Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

LeKi 2013–2014 – tasapainoa etsimässä

Viestiketju osiossa 'LeKi' , aloittajana PikkuKasi, 14.03.2013 klo 12.01.

 1. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  LeKin kauden loppumisesta alkaa olla jo hetki. Nyt voidaan siintää katse tulevaan.

  Toissakaudella kärvisteltiin karsinnoissa ja viime kaudella jo palattiin pudotuspeleihin. Kaudella 2013-2014 tarvitsee löytää tähän tasapaino ja kahdeksan joukkoon tulisikin Kisan kammeta itsensä jälleen, siinä lie selkeä tavoite.

  Toinen tavoite on huomattavasti toimivampi liigayhteistyö ja mielellään Tapparan suuntaan. Ei ole mitään järkeä siinä, että LeKiltä viedään korvauksetta viisikollinen äijiä siirtotakarajalla liigaan. Tämä on toki hieno asia pelaajille ja myös seuralle, mutta asianmukainen rahallinen korvaus kuuluisi tästä LeKille.

  Maalivahdit:

  Aiemmilla kausilla maalivahtiosasto on saatu kuntoon helposti, nyt on isojen ratkaisujen paikka.

  Pätsin varma ykkösmaalivahdin rooli pitää kyseenalaistaa, sillä olihan kuusamolaisen viime kausi heikko. Tämän tietää mies itsekin. Silti jokainen tietää kyllä Pätsin potentiaalin torjua Mestiksen kärkivahtien joukossa.

  Valitettavasti Pätsistä ei ole ollut kevään vahdiksi ja mies saattaa itsekin jo haikailla muualle. Hyvän kesän jälkeen olisi yhä mies paikallaan, mutta kehitystä on tapahduttava. Kakkoseksi sitten kuka tahansa, kunhan ei Julius Koskinen.

  Pätsi/X (X)

  Puolustus:

  Puolustuksen osalta ollaan samassa hieman hajallaan olevassa paletissa. Loppukaudesta mukaantulleiden Jarno Virkin ja Atte Vallin toivotaan jatkavan, mutta etenkin Virkki miettii jatkoaan varmasti tarkasti. LeKin puolustus kaipaisi kuitenkin kokeneita rakennuspalasia, ei mitään toivotaan-toivotaan-osastoa.

  Muista viime kauden nimistä kaipaisin jatkoa erityisesti Vili Palolalle ja Petteri Frimanille. Palola pelasi viime kaudella ensimmäisellä miesten kaudellaan erittäin hyvin ja tuo kiekollisuutta pakistoon, kehittymiselle olisi nyt tilaa. Friman on ehkä Mestiksen yksipuolisin puolustaja, mutta erittäin hyvä omassa roolissaan. Pelaa sen mitä pelaa ja taitoa ei liikaa löydy, mutta asenne on aina timanttia.

  Mikko Heiskasen, Riku Dufvan ja Toni Niemen tilanteet ovat kinkkisemmät. Heiskanen palasi pahan niskavamman jälkeen vielä kaukaloon kevääksi, joka meni hitusen penkin alle. Kunnossa vielä hoitaa peruspakin hommat, mutta jaksaako enää kuntouttaa itseään Mestis-tasolle?

  Dufvalle en toivo jatkoa. Varmasti osaisi pelata, mutta viime kaudella ei kyllä osannut. Niemellä isommassa mittakaavassa sama. En paheksu jatkosopimusta, mutta olihan viime kausi jo jäähdyttelyä.

  Ketä uusia nimiä lähdetään puolustukseen hakemaan?

  Puolustus kaipaisi vähintään kahta jykevää ja kokenutta peruspilaria(Valli? Virkki?), kiekollista huippuosaamista(kuten Näppilä viime kaudella) ja nuorta voimaa(Palola). Eli ykköspakki, terve kesä kaikille ja muutama jatkosopimus.

  X - Valli(?)
  Virkki(?) - Palola
  Heiskanen(?)/X - Friman(?)

  Hyökkäys:

  Joonas Kalliola OPTIO

  Hyökkäyksen osalta ollaan jo muutamalla jatkosopimuksella vähän lähempänä tarpeita. Antti Hildénin, Mika Niemen, Lassi Mattilan ja Jarkko Pyymäen kaltaisten kokeneiden sotaratsujen mielessä siintää jo varmasti hokkareiden ripustaminen naulaan, mutta miehiä kaivattaisiin yhä kaukalon puolelle.

  Lisäksi jatkopahvin lanaisin suorilta opiskelujensa kanssa pähkäilevän Jaakko Pellisen, ikitaistelija Juha Suomaan ja potentiaalisen Olli Henrikssonin syliin. Ja Kalliolan optio käyttöön, mars.

  Mikäli Tappara&Saavalainen-kuvio toteutuu, oman kylän poika Sami Laakson paluu Lempäälään olisi myös toivottu asia. Jokatapauksessa toista peliä tekevää sentteriä Mattilan(?) rinnalle Kisa huutaisi. Ja jos molemmat olisivat omia kasvatteja, mikäs sen mukavampaa.

  Pellinen(?) - Mattila(?) - Hildén/Pyymäki/Niemi(???)
  X - Laakso(?) - Hildén/Pyymäki/Niemi(???)
  Suomaa(?) - Kalliola(?) - Henriksson(?)
  Kalliosaari(?) - X - X

  Valmennus:

  Jatkaako Miikka Kuusela? Toteutuuko Tappara-yhteistyö? Tuleeko Tapparan A-nuorten päävalmentaja Janne Saavalainen remmiin?

  Paljon on kysymyksiä ilmassa, sitä vähemmän vastauksia. Uskon, että LeKi saa ensi kaudeksi ihan pätevän valmentajan ja hänen nimensä pitäisi saada pöytään ASAP. Pelaajaneuvotteluihin kaivattaisiin vetonaulaksi päävalmentajan nimeä.

  Keskustelu alkakoon.
   
 2. Jäske#13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LeKi, Minnesota Wild
  Maalivahdit:
  Tälle osastolle lähtisin tandem systeemillä ja kauden kuluessa paremmin pelannut vie kevättä kohden enemmän peliaikaa. Pätsin toivoisin heikommasta kaudesta huolimatta jatkavan tandemin toisena osapuolena.
  Tässä mielestäni mahdollisia ehdokkaita ketä voisi tandemin muodostaa:
  Pätsi LeKi
  Edelmann Tappara A-jun
  Peltonen HCK
  Pesonen Sapko/HPK
  Iilahti Sport

  Pakit:
  Toivottavasti ei ensi kaudella ihan niin paljon karkaa tärkeitä miehiä korkeammalle kuin tällä kaudella. Jatkot uskon tekevän ainakin kahden seuraavan Friman ja Palola. Täytepakkeja saanee liigan A-junnuista tarpeen mukaan.
  Kiekollisen ykköspakin roolia sovittelisin jollekkin seuraavista:
  Valli LeKi
  Västilä KooKoo
  Räty Lukko
  Saadetdin Tappara A-jun
  Fyysisemmän kärkipakin roolia:
  Virkki LeKi
  Uitto Sport
  Pentikäinen Ilves
  Mäkinen Tappara A-jun
  Jortikka HCK
  Hirvonen TuTo
  Monipuolisen peruspakin roolia:
  Niemi LeKi
  Liimatainen Sport/Tappara
  Kärmeniemi Tuto
  3.parin peruspakin roolia:
  Heiskanen LeKi
  Uitto Sport
  Jortikka HCK
  Liimatainen Sport/Tappara
  Mäkinen Tappara A-jun

  Sentterit:
  Kaikkien jatko sopisi minulle varsin hyvin. Parhaassa rotaatioissa jatkajina on Mattila, Niemi, Pyymäki ja Kalliola. Siinä tapauksessa tarve vain yksi sentteri ja Pyymäki voi siirtyä laitaan. Pieni varaus myös sille, että joku kolmikosta Mattila, Niemi ja Pyymäki ripustaa hokkarit naulaan tai siirtyy muille maille.

  1-2.sentterin tontille ehdokkaita:
  Järvinen Tappara
  Eskelinen Hokki
  Tanus OHL
  3.sentteri ehdokkaita:
  Laakso Tappara A-jun
  Wilenius Ilves/LeKi
  Tanus OHL

  Laiturit:
  Jatkajina toivottavasti ainakin Suomaa, Henriksson ja Pyymäki mikäli senttereitä on tarpeeksi, myös muutama muu toivottu jatkaja ilmenee ehdokkaiden joukossa. Tanus esiintyy siellä täällä listoillani, todennäköisesti kuitenkin jatkaa OHL:ssä
  Kärkikentjujen maalintekijä 2kpl:
  Stloukal Peliitat
  Roppo KooKoo
  Niskakangas TuTo
  Laaksonen Ilves
  Simontaival Tappara A-jun
  Savilahti Ilves A-jun
  Tanus OHL
  Monipuolinen kärkilaituri:
  Hilden LeKi
  J.Pellinen LeKi
  O.Pellinen LeKi
  Alanne Hokki
  Savilahti Ilves A-jun
  Kärkiketjujen VoimaH/Duunari:
  Hilden LeKi
  J.Pellinen LeKi
  Alanne Hokki
  Roppo KooKoo
  Nelosketjun laituri 1-2kpl:
  Nikkilä LeKi/Ilves
  Kalliosaari LeKi/KooVee
  Kokkonen Ilves A-jun

  Ja lopuksi vielä ketjujen muodossa oma hahmotelma, ehdokkaista kootusta rosterista.

  Simontaival/Stloukal - Mattila - J.Pellinen/Alanne
  Roppo/Savilahti - Niemi - Hilden/Alanne/Roppo/J.Pellinen
  Pyymäki - Laakso/Wilenius - Henriksson
  Suomaa- Kalliola - Kokkonen/Kalliosaari

  Valli/Västilä - Virkki/Hirvonen/Mäkinen
  Palola - Liimatainen/Niemi
  Friman - Heiskanen/Uitto/Liimatainen/Mäkinen

  Pätsi
  Iilahti/Peltonen/Edelmann
   
 3. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Tapparan Edelmannia on huhuttu Lempäälään ja talven otteidensa perusteella tervetuloa ja kiireesti. Aivan huippulupaus, jonka kohdalla en tajua, miten kaveri ei ole vielä päässyt liigassa kokeilemaan jossain päin Suomea. Kaveriksi tosiaan vaikka Atte Mäkinen puolustukseen, pelasi täällä mainiosti.

  KooKoosta olisi toki upeaa saada Roppoa tai Västilää paluumuuttajina tänne, mutta etenkin jälkimmäisen uskoisi jäävän Sumulaaksoon.
   
 4. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ainakin Västilällä on sopimus ensi kaudesta KooKoon kanssa. Mennyt kausi ei tosin mennyt ihan odotusten mukaan, eli voisihan se toki purettavissakin olla, mutta siis todennäköisesti jatkaa Kouvolassa.
   
 5. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Näin. Lisäksi Västilä sopii Juujärven kiekolliseen pelityyliin ja etenkin nuoria puolustajia suosivaan/kehittävään systeemiin hyvin. Tuleva liigapakki, jos kaikki natsaa.
   
 6. Jäske#13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LeKi, Minnesota Wild
  No perhana enpä huomannut tuota Västilän sopimuksen alaisuutta, eli yksi ehdokas laskuista pois. Mikäli yhteistyö Tapparan kanssa tiivistyy niin näkisin melko todennäköisenä, että näitä kavereita kenelle olisi hyvä saada miesten pelejä alle ja eivät liigaryhmässä pelaavaan kokoonpanoon mahdu niin tullaan varmasti näkemään Lempäälässä pidempiäkin pätkiä.
  Näihin lukeutuu juuri etunenässä Mäkinen ja Liimatainen. Edelmannin uskon olevan ensi kaudella kakkosveskarina, jota käytetään pitämässä pelituntumaa Mestiksessä. Tosin täysin pois suljettuna en näe vaihtoehtoa, että Tappara haluaa miehelle täyden kauden miesten pelejä LeKissä ja sitten vasta myöhemmin mukaan liigaympyröihin.
  Esille ottamistani Tamperelais seurojen junnupelaajista olisi mielestäni kovin mielenkiintoista nähdä Simontaivalen ja Savilahden otteita Mestiksessä, parhaassa tapauksessa rahkeet voivat riittää, jopa todella hyviin suorituksiin. Myös paikkopakkina Tapparan A-junnujen Aleksi Saadetdin voisi olla kokeilemisen arvoinen ja saisi arvokkaita miesten pelejä.
   
 7. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Gladista Lekin valmentaja

  Radiosta juuri kuultuna: Jarkko Gladista Lekin uusi päävalmentaja. Hienoa!
   
 8. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Oikea valinta hommaan. Glad on juuri sellainen päättäväinen kaveri, jonka soisi jäävän Lempäälään vaikka pidemmäksi aikaa, vaikka potentiaalia ja halua varmasti on ylemmäskin päästä koutsaamaan.

  Osaa luoda sellaisen urheilullisuuden, päättäväisyyden ja tekemisen meiningin seuran ympärille, jolla voidaan yltää Sami Hirvosen toisen kauden saavutuksiin. Nyt vain tarvitsisi saada joukkue kasaan.

  Viime kauden kärkiäijistä tarvitsee ainakin se kaksi kenttää saada jatkamaan. Siihen täsmävahvistuksia pari kappaletta esimerkiksi Tappara A-junioreista ja sitten kyseiseen seuraan yhteistyöpahvi päälle. Sitten ollaan jo oikealla tolalla.
   
 9. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  LeKi ja Tappara kahden vuoden mittaiseen yhteistyösopimukseen. Viime kaudella yhteistyö toimi Tapparan kanssa pirun hyvin, joten tämä on suuri edistysaskel Kisalle. Samalla esim. Palola, Järvinen ja Venäläinen nostivat itsensä Lempäälässä tasolle, jolla pelata finaaleissa keväällä.

  Kaikinpuolin siis win-win-tilanne. Tapparan rosteri tulee ensi kaudellakin olemaan niin tasokas ja laaja, ettei tarvitse pelätä Kissanmaan tyhjentävän Kisan ykkösviisikkoa siirtorajalla, toisin kuin tällä kaudella Ilveksen kanssa.

  Turvallisin mielin odottamaan ensimmäisiä pelaajasopimuksia. Toivottavasti siellä sama positiivinen vire jatkuu.
   
 10. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Käsitänkö nyt oikein, että LeKin sopimuspelaajien, siis Höllin, Näppilän ja Pentikäisen, oli mahdollista siirtyä tammikuussa Ilvekseen vastoin LeKin tahtoa jonkin sopimuspykälän perusteella? Aiempien tietojen (viime syksy) perusteella minulle oli syntynyt käsitys, että yhteistyösopimus oli tyhmä lähinnä Ilveksen kannalta, mutta tässä valossa juuri LeKi tässä ottikin karmean riskin. Aika raakaa, jos liigaseurat tuollaista pykälää ehdottomasti vaativat. Tapparan kohdalla riski tosiaan on toki paljon pienempi, mutta silti pitäisin parempana, ettei tällaiseen suostuttaisi.
   
 11. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Toivottavasti Ilves ei mitään virallista sopimusta LeKin kanssa tee, vaan lainailee silloin tällöin ylijäämiään LeKille, kuten muutkin jengit(Lukko, Tappara...) tekivät Ilveksen virallisen farmisopimuksen aikaan. Siirtyypä turhat kulut jostain LeKin päävalmentajapalkoista ynnä muista Tapparan kontolle.

  Helvetisti enemmän tästä viisikautisesta farmiajasta oli LeKille hyötyä kuin Ilvekselle. Silti kehdataan itkeä, kun Ilves nyysi ykköspelaajat tällä viimeisimmällä siirtotakarajalla itselleen edes jonkinlaisena korvauksena vaikka nyt esimerkiksi siitä, että Lempäälässä ylipäänsä pelataan Mestis-kiekkoa.
   
  Viimeksi muokattu: 07.05.2013 klo 13.41
 12. Aimo Porvari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LeKi, Järven Ritarit
  Lainaus:
  On aina mukavaa lukea todellisten "asiantuntijoiden" näkemyksiä siitä mitä jääkiekkoseurojen sisällä ja välillä on oikein tapahtunut. Wundervebankin kommenttien perusteella tietotoimisto on vähintään niinkin tarkka kuin Hakametsän parkkipaikka, Ilves-junnujen vanhempainilta tai joku nakkikioski.

  Olen antanut itselleni kertoa, että "kulut" tästä yhteistyöstä olivat kuitenkin melko pieniä jos lasketaan, että samaan aikaan liigaseura maksaa lähes 100 K vuosipalkkaa pelaajille, jotka eivät pääsisi mihinkään muuhun liigaseuraan. Toisaalta tämä dilemma lienee seurausta olosuhteista, joiden pohjalta voisin heittää palstaveijareille päivän visailun:

  - Luetelkaa kaikki yli 5 ottelua kauden aikana (vaikka nyt sitten viiden viime vuoden ajalta) LeKissä pelanneet Ilveksen sopimuspelaajat jotka ovat olleet seuralle selkeitä pelillisiä vahvistuksia samaan tapaan kuin muista liigaseuroista saadut lainat tyyliin Palola, Lucenius ja kumppanit.
   
 13. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Minun käsitykseni mukaan Ilveksellä oli aiemman sopimuksensa kanssa mahdollisuus saada LeKistä pelaajia lähes ilman siirtokorvausta. Jos nyt vaikka ajatellaan, että kuinka paljon LeKin mittakaavassa Mestiksen parhaasta pakista Jarkko Näppilästä olisi saatu, tämä jo saa aikaan pientä harmitusta.

  Kun tähän vielä lisätään Ilveksen täysi keskisormennäyttö(uhkailua ynnä muuta) viime kaudella Lempäälään johdon vaihtumisen yhteydessä, on Ilves-ajan hyvä tulla päätökseensä ainakin vanhassa määrin. Ja jos Ilvekselle ei yhteistyöstä olisi ollut mitään hyötyä, miksi yhä tupsukorvien puolelta löytyy halukkuutta neuvotella jatkosta?
   
 14. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  En osaa sanoa kaikista, mutta ainakin Pellinen, Antonen, Välimaa, Keränen ja Kolppanen täyttänevät tämän ehdon. Riippuu toki siitä, miten "selkeä pelillinen vahvistus" ymmärretään. Noin yleensä pitää todeta, etteivät tämän kauden Palola ja Lucenius varsinaisesti ole kovin edustava otos, jos ajatellaan lainapelaajien keskimääräistä tasoa viime vuosina. Luceniuksen 8 6+10=16, eli ppg tasan 2, on varsin hurja, koska otos on kuitenkin tuonkin kokoinen. Pelin tai pari joku muukin on varmaan noissa lukemissa ollut, mutta tuskin enempää.
   
 15. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Aika hurja pykälä. Toivottavasti uudessa sopimuksessa ei aivan vastaavaa ole, vaikka kuten todettua, riski vastaavan toistumisesta Tapparan kohdalla on joka tapauksessa näillä näkymin olematon.

  Lainaus:
  Omituista tosiaan tuo toiminta, sillä vanhan johdon tekemät sopimukset ovat totta kai edelleen täysin päteviä, näyttivätpä ne sitten miten hyviltä tai huonoilta tahansa uuden johdon silmissä. Tietenkään en tiedä, miten asiaa on käsitelty kulisseissa, mutta sanomalehden sivut eivät ainkaan ole oikea paikka asiaa puida. Jälkiviisaasti voidaan tosin sanoa, että LeKin olisi kannattanut yhtyä Ilves-johdon näkemykseen, ettei homma toimi ja purkaa sopimuksensa Ilveksen kanssa, ja solmia uusi Tapparan suuntaan jo viime syksynä. Virallisesta yhteistyöseurasopimuksesta en tosin tiedä, miten sen muuttaminen käy, mutta eipä tuolla nyt kummoisesti väliä olisi ollut siirtomaksujen jäädessä joka tapauksessa mitättömiksi liigajoukkueen budjettiin verrattuna.
   
 16. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lähetääs katsomaan. Listasin tähän omalla subjektiivisella näkemykselläni kaikki Ilveksestä tulleet laatu-ukot, joista on ollut pitkäkestoista(otin vähimmäisrajaksi 5 ottelua) hyötyä edes yhdellä kaudessa. Saa heittää mielipidettä kehiin!

  Ilveksestä LeKiin:

  + Tommi Välimaa
  + Ville Kolppanen
  + Juuso Antonen
  + Jaakko Pellinen
  + Michael Keränen
  + Lassi Mattila
  + Ville Korhonen
  + Matias Sointu
  + Markus Korhonen

  LeKistä Ilvekseen:

  + Antti Hölli
  + Jere Laaksonen
  + Janne Laakkonen
  + Jarkko Näppilä
  + Atte Pentikäinen
  + Tommi Välimaa
  + Johannes Alanen
  + Ossi Pellinen

  Tämä heittää balanssin aikalailla tasoihin. Toki sillä erotuksella, että Ilveksen haut ovat pääosin sopimuspelaajia. Ilveksen LeKistä hakemat pelaajat ovat pelanneet Ilveksessä 15,88 ottelua (Pellisellä ei peliäkään, ilman Pellistä 18,14 peliä) mukana hakukaudellaan, kun Ilves-lainat ovat esiintyneet kausillaan LeKissä 14,12 ottelun verran keskimäärin.

  Jokainen, joka osaa tätä tilastoa hieman lukea toki huomaa seuraavat asiat.

  - Ilveksen "parhaat" vuodet yhteistyökumppanina olivat sinä aikana, kun Antonen-Mattila-Pellinen hallitsi, tehoili vimmattuna ja nämä juniorit saivat kasvaa LeKissä ansaitun kovassa roolissa läpi kauden.

  - Näistä kausista on kuitenkin aikaa ja esimerkiksi viimeisen kahden kauden aikana luvut ovat jo huomattavasti selkeämmät. Viimeisen kahden kauden aikana LeKistä Ilvekseen siirtyneet pelaajat ovat pukeneet vihreän pelipaidan päälleen 106 ottelussa. Toisaalta LeKi on saanut laatupelaajia käyttöönsä Ilveksestä 18(!!) otteluksi viimeisen kahden kauden aikana.

  Tästä pienenä tiivistyksenä:

  Viiden vuoden syklillä Ilves-LeKi-yhteistyö on ollut tasapuolinen ja yhteistyöllä on monia iloisia hetkiä takanaan. Ilman riitoja mentiinkin pitkään.

  Viimeisen parin vuoden aikana kuitenkin yhteistyö on ollut huomattavan yksipuolista, minkä yllämakaavat tilastot osoittavat. Viime kausi toki kaikinpuolin suurimpana merkkinä, tästä tuskin on moni Ilves-henkinenkään eri mieltä.

  Viime kaudella pelaajaruletti oli täysin yksipuolista ja Ilveksen sekavassa tilassa matkannut johto oli LeKiin yhteydessä todella heikoin kääntein. Tämä aiheutti ihan ansaittuakin kismitystä Lempäälässä.

  Toivottavasti ensi kauden mahdollinen yhteistyösopimus tyydyttää sekä LeKiä että Ilveksen uutta johtoa paremmin eikä näitä riitoja/sortoa nähdä enää kahden perinteikkään seuran välillä.
   
 17. forrest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Pitkästä aikaa LeKin kuulumisia tarjolla, tosin vielä ei mitään aktuellia pelaajarintamalta. Varsinaisia sopimusuutisia luvassa juhannusviikolla eli suht lähiaikoina.

  [url="http://lvs.fi/2013/06/10/jaakiekon-mestis-uudistuu-merkittavasti/]Lempäälän-Vesilahden Sanomat[/url]

  Tapparan foorumilla huhuillaan että uransa jo kertaalleen lopettanut (tai määrittämättömälle tauolle jäänyt) Sasu Hovi reenailisi LeKin mukana, joten tiedä sitten olisiko hän yksi jutussa mainituista nimekkäistä vahvistuksista.
   
 18. SiniOranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Kuka mahtaa olla LeKin mukana harjoitteleva nuori tsekki/slovakki-maalivahti? Ja kyseessä ei siis ole Hrachovina.
   
 19. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Tähän tullee selvyyttä ensi viikolla ensimmäisten sopimuksien tullessa julki. Sitä odottaen.
   
 20. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Avasihan LeKi sitten palkeet

  Maalilla Jarno Laitinen, pakkiin Joonas Liimatainen ja oman kylän poika Sami Laakso vahvistamaan sentterikaartia.

  Jokainen vahvistus on enemmän kuin tervetullut ja jatkosopimuksetkin menivät oikeille miehille. Hienoa, että esimerkiksi konkarit Niemi/Hildén näkevät LeKin paikaksi jatkaa uraansa vielä.

  Jos muutama viime kauden soturi vielä kirjoittaisi nimensä sopimuspahviin ja saataisiin pari harjoitusrinkiläistä sopimuksen syrjään kiinni, näyttäisi jo hyvältä.
   
 21. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Mielenkiintoista nähdä pitkästä aikaa uusi ykkösveskari Lempäälässä. Luotto Laitiseen on kova, vaihtelu tekee hyvää maalinsuullekin. Kaikkea hyvää Pätsille vaan jatkossa, oli monta vuotta tukipilarina.
   
 22. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Mitä mahtaa Pätsi tehdä? Jotenkin niin vahva LeKi-leima miehellä, että vaikea kuvitella mihinkään muuhun Mestis-joukkueeseen. Eikä sopivia paikkojakaan taida pahemmin enää olla vapaana. Lähteekö ulkomaille kokemuksia keräämään vai siviilihommia ja alasarjoihin?
   
 23. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Kaikki kunnia Pätsille, oli Kisan luottoveskari pitkään. Viime kaudella kuitenkin koko uran vaivanneet loukkaantumiset veivät itseluottamuksen ja olihan Pätsi keväällä heikko.

  Loukkaantumisten vuoksi uskoisin opiskelujen vievän hokkarit naulaan.
   
 24. forrest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ulkomaille näyttäisi Pätsi tähyävän [url="http://lvs.fi/2013/06/19/keltanokka-ja-konkari-povaavat-kisalle-mielenkiintoista-mestis-kautta/]Lempäälän-Vesilahden Sanomien[/url] mukaan. Samassa jutussa on hiukan laajemmin infoa LeKin pelaajatilanteesta lähinnä jatkoneuvottelujen ja harjoitusringin osalta.
   
 25. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Yksi tärkeimmistä hankinnoista olisi löytää uusi kiekollinen liideri puolustuspäähän Jarkko Näppilän tilalle. Vaikka saman tasoista on vaikea löytää, toivottavasti joku edes lähelle samanlainen saataisiin Lempäälään. Saa nähdä luotetaanko nuoreen Liimataiseen vai onko jotain muuta vireillä?