Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

LeKi 2012–2013 – katastrofin jälkeen

Viestiketju osiossa 'LeKi' , aloittajana PikkuKasi, 23.03.2012 klo 13.15.

 1. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Ja tämä keskustelu LeKin kausiketjussa?

  Kisalta pirun tärkeä voitto Jyväskylästä. Hokki-peli perjantaina olisi voitettavissa ja tärkeät pisteet jaossa.
   
 2. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Taitaa olla Pe 5.10.2012 TUTO - Hokki -ottelu. LeKi - Hokki sitten lauantaina.

  Onkohan huippuvireinen Pätsi silloin luukkuvahtina kuten viimeksi vai onko vire kadoksissa?
   
 3. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Pätsi on vireessä, siitä ei ole huolta. Lähinnä Pätsi on urallaan kärsinyt loukkaantumisista ja peliajan perässä seilaavat liigavahdit tuovat hyvää ajoittaista tuurausapua.
   
 4. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Mitä ihmettä, huhujen mukaan Palola oli eilen Tapparan mukana Kuopiossa. Ei ainakaan pelaavassa kokoonpanossa! Eiköhän Ollia olis tarvittu enemmän Lempäälässä. Liekö ollut karaoke-isäntänä pelibussissa, mene ja tiedä? No, sinne meni piikkipaikka.
   
 5. Huapala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Mitenkäs Lucenius on pelannu? Kehtaako sitä vielä ottaa takaisin tapparaa? :)
   
 6. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Luceniukselta vain ensimmäisen kotipelinsä nähneenä voi sanoa, että tekemistä on rutkasti. Selkeästi itseluottamus kaipaa kohotusta ja fysiikka ei oikein pelitä. Ankaraa reeniä Lempäälässä ja pelituntumaa vaan lisää niin kyllä Luce vielä Tapparassa pelejä ratkoo.
   
 7. SiniOranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Mites tuo Luce on muissa matseissa pelannut, anyone? Kuitenkin 1.5 paunaa/peli..

  Taitaa ekaan MJ-taukoon asti pelata Lempäälässä.
   
 8. RaipeRules Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves, Oulun kärpät
  "RaipeRulesin mainitsemasta skenaariosta en osaa kyllä sanoa mitään. Tapparallahan on virallinen farmisopimus LeKin kanssa, joten siitä se ei jää kiinni."

  Niin, eikös nimenomaan ilveksellä ole se virallinen farmisopimus yhä vieläkin..?

  Joku muukin tossa taisi kirjoittaa aikaisemmin ketjussa et tosiaan sen siirtoajan jälkeen on joku tietty sääntö et "emäjoukkueen" nuorista pelaajista jokunen 4-6? Saa palata sm-liiga joukkueen mukaan kun mestiksen pelit on ohi? Et olis enemmän reserviä sm-liiga joukkueen pudotuspeleihin..

  Muistaakseni ainakin parina talvena tälläinen sääntö on ollut..?

  Nyt kun kv. siirtoikkuna pitenee 15.2 saakka niin sm-liigan ja mestiksen välinen siirtoikkuna tosiaan sulkeutunee tammikuun lopussa ihan niin kuin ennenkin. Mut estääkö se esim. siirtoja mestiksestä ruotsiin tai päinvastoin..? Tai vaikkapa NHL-pelaajan tulemista mestikseen tai SM-liigaan..? Voihan meinaan olla että jos koko NHL-kausi peruuntuu, niin sielä 600-700 herrasmiestä agenteineen etsii pelipaikkoja pitkin talvea, niin ehkä muutama pelaaja suomen toiseksi korkeammalle sarjatasollekin mielellään tulisi..?

  Eli Suomen "kakkosliiga" voisi vielä helmikuun aurinkoisina ensipäivinä jotain NHL-statuksen omaavaa pelaajaa vielä kiinnostaakin.. jos vaan Suomen toiseksi korkeimmalle sarjatasolle siis vielä helmikuussakin pääsisi..?
   
  Viimeksi muokattu: 09.10.2012 klo 05.34
 9. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Sekä Tapparalla että Ilveksellä on yhteistyösopimus LeKin kanssa, vaikka sikäli Ilves onkin asiassa kuskin paikalla.

  LeKillä huomenna hankala vierasmatsi Kouvolassa. KooKoo on Juujärven opeissa ollut asteen sekaisin, mutta vierasottelu ja jo pelkästään Tommy Wingels tekevät ottelusta hankalan voitettavan sinimustille.
   
 10. forrest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Jääkiekkoliiton rekisteröidyistä yhteistyöseurasopimuksista ei löydy kuin Ilveksen ja LeKin välinen sopimus, mutta lieneekö Tapparan puuttumisen syynä juurikin se ettei kerralla voi olla kuin yhden seuran kanssa YYA-sopimus? Epävirallisestihan LeKiä on kuitenkin jelpattu hyvinkin paljon nimenomaan Tapparan toimesta.

  Yhteistyöseurasopimukset kaudella 2012-2013
   
 11. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Pääsääntöisesti sopimus voi olla vain yhden seuran kanssa samaan aikaan, tosin poikkeuksana Mestiksen ja Suomi-sarjan joukkueilla on mahdollisuus olla kaksi sopimusta, mutta eri suuntiin, kuten esim. juuri LeKillä on (Ilves, KooVee). Mutta siis ei ole mahdollista olla yhtäaikaisesti kahden liigajoukkueen kanssa. Vaikka tiettyjen joukueiden kannattajat mielellään huutelevat, että yhteistyöseurasopimus = farmisopimus, käsittääkseni tuo sopimus pitää sisällään vain sen, että sen maksu kuittaa kaikki pelaajasiirrot liiton suuntaan, ja toisaalta täällä jo mainittu tilanne siirtorajan umpeuduttua, jossa ensimmäinen pelattu määrää loppukauden seuran. Mitään velvollisuutta tarjota tai ottaa vastaan pelajia tästä ei kuitenkaan synny.

  Eräänlaisen farmisopimuksenkin on kerrottu olevan olemassa LeKin, Ilveksen ja Tapparan solmimana. Mitä asiasta on eri lähteistä minulle käynyt ilmi, sopimus pitää kaiketi sisällään ainakin sen, että liigajoukkueilla on molemmilla mahdollisuus lähettää enintään neljä pelaajaansa LeKiin, jolla on kuitenkin vapaus peluuttaa tai olla peluuttamatta näitä pelaajia. Lisäksi Ilves maksaa LeKin päävalmentajan palkan (tai vastaavan määrän LeKille; en ole saanut selvyyttä, kenen työntekijä hän varsinaisesti on). Sopimuksen muista yksityiskohdista en muista kerrotun, kuten esimerkiksi siitä, tukeeko myös Tappara LeKiä jotenkin taloudellisesti. Sellainen pykälä taitaa tosin vielä olla, että LeKi antaa pelaajiensa pelata liigajoukkueissa, jos sieltä paikkaa tarjotaan, kuten vaikkapa Toni Niemelle viime viikolla Ilveksessä.

  Tarkoittanet epävirallisella jelppaamisella Tapparan lainaamia pelaajia, mutta mitään epävirallistahan tuossa ei siis sinänsä ole, vaan nämä pelaajien lainat, tai oikeammin kai määräaikaiset siirrot, ovat aivan normaalia virallista toimintaa seurojen välillä. Vai onko kyseessä joku muu asia?
   
 12. forrest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Juurikin pelaajien lainausta tarkoitin, unohtui vaan jostain syystä mainita. "Epävirallinen" oli ehkä väärä termi tuohon, mutta tarkoitin juuri mainitsemaasi farmisopimusta joka ei noissa ns. virallisissa yhteistyöseurasopimuksissa näy. Ja farmiasiasta tulikin kattava tietopaketti.
   
 13. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  LeKi on tehnyt loppukauden mittaiset sopimukset Antti Höllin ja Nestori Lähteen kanssa.

  Pirun tärkeitä sopimuksia kevättä ajatellen! Hölli on ollut mahtivireessä ja on urallaan osoittanut, että parantaa vain peliään pudotuspeleissä ja Lähde on LeKille ehdottoman tärkeä roolipelaaja hetkellä kuin hetkellä. Toki Lähteeltä toivoisi vielä sitä yhtä vaihdetta silmään, eihän tuo pelaaminen nyt ihan liigatasolla ole.

  Palola jälleen LeKin mukana Kouvolassa.
   
 14. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Tänään sielä on enemmänkin Ilves-pelaajia mukana kun Ville Kolppanen pelaa maalissa ja puolustajista niin Aleksi Orenius kuin Toni Niemikin pelaavat. Nyt myös Roope Nikkilä on pelaavassa kokoonpanossa.
   
 15. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Niemihän on ihan LeKin sopimuspelaaja, oli vain lainalla Ilveksessä. Oreniukselle taitaa tulla ensimmäinen miesten peli eteen kovaan paikkaan, saa nähdä miten selviytyy.
   
 16. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Muistelin pelaavan Ilveksessä maaottelutaukoon asti, mutta olikin neljän ottelun lainalla. Pelasi kyllä hyvin Ilveksessä.
   
 17. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Saisiko tarkempaa raporttia miten Niemi onnistui Ilveksessä? Oliko pelirohkeus eri tasoa kuin aikanaan, riittikö liike ja entä fysiikka jne.?
   
 18. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  No muutama ottelu on aika lyhyt otanta pelaajasta, mutta liike riitti hyvin. Ensimmäinen syöttö napsahti lapaan ja pelasi fiksusti muutenkin kiekon kanssa.

  Muutenkin luonnehtisin pelaamista nimenomaan fiksuksi, sillä mitään näyttäväähän se ei koskaan ole ollut Toni Niemen kohdalla.
   
 19. Eleanor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Devils
  Saatte ihan kelpo vahvistuksen, ainakin Mestis-tasolle. Nimittäin viime kaudella 29 pistettä HPK:n paidassa nakuttanut Janne Laakkonen siirtyy kolmen ottelun sopimuksella LeKiin. Uskon kyllä, että miehen sopimusta jatketaan, jos vain suinkin kiinnostaa pelata. Jännä nähdä, että miten miehen mieli käsittelee sen, että kukaan ei halunnut maksaa hänelle kovaa liksaa liigaan ja nyt haetaan LeKistä pelituntumaa... Laakkonenhan on mielestäni ollut taipuvainen jonkinlaiseen surffailuun ja työnteosta luistamiseen.

  Tässä vielä linkki uutiiseen, joka vie MTV3:n sivuille: AL: LeKiin lhes 500 liigapelin mies - MTV3.fi - Urheilu - Jääkiekko - SM-liiga
   
 20. Santsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, LiPu
  Lainaus:
  Niin se mitä itse olen Laakkosen ja hänen lähipiirinsä juttuja kuunnellut niin nimenomaan Saipa olisi ollut valmis maksamaan miehestä jonkin verran, mutta Laku ei halunut lähteä Hämeenlinnasta kauas ja ulkomaat on ollut Lakulle se varasuunnitelma jos ei saa Liigasta läheltä Hämeenlinnaa sopparia.

  Mutta joo taitavan pelaajan Leki sai itselleen ja tällä hetkellä Laku on kyllä todella motivoitunut näyttämään, että pystyy pelaamaan vielä ammattilaisena. Viime kaudesta Laku oli sysipaskan HPK:n ainoita hyviä pelaajia.
   
 21. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Tuosta kun etusivulta katsoo tätä ketjua, niin otsikkoa näkyy tämän verran: "LeKi 2012-2013 - Katastrofi". Enteellistä tai sitten ei.

  Mutta mihin LeKi-pursi seilaa ja kenen komennossa? Marko Keskinen sanoi seuraavaa Jatkoajan raportissa:

  Lainaus:
  Kahdeksan pelin tappioputkesta siis maajoukkuetauolle. Jos on aikeita vaihtaa valmentajaa, niin tässähän olisi nyt sitten "ns. sopiva paikka" tuolle. Mutta onko Mestis-kauden ensimmäisille potku-uutisille tarvetta - tai olisiko tuo edes Lempäälässä mahdollista, jos ja kun Ilves maksaa valmentajan palkan. Eli olisiko LeKillä varaa palkata uutta valmentajaa edes OTOna, vai näilläkö mennään kävi miten kävi?
   
 22. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Selvää on, että isoja päätöksiä LeKin osalta odotetaan. Keskisen lähtöä en pidä lainkaan epätodennäköisenä. Samoin pelaajapuolella saattaa muutoksia tulla. Eletään mielenkiintoista maajoukkuetaukoa.
   
 23. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Lainaus:
  Kärsivällistä väkeä on Lempäälässä, se on pakko myöntää. Kävinpä ajankuluksi LeKin tilastoja läpi 4.11-18.11.2011 ajanjaksolla tulleiden viiden peräkkäisen voiton jälkeen.

  - 2011-2012 runkosarja 25 ottelua, 6 voittoa joista 4 varsinaisella peliajalla
  - 2012-2013 runkosarja 19 ottelua, 7 voittoa varsinaisella peliajalla
  - eli viime kauden loppu + kuluva kausi: 44 ottelua, 13 voittoa, vp 29,5 %
  - 44 edellisestä ottelusta 11 voittoa varsinaisella peliajalla
  (25,0 %)

  Muistan ne ajat, kun LeKi oli sarjan parhaita kotijoukkueita. Ei ole enää.

  30.11.2011 -> nykyhetki = yhteensä 20 kotiottelua joista vain 4 voittoa! Voittoprosentti kotiotteluissa viimeisen vajaan vuoden aikana siis vain 20,0 %
   
  Viimeksi muokattu: 05.11.2012 klo 20.15
 24. Linnankundi Jäsen

  Otto Räty on siirtymässä LeKiin. Pelaili alkukauden SaPKossa. Tapparan Miäs. Ei säväyttänyt, jos nyt ei aivan tumpelokaan ollut SaPKon peleissä.
   
 25. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Mikko Heiskasen istuessa kaulatuen kanssa katsomossa, pakisto kaipaa kyllä lisää pelimiehiä. Rädyn kiekollinen osaaminen tulisi tarpeeseen.

  Valmentajauutisia odotellessa.