johtaa pudotuspeleihin, joissa erinomaisin maalivahdein, erikoisen kotiaskin ja sitoutuneen pelaajiston turvin on mahista vaikka mihin.

  U mad?

  Toki voi aina olla pessimisti ja naureskella, on sekin vaihtoehto.
   
 10. Murmeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Vancouver Canucks
  Kertokaas joku jotain Halmeesta, kun on liigataustasta huolimatta tuntemattomampi kaveri. Ja vaikka olisikin tuttu niin nimenomaan tämän ja viime kauden otteet kiinnostavat.
   
 11. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Halme on pelannut Lempäälässä viime kaudella 25 peliä ja tällä kaudella kymmenkunta. Viime kaudella 0+9 ja tällä kaudella iski jopa maalinkin. Mestikseen hyvä peruspuolustaja, etenkin silloin kun itseluottamus on kunnossa ja uskaltaa pelata. Kokemus auttaa siinä. LeKissä saanut myös paljon yv-vastuuta, mutta se ei ole Halmeen ominaisin pelipaikka. Liigassa pärjää, jos pysyy luistelussa perässä ja uskaltaa pelata helppoa syöttöä omille. LeKille arvokas muttei korvaamaton.
   
 12. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Nyt vois jo pikkuhiljaa alkaa peluuttaan Laitista kunnon tahdilla, rupee Hetenyin kortit oleen katottu. Loppukaudesta voi toki poikkeilla muutaman kerran, mutta on nyt pelannut noin puolet Kisan peleistä. Eikä vakuuttanut tarpeeksi. Omistakin löytyy kunnon vaihtoehtoja.
   
 13. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  U mad, u mad...

  Enhän minä sitä alamäen alkamista kettuillakseni sanonut.. Alamäki vain jatkuu.
   
 14. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Jeps. Viidestä ekasta pelistä neljä suoraa voittoa. Sen jälkeen kahdeksan peliä ja seitsemän tappiota. Jos ja kun alkukaudesta pisteitä tuli jo ihan noiden jokusen huippuyksilönkin ansiosta, niin nyt Gladin kykyjä toimia Mestis-valmentajana aletaan vasta punnita.

  Mestiksen sivuilta on niin hankala katsella menneiden matsien kokoonpanoja, notta kysynpä suoraan tietäjiltä. Miten viime peleissä on ollut kokoonpanon kanssa: onko menty pitkälti "omin voimin" vai onko lainamiehiä ollut vielä ihan reilusti (maalivahdin lisäksi)?

  Tuo molarijuttu on kyllä ollut outoa toimintaa näin ulkopuolisenkin mielestä. Väkisinkin miettinyt, että kuka - tai mikä taho - on oikeasti peluutuksesta ainakin välillisesti päättänyt.
   
 15. Kaulasuoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kreikka
  Lainaus:
  Pakko tulla kyselemään myös ulkopuolisena kun en ole LeKin matseja tämänpäiväisen lisäksi nähnyt, mutta miten Hetényi on pelannut? Tänään ainakin otti hyviä koppeja ja pelasi paremmin kuin toisen päädyn virkaveli Korpisalo. Kova laukaus päähän toisen erän loppupuolella pakotti lepäämään vikan erän, jolloin maalin suulle luisteli joku toinen kaveri. Hetényi päästi 2 maalia, joista ensimmäinen aiheutui pakkien koomailusta ja ei toinenkaan mikään helppo ollut. Enempää häkkejä ei Zoli päästänyt.
   
 16. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Hetenyi on pelannut ok. Se kertoo paljon, sillä liigaveskarin pitäisi pelata vähintään hyvin tai mieluummin usein loistavasti. Myös hyviä pelejä on ollut, mutta parempaa odotettu. Jos olisi oma sopparipelaaja, olisi ollut hyvä mutta kovat odotukset on laskenut miehen tuloksen arvostusta. Toivottavasti parantaa vielä yhden pykälän!
   
 17. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Pointsit uusista nettisivuista ja logosta. Ajanmukaiset ja tälle sarjatasolle kuuluvat. Hyvä... hyvä...
   
 18. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Harmillista lukea Viirlaksen ja Kosken lainoista TUTOn riveihin, kun ovat täälläkin jo pelanneet. Vaikka eivät ole sateentekijöitä olleet, niin peruslaatua ei ole koskaan liikaa.

  Onneksi seurajohto värväsi miehet Palola, Jokila ja Jokinen, joskin Jokila täällä tuskin kauaa viipyy. Markus Jokinen on mielenkiintoinen tapaus, pystyykö tossulätkäkuningas nyt lyömään läpi Mestiksessä? Vili Palolasta saadaan taattua laatua ja leveyttä alakertaan.
   
 19. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Ihmettelenpä vaan mihin Markus Jokinen on kadonnut, kun ei ole ollut kokoopanossa sitten ensimmäisen ottelunsa. Onko jollain tietoa?
   
 20. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Lainaus:
  Markus Jokinen on palannut takaisin Suomi-Sarjaan (KOOVEE). Mestis-visiitti LeKissä oli tietojen mukaan sovittu vain yhden ottelun mittaiseksi.
   
 21. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Mielenkiintoista lukea pelaajahärdelistä. Milloin pelaa se ja se, muttei pelaakkaan. Jokila näyttäis ainakin pelaavan Kiekko-Vantaan porukoissa. Lekillä on merkitty Laitinen aloittavaksi maalivahdiksi illan peliin ja Taponen kakkoseksi. Eli Andyllä taitaa olla flunssa äitynyt pahaksi. Mutta ihan hyvä rosteri illan koitokseen.
   
 22. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  LeKillä taas vaihteeks vajaa kokoonpano Jukureita vastaan, tosin onneks vasta eka kerta tällä kaudella. Pitää ihmetellä miten mahollista tällä sarjatasolla. Tosin loukkaantumisiakin on ja kaikki voimat Friman mukaan lukien oli mukana kokoonpanossa.

  Tuloskin oli tämän mukainen...
   
 23. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Kiitokset Jokis-tiedosta, eipä ole tullut ennen vastaan.
   
 24. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Leki-Kookoo 23.11.2013

  Tuli seurattua Simontaipaleen peliä. Sähäkkä ja taitava pelimies. Eikös tällaisen kaverin pitäis olla kokoonpanossa useammin mukana. Chiodo, Simontaival ja Korkiakoski olivat voiton takuumiehiä. Andyn torjuntatyöskentely oli kyllä varman rauhallista. Näki, että kaveri on monissa liemissä keitetty. Laakson rymistely ja taklaukset sytyttävät myös lehtereillä.
   
 25. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Pakko kompata tossa Simontaival-asiassa. On ollut aina sähäkkä, kun päässyt pelaamaan. Valitettavasti ollut aina ensimmäisten joukossa lentämään ulos kokoonpnosta kun Liigasta on tullut joku. Saa nähdä, muuttuko se tällästen peliesitysten jälkeen.