Ilmoitukset

Nimimerkki Pordinard on passitettu kuukaudeksi pelikieltoon Liigan kurinpitopäätökset -ketjun viestistä, joka oli hyvän täysin hyvän maun vastainen henkilökohtainen hyökkäys. Myös nimimerkin aiempi rikehistoria vastaavista teoista vaikutti pelikiellon pituuteen.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

LeKi 2013–2014 – tasapainoa etsimässä

Viestiketju osiossa 'LeKi' , aloittajana PikkuKasi, 14.03.2013 klo 12.01.

 1. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Lekin budjetissa ei luulisi paljon kavallusvaroja olevan? Jos seuran kokonaisbudjetti on 330k€, niin aika vaikea niistä rahavirroista on huomaamatta rahaa viedä? Tai kavallushan se on pienikin kavallus, uutisia odotellessa.
   
 2. Face Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:

  Kyse on useamman vuoden ajanjaksosta ja käsittääkseni LeKin hallinoiman kahvilan rahoista. Summa ei ole huikea, joitakin kymmeniä kiloeuroja. Summan sijasta kohua herättänee jokin muu.

  Tämä ei sitten ole absoluuttinen totuus, vaan huhupuheiden toistoa.
  Enkä myöskään pysty antamaan minkäänlaista luotettavuusluokitusta tälle
  Toivottavasti osoittautuvat tiedot vääriksi
   
 3. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Harmillista, että Kisa joutu purkaan Toni Niemen sopparin, sillä oli ehdoton puolustuksen kivijalka. Toki, jos osottautuu syyttömäksi, tuskin mikään estää uuden sopimuksen tekemistä, jos molemmilla löytyy siihen halua. Niemen alkuperänen sopimus ois muutenkin loppunu tähän kauteen.

  Jos Niemi jatkaa ja vaikka ei jatkaiskaan, tarvii LeKi oikean viivapelotteen, kunnollisen kiekollisen pakin. Eikä siis mitään liigalainaa, joka lähtee siirtotakarajalla pois, vaan ihan oman pelaajan siihen rooliin.
   
 4. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Urheilu-Sanomat julkas jos vähän aikaa huhutun mahollisuuden, että KooKoon mestarikoutsi Juha Juujärvi voisi tulla Lempäälään tulevaksi kaudeksi. Olisi TODELLA hienoa, jos Juujärvi palais takaisin. Ensimmäisellä jaksollaan täällä vei nousija-LeKin pleijareihin. Hyvän valmentajan päälle olisi hyvä lähtee kokoamaan taas play-off porukkaa.
   
 5. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Olisi Juujärvelle melkoista taaksepäin menoa uralla, jos meinaa tehdä paluun LeKiin. Se ei kuitenkaan liene salaisuus, että Lempäälässä jäi Juujärven ajasta varsin lämmin muisto, olihan se aikanaan upeaa kiekkoa jota Kisa pelasi. Mielenkiintoinen huhu!
   
 6. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Se on kyllä totta, että periaatteessa alaspäinhän se ois, mestarista jumboon. Mutta tuskin kukaan arvas Kouvolassa jouluna, mitä tuleman pitää. sama ongelma on Ässillä ja Karri Kivellä. Oisko Juujärvestä sitten liigaan ykköseks? Apuvalmentajan pestin hän Ilveksessä jo koki. Löytyykö muuten Mestiksestä montaa muuta aukinaista päävalmentajan paikka vielä, onko Kisan lisäks muita?
   
 7. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Lainaus:
  Kajaanissa ei ole valmentajaa vielä. Strömbergiä ja Kuuselaa on huhuiltu.
   
 8. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Juujärvi Lekiin!!

  Aamulehdestä bongattua: Juha Juujärvestä Lekin päävalmentaja. Tervetuloa Juha takaisin. Asenne on ainakin kohdallaan.
   
 9. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Tämä taisi olla aika odotettu uutinen. Onnea Jupelle Lempäälään, ehdottomasti KooKoon menestynein valmentaja! Aina tervetullut Kouvolaan, oli joukkue mikä tahansa.

  Niin ja onnea LeKille myös valmentajasta. Toivottavasti lisenssiasiat saadaan kuntoon ja halliremontti käyntiin. Valmentajasta ei jää kiinni.
   
  Viimeksi muokattu: 09.05.2014 klo 08.42
 10. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Kolppasen myynti LeKille huono asia, sillä jos olisi pysynyt Tampereella, olisi joku kolmesta Ipa-vahdeista (lähinnä Järvenpää) voinut pelata Lempäälässä enemmänkin kuin yksittäisiä pelejä.
   
 11. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Melko hiljaista on Lekillä. Ei taida vielä olla sopimuksia, vai joko Juujärven pesti on allekirjoitettu.
   
 12. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  LeKin facebookin mukaan huomenna tulossa valmentajauutisia. Oiskohan se Juujärvi vai joku yllärikortti? Juujärvi ois kyllä lähes lottovoitto, jos se saatais.
   
 13. Pumpkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, KiVa
  Lainaus:
  Juuhan se on, mutta mielummin voittaisin lotossa.

  Joka tapauksessa, hyvä valmentaja Lekille. Kiire vaan tulee rakentaa joukkuetta mutta toivottavasti Juujärvi tuo "nimellään" muutamia laatupelaajia mukanaan. Ja loput sitten Tapparasta.
   
 14. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Toivon ja uskon samaan, eli Juujärven nimi paperissa varmasti houkuttelee muutaman kovemman kalan LeKin verkkoon siirtomarkkinoilla.
   
 15. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Ennen juhannusta pitäis tulla Lempäälän suunnasta ensimmäisiä pelaajasopimusuutisia, mutta korviin ei ole kuulunut juurikaan huhuja. Viime vuoden porukasta lainamies Korkiakoski poistui odotetusti takaisin pohjoisempaan ja HIFK-lainat palaa pääkaupunkiin, mutta muuta tietoa ei ole.
   
 16. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Hyvät kymmenen sopimusta tehty. Etenkin kapteeni Niemi oli äärimmäisen iso palanen. "Hilu" Hilden, Friman ja Henriksson on hyvää Mestis-tasoa ja Simontaival parantaa. Liimatainen on mielenkiintonen tapaus viime kaudesta johtuen. Ja sitten tää nuoriokolmikko, todella mielenkiintoisia nimiä myös he. Etenkin Tanus, voi tehdä ison läpimurron tulevalla kaudella. Nyt kun Juujärvi sais houkuteltua kunnon yv-pakin, niin näyttäis hyvältä.
   
 17. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Eikös LeKi antanut aiemmin Toni Niemelle potkut LeKin viime kauden päätösjuhlien välikohtauksen johdosta? Erikoista, että nyt on taas sopimuksessa LeKin kanssa.
   
 18. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Kisalle näyttää kasaantuvan nuori, mutta kyvykäs ryhmä, ei mitään poikasia. Näyttöhaluja isommille seuroille pitäis olla paljon, ainakin Tanus, Huhtala, Liimatainen pitäis olla valmiita läpimurtoon ja isoon rooliin aikuisten tasolla. Siihen vielä Juujärven kova vaatimustaso, niin alkaa näyttämään lupaavalta!
   
 19. Face Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Tulihan se sieltä. Linkki ei jostain syystä välttämättä vie suoraan uutiseen, jos niin käy nin pikkusen kun kelailee alaspäin löytää otsikon ko uutiseen Aamulehti.fi

  Eli linkki vie aamulehden nettijulkaisuun
   
 20. Face Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Leki antanut korjauksen uutiseen. Vaikka syy nyt vieritetään Ry:n niskoille niin LeKin seuralegendasta kuitenkin kyse
  Lempäälän Kisa Edustusjääkiekko ry - LeKi Hockey Oy:n tiedote koskien tuomittua valmennuspäällikköä
  Linkki vie LeKin mestissivuille
   
 21. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  No niin, sieltähän putkahti viisi ihan hyvää pelaajasopimusta, uutena miehenä puolustaja Antti Kauppila, joka oli viime kaudella Keupan tehokkain puolustaja. Yhteistyösopimus Minimanin kanssa on myös tervetullut näinä lama-aikoina.