Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

LeKi 2013–2014 – tasapainoa etsimässä

Viestiketju osiossa 'LeKi' , aloittajana PikkuKasi, 14.03.2013 klo 12.01.

 1. forrest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Vielä joku päivä sitten LeKin rosterissa try-out -statuksella olleista Nestori Lähde on lisätty varsinaiseen kokoonpanoon ja Samuli Virkkunen sekä Olli Kalliosaari on poistettu, joten Nessulle on näemmä sorvattu jonkinlainen soppari. Mitään varsinaista tiedotusta ei asiasta ole.
   
 2. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  LeKi-Peliitat 5-1, Niclas Lucenius 1+3, poika on väärässä sarjassa!
   
 3. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Niinhän se on tänä vuonna monessa joukkueessa kauden alussa että niissä viilettää väärässä sarjassa monta poikaa. Tämä ei koske vain LeKiä. Arki koittaa kun nämä väärien sarjojen pojat pakkaavat kimpsunsa ja kampsunsa vieden ne oikeisiin sarjoihin.
   
 4. Fensba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Kommentteja Järvenpään pelistä? Ilmeisesti ei huono, kun vain yksi mennyt taakse, mutta oliko työllistetty, vaikuttiko varmalta vai pomputteliko jne?

  Tosiaan saa nähdä, kuinka monta ottelua Lucenius kerkeää LeKin riveissä pelaamaan. Veikkaus, että max. 5 ottelua.
   
 5. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Maalivahtien näkökulmasta avauserän vei Juvonen puhtaasti, siitä ei kahta sanaa. Ensimmäisessä erässä Järvenpää pomputteli ja sylki kiekkoja aika vaarallisestikin eteensä, ja vaikutti suht epävarmalta. LeKin päästessä toisessa, ja erityisesti viimeisessä erässä kuskin paikalle, Järvenpäätä ei kyllä Peliittojen toimesta pahemmin testattu. Nämä kaksi erää olivat Järvenpäältä sellaista perusvarmaa peliä, hoiti ne harvatkin tilanteet mallikkaasti. Vähän kaksijakoinen fiilis jäi Järvenpään otteista.
   
 6. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  Lempäälän-Vesilahden Sanomissa:

  Lempääläisten maalilla esiintyi ensimmäistä kertaa mies Porista eli Ilveksen nykyinen (kakkos)veskari JUha Järvenpää. Peliittojen maalille hän ei voinut mitään, mutta yhtään irtokiekkoa tai muuta lipsua ei mieheltä tullut. Päätöserässä nähtiin Järvenpäältä yksi maailmanluokan “game saverkin”, kun Peliitat pyrki väkisin takaa rinnalle.
   
 7. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  LeKin maalilla Järvenpää pelasi kelpo ottelun. Ensimmäinen erä ei aivan parasta, mutta kahdessa viimeisessä oli mies paikallaan. Muutama todella tärkeä torjunta sekä perusvarmoja otteita. Yksi asia pisti silmään, olisi voinut pitää kiekkoa enemmän pelissä, sulki alleen ehkä hieman hätäisesti muutamissa paikoissa. Ilman muuta tervetullut uudestaan! Tosin, LeKillä omastakin takaa pitäisi olla tasokas KAKSIKKO.
   
 8. Face Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
 9. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
 10. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Bongasin mielenkiintosen kohdan LeKin otteluohjelmasta. LeKi-Sport pelataan 6. joulukuuta klo 16 eli itsenäisyypäivänä. Voiko olla mahdollista?
   
 11. Toveri -82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, HPK, ManU & #42 Antti Virtanen
  Lainaus:
  6.12 pelataan täysi kierros ja ottelut alkaa jo kl.16.
   
 12. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Ihmettelen vaan että Itsenäisyyspäivänä tarttee pelata, kuitenkin juhlapäivä ja yleisesti vapaa. Mutta kai sitten tulee paljon katsojia. Niillä mennään mitä on määrätty.
   
 13. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  6.12 pelattiin myös joskus 1990-luvun lopulla ja/tai 2000-luvun alussa. Ottelut alkoivat ainakin Turussa Finlandia-hymnillä, ja tunnelma oli hieno. Nytkin pelin jälkeen ehtii katsomaan Linnan juhlia, joten eiköhän katsojia tule ihan kivasti.
   
 14. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  se olis kyllä hienoa jos Lempäälässäkin laulaa luikautettaisiin vaikkapa Maamme-laulu ennen Sport-peliä 6.12. Kun tarkemmin ajattelee, mikäs sen hienompaa kun katsella Suomen itsenäistymisen vuosipäivänä lähestulkoon kansallislajiamme, ainakin menestyksessä mitattuna!
   
 15. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Tässä rupeaa jo pikku hiljaa odottelemaan Jarno Laitisen debyyttiä LeKi-maalilla. 4 peliä, joista kolmessa ollu liigavahti.
   
 16. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Onko Laitinen ollut edes luukkuvahtina?
   
 17. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Mielestäni oli SaPKo-vieraspelissä, kun Kral pelasi. Aivan satavarma en asiasta ole.
   
 18. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Mukavaltahan tuo perjantain otteluanti näyttää: Leki-Jukurit, Tappara-Jokerit, Koovee-Roki. Kyllä meitä pirkanmaalaisia hellitään kiekkotarjonnalla. Siitä voi sitten valita, mitä menee katsomaan. Toivotaan kaikille pirkanmaan jengeille suotuisia myötätuulia voittoihin. Ilves ja Pyrykin ovat aloittaneet syksyn vähintäänkin mukavasti.
   
 19. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  Lucenius TuTo-pelissä 0+3, onko sopimus jo ylemmäs sorvattu...ai niin eihän Liigassa olekkaan sentteripulaa ;)
   
 20. Tervalammen Tynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Edmonton
  Lainaus:
  Huikeesa vireessä on Lucenius - ainakin Mestiksessä. Vaikka Ilves kaipaisi kyllä yhtä liigatason sentteriä, niin jotenkin karsastan Luceniusta asennepuolen takia. Muuan Laakkonen kävi neppailemassa tuossa taannoin meillä ja oli kyllä täysi sukka.
   
 21. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Ex-lekiläisiä muissa seuroissa

  Seurojen kiekkosivuilta bongattua. Entiset lekiläiset ex-kapteeni Juho Joki-Erkkilä ja ex-varakapu Juha Suomaa ovat Nokian Pyryn vahvuudessa. Pyry saa kaksi energistä pakkausta, nimittäin liikettä löytyy. Myös ex-kapteeni Anssi Tieranta kaivoi putket esiin ja liittyi Ikurin Vireen vanhvuuteen veljensä Tepon seuraksi. Hienoa, että jäbät jatkavat pelaamista, eikä ole laitettu hokkareita naulaan.
   
 22. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Vertaat siis Laakkosta Luceniukseen?

  Lucenius on taiteilijasielu, sitä ei ole kiistäminen, mutta huippukunnossa, terve ja pirusti parempi kuin se raakile, mitä Janne Laakkosesta oli jäljellä. Olisi Ilvekselle huippulisäys remmiin.

  Ja olisi tuo Suomaa kyllä yhä LeKiin kelvannut. Anssikin tarvittaessa vaikka ambulanssilla.
   
 23. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Tämän viestiketjun otsikko on muuten mielenkiintoinen tämän hetkisen kokoopanon kannalta. Ollaanko tällä kokoonpanolla etsimässä koko kauden kestävää tasapainoa? Väittäisin että tilanne on kaikkea muuta kuin tasapainoinen.
   
 24. kahden suunnan sentteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 25. Edustaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves, CFC, Bayern, BVB
  Lainaus:
  Oma mielipide on ehdottomasti vastaan. Ilveksessä on tällä hetkellä hyvä sentterinelikko ja Savilahti siihen päälle. Luceniuksen asennevammaa en kaipaa sotkemaan joukkueen dynamiikkaa tähän väliin. Jos joku paha loukkaantumissuma sattuu, on tilanne eri.