Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

LeKi 2012–2013 – katastrofin jälkeen

Viestiketju osiossa 'LeKi' , aloittajana PikkuKasi, 23.03.2012 klo 13.15.

 1. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Satunnaiselta erinomaista pohdintaa. Viime torstainen paikallislehti kertoi Hyvärisen siirtyneen työelämään, joten miestä ei ensi kaudella Kisan nutussa nähdä. Todella suuri menetys, paljon kokemusta ja monipuolisuutta jää nyt uupumaan vaikkakin esimerkiksi Toni Niemi on jonkinlainen upgrade Hyväriseen verrattuna. Laajuutta kuitenkin nyt puuttuu.

  Pakiston osalta romuluisten Anssi Tierannan ja Jarno Virkin tulevaisuus arveluttaa. Tierannan polvet ovat tunnetusti läpipaskana, mutta into kehiin olisi varmasti kova. Virkin luulisi kelpaavan muuallekin, kyseessä kuitenkin rautainen ammattilainen.

  Hyvärisen kuitenkin jäädessä pois, voidaan Tappara-avuille sanoa surutta kyllä. Kolmikosta Otto Räty - Juha Leimu - Jussi Halme kuka tahansa kelpaisi allekirjoittaneelle mainiosti ja ovat täysin ylijäämää kirvesrinnoille.

  Jos pakisto näyttäisikin tältä, voitaisiin jo puhua Mestiksen kärkipakistoista:

  Juha Leimu - Jarkko Näppilä
  Jussi Halme - Toni Niemi
  Riku Dufva - Mikko Heiskanen

  Sentteriosasto on aina ollut LeKille muuttuva palanen. Mattila ja Niemi ovat varmoja senttereitä, mutta muista Pyy, Kalliosaari, Hildén(?), Pellinen, Suomaa ja Jokinen on muistini mukaan nähty keskellä. Näin ollen Pyymäki voi hyvin pelata laidassa. Perkeleen tärkeä äijä LeKille etenkin niillä vaikeilla hetkillä.
   
 2. Miksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Antti Mäkilä erittäin suurella todennäköisyydellä siirtymässä LeKiin. Näin kirjoittaa nimimerkki Phaneuf#3: Nyrkkiä leukaperiin! - Keskustelupalsta

  Ja jos nimimerkki ei ole ennestään tuttu, niin voin kertoa että tähän tietoon voitte luottaa.
   
 3. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Mielenkiintoista. Kisa on kasaamassa viime kauden mikkihiirijengin jatkoksi vanhaan tyyliin todella urheilullista joukkuetta, johon Mäkilä eteenpäinpyrkivänä ja isokokoisena hyökkääjänä mainiosti sopii. Saa varmasti roolin kahdesta ensimmäisestä kentästä, vaikka kilpailu onkin kovaa.

  Tervetuloa!

  EDIT: Jo aiemmin mainittujen Sandvikin ja Lähteen lisäksi reeneissä on nähty myös maalivahti Harri Säteri ja hyökkääjä Antti Hölli.
   
  Viimeksi muokattu: 28.08.2012 klo 16.54
 4. Mustakotka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Antti Mäkilä on tosiaan tehnyt jonkinlaisen sopimuksen LeKin kanssa, koska on tänään kokoonpanossa TuToa vastaan.
   
 5. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat, tappelut, JoKP ja Solmu Salminen
  Tässä ei ole pisaraakaan provoa, mutta pakko kysyä että miksi hitossa LeKi on vetänyt harjoituspelit näin surkeasti tuloksen puolesta? Tuolla rosterilla pitäisi pystyä mielestäni parempaan. Ok, tottakai ne ovat vasta harjoituspelejä, mutta silti... Osaisiko joku heittää jotain havaintoja Kisan otteista, kun niistä aika ohuelti olen muualtakaan tietoa löytänyt. Kiitos.
   
 6. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Kävin eilen katsomassa matsin TuToa vastaan, se on ainoa kerta kun olen joukkueen syksyllä nähnyt. Kuuleman mukaan aiemmat pelit ovat olleet melkoista jöötiä, takaiskuja on tullut karkeista möhläyksistä. Syyskauden harjoitusotteluissa on ollut mukana paljon koeaikapelaajia, joten kenties siksikin otteet ovat ailahdelleet, liioin Pätsi ei ole ollut ihan tasollaan.

  Eilen TuToa vastaan peli oli paljon parempaa, kuin tulos antaa ymmärtää. Peli oli hienokseltaan Kisan hallintaa, mutta edellisen kauden tehottomuus vaivasi edelleen. Nyt tosin yritys oli selvästi suoraviivaisempaa ja samalla aggressivisempaa. Paremmalla onnella (sic) luvut olisivat voineet olla toisin päin kotijoukkueen eduksi. Mutta vanha totuus pätee tässäkin; onni pitää ansaita. TuTo rokotti harvoista paikoistaan kylmemmin, ei sen ihmeellisempää.

  Toivoisin näkeväni kauden avauksessa joukkueen riveissä eilisistä pelaajista Antti Mäkilän, Joonas Kalliolan ja Nestori Lähteen. Säväyttivät otteillaan, vaikka tulos ei niin komea ollutkaan. Puolustus on lähtökohtaisesti todella kova. Näppilä oli erinomainen, Toni Niemi oli ehkä odotuksiin nähden vaisu, paransi ottelun loppua kohden. Mikko Heiskanen on loistava haku tuohon pakistoon.

  Kunhan nyt löytäisivät sen pienen ilon kipinän pelaamiseen, niin hyvä tulee.
   
 7. jyly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat
  Lainaus:
  Onko Heiskanen ollut ihan oikeasti hyvä haku LeKin tämän hetken "paperilla kovaan" pakistoon?

  Muutama kausi sitten, kun Heiskanen pelasi silloisessa HeKissä muutaman kauden, miehestä ei ole jäänyt kuin paskan maku suuhun. Oli omassa päässä käsittämättömän epävarma, kardinaalimokia nähtiin illasta toiseen.

  Mutta hienoa, jos Heiskanen on oppinut pelaamaan omaa peliään. Mikostahan muistaakseni puhuttiin aikoinaan varmana liigapakkina, joka olisi kova luu missä vain Mestis-jengissä.
   
 8. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Samaa moni Jukurit-fani sanoi aikanaan Eero Hyvärisestä, mutta kummasti ihan syystä moni kisalainen väänsi suupielensä alaspäin miehen lopetettua peliuransa viime kauteen.

  Kuten pakistokin, on LeKin miehistö todella nimekäs ja edellytyksiä on henkisen puolen kuntoutuessa vaikka mihin. Kommenttien perusteella tuntuu, että viime kauden haamut kummittelevat vielä. Jos niistä päästään eroon, pudotuspelipaikka on realismia.
   
 9. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Lainaus:
  Kyllä, eikä ole edes vitsi. Kunhan pidättäytyy perus pelissään, pitää maalinedustan siivona ja antaa helpon ykkössyötön. Jos yrittää yhtäkkiä muuttua joksikin bobbyorriksi, niin silloin menee metsään.
   
 10. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Hyvärisen teki omassa päässä aivan karmaisevia liikkeitä, spin-o-ramat alimpana miehenä ja kiekonmenetys tai vastaavasti avaussyöttö suoraan karvaajan lapaan lähes jatkuvasti. Hieman ironistakin, että Hyvärinen tunnettiin Mikkelissä lempinimellä Hyrrä.
  Kaksinkamppailuissa ei myöskään jukurikausina vakuuttanut ja hyökkäyspäässäkin onnistumiset olivat hyvin välähdysmäisiä. Ilmeisesti siirto Lempäälään toi nostetta Eeron uralle.

  Ihmettelen kyllä sitten miksi Hyvärinen sitten uransa lopetti, kun oli ilmeisesti Lempäälässä saanut homman kulkemaan? Onko lopettamissyistä tarkempaa tietoa?
   
 11. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Lainaus:
  Kai se työelämä hiljalleen vei mukanaan. Mikäli ei vielä ole käynyt selväksi, niin Mestiksen ja varsinkin LeKin korvaustaso on sitä luokkaa, että lajia on rakastettava koko sydämestä että viitsii uhrata tarvittavan määrän aikaa. Menneellä kaudella Hyvärinen oli LeKin paras puolustaja. Virheitä sattui joo, mutta jos ei koskaan tee virhettä, niin ei ole kunnolla yrittänytkään.
   
 12. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Nojuu, tottahan tuo kaikki on ja työn sovittaminen pelikuvioihin on se, mikä yleensä pelaajan pakottaa lopettamaan, kun aika ei vain riitä, vaikka pelaaminen muuten maistuisi.

  Tuohon loppuun sen verran sanon, että hieno juttu tuo Hyvärisen tason nosto Lempäälässä. Onhan noita ennenkin nähty, että toisaalla epäonnistuneen pelaajan pelin taso paranee maisemanvaihdoksen myötä.
   
 13. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Minusta tuntuu, että Hyvärinen tajusi Lempäälään tullessaan rauhoittua ja siirtyä kokeneeksi yleispuolustajaksi. Molempiin suuntiin tasainen suorittaja, joka toi kokemusta pakistoon. Kiitokset Eerolle Lempäälän visiitistä!
   
 14. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  TUTO - LeKi 5.9.2012

  Mistäs ihmeestä Jan-Mikael Järvinen on yht'äkkiä hypännyt LeKin kokoonpanoon?

  Missään ei ole mitään siirtouutista tästä.
   
 15. Mustakotka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  No Järvinen on Tapparan sopimuspelaaja ja LeKi tunnetusti heidän farmijoukkue, joten eipä tuo mikään ihme ole. Ja onhan siellä LeKissä Tapparasta myös Palola ja Halme tänään kokoonpanossa.
   
 16. ShitBreak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, NHL
  Jääkiekkoliiton sivuilla vahvistamattomissa siirroissa oli, että Antti Hölli siirtyisi Kisaan...

  Olisi kelvannut tännekin...

  edit. Niin ja tosiaan Juuso Antonen siirtyy sarjaporrasta alemmaksi Red Ducksiin. Antosen lähtö ei pahemmin taida kirpaista ketään Kisa-fania, ainakaan näin pisteiden valossa.
   
  Viimeksi muokattu: 08.09.2012 klo 15.57
 17. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Hölli on reenaillut ainakin Kisan kanssa, joten ottelukohtainen sopimus varmaan on tekaistu miehen kanssa. Kuten Vaasassakin, Lempäälässä muistellaan Hölliä hyvällä. Hyökkäys kaipaa kärkiosaamista isoveljiensä tapaan ja Hölli sitä tuo.

  Antonen puolestaan ei ikävän kyyneliä aiheuta. Voi olla Sportille hyvä backup pahimpaan loukkaantumissumaan ensi kaudella, ei mitään muuta.
   
 18. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Edellisen kauden näytöillä ei mitään asiaa Sportiin, tuskin kovin totista yritystä on ollutkaan. Toisaalta esim. Red Ducksissa pelihuumorin löytyessä saattaisi olla oivallinen täyttömies kotkapaitoihin. Lanttuhan miehellä oli jumissa edellisen kauden. Antsalle ladattiin nuoreksi mieheksi kovat paineet kantaa joukkuettaan. Heti kun ei lähtenyt kulkemaan, mörkö kasvoi liian isoksi.

  Hölliä tuskin on vara hankkia kuin ottelukohtaisella pahvilla. Tietääkseni hinnoitteli itsensä ulos Tanskan liigasta, näytöistä ei homma jäänyt siellä kiinni. Itse en lämpene näille ottelukohtaisille virityksille varsinkaan, kun Carrotsissa on melkoista tunkua hyökkäykseen Kurdin Riiasta paluun myötä.
   
 19. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Jussi Halme, Jesse Jyrkkiö, Jan-Mikael Järvinen ja Olli Palola aloittavat kauden LeKin paidassa. Lähteenä Jääkiekkoliiton vahvistamattomat pelaajasiirrot.
   
 20. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  Lainaus:
  Ja tässä lisää aiheesta: Neljä aloittaa kauden LeKissä Jyrkkiön lainasopimus kahden viikon mittainen, muut koko kauden lainasopimuksilla. Sen verran leveä rosteri Tapparassa, että tämä on hyvä ratkaisu kauden tässä vaiheessa. LeKi saa aikas hyviä apuja alkukauteen.

  Edit. Se on nyt meidän jeesattava Ipan farmiseuraa, kun se on joutunut vetämään omansa ylös...;)
   
 21. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Mistäs tämä tieto? Nimittäin ainakin siirtolistaan on merkitty Jyrkkiön kohdalle kyllä 28.9. mutta muilla 14.10.
   
 22. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Kyllähän jokainen noista jampoista on LeKissä sopimuksella, joka lakkaa olemasta samantien, kun emoseuralle tulee loukkaantumisia yms. Kuitenkin on selvää, että Tapparan laaja rinki takaa lainojen pituuden jatkossa.

  Pidemmät lainasopimukset ovat vain hyväksi Kisalle ja oikea signaali lainamiehien tulevaisuudesta Lempäälässä.
   
 23. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  Lainaus:
  Se tieto oli tuossa laittamassani linkissä, mutta ovat sen jälkeen näköjään muuttaneet tekstin muotoa.
   
 24. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Tämä selvä. Ihmettelin vain siltä kannalta, että olettaisin näidenkin herrojen saavan näyttöpaikan liigassa jossain vaiheessa ihan suunnitellusti. Tosin kuten PikkuKasi kirjoitti, jos tarvetta ilmenee, kutsu takaisin liigaseuraan tulee välittömästi joka tapauksessa.
   
 25. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Kohtuu hyvin veti jätkät tänään.

  Palola 2+1, +2
  Järvinen 0+1, +1
  Halme 0+1, +2
  Jyrkkiö 0+1, +0

  Hyvin näkyi tulleen Tapparan miehille peliaikaakin.

  Halme 29:19
  Jyrkkiö 26:08

  Toni Niemi 21:24
  Riku Dufva 18:16
  Jarkko Näppilä 13:35
  Vili Palola 12:12


  Olli Palola 16:42
  JM Järvinen 15:51

  Antti Hölli 15:49
  Nestori Lähde 15:38

  Mika Niemi 14:25
  Antti Mäkilä 14:13
  Jarkko Pyymäki 14:08

  Jaakko Pellinen 13:10
  Joonas Kalliola 12:42
  Juha Suomaa 09:47
  Lassi Mattila 09:45
  Tomi Wilenius 08:59
   
  Viimeksi muokattu: 12.09.2012 klo 22.19