Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

LeKi 2012–2013 – katastrofin jälkeen

Viestiketju osiossa 'LeKi' , aloittajana PikkuKasi, 23.03.2012 klo 13.15.

 1. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Spekulaatiot alkakoon!

  Hyvin onnistuneet: (Nimi, runkosarjan tilastot)

  Lassi Mattila, 45 11+21= 32 +1
  - Oman kylän poika palasi ankean viime kauden jälkeen tasolleen runkosarjassa ja etenkin kauden alkupuoliskon aikana kantoi joukkuetta parhaansa mukaan. Katoaa kuitenkin kuvasta välittömästi, kun oman jengin peli alkaa tökkiä ja maaliahneet laiturit kadottavat vainunsa. Silti rikkoi piste-ennätyksensä ja toisi jatkuvuutta. Jatkoon.

  Tomi Peltonen, 29 8+7= 15 -5
  - Kisan paras pelaaja meneillään olevissa karsinnoissa. Yksi pelaajista, joille LeKin soisi jatkopahvin taikovan. Moni muukin varmasti perässä. Hyökkäyspäässä poikkeuksellisen luova ja ratkaisuvalmis kaveri. Puolustuspään peli kelvollista plusmiinus-lukemasta huolimatta. Jatkoon.

  Jarno Virkki, 34 2+10= 12 +12
  - Kisan puolustuksen tukipilari, valitettavasti lähes ainoa sellainen. Vakuuttava plusmiinussaldo, hulppea pistemäärä ja valtava määrä töitä takalinjoilla. Ainoana puutteena yhä se, ettei kykene kantamaan puolustusta Anssi Tierannan tavoin myös kopissa. Virkin kortti saattaa olla nähty, vaikka käyttöä ensi kaudelle olisikin. Vedenjakajalla.

  Mikko Pätsi, 32 2,52 PM/O 91,92%
  - Pätsiä kävi sääliksi useasti tällä kaudella. Mestiksen huippuveskareita ja pelasti LeKin pahemmalta nöyryytykseltä. Jokaisessa ottelussa venyi huipputorjuntoihin ja onneksi on allekirjoittanut jo sopimuksen jatkosta. Toivottavasti saa ensi kaudella parempaa tukea puolustukselta. Jatkosopimus.

  Kohtuullisesti onnistuneet:

  Jose Nippala, 41 5+14= 19 -5
  - Joukkueen parhaasta pistemiehestä paluu kolmossentteriksi. ''Lempäälän Ojanen'' oli jälleen tasaisen varma suorittaja, mutta loisto jäi puuttumaan keskushyökkääjän roolin oltua kovin puolustusvoittoinen Keskisen palapelissä. Ei päässyt käyttämään pelinrakentajan taitojaan ja tuskastui itsekin LeKin heikkoon kevääseen. Legenda pohtii fanien harmiksi varmasti uransa lopettamista tähän kauteen. Uran jatkuessa, jatkoon, aina.

  Roope Nikkilä, 39 8+7= 15 -6
  - Ensimmäinen kausi miesten tasolla kelvollisesti takana päin. Teholukemat hivenen liian kauniit effortiin nähden, silti. Liikkeeltään pärjää mainiosti Mestiksessä, mutta maalinteossa ja kamppailupelaamisessa rutkasti parannettavaa. Toinen lainakausi LeKissä voisi tehdä hyvää? Lainalle myös ensi kaudella.

  Atte Susi, 31 5+9= 14 +2
  - Sudesta kehkeytyi tällä kaudella ammattilaisurheilija. Löysi innon puolustuspeliinsä, mutta hukkui valitettavasti keväällä täysin. Röyhkeys ja tempperamentti toivat runsaasti lisää näin kannattajan silmissä, muu jengi kun lähinnä puhalteni muniinsa läpi kauden. Kevät mietityttää varmasti jatkon kannalta. Vedenjakajalla.

  Teemu Huhtala, 30 4+6= 10 -2
  - Nelossentterin roolin omakseen ottanut Tommin veli pelasi kohtuullisen kauden. Toisaalta ilmensi nuorten LeKi-pelaajien heikkoa kamppailuvoimaa ja raameihinsa nähden pelaa aivan liian kiltisti, mutta silti näppäriäkin ratkaisuja nähtiin. Toivoisin silti neloskenttään enemmän rytinää, vaikka saattaa ensi kaudella LeKissä pelatakin lainalla. Ei jatkoon.

  Eero Hyvärinen, 37 0+10= 10 -4
  - Luottopuolustaja kuului Kisan vakionimiin. Eihän se kausi mikään nappisuoritus ollut, ei puolustus- eikä hyökkäyspäähän. Silti erittäin luotettavaa suoriutumista omassa päässä ja keväällä tärkeä pala. Jatkoon.

  Markus Jokinen, 26 4+5= 9 +3
  - Energinen ja eteenpäinvienyt kausi tietyssä mielessä. Taitava pelaaja, jolla LeKin urheilulliseen muottiin sopiva pelityyli. Jatkosopimus.

  Ville Laine, 36 1+7= 8 +2
  - Laine yritti selkeästi panostaa tähän kauteen. Pyrki pelaamaan fyysisemmin ja pisteitä syntyikin mukavasti. Yhä omassa päässä ylipelasi paikoittain ja välillä meno tuntui flegmaattiselta. Ei välttämättä saa jatkoa Ilveksessä, joten jatko auki. Vedenjakajalla.

  Olli Kalliosaari, 26 0+4= 4 +2
  - Maaleitta jäänyt snaipperi ei tietenkään voi olla täysin tyytyväinen kauteensa, mutta yritteliäs ilme ja kahden suunnan peli olivat plussaa. Ensi kaudella verkon heiluttava. Jatkosopimus.

  Risto Mattila, 19 0+2= 2 +1
  - Kiekollinen taituri pelasi ensimmäisen miesten kautensa, erottuen hyvässä ja pahassa. Kiekollisesti lahjakas, minkä huomasi myös Tappara, mutta puutteet liikkeessä ja kamppailupelissä silmiinpistäviä. Silti plusmiinussaldo kovin hyvä. Pisteitä alkoi kuitenkin ropista vasta karsintasarjassa. Onko seuralla kärsivällisyyttä seurata miehen kehittymistä? Jatkoon, varovaisesti.

  Petteri Friman, 17 0+1= 1 +1
  - ''Friidu'' ei edelleenkään tehoilla juhlinut ja on edelleen kovin pienikokoinen puolustavaksi puolustajaksi, mutta edelleen jaksoi taistella joukkueen eteen illasta toiseen ja pelata nöyrästi roolissaan. Roolin kelvatessa, jatkoon.

  Heikosti esiintyneet:

  Juuso Antonen, 44 6+11= 17 -6
  - Kauas on tultu niistä ajoista, kun Antonen dominoi Mestistä yhdessä Lassi Mattilan ja Jaakko Pellisen kanssa. Edelleen kelvollisesti tehoja, mutta muuten täysin turha pelaaja. Kaksinkamppailut, liike ja kahden suunnan peli eivät riitä. Täysin on-off -kaveri, useimmiten off. Ei jatkoon.

  Juho Joki-Erkkilä, 42 6+7= 13 -6
  - Uskollinen seuraikoni, 200 peliä Kisassa, Mestiksen aliarvostetuin pelaaja kaksi vuotta sitten kapteeniäänestyksen perusteella jne.. ''Joki'' on hemmetin fiksu jääkiekkoilija ja todellinen työmyyrä kaukalossa, mutta uran heikoin kausi Lempäälässä ja tuntuu siltä, että vesilahtelaisen ura saattaa kaivata uusia tuulia. Valitettavasti, ei jatkoon.

  Johannes Alanen, 36 5+3= 8 -9
  - Ottaen huomioon kokemuksen ja taidot, kausi melkoinen pohjanoteeraus. Konkarin pelit alkavat olla pelattu, ainakin LeKissä. Tekee yhä työtä nöyrästi, mutta pelimerkit eivät enää riitä. Ura ohi?

  Juha Suomaa, 43 2+5= 7 -5
  - Työmäärä yhä kohdillaan, mutta odotuksissa oli enemmän. Taklauksien määrä jäi vähäisemmäksi, ihmiskuulamainen energia oli kohdistettu kiekolliseen peliin ja yhtälö ei toiminutkaan. Jotenkin tuntui samalta kuin Henri Sandvikin kanssa toissakaudella. Samalla kahden suunnan peli ei toiminut ja omissa ropisi. Jatkosopimus antaa ''Säpin'' kuitenkin nousta jaloilleen, miestä ehdottomasti tarvitaan. Jatkosopimus.

  Anssi Tieranta, 14 0+0= 0 0
  - El capitano johti yhä joukkuetta kopissa, mutta oli liian romuna pelatakseen tasollaan kaukalossa. Laittoi kaiken peliin, mutta kroppa sanoi ei, jälleen. Valitettavasti, ei jatkoon.

  Jatkuuuuu...
   
 2. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Maalivahdit:

  Kisan maalivahtiosaston tulevaisuus on samassa jamassa kuin aiempinakin kesinä. Mikko Pätsi on takuuvarma torjuja, mutta kakkosmies on etsinnässä. Pätsi pelaa varmasti ensi kaudellakin niin paljon kuin jaksaa ja laina-avut antavat myöten. Jokatapauksessa maalivahteihin LeKi ei kaadu, se on varma.

  Pätsi (''Mäki'')

  Puolustajat:

  Puolustuksen tilanne on puolestaan helvetin epävarma. Ainoastaan Ville-Joonas Peltolalla on jatkosopimus, jonka tulevaisuudesta on paha mennä sanomaan. Eero Hyvärinen(optio) ja Jarno Virkki ovat todennäköisesti ne kokeneet nimet, joiden jatkoa harkitaan. Roolipelaajista Risto Mattila, Petteri Friman ja Ville Laine kulkevat siinä harjalla. Jokainen voisi olla hyödyksi ensi kaudella, mutta uusien tuulien puhaltaessa liian suuri ikävä ei pääse iskemään. Puolustus kaipaisi puolustukseen sekä kokoa että kiekollista taitoa. Samoin Anssi Tierannan todennäköisen lähdön jälkeen johtajuuttakin uupuu.

  ''Virkki'' - ''Hyvärinen''
  ''Pentikäinen/Näppilä'' - ''Laina''
  ''Friman/Laine/Mattila'' - ''Friman/Laine/Mattila''

  Hyökkääjät:

  Eipä ole häävi tilanne! Juha Suomaan, Markus Jokisen ja Olli Kalliosaaren sopimukset tekevät hyvää ja ovat perusteltuja pahveja, mutta käytännössä kahden ensimmäisen kentän miehet ovat täysin auki. Paljon on kiinni muutaman kokeneemman pelaajan jatkosuunnitelmista. Monelle kausi oli suuri pettymys ja tiet jatkunevat eteenpäin muualla. Esimerkiksi Juuso Antosen, Johannes Alasen ja Juho Joki-Erkkilän todennäköiset lähdöt vievät paljon kokemusta ja muistoja pois LeKin hyökkäyksestä, mutta kieltämättä ketään ei voi viime kauden jälkeen suuremmin onnitella.

  Sentteriosastolta löytyy kolme mielenkiintoista nimeä: Lassi Mattila, Tomi Peltonen sekä tietenkin Jose Nippala. Mattila ja Peltonen pelasivat hyvät kaudet, vaikkakin omat heikkoutensa niistäkin löytyi. Mattilan uskoisin kuitenkin jäävän kotikaupunkiinsa, Peltosta saattaa kiinnostaa isommat kaukalot, vaikka mies sopisikin LeKiin mainiosti. Samat sanat pätevät oikeastaan myös Atte Suteen.

  Nippalan mahdollinen jatko on myös erittäin tärkeä ensi kauden jengin kasaamisen kannalta. Legenda oli vähällä laittaa hokkarit naulaan jo viime keväänä ja nyt olisi ns. ''heikomman kauden'' jälkeen varmasti saman harkinnan aika. Nippalan jatkon suhteen olen sitä mieltä, että sentteri jatkaa niin pitkään kuin itse näkee tarpeelliseksi. Kymmenes perättäinen kausi Kisassa olisi upea saavutus ja miehestä on parhaimmillaan todella suuri apu pelillisestikin. Vaan riittääkö enää halu palata huipulle?

  Mistäs ne kärkinimet sitten pieraistaan? Henri Sandvik on pelannut Itävallassa yli piste per peli, mutta mikäli ''Sändiä'' kiinnostaa paluu Suomeen, ehdottomasti nimeä paperiin ja omaan rooliinsa joukkueen sytyttäjänä. Tampereen liigaseuroista vapautuvista miehistä viime kaudella nähty Roope Nikkilä, sopimuksetta oleva Henri Tuominen ja Tapparasta esimerkiksi Teemu Tallberg voisivat olla mielenkiintoisia nimiä, vaikkakin sitten lainalle. Tapparan kanssa jälleen sopimuksetta oleva Jarkko Pyymäki pelasi erinomaisen alkukauden ja on tervetullut takaisin.

  Täysin ulkopuolisista nimistä pisti silmään pari nimeä: Antti Hildén ja Niko Kontkanen. ''Hilu'' on jokakesäinen märkä uni ja on pelannut Italian kakkostasolla jälleen mainion kauden ikää ollessa vain 30 vuotta. Mikäli paluu Pirkanmaalle kiinnostaa, voisi hyvinkin mahtua yhä paukuttamaan häkkejä sinimustiin. Kontkanen puolestaan on 24-vuotias laitahyökkääjä KOOVEE:sta, joka on ollut tamperelaisten ykköspyssy meneillään olevissa karsinnoissa ja yli piste per peli -tahti myös runkosarjassa vakuuttaa kyllä. Low risk, high reward -pelaaja mielestäni.

  ''Pyymäki'' - ''Peltonen'' - ''Hildén''
  Jokinen - ''Mattila'' - ''Tallberg''
  ''Susi'' - ''Nippala'' - Suomaa
  ''Sandvik'' - Kalliosaari - ''Nikkilä''
  ''Kontkanen''

  Valmennus ja kokonaisarvio:

  Marko Keskinen tuli LeKiin hyvän hypen saattelemana. Raumalta tullut nuorien pelaajien kehittäjä uskoo hyökkäysvoittoiseen ja viihdyttävään pelityyliin, jonka luulisi kelpaavan jokaiselle LeKi-fanille. Niin se alkuun kelpasikin. Mitä pidemmälle kuitenkin kausi eteni, nuori valmennusjohto tuli yhä hampaattomammaksi ongelmien edessä ja kieltämättä esimerkiksi hyökkäyspelaamisen organisointi oli todella heikkoa. Samoin kovan kesän jälkeinen kehuttu kuntopohja(vrt. Tappara) osoittautuikin heikoksi.

  Keskisellä on ehdottomasti valmiuksia pyrkiä tulevaisuudessa uudestaan yrittämään. Viime kauden jälkeen jatkoon uskominen olisi kuitenkin hankalaa. Toivottavasti etenkin Pekka Korhosen kanssa neuvotellaan jatkosta, niin hyvää työtä hän on Mikko Pätsin kanssa tehnyt.

  Jos vain LeKi saa palettinsa kuntoon, luulisin ensi kauden olevan valoisa. Paljon on silti kysymysmerkkejä ilmassa kaiken suhteen.

  Helvetisti arvailuja, mutta menkööt. Mielipiteitä kehiin!
   
 3. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  LeKin ensimmäisiä siirtoja pelaajamarkkinoilla odotellaan. Varmasti jo muutama kelpo sopimuskin on tehty, mutta pisti silmään Arttu Ilomäen siirtyminen Raumalle. Miestä tuskin jämäketjuissa peluutetaan ja Lukko on pyrkinyt tiivistämään välejään LeKiin viime kausina, joten Ilomäen näkeminen LeKissä ei olisi kyllä lainkaan huonompi juttu.

  Toivottavasti kuitenkin pian päästään jo mutustelemaan ensimmäisiä sopimuksia, jottei pääse mitään kaaosta seuran ympärille kertymään.
   
 4. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  LeKi julkaisi tänään ensimmäiset uudet pelaajasopimuksensa ja ihan hyvältä näyttävät nämä neljä uutta ja yksi vanha nimi.

  Kuten Jatkoajan uutinen kertoo, Jaakko Pellinen palaa ensi kaudeksi LeKiin yhden kauden tauon jälkeen. 74 ottelua Kisan paidassa ja niissä 62 pistettä kertovat oleellisen odotuksista ja miehen roolista ensi kaudella. Kausi Ilveksessä ei ollut mikään nappisuoritus, mutta silti 14 tehopistettä ja vertaillessa viime kesänä hankittuun Juuso Antoseen, selkeästi parempi luotto on ''Pelen'' suorituskykyyn.

  Nuorista täsmämiehistä Joonas Kalliola ja Vili Palola tarjoavat hyvää vastiketta lainapelaajille, mutta luulen miehien esiintyvän suuremmilta osin Kooveessa. Tosin molemmilta löytyy kyllä potentiaalia pisteiden tekoon. Sekä Kalliolan rymistelylle että Palolan kiekolliselle taidolle on kyllä käyttöä. Hyviä hakuja ja lievät tuttuja Keskiselle. Kommentteja Raumalta?

  Keuruulta Lempäälään matkaava Mikko Heiskanen on kyllä mielenkiintoinen nimi. Jarno Virkki ja Anssi Tieranta ovat uurtaneet uraa isokokoisten peruspakkien arvostukselle Lempäälässä ja Heiskanen varmasti täyttää yhä kriteerit hyvästä peruspuolustajasta, etenkin mikäli kaksi aiemmin mainittua eivät Lempäälässä jatka. Odotettavissa taklauksia, isännän otteita ja muutama pistekin siinä ohessa.

  Hyvärisen jatkopahville syvä kumarrus. Erittäin hyvä kausi heikossa joukkueessa. Kiekollisesti erittäin varma ja tuo kokemusta puolustukseen.

  Tulevista sopimuksista vielä kuullaan varmasti. Tapparan signatessa Malisen(?) ja Ilomäen mentyä Lukkoon, saatetaan Lempäälässä nähdä kauden alkaessa mielenkiintoisia nimiä.

  Hyökkäyksessä siis vielä rutkasti kysymysmerkkejä. Puolustuksessa aletaan jo lähestyä jonkunnäköistä sommitelmaa, mikäli ainakin pari kaveria saadaan vielä jatkamaan ja ehkä yksi uusi nimi vielä rotaatioon mukaan. Maalilla sitten Pätsi hoitaa.

  Jotenkin näin:

  ''Ilomäki'' - ''Malinen'' - Pellinen
  ''Hilden'' - ''Mattila'' - ''Pyymäki/Peltonen''
  Suomaa - Kalliosaari - Jokinen
  Kalliola - ''Laina'' - ''Kontkanen''

  ''Virkki'' - Hyvärinen
  Heiskanen - Palola
  ''Laina'' - ''Friman/Laine''

  Pätsi

  Valmennus jatkaa Jarkko Gladia lukuunottamatta vanhoissa merkeissään. Gladille kiitokset miehen panoksesta ja onnea tulevaan! Keskisellä on nyt aikaa analysoida viime kauden virheet ja Sami Hirvosen tapaan nousta feeniksin tavoin tuhkasta ensi kaudeksi. Pyrkimys parempaan on varmasti kova.
   
 5. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Heiskasesta siis on kyse. Kyllä, kaiken tuon lisäksi odotettavissa on hitautta, virheitä, jäähyjä yms. Heiskanen ei ollut kaksinen TuTon mestaruuskaudella eikä ole liiemmin kehittynyt siitä, mutta oikein roolitettuna hänestä voi olla hyötyä. Vierelle joku hyökkäävä pakki ja Heiskaselle kielto nousta punaviivan yläpuolelle muuten kuin hyökkäyspään aloituksissa, sillä reseptillä tulos voi olla ok.
   
 6. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Varmasti miehen heikkoudet ovat tiedossa ja KeuPa HT:n paidassa pelasi melko keskinkertaisen ottelun karsintasarjan viimeisessä ottelussa LeKiä vastaan. Jokatapauksessa Tierannan ja/tai Virkin poistuessa kokoonpanosta, budjetti ja fyysisyyden tarve huomioonottaen ihan kelpo haku.

  Heiskasen rooli tulevan kauden joukkueessa tullee olemaan juuri täysin omassa päässä. Kiekollista vastuuta jaetaan sitten muille ja ylivoimalle tullaankin saamaan enemmän taitoa kuin viime vuonna. Esimerkiksi Tapparan 11 pakkia meinaa sitä, että Juha Leimun ja Jussi Halmeen taitoja saatetaan nähdä Lempäälässä useampaankin otteeseen. Esimerkiksi oman pään tukena Leimulle Heiskanen täyttää varmasti roolinsa.
   
 7. Mustakotka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Aamulehden mukaan LeKi on tehnyt sopimukset Jarkko Pyymäen, Antti Hildenin ja Olli Henrikssonin kanssa.
   
 8. Veikko Jäsen

  Lainaus:
  Näiden lisäksi myös Petteri Friman ja Kimmo Mäki tekivät sopimuksen (lähteenä LeKin Facebook-sivu).
   
 9. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Kisa avasi lisää peltejä tosiaan kolmella uudella sopimuksella ja kahdella jatkopahvilla.

  Hildénin paluu on ollut lähellä jo aiempinakin kausina ja eihän tässä voi kuin hymyillä. ''Hilu'' oli Kisan ensimmäisellä Mestis-kaudella koko sarjan ykköshyökkääjiä ja persoonana tuo tarvittua räiskyvyyttä ja johtajuutta koppiin. Toki myös floppivaara Hilussa piilee, sillä eihän tuo Italian kakkossarjan tahkoaminen nyt vielä ihan Mestiksen veroista kilpaurheilua ole. Jokatapauksessa erinomainen veto tähän väliin ja nimenä lisää suuresti mielenkiintoa joukkuetta kohtaan.

  Toisaalta sitten taas Jarkko Pyymäen hankkiminen on täysin riskitön, todellinen low risk, high reward -kaappaus. Takuuvarmaa kahden suunnan pelaamista ja Pyy nousee aina tiukoissa paikoissa esiin. Toivottavasti ei enää lähde liigaan vaan säilyy joukkueessa kauden alusta loppuun. Edustaa juuri sitä urheilullisuutta, minkä katoaminen ennen viime talvea syöksi LeKin karsintoihin.

  Henriksson, Mäki ja Friman tuovat sitten laajuutta rotaatioon.

  Ainakin yksi kärkipään hyökkääjä, mieluusti se ykkössentteri messiin ja puolustukseen sekä kiekollista että fyysistä voimaa kahden pakin muodossa niin alkaa olla joukkue jo hyvällä mallilla. Esimerkiksi Lassi Mattilan ja Jarno Virkin soisi jatkavan vielä ensi kaudella, vaikka epätodennäköistähän tuo on. Jose Nippalan pelit lievät virallista ilmoitusta vaille pelatut.
   
 10. upnorth24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
  Jatkoaika.comin Lauri Lehtisen kolumni "Virheistä oppiminen sinimustien mahdollisuus" nosti positiivisia asioita esiin LeKin ensi kaudesta ja ainakin vannoutuneen kannattajan PikkuKasin kannalta toivon, että viime kauden tapainen rämpiminen ei LeKin osalta jatku. Tästä huolimatta tämän toimittajan tarina meni alusta lähtien hieman vihkoon, kun LeKin paluun edellytykseksi asetetaan yleisön kiinnostuksen palauttamista, vaikka tosiasiassa Lempäälän hallilla varmaan toivottaisiin yleisön kiinnostuksen syttymistä seuran kuudennella Mestis-kaudella, jotta taival tällä sarjatasolla ei kaatuisi taloudellisiin syihin. Hildenin paluu on hieno asia, jos mies on kunnossa ja valmis tekemään enemmän urheilun eteen Italian vuosien jälkeen.
   
 11. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Jori Lehterästä Lekin "kummisetä"!!!!

  Meni aamulla kahveet väärään kurkkuun lukiessani Aamulehdestä (14.06.2012) Jori Lehterän ostaneen merkittävän osan Leki Hockeyn osakkeita.
  Lehterä kertoo harjoitelleensa jo vuodesta 2007 kesäisin Lempäälän Masku-Areenalla ja suhde Lempäälään vahvistuu myös ostamansa ok-talon myötä paikkakuntaan. Jori kertoo seuraavansa erityisesti hyvän ystävänsä Hilun (Antti Hilden) aikaansaannoksia Lekissä.
  Todella upeita uutisia muuten niin huopatossutehtaan hiljaiseen kesän alkuun. Oma vireystasoni sai tästä uutisesta sähköiskumaisen virtapiikin.
   
 12. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Ja syystäkin! Lempäälässä on jo pitkään harjoitellut kesäisin Pirkanmaan suurimpia kiekkotähtiä aina Jori Lehterästä Ville Niemiseen, joten potentiaalia on runsaasti. Erinomainen uutinen koko Lempäälän Kisalle organisaationa ja osoittaa myös muille, että Kisalla on paikkansa Mestiksessä ja innostuneita ihmisiä löytyy kyllä.

  Hienoa!
   
 13. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Kukaan ei olekaan vielä kommentoinut Jatkoajankin eilen uutisoimia uusimpia hankintoja. Kaksijakoisia tunnelmia herättää. Tosin en tietenkään tiedä, mihin rooliin ja millä ehdoilla herrat ovat tulossa.

  Näppilä ehdottomasti vahvistaa pakistoa, ja olettaisin sen nyt olevan sikäli täysi tai ainakin lähellä, että molemmista tamperelaisjoukkueista lienee lainapelaajia tarjolla omien täydennykseksi. Ihmettelen hiukan, miksi Näppilä ei jatkanut Jokipojissa, vaikka kausi oli onnistunut ainakin sikäli, että peliaikaa ja pisteitä kertyi mukavasti. Nykypakistossa Hyvärisen kanssa kärkiparin miehet.

  Niemen kohdalla edelliskauden pelaamattomuus nostaa kyllä suuria kysymysmerkkejä. Sinänsä keskushyökkääjistä on pulaa, ja tämä siis sikäli juuri oikaan tarpeeseen. Toivottavasti ei kuitenkaan olla kaavailtu kovin suurta roolia, jollei sitten ole parempaa tietoa nykykunnosta. Keskushyökkääjiksi ei ole aivan niin paljoa lainatarjokkaita, tosin Tapparalla on senttereistä ylitarjontaa, jos joku heistä ei pelaa laidalla, joten sieltä varmaan on täydennystä saatavissa.

  Nuo pari viime kauden pelaaja, jotka harkitsevat vielä, ovat oletettavasti osastoa Virkki, Peltonen, Mattila, Joki-Erkkilä. Toki myös Tieranta, Nippala, mutta kuten edellä on todettu, heidän pelinsä taitavat valitettavasti olla tässä. Muiden kohdalla tuskin on kysyntää niin, että tarvitsisi miettiä. Toki Alanen voi harkita uran lopettamisen suhteen. Noista toiveissa Virkki ja Mattila/Peltonen. Molempia jälkimmäisiä tuskin saadaan, mutta jos edes toinen.
   
 14. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Kaikenkaikkiaan erittäin kaksijakoiset fiilikset näistä nimistä.

  Näppilä on parhaimmillaan todellinen puolustuksen liideripakki ja saa roolin, mitä varmasti itsekin havittelee. Tuo puolustukseen oikeastaan kaikkea: rauhallisuutta, kiekollista osaamista, jalkoja ja fyysistä oman pään peliä. Potentiaalia on nousta vielä yksi taso eteenpäin pelillisesti ja LeKi kieltämättä tarvitsisi sitä. Pyöriikö mahdollisuus nousta Ipaan mielessä?

  Niemi puolestaan kuulostaa hieman pakkohankinnalta. Sentteriosastolla saatetaan menettää Mattila, Nippala ja Peltonen, joten tilausta on kieltämättä. Kuitenkin toisin kuin Näppilällä, Niemen viime visiitti Lempäälässä ei ollut kovin mairitteleva. Kokemusta ja laajuutta, ei juuri muuta. Jos löytää nopeasti vireensä ja on motivoitunut, saattaa olla avuksikin.

  Kisan rosteri näyttää tällä hetkellä vielä kovin keskeneräiseltä. 16 nimeä, mutta oikeastaan paljon on vielä tekemistä. Muutama junnu, joilta pitäisi jo nyt odottaa hyviä esiintymisiä, jos kokoonpano jää tähän. Lisäksi Hildénin ja Niemen kaltaiset konkarit pitää saada pelaamaan intohimolla ja tasollaan.

  Keskisellä ja muulla valmennuksella on kova tehtävä edessään.
   
 15. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Leki-Peliitat pelistä sen verran, että puolustajista Näppilä ja Heiskanen olivat varmaotteisia. Kokemus oikein henkäili heistä. Yllättävän pirteä pelimies oli myös Romanian Becze. Peli oli kyllä toiveita herättävää Fops-peliin verrattuna. Tietenkin silloin oli aika eri ukot kehissä. Kyllä tästä on hyvä jatkaa.
   
 16. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Eiväthän nuo harjoituspelit nyt ihan putkeen ole menneet. Paikallislehden mukaan kuitenkin pakistoon liittymässä SaiPan kanssa sopimuksensa purkanut Riku Dufva ja KooKoossa viime kaudella kiekkoillut Toni Niemi. Olisivat kovia hakuja nykypakistoon.
   
 17. Ma-kE-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KiVa
  Onko harkkapeleissä baari auki kyselee Ruutanat vai pitääkö varautua pussikaljaan ja juoksua erätauolla autolle?
   
 18. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Baari taitaa olla kiinni. Ei siellä kukaan ainakaan ole huojunut. Kannattaa ottaa kossua ja kaljaa völjyyn. Lasinen laulukirja auttaa aina kannustuksessa. Toivotaan, että baari aukeaisi perjantaiksi.
   
 19. Oranssi 73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia, HCK ja Kerho
  Anteeksi vieraisiin pöytiin huutelut, mutta löytyisikö joltain Leki kirjoittajalta raporttia illan Leki-Hck pelistä?

  Kiitos jo näin etukäteen.
   
 20. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  LeKi saa ensi kaudelle hyvän TOP-nelosen pakistoonsa.

  Jarkko Näppilä (6+17=23) - Riku Dufva
  Toni Niemi (2+10=12) - Mikko Heiskanen

  Viidennen pakin paikan vie kokenut Eero Hyvärinen.

  Kun vielä maalilta löytyy Mikko Pätsi, niin LeKin voittaminen ensi kaudella ei tule olemaan mikään itsestäänselvyys, mikäli joukkue tulee saamaan vielä apuja liigan tamperelaisseuroilta sekä mm. Jori Lehterältä.
   
 21. forrest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ei varsinainen liiga-apu koska jäi ilman sopimusta try-outin jälkeen, mutta Jääkiekkoliiton pelaajasiirroista löytyy Nestori Lähteen siirtyminen LeKiin. Kumma kun siitä ei tiedotettu samalla kun kerran on jo julkisesti näytillä.
   
 22. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Pakisto alkaa näyttää jo hyvältä. Eero Hyvärinen ei ole pelannut harjoituspeleissä lainkaan ja luulenkin taustalla olevan loukkaantumisen. Pakisto on siis vielä näidenkin siirtojen jälkeen melko kapea, mutta kieltämättä kärkinelikko on erittäinkin kykenevä ja Niemen ja Näppilän kaltaisten kiekollisten pakkien varaan voi jo rakennella ylivoimaakin höystettynä nuorella Vili Palolalla.

  Jos kaksikosta Eero Hyvärinen - Anssi Tieranta jompikumpi pelaa ensi kaudella, voitaneen olla tyytyväisiä.

  Hyökkäyspäähän saataneen vielä pari fyysisen pelin erikoismiestä. Nestori Lähde tosiaan lie LeKin mies ja harjoituspeleissä sinimustissa on pelannut myös herhiläismäinen Henri Sandvik.

  Kokoonpanot jotakuinkin näin:

  Lähde - Pyymäki - Hildén
  Sandvik - Mattila - Pellinen
  Suomaa - Niemi - Jokinen
  Henriksson - Kalliola - Kalliosaari

  Dufva - Näppilä
  Palola - Niemi
  Friman - Heiskanen

  Pätsi (Mäki)

  Täysin ilman lainamiehiä. Ei hassumpaa?
   
 23. forrest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Mainittakoon muuten ettei Hyvärisen nimeä löydy ajantasaiselta pelaajalistalta, jota on kuitenkin päivitetty noin yleisesti. Voi olla ihan vain inhimillinen virhe ylläpidon taholta.
   
 24. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Pelasi viime kaudella mielestäni parhaimman LeKi-kautensa, vaikka joukkue sinänsä suli käsittämättömästi kevättä kohti. Jos lähtee pois, on se todellinen menetys. Toisaalta nyt on joukkoon liitynyt niin paljon ns. nimimiehiä, että tavallaan ymmärtäisin halun mennä mualle. Toivon kuitenkin hartaasti, että pelaa LeKissä. Ehdottomasti hyvä yleispuolustaja Mestiksesä.
   
 25. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Tuo on muuten Mestikseen oikein hyvä nippu tuollaisenaankin, ja kuten tiedämme, lainapelaajia on tulossa. Toivottavaa tietysti olisi, että lainat olisivat koko kaudeksi, eikä ainakaan liiallista rumbaa nähtäisi. Pakistoon jos jää vielä Hyvärinen, niin eihän sinne edes tarvita lainoja, vaikka vaikeahan se olisi sanoa vastaan, jos tarjolla on vaikkapa Juha Leimu.

  Hyökkäyksessä näkisin Pyymäen mieluummin laidalla (koska muistaakseni ei ole hyvä aloittaja), ja siellä hän voisi hyvinkin olla tasolla "Mestiksen Selke" kahden suunnan pelaajana. Mattilan jatko on erittäin hieno juttu, ja olisihan se huimaa, jos jonkun korvatessa Antosen muodostaisivat taas Pellisen kanssa tappavan tehokkaan ketjun.

  Joka tapauksessa kauden tavoitteen tulee ehdottomasti olla viime kauden pyyhkiminen unholaan ottamalla paikka pudotuspeleissä, kuten siihen asti oli aina ollut tapana. Ennakoinneissa paikka näyttää olevan vahvasti pudotuspelien ulkopuolella, mutta siellähän se on ollut vuodesta toiseen, vaikka olisi pelattu mitalipeleissä.