Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

LeKi 2013–2014 – tasapainoa etsimässä

Viestiketju osiossa 'LeKi' , aloittajana PikkuKasi, 14.03.2013 klo 12.01.

 1. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Nyt pitäis Kisan pikku hiljaa ruveta ottamaan kolmen pinnan voittoja, sillä peräpää tulee todella kovaa takaa ja K-Vantaa rupeaa karkaamaan
   
 2. Koukkupolvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat ja tietysti Titu
  Hyvä analyysi.
   
 3. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  LeKin hyökkäyspää uusiutuu aika rajusti: uusina miehinä vain muutamia pelejä pelanneina mukana ovat Jaakko Pellinen, Elias Peltonen, Henri Tamminen ja Juha Suomaa. Kukaan ei ollut mukana kuukausi sitten. Ja loukkaantumislista melko pitkä: Aki Juusela, Jarkko Pyymäki, Matias Simontaival, Vili Palola ja Ipa-laina Miro Hovinen.

  On ollut hienoa nähdä, että maalivahti Lauri Rämö on pystynyt pelaamaan kohtuullisella tasolla. Iso positiivinen yllätys! Samalla voisi kysellä, mitä tapahtui Tomas Kralille, joka "lainattiin" kotimaahansa. Ei ole ikävä enää. Pelasi pelin Tsekin pääsarjaa, jonka jälkeen löysi itsensä divarista. Siellä pelannut kymmenisen peliä hyvillä tilastoilla.
   
 4. forrest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Otto Honkaheimo saa siis kunnian olla tämän kauden seitsemäskymmenes (!) pelaaja, joka saa nimensä tilastoihin LeKissä. On kyllä ollut uskomatonta pelaajasirkusta, mutta minkäs teet kun toimitaan pienellä omalla rosterilla, joka ei paljoa loukkaantumisia siedä.
   
 5. BrDead Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  No miten Lukko-kapteeni pelasi? Ottelusta ei ole avattu edes omaa ketjuaan otteluseurantaan ja täälläkin hiljaista pitelee.
   
 6. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Sanotaanko Honkaheimon pelistä vaikka niin, että omassa päässä aivan ylivertainen, kukaan ei tullut ohi. Mutta muutamia virheitä tapahtui keskialueella ja viivamiehenä, muistaakseni Jokipoikine rankkari aiheutui siitä, kun Otto menetti kiekon viivalla. Kiekollisesti itsevarma alakerrassa, rauhallinen niin kuin liigamehen kuulukin olla. Pelituntuman puute näkyy, mutta kun saa muutaman pelin alle, menee Lukossa kuin väärä raha.

  LeKin pelaajasirkuksesta: Kyllä, tänäkin vuonna on ollut paljon pelaajia, mutta järjestelmällisemmin kuin ennen. Tänä vuonna Glad on pitänyt muutamia ketjukostumuksia samana lähes koko kauden: pakkiparit Räty-Friman ja Mäkinen-T.Niemi, ykkönen Hilden-Mattila-Henriksson ja kun Corso oli täällä, pelasi hän koko ajan Juuselan ja Korkiakosken keskellä. Että jotain jatkuvuutta sentään on.

  Loukkaantumiset esim. ovat tarkoittaneet sitä, että yksittäisien/muutamien pelien pelaajia on ollut ehkä enemmän (Tarkkanen, Peltonen) mutta liigalainat (Kallela, Mäkinen)ovat olleet lähes samoja koko kauden
   
 7. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Voisko semmosta ajatella, että ketju Suomaa-Laakso-Lähde pysyis samana eikä mentäs muutteleen mitään? Tämä ketju jo Jokipoitsu-pelissä aiheutti kiirettä vastustajan puolella, eikä heidän pelinrakentelusta meinannut tulla mitään. Hilden on kans päässyt hyvään vetoon tällä kaudella. Tämä maalivahti Rämö on hyvä löytö. Ilmeisesti nimi velvoittaa!
   
 8. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lähde-Laakso-Suomaa olivat hyviä myös SaPKoa vastaan ja saivat palkinnon Suomaan voittomaalin muodossa. Heillä tulee olemaan iso rooli loppukaudesta, kun ennakkoon kovempia vastaan pitäisi raapia pinnoja ja ykkösmiehet saada pimentoon.
   
 9. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  LeKi palkitsee nuorten maailmanmestarin ensi keskiviikkona ennen Jukurit-peliä. Oiskohan mahollista, että Henkka pelasi myös sillon LeKin paidassa? Olis kyllä hienoa nähdä taas hänet kotiseuran paidassa.
   
 10. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Liigajoukkueet päättivät nuoret pelaajat, jotka saa Mestis-kauden jälkeen siirtyä takaisin omiin liigaseuroihin. LeKin kohdalla kyseisiä pelaajia ovat Juha Tarkkanen, Henri Tamminen ja Toni Kallela. Esim. Atte Mäkinen ei valitettavasti ole tällä listalla eikä myöskään kukaan Ilves-pelaaja. Olisi ollut vielä hauska nähdä Eero Savilahti LeKissä. Lukon Juho Tommila oli myös listalla. On päässyt nyt pelaamaan Liigaa, mutta jos joutuisi Mestikseen peliajan perässä, ottaisin hänte ilolla LeKiin.
   
 11. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Tällä kaudellako taas on tuollainen sääntö? Jännästi nuo säännöt vaihtuvat vuodesta toiseen. Onko jossain nähtävissä tuo lista nimetyistä pelaajista?
   
 12. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
 13. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Näyttäisi tulevan huominen Leki-Peliitat myös veikkaustv:stä lauantaina klo 17. Otteluun saa veikkauskortilla lippuja myös 2 yhden hinnalla.
   
  Viimeksi muokattu: 07.02.2014 klo 10.24
 14. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Totta, veikkaus-tv:hen pääsi Kisa. Saa nähdä millasia lainoja tulee Tampereelta, Chiodo ainakin pelaa tänään Tapparassa. Ilveksellä ei oo tällä viikolla enää pelejä, tulisko sieltä apuja?
   
 15. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Ilveshän joutui loukkaantumisten vuoksi nostamaan eiliseen peliin kentällisen junioreita, joten sikäli nyt ei oikein tarjontaa ole. Ainoa sivussa ollut, jolla ei ole uutisoitua vammaa, on Hölli, ja hän siis voisi tulla kyseeseen, jos on pelikykyinen. Toki myös periaatteesa joku loukkaantuneista voisi tulla hakemaan pelituntumaa, jos ovat taas pelikunnossa. Tästä ei kuitenkaan ole mitään tietoa.
   
 16. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Mielenkiintosta, Andy Chiodo on sekä LeKin että Tapparan kokoonpanossa tänään, jos on uskominen Mestiksen ja Liigan sivuja. Ja Elmeri Kaksosen piti kuulemma pelata LeKissä, mutta ei pelaakkaan koska paikkaa sairastunutta Tomas Plihalia. Mutta Plihal onkin kirvespaitojen kokoonpanossa eikä Kaksonen Lempäälässä...
   
 17. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Todellinen taistelu karsintojen välttämisestä on nyt alkanut!!!! Ja mehän vältetään ne, jos vaan halutaan
   
 18. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Jaahas, Leki pääsee taas parrasvaloihin. Veikkaus tv:ssä keskiviikkona 5.3.2014 Leki - Kookoo ja lauantaina 8.3.2013 Kiekko-Vantaa - Leki.
   
 19. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Edelliseen viestiini viitaten: Eipä olis tämän päiväistä peliä kannattanut näyttää. Homma näytti olevan höntsäilyä. Ja tavaramerkkinä: oma pää kolisi alle minuutin. No se tästä kaudesta.
   
 20. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Kausi on sitten taputeltu. Vaikka se oli välillä vähän mitä sattuu, täytyy antaa isoimmat kreditit peliherroille Lassi Mattila ja Petteri Friman.

  Ilman kultakypärä Mattilaa voisi olla siinä ja tässä pelattaisko Lempäälässä enää Mestistä. Oli kyllä MVP-ainesta koko sarjassa, jos isoin peruste olisi ollut joukkueelleen tärkein yksittäinen pelaaja.

  Ja sitten tapaus Friman. Vaikka muilla Mestis-paikkakunnilla ei hänestä paljoa tiedetäkkään, mutta hänen kehittymisensä seuraaminen ylijäämäpakista Mestikseen hyväksi peruspelaajaksi on ollut suuri ilo. Vielä aikaisemmilla kausilla joutui lähes aina pelkäämään kun hän oli jäällä. Tällä kaudella hän oli Kisan toiseksi paras pakki T.Niemen jälkeen (koko kauden pelanneista). Nöyryys on iso vahvuus ja kun hasardit ovat jääneet lähes minimiin, olisi hänet ilo nähdä myös jatkossa Lempäälässä.

  Ja sitten vielä monien kritisoima Lempäälän pelaajaliikenne, tällä kaudella yli 70 peluria. Se on paljon, mutta väitän, että tänä vuonna se on ollut jopa parhaiten hallussa, verraten muihin kausiin. Pelaajat ovat pääsääntöisesti olleet hieman pidempiä jaksoja täällä, ketjukoostumukset ovat olleet pitkälti samat (lainat eivät ole sotkeneet, vaan ottaneet oman paikkansa) ja tietyt pelaajat ovat olleet edestakasliikkeen kohteena (Kallela, A.Mäkinen ym)
   
 21. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 22. Face Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Ja Gladille potkut: Lempäälän Kisa Edustusjääkiekko ry - LeKi ja Päävalmentaja Jarkko Glad ovat irtisanoneet sopimuksensa

  LeKillä päällänsä siis kaksi poliisitutkintaa samaan aikaan, hyvin menee mutta menköön =D
   
 23. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Mikä mahtaa tämä toinen juttu olla?

  Teknisesti kausi oli jo LeKin osalta päättynyt, mutta voitaneen kai kuitenkin sanoa että tällä kaudella baarit 2 - Mestiksen päävalmentajat 0.
   
 24. Kourujärven Ponnistus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pro Kari Heikkilä
  Mitäs siellä saunaillassa on tapahtunut?

  Pelaajat ovat takuulla vuotaneet tietoja eteenpäin ja JONKUN ON TIEDETTÄVÄ!
   
 25. Face Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Kuulemani mukaan jonkinlainen kavallus. Mutta se ettei asiasta ole missään lukenut asettaa pienen epäilyksenvarjon asialle