Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

LeKi 2012–2013 – katastrofin jälkeen

Viestiketju osiossa 'LeKi' , aloittajana PikkuKasi, 23.03.2012 klo 13.15.

 1. Putte Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
  Lainaus:
  Ja tulihan niitä valmentajauutisia. Marko Keskisestä tuli perjantaiaamuna kauden ensimmäinen poispotkittu Mestis-valmentaja. Tehtävää täyttämään nousee aiemmin apuvalmentajana toiminut Miikka Kuusela, joka saa aisaparikseen ex-liigapakki Pasi Saarisen.
   
 2. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Mielenkiintoinen järjestely. Keskisen ote joukkueesta oli selvästi livennyt, vaikka hänen pelifilosofiansa oli parhaillaan omasta mielestäni todella näyttävä. Toivottavasti Kuusela saa istutettua saman peräänantamattomuuden joukkueeseen, mitä hän itse pelaajana edusti.

  Siltä haisee, että jotain on pakko ollut tehdä ja tähän paukut riitti. Toivottavasti muutos näkyy, ainakaan rosterista se ei tällä kertaa jää kiinni.
   
 3. Pelicans81 Jäsen

  Tapparasta lainoja Lempäälään:

  Jussi Halme, Jesse Jyrkkiö, Otto Räty, Miikka Männikkö ja Olli Palola siirtyvät eri pituisilla lainoilla LeKiin. Rädyn laina kestää tammikuun loppuun asti, muilla sitten vähän lyhyempiä.
   
 4. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  On selvää, että NHL-lockoutin jatkuessa Tapparammiähet jatkavat Lempäälässä. Etenkin Rädyn otteita pitää alkaa seurata heti, on kuitenkin mahdollinen jatkaja aina kevääseen asti.

  Kuuselan ensimmäinen tulikoe on tänään Keravalla. Tältä viikolta pitäisi heti saada mukaan ainakin kaksi voittoa. Jonkunsortin perverssi usko on siihen, että LeKi tästä vielä nousee. Pelaajamateriaalin puolesta siihen ainakin olisi valmiuksia.
   
 5. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Janne Laakkonen - > Ilves
  Atte Pentikäinen - > LeKi

  Sinänsä melko odotettuja siirtoja. Laakkonen ei kieltämättä vakuuttanut aluksi, mutta rutiinin löydyttyä alkoi jo takoa maaleja sinimustille. Vähän haiskahtaa jesseniinimäki-tyyliselle hankinnalle eli LeKissä motivaatiota hakenut taituri otetaan nousemaan liekkeihin Ilveksen kepeässä hyökkäyksessä.

  "Faijan" tulo pakistoon on enemmän kuin tervetullut. Takuuvarma keikkatyöläinen, joka tuo pakistoon paljon johtajuutta loukkaantumispulaa paikkaamaan.

  SaPKo-pelistä kolme pinnaa lauantaina ja voi taas hengittää hetken.
   
 6. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Leki-Tuto 01.12.2012

  Kylläpä oli mukava katsoa paikanpäällä Lekin peliä. Siinä oli sitä vanhaa taistelevaa joukkuetta. Pelaajat, Välimaa, Pentikäinen ja Suomaa, näitä taistelun ruumiillistumia oli hieno seurata, ei otettu taka-askelia. Toki koko joukkue pelasi hyvin, lukkona Tuokkola. Kuusela ja Saarinen ovat tehneet hyvää työtä. Harmi, ettei Kisa-osasto ollut kannustamassa ja luomassa tunnelmaa.
   
 7. Lainaus:
  Mites Tuokkola pelasi? Yli kuukausi edellisestä pelistä kuitenkin. Sylkikö eteensä kuten aiemminkin?
   
 8. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Ei hän mielestäni mitenkään erityisemmin pomputellut, ja otti muutamia hienoja reaktiotorjuntoja. TUTOn maaleista en juuri syyllistäisi. Pari hienoa kutia hyviltä paikoin ja kertaalleen torjunnan jälkeisestä hässäkästä puoliavoimeen verkkoon. Kuitenkin parempi illan vahdeista. Vertailukohtaa aiempaan minulla ei tosin juuri ole.
   
 9. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Tuokkola pelasi erittäin rennosti ja varmasti. Rohkeaa osallistumista peliin myös maalivahdin alueen ulkopuolella. Torjunnat olivat "jäätäviä", ei mainittavia eteen sylkyjä.
   
 10. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Tuo pitää vahvistaa. Hienosti haki TUTOn päätykiekkoja "kolmantena pakkina". Kerran meinasi käydä kylmät (huono jää?), mutta sekin klaarattiin.
   
 11. Lainaus:
  Tämähän on tuttua Tuokkolaa, on erinomainen mailan kanssa. Mutta hyvä kuulla, että koppi on tarttunut!
   
 12. RaipeRules Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves, Oulun kärpät
  Taas pari kk aikaa kun olen viimeksi le-kin sivustolla vieraillut. Itseäni lähinnä kiinnostaa että missä ilves-junnut nyt pelailevat kun kokoonpanoon ei taida kerästä lukuunottamatta mahtua kukaan muu..?

  Miten esim. ilveksen "kivireki" mahtaisko mahtua le-kiin kun ei ilveksen kokoonpanossa ainakaan viime pelissä ollut..? Pentikäinen on kaiketi tehnyt paluun le-kin miehistöön..? Onko esim. Niemi taas lekissä jne..?

  Onkos Keskinen nyt saanut potkut vai kuka sielä nyt le-kin valmentajana onkaan..?
   
 13. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Viime peleissä Ilves-junnut ovat miehittäneet neloskentän, joka on pelannut muodossa Teemu Huhtala - Mikael Kuronen - Roope Nikkilä. Vauhdikasta menoa, mutta silti jokainen on kyllä kaukana mistään isommasta roolista. Kiekon kanssa rohkeus puuttuu ja väännössä jäädään pieniksi.

  Pentikäinen on joo messissä, Niemi kärsinyt loukkaantumisista. Tällä hetkellä LeKin pakisto on melko ohut. Näppilä on Ilveksen mukana, joka on koko kautta silmälläpitäen todella huolestuttava juttu, niin hienoa kuin se Näpylle onkin. Sarjan parasta pakkia ei olis varaa menettää. Jyrkkiön pelikiellon vuoksi Halme pelasi eilen kirvesrinnoissa, joten saa nähdä ketä tänään pelipaitaa päälleen pukevat pakistosta.

  Entinen LeKi-kapteeni Miikka Kuusela koutsaa. Hyvin on ainakin tähän asti sujunut, tänään tärkeä ottelu, kun Hokki saapuu Lempäälään.
   
 14. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Eipä näy Näppilää kokoonopanossa. Sikäli ikävä tilanne, että lainoja on saatu enemmänkin hyökkäykseen, muttei lainkaan pakkeja, mikä johtuu tietysti tamperelaisseurojen loukkaantumis- ja pelikieltotilanteista. Pentikäisen paluu oli todella tärkeä, sillä ilman häntä puolustus näyttäisi suoraan sanottuna varsin heikolta. Toisaalta jos sopimuspelaajat Niemi ja Näppilä olisivat tuossa ja vaikka joku liigalaina, niin näyttäisi puolestaan todella vahvalta.

  Näppilähän oli ilmoitettu Ilveksen kokoonpanoon paikallispeliin, mutta ei sitten pelannutkaan, vaan Miro Hovinen teki paluun loukkaantumisensa jälkeen. Ei pelannut eilenkään, vaan poissaollutta Koistista paikkasi Konsta Mäkinen. Juuri ilmestyi kokoonpano, eikä Näppilä ole siellä tänäänkään. Onkohan tässä nyt joku loukkaantuminen, vai miksi ei pelaa sen paremmin Ilveksessä kuin LeKissäkään.
   
 15. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  LeKi-kasvatti Henrik Haapala viikonlopun LeKin matkassa. Jo huomenna Peliitat-pelissä ykköskentässä.
   
 16. RaipeRules Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves, Oulun kärpät
  Vähän kiinnostaisi minkälaisissa kokoonpanoissa LeKi nykyään pelailee..? Esim.millaisessa kokoonpanossa puolustus on..? Le-kin edustuskiekon sivuilla ja jatkoajan omilla sivuilla Petteri Friman mainitaan kokoonpanossa mutta käsittääkseni ei ole ollut mukanan kokoonpanossa aikoihin vaan nähty KooVeen mukana..?

  LeKin omia sivuja kun katsoo, ei esim. Pentikäisestä mitään mainintaa..?
   
 17. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Tästä linkistä pääsee katsomaan illan Peliitat-pelin kokoonpanot.

  Kuten huomaat, Friman pelaa esimerkiksi tänään Kisan paidassa, aivan kuten pelasi viime ottelussa Sportia vastaan.

  Puolustuksessa on kärsitty vakavista vammoista ja kärsitään yhä. Vili Palola palasi täksi illaksi kehiin loukkaantumisen jäljiltä, Pentikäinen jätti viime pelin kesken ja esimerkiksi Mikko Heiskasen ura lie ohi niskavamman vuoksi. Nyt kuitenkin tilanne näyttää hyvältä pakkienkin osalta.

  Jos LeKi vaan saisi pidettyä esimerkiksi Otto Rädyn ja Pentikäisen täällä kauden loppuun asti, voitaisiin jo puhua jackpotista. Sama koskee toki myös Näppilää. Huikean kova kaveri Mestikseen.

  Pakistolla Näppilä - Palola - Pentikäinen - Dufva - Räty - Friman kelpaisi jo lähteä pelaamaan kevään pelejä varsin mainiosti.
   
 18. upnorth24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
  Sandvik tekee näköjään paluun LeKiin ja Mestikseen. Miehen otteet sarjatasoa alempana eivät ainakaan RoKia vastaan tehneet vaikutusta. Suu käy mutta paljoa muuta ei tapahdu kärkipään joukkueita vastaan. Mihin LeKi tällaista kaveria tarvitsee?
   
 19. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Ottaen huomioon, että LeKin materiaalin ollessa kapea, loukkaantumisten kanssa kamppaileva ja NHL:n mahdollisen alkamisen jälkeen liiga-apunsa menettävä, onhan Sandvikin hankinta fiksua. Sandyn kun hommaa, tietää täsmälleen mitä paketissa saa.

  Sandvik on vetänyt sarjatasoa alempana lähes piste-per-peli ja ei ole tänne tulossakaan mihinkään isoon rooliin. Kolmos- ja neloskenttien pörrääjänä Sandvik ajaa asiansa varmasti ja kyseessä on tosiaankin lähinnä leveyspelaaja. Jos nyt yhtäkkiä Ipa menettää Paillen ja Tappara Hansenin NHL:n, LeKi menettää samalla laina-apunsa ja jo on tarvetta Sandvikille. Hätävarjelua siis.

  Pari kovaa niittiä, moottoriturpa käymään ja sekä joukkueeseen että yleisöön vähän vilinää. Nämä kun toteutuvat, Sandvik on jo onnistunut.
   
 20. forrest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  On kyllä erikoista tiedottamista kun Sandvikin siirrosta ei ole mitään virallisilla nettisivuilla ja virallisilla Facebook-sivuilla puolestaan on linkki Jatkoajan uutiseen.
   
 21. Jäske#13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LeKi, Minnesota Wild
  Tässä kun rupeaa pohtimaan miltä LeKin porukka voi parhaassa tapauksessa (loukkaantuneet mukaan, osa liigalainoista jää) keväällä näyttää niin ei se missään nimessä huono ole.

  Hölli - "Järvinen" - "Haapala/Palola"

  Pellinen - Mattila - Hilden

  Pyymäki - Niemi - "Huhtala/Nikkilä"

  Suomaa - "Wilenius/Kalliola/Kuronen" - Sandvik

  Näppilä - Niemi

  Pentikäinen - "Räty"

  Kolmospari kolmikosta Palola/Dufva/Friman
   
 22. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Hyvältähän tuo näyttää, mutta varaa loukkaantumisiin tai pelaajien menettämiseen ei todellakaan ole. Hölli(ulkomaat?), Näppilä(liiga?), Niemi(liiga?) ja Pentikäinen(ulkomaat?) jo ihan sopimuspelaajista ovat ihan mahdollisia lähtijöitä ennen siirtorajan päättymistäkin.

  Lainapelaajista toivon JM Järvisen jäävän pahan vammansa jälkeen Lempäälään, käyttöä Tapparassa tuskin on. Tapparasta olisi kaiken järjen mukaan saatavilla toinenkin laatuhyökkääjä, ellei Rautakorpi sitten vedä välistä.

  Kaipaisin silti vielä ainakin yhtä hyökkääjähankintaa muualta. Ihan vain loukkaantumisten varalla.
   
 23. Jäske#13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LeKi, Minnesota Wild
  Järvisen jatkoa Lempäälässä pidän varmana, Tappara ei päästä karkaamaan muualle reservin vuoksi ja kuun vaihteessa sinetöidään loppukausi Mestis kaukaloissa. Toista hyökkääjää kun Tapparasta rupeaa miettimään, niin todennäiköisimpänä pidän Haapalaa jo senkin vuoksi, että saa ennen lopullista päätöstä pelata pidempään Mestistä kun on A-junnu ikäinen ja pojalle tarvitaan miesten pelejä.

  Hyviä kysymys merkkejä nostit esiin sopimuspelaajistakin. Toivottavasti Hölli pysyy koko kauden ja lähtee sitten vasta katsomaan mihin rahkeet riittää, toivottavasti saisi liigapaikan ensi kaudeksi. Näppilän kohdalla uskon, että jatkaa kauden loppuun, koska Ilves haluaa ensi sijaisesti ajaa varmasti omia nuoriaan sisään. Vaikka Näppilä heittämällä olisikin avauskuusikon mies niin Ilveksessä kuin muutamassa muussakin liigaseurassa, mutta eiköhän se tapahdu vasta ensi kaudella. Vähän samat sanat pätee Niemeen ja Pentikäisen kohdalla ei suurta pelkoa liigan suunnalta ole, eikä ulkomaan keikat ole ihan täysin onnistunut, joten eiköhän ole kauden loppuun.

  Tomi Peltosen meno KooVeen riveihin mietityttää, minun papereissa olisi hyvin täyttänyt 2-3.kentän paikan ja pystynyt pelaamaan niin laidassa kun keskelläkin. Myös Joonas Koskinen on vapautunut Slovakiasta ja vailla pelipaikkaa, mielestäni olisi 1-2.ketju kamaa Mestiksessä jengissä kuin jengissä ja häneltäkin luonnistuu niin sentterinä kuin laiturina pelaaminen. Ja onhan Laakkonenkin jälleen vapaana, mikäli miestä kiinnostaa Mestiskiekko. Ei noilla näytöillä kovin hyvää paikkaa ulkomailtakaan saa, niin sen puolesta kannattaisi vetää ehjä kevät LeKissä ja tähyillä sitten ulkomaille, sillä liigapaikkaa tuskin enää irtoaa.
   
 24. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Tätä juuri pelaajarintamalta kaipaisin vielä. Peltonen, Koskinen tai Laakkonen olisi kavereita, jotka voisi vielä ujuttaa ylivoimalle menestyksellä. Etenkään jälkimmäiseen en usko pätkääkään, mutta Peltonen voisi olla jo realistisempi vaihtoehto. Ja viime visiitin perusteella täyttäisi paikkansa.

  On kuitenkin totuus, että LeKin hyökkääjistö on lainojen suhteen riippuvainen ja oikeastaan lasken vain Järvisen ainoaksi varmaksi kovatasoiseksi hyökkääjäksi, joka pelaa Lempäälässä tammikuun jälkeen. Esimerkiksi Olli Kalliosaarelle on nyt hyvä saada peliminuutteja. Voi olla keväällä hyödyksi.

  Järvinen olisi siinäkin mielessä meille elintärkeä kaveri, että hyvistä tehoistaan huolimatta Lassi Mattilan peli ei tällä hetkellä ole ykkössentterin tasolla. Sanokoon kuka mitä sanoo, mutta Lassin tahmea liike yhdistettynä puolivillaiseen pelaamiseen muutenkin ei anna kovin vakuuttavaa kuvaa meidän tehoketjun keskellä.

  Lähinnä pelkään, että Hölli tai Näppilä tuosta lähtisi. Molemmat täysin korvaamattomia LeKille. Olen kuitenkin kuullut, että Höllin optio ulkomaille lähdöstä olisi rauennut vuodenvaihteessa.

  Ilveksen nuoria kavereita en niinkään LeKiin kaipaa. Eivät ole suuresti joukkuetta auttaneet tällä kaudella ja esimerkiksi em. Kalliosaari ja Joonas Kalliola saisivat mieluummin pukea pelipaitaa päälleen keväällä kuin nämä nuoret tupsukorvat.

  Oma unelmaversioni keväästä:

  Antti Hölli - Jan-Mikael Järvinen - Henrik Haapala
  Jaakko Pellinen - Lassi Mattila - Tomi Peltonen
  Jarkko Pyymäki - Mika Niemi - Antti Hildén
  Juha Suomaa - Joonas Kalliola - Henri Sandvik
  (Olli Kalliosaari)

  Jarkko Näppilä - Vili Palola
  Toni Niemi - Otto Räty
  Atte Pentikäinen - Riku Dufva
  (Petteri Friman, Mikko Laksola)

  Mikko Pätsi (Kimmo Mäki)

  Tämä optimistinen kokoonpano sisältäisi vain kolme lainapelaajaa, sekä laatua että syvyyttä ja laadukkaita pelaajia korvaamaan loukkaantumisiakin.

  Tällä kokoonpanolla voitaisiin jo haaveilla tiukasta puolivälieräsarjasta. Mikäli meillä pelaa kovastikin kokoonpanossa Ilveksen riisitikkuja, Järvistä ei saada kantamaan ykkössentterin ruutua kevääksi ja puolustuspelaaminen jatkaa nykyiseen malliinsa, taistelemme juuri ja juuri karsintojen yläpuolella.
   
 25. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Näillä näkymin eipä siellä taida juuri ketään olla tarjollakaan. Roope Nikkilä nyt tulee mieleen, mutta hän ei kai taida olla pelikuntoinen, kun ei kerran ole tänäänkään matkassa, vaan mennään kymmenellä hyökkääjällä. Toki, jos NHL ei alakaan ja lisäksi loukkaantuneet hyökkääjät tervehtyvät, tilanne voi muuttua. Uskoisin kuitenkin, että Ilves haluaa varmuuden vuoksi pitää reilua reserviä kevättä ajatellen. Siksi ainakaan vanhemman osaston Välimaa ja Kivimäki tuskin tulevat kyseeseen missään tapauksessa. Puolustusessa näkyy tänään olevan Mäkinen LeKin mukana, mutta hän, kuten Hovinen, jos tervehtyy, on varmasti siirtorajan jälkeen liigassa. Maalivahtiosastollekaan ei taida olla ketään tarjokasta.