Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

LeKi 2008–2009

Viestiketju osiossa 'LeKi' , aloittajana PikkuKasi, 03.04.2008 klo 15.26.

 1. Nicotsein Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pittsburgh Penguins (Geno <3)
  Noh noh noh Everton, jos saa toppuuttella. Niemihän kävi Vaasassa viime kaudella, mutta ei esittänyt oikein mitään. Miehestä tuli mieleen Filip Riskan huonompi versio.

  Ja Koistinenkin on tainnut vaasassa olla toissa kaudella, mikäli väärin tai oikein muistan. Hän on pelaaja jolta mielestäni voi odottaa paljon, toisaalta hän kohosi lempipelaajakseni sillä kaudella, joten ehkä vedän vähän kotiinpäin... Mutta silti suht nopea sekä taitava pelaaja.

  Mutta kyllä Niemikin varmasti pääsee hyvään vauhtiin jos- ja kun tulee ehjä kausi ja vielä samassa joukkueessa.
   
 2. magnum37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Mitä ihmettä!? Koistinen, Niemi ja Pajula LeKiin? No olihan kovan luokan vahvistukset! Lempäälähän tulee pian uhkaamaan kärkinelikkoa.
   
 3. Grub Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Aika hyvältä näyttää Lekin tilanne kyllä, kun ottaa huomioon, että tuohon tulee vielä liigavahvistuksia. Ilveksesta jo pelkästään Savolainen, Korhonen, Mattila, Snellman, Roppo, Antonen ja Pellinen tulevat mieleen, jotka saattavat Lekissä pelata. Ilman loukkaantumisia ja Platin + (Tukosen?) tulon jälkeen 1-2 noista mahtuvat edustukseen. A- junnuissakin tietty osa voi vielä pelata, mites se muuten menikään A:n uudistunut ikäsääntö?
   
 4. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Ja tähän pitäisi tulla vielä muutama Kirvesrinta ja 1-2 Kerholaista! Melkein huolestuttavaa tarjontaa kyllä pelipaikoista. Muutama nuori joutunee KooVeen rinkiin. Nyt on tuo oma perusrunko niin kova, että toivottavasti pienempi pelaajarumba tulee kuin viime vuonna.
   
 5. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Lainaus:
  Oma valistunut arvaukseni on, että puolustuksessa tullaan näkemään max. 2 "lainaa", melkeinpä vaatisi nykyiselläänkin jatkuvasti sen yhden. Hyökkäyspäähän ei sen sijaan juuri mahdu kuin se 2 hyökkääjää kerrallaan lainaan jos runko pysyy yhtään terveenä. Mutta parempi näin, sillä viime kaudella kun vahvistuksia olisi tarvittu, niin niitä meinannut löytyä.

  Sikäli oli joltain tuolla "Ne muut joukkueet" -ketjussa hauska juttu, kun LeKi miellettiin pelkäksi pelaajien läpikulkupaikaksi. Viime kaudella toki pelaajia kävi, mutta kaikki hakivat tuntumansa käytännössä kakkos-, kolmos- tai nelosketjussa. Ja ketjussa pelasi kerralla maksimissaan yksi pelaaja lainalla, joten pelisysteemi ei juurikaan lainamiehistä kärsinyt.

  Toivottavasti yhteistyöseurojen kanssa kuviot jatkuvat suosiollisina tulevallakin kaudella.
   
 6. Messenger Jäsen

  Lainaus:
  No en usko et isoa ongelmaa tuottaa osalle pelailla laitaa.Niemi ainakin pelannut laitaa aikaisemmin ja Nippalakin pelas Lehvilän laidalla pidempäänkin aikaisemmilla kausilla,eikä tuo huonosti kaverilla mennyt silloinkaan.
  On ainakin variaatioita joita käyttää kunhan ei turhaksi neppailuksi mene vaan muistavat laukoakin aina välillä..
   
 7. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Ottaisin mieluiten tuohon hyökkäykseen vain sen yhden lainan. Mieluummin antaa sitten Joki-Erkkilälle, Tierannalle ja Sandvikille vastuuta. Puolustukseen esimerkiksi joku Tapparan ylijäämäpakki(Pentikäinen, Korhonen, Turkulainen...) voisi tehdä terää. Tietysti Prochazkan osoittautuminen pelimieheksi auttaisi suuresti puolustusta. Jotenkin en tajua Keinäsen jatkosopimusta. Vie Lehdeltä/muilta junnuilta peliaikaa ja joutunee lainojen saapuessa KooVeeseen.
   
 8. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  To 07.08.2008 18:30 Tikkurila K-Vantaa - LeKi
  Ti 12.08.2008 18:30 Lempäälä LeKi - K-Vantaa
  Pe 15.08.2008 18:30 Kupittaa TuTo - LeKi
  Pe 22.08.2008 18:30 Lempäälä LeKi - TuTo
  La 23.08.2008 16:00 Nivala Hokki - LeKi
  Ti 26.08.2008 18:30 Lempäälä LeKi - HeKi
  Pe 29.08.2008 18:30 Lempäälä LeKi - D Team

  Ti 02.09.2008 18:30 Heinola HeKi - LeKi
  Pe 05.09.2008 18:30 Laukaa D Team - LeKi

  Siinä LeKin kaikki harjoitusottelut, joista ensimmäinen käydään tänään Vantaalla. Kokoonpanot ovat tässä: http://www.mestis.fi/k-vantaa/www/fi/harjoitusottelut_2008/kvantaa_leki_ennakko_070808.php LeKi lähtee kahden ensimmäisen ketjun osalta peliin melkolailla ykkösmiehistöllään(mukana mm. Niemi ja Koistinen). 3-4 ketjut ovat paikoitettu junnuille ja try-outeille. Suurimmat näytönpaikat ovat Heinon Villellä, Prochazkalla ja Pylvänäisellä. Toivottavasti mahdollisimman moni onnistuu hyvin jo heti tänään Vantaalla. Ensimmäinen LeKin kotiottelu on sitten tiistaina Xeroxilla.
   
 9. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  0-0 on eka harkkapeli vielä ekan erän jälkeen. Mutta tuloksia mielenkiintoisempaa on toki vakoilla tässä vaiheessa ketä missäkin pelaa. LeKillä näyttäisi olevan pari sopimuksetonta hyökkääjää. HPK:n lupaavaJan-Mikael Järvinen on varmasti aika kovan paikan edessä, jos meinaa saada peliaikaa LeKi-sentterinä. Vielä mielenkiintoisempi nimi on kuitenkin Antti Räikkönen, joka oli aikoinaan aika hyväkin Mestis-pelaaja. Onko höntsännyt viime vuodet jossain alasarjoissa, vai oliko jopa Montrealin porukassa?
   
 10. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Alkaa olla peli pulkassa ja tilanne LeKille mairittelevasti 1-5. Try-out miehistä Prochazka 0+2 ja Pylvänäinen 0+3! Melko lupaava alku siis. Myös kärkimiehistä Mika Niemi ja Antti Kangasniemi olivat pelituulella. Melko nopeaan ratkesi peli toisessa erässä. Lempäälässä tiistaina tiedossa varmasti tiukempi koitos.
   
 11. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Mielenkiinto tulevaa ensimmäistä harjoituspeliä kohtaan kotihallissa sen kuin kasvaa. Vaikka Kiekko-Vantaa pelasikin varsin junioripitoisella porukalla, niin alku on silti lupaava. Vaikka treenimatsien tuloksilla ei sinänsä ole mitään merkitystä, niin onhan se silti keskimääräistä kivempaa voittaa, kuin hävitä.

  Tervehdin ilolla varsinkin Prochazkan hyviä otteita. Toivotaan että taso ei ainakaan laskisi jatkossa.
   
 12. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Alkaa näyttämään LeKin rosteri kyllä melko loistavalta, kun Pylvänäinen ja Prochazkakin ovat (yhden pelin perusteella) pelimiehiä. Ainakin yksi kova laina pitäisi saada puolustukseen. Joitain täytelainoja varmaan tulee siihen päälle.
   
 13. Grub Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Ilveksen puolustusta tarkkailemalla voi todeta, että ainakin yksi ylimääräinen siellä on, maksimissaan kahdeksaa pakkia roikotetaan liigan mukana. Tällä hetkellä itse tiputtaisin Lekiin, ikuisen lupauksen, Niemen Tonin. Ei vaan jotenkin tahdo taidot riittää liigaan. Mestiksessä kuitenkin olisi varmaankin tähti. Järvisen Pasin nimittäin itse pitäisin Ilveksessä.
   
 14. Bobcat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Pelasi viime vuonna KooVeessa Suomi-sarjaa, ja keskittyi kiekon ulkopuoliseen elämään. Nyt hakee paikkaa LeKistä try-outin kautta.
   
 15. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:

  Ei kun vapauttakaa Järvinen, että pääsee takaisin TuTon riveihin... Vakavasti puhuttuna hienoa jos Pablo saa sopimuksen.

  Off-topicin jälkeen topicia, LeKi on saanut kasaan aika vahvan oloisen joukkueen. Tervetuloa Turkuun perjantaina, tämä on TuTolle ensimmäisen tasonmittaus tällä kaudella.
   
 16. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  On kyllä kieltämättä erittäin yritteliäs kaveri! Toivoisin ''Kimille'' sopimusta, mutta kun on tuo hyökkäys aikas täynnä.


  Lainaus:
  Jos viimeistely toimii eiliseen malliin niin jää tasonmittaus kyllä suorittamatta.
   
 17. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Jatkoajan uutisen mukaan 20-vuotias 194 senttinen maalivahti Mikko Tolvanen vahvistaa LeKiä tulevalla kaudella. Hieman heikko juttu Pätsin tilannetta ajatellen, sillä hänelle soisin kakkoskassarin paikan.
   
 18. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Lainaus:
  Kieltämättä aika yllättävä uutinen. Tosin Pätsillä on se tilanne, että hänen paikkansa voi olla tulevalla kaudella suoraan Toivosen kakkosena.
   
 19. Tervalammen Tynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Edmonton
  Lainaus:
  Näinhän sitä moni toivoo. Leinonenhan siellä on lähtökohtaisesti kakkonen, mutta mies on koko ajan rikki eikä ole mikään ihan halpa luukunavaaja. Pätsi tosin tarvitsisi pelejä eikä pelkkää puhtaan kakkosen roolia, joten siten tuo LeKi-pesti olisi paras vaihtoehto. Hieman ihmettelin itsekin tuota Tolvasen hankkimista Lempäälään.
   
 20. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Tämä nyt kyllä käytännössä meinaa sitä, että Pätsiä ei LeKissä ensi kaudella nähdä. Harmi kyllä todella! Toivottavasti Tolvanen pystyy kirittämään Limnelliä ja tietysti myös tuuraamaan. Onko kellään Kerhon fanilla infoa, että millaisesta maalivahdista on kyse? Ilmeisesti peittävä maalivahti.
   
 21. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Lainaus:
  En heittäisi kokonaan kirvestä kaivoon Pätsinkään kohdalla. Se mikä itseäni hieman epäilyttää tässä koko Tolvasen kuviossa, on ettei LeKi ole itse tiedottanut asiasta mitään. Odotan ensin ilmoitusta sieltä suunnalta, ennen kuin uskon tuon siirron varmaksi.
   
 22. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Ja tarinat kertovat, ettei Pavel Prochazka ollut SE pakki, jota tuohon nippuun olisi tarvittu. Ilmeisesti hyökkäyspään vaatimattomat avut jättivät Pavelin lopulta ilman sopimusta. Muutaman treenipelin perusteella varmaankin ihan oikea ratkaisu, lähinnä mies muistutti pelityyliltään hieman parannettua versiota slovakkipakki Lukas Martinkasta.

  Hieman mietteliääksi vetää tuo viimeisimpien treenipelien tehottomuus. Materiaalista ei ainakaan pitäisi olla kiinni, ettei verkko heilu, tosin D Teamia vastaan loukkaantunut J-P Koistinen on paha menetys hyökkäyspäästä. Poissaolon pituudesta ei ole ilmeisesti missään ollut sen parempia tietoja? Saisivat pelaajat jättää enimmät riplailut pois ja rynniä härskimmin tekopaikoille. Nyt homma on jäänyt usein pyörimään kulmiin, josta kiekkoa on enää vaikea toimittaa maalille kovinkaan kontrolloidusti.

  Parasta tietysti on, ettei treenipeleistä vielä jaeta sarjapisteitä.
   
 23. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Sen verran täytyy kyllä Prochazkasta sanoa, että jos Pavel ei tuohon pakistoon kelvannut niin toivottavasti Veskulla ja co:lla on esittää parempia nimiä, sillä eihän tuolla pakistolla yksinkertaisesti pärjätä!

  Täytyy toivoa, että LeKi saisi koottua edes lähes ykköskokoonpanon jalkeille HeKi tai/ja D-Team vieraspeleihin, sillä olisi hyvä nähdä miten ykköskokoonpano saisi verkkoa heilumaan, kun kotona ei ainakaan ole onnistunut vielä.
   
 24. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
 25. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Suoniemi lopettaa uransa

  Melkoisen kova paukku LeKi-puolustukselle. Leimulle jää tosi isot saappaat, eikä Suhosestakaan ole johtohahmoksi. Muut ovat sitten enemmänkin ynnä-muut-osaston rivipelaajia. Eikä puutteet ole vaan tasossa, vaan ihan lukumäärässäkin.

  Mikäköhän on tilanne liigaseuroilla? Ilvekseltä voisi veikata, että joku nuoriso-osaststa olisi saatavilla: lähinnä kai Savolainen tai Näppilä. Tapparalta taas Malkamäki tai Ilvonen. Vai joudutaanko kääntämään katseet Hämeenlinnaan? Joku Syväsalmi tekisi enemmän kuin terää, vaikka edes väliaikaisesti.