Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

LeKi 2008–2009

Viestiketju osiossa 'LeKi' , aloittajana PikkuKasi, 03.04.2008 klo 15.26.

 1. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Onko Jesse Niinimäestä viime aikaisia havaintoja LeKin mukana ?

  Sinällänsä ei olisi ihme, sillä onhan siellä Pajula,Niemi,Alanen,Korhoset,Pukka,Näppilä ja ehkä pian Suvantokin näistä entisistä liigapelureista.
   
 2. upnorth24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
  Lainaus:
  Kovia nimiä LeKi on haalinut riveihinsä viime aikoina ja vielä pidempiaikaisilla sopimuksilla. Ihan mielenkiinnosta kysyisin mistä näihin hankintoihin on löydetty rahaa? Oletan ettei Korhosen ja Alasen kaltaiset entiset liigajyrät nyt ihan ilmaiseksi Mestistä pelaa?
   
 3. Saitam75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LEKI, Tappara
  Paluu kotiseudulle pirkanmaalle ja työt (yleisesti pirkanmaan vetovoima, vai onko sitä?). Ei se pelkkä palkka mitä kiekosta saa välttämättä ratkaise enään kun alkaa "perheily" kiinnostamaan. Kyseisten pelaajien palkoista en tiedä mutta näin arvelen asian olevan.
   
 4. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Korhosen ja Alasen olivat LeKin sponsorit ottaneet töihin ja molemmat pelaavat sitten siinä ohessa. Ei ainakaan Johanneksen pelistä jäähdyttely näy, sillä mies on kovassa tikissä ja asenne on kunnossa. Tulostakin on jo syntynyt(1+3, 3 peliä). Korhonen taasen tuo kokemusta maalivahtiosastolle ja Pätsin eilisen huippupelin jälkeen sielläkin näyttää komialta. Vielä kun tähän lisätään mahdollisesti Pukka ja Suvanto niin playoff-paikka lähestyy jo. Toivottavasti sinne asti päästään, kun on näin hyvä joukkuekin kasassa ja henki/taistelutahto on Pirkanmaan parasta!
   
 5. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Lainaus:
  Kyllä harmittais, jos Lempäälässä oltais köyhiä...

  Ei vaan. Kyllä nuo kaksi ylempää viestiä kertoo LeKin "vetovoimasta". Kisan sijainti ja ennenkaikkea onnistunut liigayhteistyö houkuttelee kokeneitakin pelaajia rinkiin. Todennäköisesti esimerkiksi Mika Niemen kauden tavoitteet tuli täytettyä, kun pystyi viimeaikaisilla otteillaan vakuuttamaan ahkerasti katsomossa viihtyneen Mika Saarisen. Vaikka visiitti jäisikin lyhyeksi "ylhäällä", niin se on silti viesti siitä, että hänet on Lempäälässäkin huomattu (hieman vaatimattomista ulkoisista puitteista huolimatta).
   
 6. Sir von Aulis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko
  Mites Mikko Pätsin pelit ovat Lempäälässä sujuneet?

  Samalta kylältä ollaan molemmat lähtöisin, joten siksi asia kovasti kiinnostaa.
   
 7. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Pätsin pelit ovat parantuneet samaa vauhtia, kuin koko joukkueen esitykset. Viimeisimmissä peleissään pelannut erinomaisesti, varsinkin KooKoota vastaan piti koko joukkueen kiinni voittokamppailussa avauserässä torjumalla tukun haamupelastuksia. Ainoa Mikon kohdalla oleva kysymysmerkki on pieni koko, joka saattaa muodostua esteeksi todelliselle läpimurrolle. Se nähtiin varsinkin alkukaudesta, kun joukkueen puolustus vuoti kuin seula ja avonaisia maalipaikkoja sateli kuin hihnalta. Sieltä juontaa juurensa pitkälti myös vaatimaton torjuntaprosentti Mestikseen.

  Mutta sen verran esitykset ovat olleet lupaavia, että kevääseen ei pelottaisi lähteä pelkästään Pätsinkään varassa.
   
 8. forrest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Korhosella oli näemmä sopimuksessaan joku ulkomaan-pykälä, sillä mies näyttää olevan Olimpija Ljubljanan uusi veräjänvartija.
   
 9. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Siinä mielessä tilanne on hieno, että vaikka Korhonen nyt Sloveniaan siirtyikin(palaa ensi kaudeksi), kilpailutilanne on kova ja tasainen. Kevääksi meille on tarjolla kokeneemmalta osastolta Aku Limnell ja nuorelta osastolta sitten Pätsi/Tolvanen. Kuitenkin Tolvanen ollut sellainen rauhoittava maalivahti, joten keväällä Mikko olisi myös hyvä saada pysymään remmissä. Pätsi nyt on viime peleissä ollut ilmiömäinen. Tosin mainitsemallasi puolustuksella ja sen tiivistymisellä on osansa soppaan.
   
 10. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  Mikko Pukasta tosi kova luu LeKin takalinjoille ainakin jos miehen aikaisempiin Mestiskausiin pohjaa. Voisi vaikka tässä vaiheessa ennustaa, että Pukka löytää hyvien esityksien jälkeen paikan ylhäältä ennen siirtorajaa. Sen verran tiukkaa on pakkimarkkinoilla ja onhan Mikko mainettaan parempi myös Liigakaukaloissa.
   
 11. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Kirveellä töitä asian jo tiivistikin mukavasti; LeKin takalinjoille mainio vahvistus ja tietysti toivoisi että pelejä kertyisi LeKissä mahdollisimman paljon, ainakin tuonne tammikuun puolelle. Mies on kuulemma treenannut jo tovin LeKin mukana, eli pitäisi olla hyvin sisällä pelikuvioissa yms.
   
 12. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Eli tamperelaisille tuttu Mikko Pukka tuomaan tarvittavaa kokemusta ja kiekollista taitoa LeKin puolustukseen. Viime kauden pleijarit oikeastaan kaatuivatkin kokemuksen puutteeseen puolustuksessa. Toivottavasti Mikko pysyy joukkueessa edes vähän aikaa.
   
 13. tope senior Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pirkanmaan kiekkoseurat
  Jos mahdollista, niin toivottavasti eivät sekoita nelosketjua; Silvennoinen-Kolari-Sandvik. Tuntuu olevan oikea caterpillarketju. Vastustajelle tulee kiire, kun tämä ketju jyllää. Toki muutkin ketjut pelaavat hyvin, mutta soisin kavereiden yhteistyön jatkuvan.
   
 14. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Ja tulihan se sieltä !

  Jesse Niinimäki ja Mikko Suvanto harjoittelevat LeKi:n mukana.

  Jännityksellä odotetaan, että saako Jesse oikein sopimuksen.
   
 15. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Ehdottomasti samaa mieltä. Eilen sitten tuli jo tulostakin ja miehet painavat kovalla asenteella illasta toiseen. Kaikki kolme taklaavat miestä laitaan ja aiheuttavat karvauksellaan harmaita hiuksia vastustajille. Tiivistää LeKin aika hyvin tämä meidän nelosketjumme.

  Eli Aamulehden mukaan Jesse Niinimäki ja Mikko Suvanto reenaavat LeKissä ''suurennuslasin alla''. LeKin hyökkäysvoimaan molemmat toisivat mukavasti potkua, mutta onko Niinimäestä sitten puolustamaan muun joukkueen tavoin? Suvanto oli jo viime kaudella niin tärkeä lenkki, että toivottavasti saa sopimuksen. Miehestä apua varsinkin keväällä.
   
 16. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Lainaus:
  Aikalailla samoilla linjoilla sun kanssa. Itse en usko Niinimäen sopimukseen edes vähää alusta, mutta Suvanto on todennäköisesti ihan mahdollinen pelimies. Nyt varsinkin kun Niemi siirtyi loppukauden pahvilla Tapparaan, niin luulisi pörröosastollakin olevan jotain saumoja.

  Edelleen peräänkuuluttaisin sitä toista "Virkkiä", eli suht' laadukasta puolustajaa suoralla paperilla LeKiin. Pukka olisi unelmien täyttymys, mutta kaikki signaalit viittaavat siihen, että Pukka nostaa kytkintä viimeistään tammikuussa. Toki toivon että ei.
   
 17. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Eli huhujen kohteena ollut viime kauden tähtisentteri Mikko Suvanto saapuu Norjasta IK Cometin joukkueesta LeKin hyökkäysosastoa vahvistamaan. Niemen lähdön jälkeen mielestäni käy vallan hyvin. Mies kuitenkin kokenut ja kädet käyvät. Viime kaudella sellainen tiennäyttäjä, että ei oikeastaan pahaa sanottavaa tästä.
   
 18. Focker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Medveščak Zagreb, Alaska Aces
 19. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Lainaus:

  LeKi alkaa näyttämään todella kovalta tekijältä nimilistansa puolesta. Nyt pitäisi viimeistään alkaa tulla myös Lempäälässä tulosta, enkä olisi yhtään ihmeissäni, mikäli seura löytyisi sarjan loputtua top 5-6 joukkueen seasta.
   
 20. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Joulutodistukset Kisalaisille

  Maalivahdit:

  1# Aku Limnell, 7-
  Mies ei ottanut paikkaansa LeKin ykköskassarina, vaan päästi lainakollegat yllättämään kokeneen kassarin. Tasaisuus kadoksissa.

  30# Mikko Tolvanen, 8½
  Hyvää peruspeliä HPK:n lainamaalivahdilta. Ehdottomasti varmin ja kookkain LeKin maalivahdeista. Kruununa Jukurit-peli.

  35# Mikko Pätsi 8
  Pelasi ailahdellen, mutta parhaimmillaan kannatteli joukkuetta. Ongelmana kokemattomuus ja pieni koko.

  Puolustajat:

  3# Risto Korhonen, 8½
  Täytti ruutunsa hyvin. Ei miehestä miksikään bobiorriksi ole, mutta oman maalin edessä ja kulmissa isäntä.

  4# Sami Suhonen, 8
  Puolustuspäässä Suhonen jatkoi siitä, mihin viime kaudella jäi. Virheetöntä peliä ja monta hyvää ratkaisua. Kuitenkin hyökkäyspään tehot vielä hieman olleet kadoksissa.

  6# Ville Heino, 6+
  Riippuu tietenkin odotusarvoista, mutta itse odotin Heinon murtautuvan jo LeKin avaukseen, mutta jäänyt varamieheksi.

  7# Jarno Virkki, 8½
  Ollut positiivinen yllätys. Puolustuspään isäntä myös hyökkäyspäässä onnistunut kohtuullisesti. Muodostanut takuuvarman kaksikon Suhosen kanssa.

  20# Juha Leimu, 9-
  Mestiksen pakkisensaatio pelaa jälleen kuin viime vuonna ja tulos on sen mukaista. Mies takonut tauluun tehot 10+8, saman verran kuin koko viime kaudella. Taitoa oli viime kaudella jouluun asti vastaavanlaisesti, mutta riittääkö tasaisuus nyt koko kauden? Puolustuspäässä edelleen parannettavaa.

  #24 Mikko Pukka, 6½
  Tietysti hivenen epäreilua antaa arvosanaa miehelle, joka on joukkueessa pelannut vasta 5 peliä, mutta jo nyt aiheuttanut puolustuspäässä vaikeuksia. Toivottavasti parantaa, sillä 22 jäähyminuuttia ei ole hyvä lukema, kun suurin osa jäähyistä on ollut turhia ja johtanut vastustajan maaliin. Hyökkäyspäässä potentiaalia.

  Hyökkääjät:

  #10 Tomi Karlsson, 8
  Vielä varsin katsomaton lainamies. Varmasti miehestä on apua, jos jää pidemmäksi aikaa.

  #12 Jesse Niinimäki, 7½
  Hirvosen ja vastustajien fanien mielipiteitten perusteella Jesse on aloittanut hyvin. Loppukausi näyttää lopullisen tien.

  #13 Mikko Suvanto, 8
  Aloitti kautensa kovalla puurtamisella D-Teamia vastaan ja loppukausi paljastaa suunnan. Johtajankykyjensä ja uskollisuutensa seuraa kohtaan tärkeä mies.

  #14 Lassi Mattila, 8+
  Jatkanut viime kauden malliin. Tasaista työtä ja pisteitä syntyy hyvään tahtiin Ipa-ketjun keskellä. Puolustuspeli hyvää. Aloituksien raapija.

  #15 Jose Nippala, 8-
  Seuralegenda jaksaa edelleen pelata kolmos- ja nelosketjuissa melko pienessä roolissa ja tehdä hommansa hyvin molempiin kenttäpäätyihin. Ei säväytä, muttei petäkään.

  #16 Juho Joki-Erkkilä, 9
  Taistelun ruumiillistuma saanut kerättyä tehosarakkeeseensa luvut 5+10(ennätys viime kaudelta, 6+13=19). Onnistunut loistavasti JP Pajulan vierellä ja raatanut poikkeuksetta hyvällä sykkeellä. Taklauksia löytyy pieneltä mieheltä isommillekin haastajille.

  #18 Juuso Antonen, 9-
  Tuli tavallaan puskista LeKiin Mattilan ja Pellisen ketjukaveriksi. Ottanut paikkansa ja osoittanut olevansa ''uuden Ilveksen'' ruumiillistuma. Tehot 7+10 eivät jääne tähän, vaikka muutama viime peli onkin vierähtänyt Ipassa.

  #22 Henri Sandvik, 10-
  Harjoituspeleissä katselin miestä, joka oli saanut päälleen satakiloisen Pasi ''Vasara'' Reunasen pelipaidan. Mies oli 174-senttisessä varressaan pienennäköinen ja Reunasen paita tunnelmaa vielä korosti. Sandvik oli saapunut Ilveksen A-junnuista ja odotin Sandvikin väistyvän kokeneimpien tieltä kaukalossa ja kokoonpanossa. Nyt kuitenkin 21-vuotias mies on Xerox-areenan seuratuimpia pelaajia asenteensa ja pelityylinsä vuoksi. Mies taklaa sellaisella vauhdilla 60 minuuttia kaukalossa, että alta pois. Ei väistä ketään ja on löytänyt nelosketjussa myös tehonsa, joita voisi olla paljon enemmän.

  #25 Henri Silvennoinen, 7½
  Hessu on löytänyt paikkansa viime viikkojen aikana haalarinelosestamme ja on lunastanut valmentajien ja katsojien odotukset. Miikka Kuuselan lopettamisen jälkeen kentälle päässyt Silvennoinen on ollut Sandvikin ja Jaakko Kolarin kanssa pelätty karvaajakolmikko. Jälleen yksi pienikokoinen LeKi-peluri, joka pitää fyysisestä pelistä.

  #27 Tommi Välimaa, 7-
  Viime kauden tehojen(15+12=27) jälkeen mieheltä olisi odottanut tasonnostoa. Duunaripuoli ei ole kaikonnut, mutta tehot 6+0 eivät ole potentiaalin tasolla, ainakaan vielä. Miinuksena kahjo taklaus Ville Vuorisaareen K-Vantaata vastaan.

  #28 Jari-Pekka Pajula, 7+
  Kokenutta osastoa edustava järkälemäinen Pajula ei ole vielä aivan vakuuttanut. 13 pistettä kahden suunnan sentteriltä ei ole huonosti, mutta vielä voisi terästää. Yv:llä välillä jopa unelias.

  #31 Jaakko Pellinen, 9
  Jakaa joukkueen parhaan pistemiehen tittelin tehoilla 9+9. Ipa-kolmikon kantavia voimia. Pistänyt lättyä pussiin hyvällä tarkkuudella tiukoissakin paikoissa.

  #32 Jaakko Kolari, 8½
  Koko Lempäälän Jaska! Koko liigan yritteliäin ex-takatukka on taklauksillaan ja sisullaan vavisuttanut jälleen yhden hienon puoliskon Mestiksen kaukaloita. Viime peleissä suht hyvät kädet saaneet aikaiseksi myös tehomerkintöjä.

  #37 Jaakko Hagelberg, 7½
  Yritteliäs laituri loukkaantui juuri ennen talvilomaa ja missasi muutaman pelin. Tehottomuus vaivannut, mutta yritteliäisyys paikkaa.

  #40 Johannes Alanen, 8½
  11 peliin kuusi pistettä iskenyt mies ei koskaan voi olla kovin huono. Vielä, kun puolustuspeli sujuu Alasen malliin, on mies kultaakin kalliimpi keväällä. Mestiksen tasolla nopea ja taitava vauhtikone.

  Valmentaja Sami Hirvonen, 8+
  Tuli joukkueeseen pahaan saumaan. Loistokas Juha Juujärven valmentajakausi ei ole kummitellut, vaan Hirvonen on jatkanut hyökkäysvoittoista ja yritteliästä LeKi-kiekkoa Juujärven tapaan. Suorasukainen Hirvonen näyttää todelliset kyntensä mikäli onnistuu viemään Kisan pleijareihin.
   
 21. Portsi Vetehinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maselin Käpälä
  Analyytikon kaksi sormea siellä minne aurinko ei paista -versio

  Tässä muutama kommentti yllättävänkin hyvin onnistuneista arvioista:

  Maalivahdit:

  Limnell petti odotukset, mikäli ne nyt korkeat ikinä olivatkaan. Periaatteessa ihan uskottava maalivahti, mutta alkukauden joukkueen henkinen kantti ei vaan kestänyt sitä paria helppoa per peli.

  Tolvanen ja Pätsi pelasivat molemmat huikeita pelejä ja sitten tuli muutamia mustia hetkiä. Kokonaisuudessaan kuitenkin reilusti plussan puolella molempien tekeminen. Olisi jäänyt paljon pisteitä saamatta ilman tätä kaksikkoa.

  Puolustajat:

  Korhonen on tosiaan roolissaan tuo lähes kiitettävän kaveri, josta muut ovat voineet paikoitellen katsoa mallia. Ammattimielessä on todettava, että onneksi jääkiekossa voi pelata vain jotakin tiettyä roolia.

  Suhonen on vaikea arvioitava. Omiin menee vähän, vaikka puolustaminen ei joka hetki näytä siltä maailman kiinnostavimmalta asialta. Suhteellisen suuren jääajan olisi voinut tuottavan enemmän tehoja. Ehkä pieni pettymys viime kauden vakuuttavan esityksen jälkeen, joten se kasi odotuksiin nähden pienellä kysymysmerkillä.

  Virkki taitaa pelata elämänsä kautta jo ihan suuren kiekollisen roolinsa vuoksi. Ehdottomasti ollut puolustuksen tukijalka. Kaveri osaa taklata ja kokonaisuus kiitettävän puolella, vaikka omissa voisi kolista vähemmänkin tuolla puolustustaidolla. Arvosanassa yhdyn täten edelliseen näkemykseen.

  Leimu on vakuuttanut tehoillaan ja parantanut yleispelaamistaan viime kaudesta. Koko joukkueen heikon alkukauden jälkeen myös puolustuspää on alkanut pitää hyvin. Taitoa olisi vieläkin parempaan, mutta liekö ongelmana osittain tuo (kuuleman mukaan) lyhyt kokemus puolustajan pelipaikasta. Olkoon se ysi odotuksiin nähden sopiva.

  Jätetään ne keikkamiehet ja vähemmän jään pintaa kuluttaneet huomiotta.

  Hyökkääjät:

  Mattila-Pellinen-Antonen: Pakko laittaa koko nippu kiitettävän puolelle kun olivat ainoa jääkiekkoa pelannut ketju LeKissä alkukaudesta. Hieman ehkä taso laski loppumetreillä, mutta sanotaan nyt vaikka ysiplus koko nipulle.

  Joki-Erkkilä oli ehkä ainoa tuon ketjun ulkopuolinen joka pelasi hyvää kiekkoa alkukaudesta. Kokonaispelaaminen on hyvää ja virheet vähissä eli ysin mies tosiaan.

  "Henri" (formerly known as Heikki) Silvennoinen on sikäli vaikea arvioitava, että vähästä peliajasta huolimatta todella kova peluri laittaisi hyvistä paikoista enemmän pisteitä. Kun tässä sitä roolia arvioidaan, niin roolissaan (koko kauden esitykset huomioiden) hän olisi se lähes kympin pelaaja.

  Sandvikin kymppimiinusta en allekirjoita, sillä kaikissa kentissä runsaasti peliaikaa saaneena olisi voinut tehdä muutakin kuin olla ihmiskuulana. Edes roolin piirissä ei tule kiitettävää alkukaudesta kun niitä karkeita virheitä tuli melko paljon. Loppua kohti mennyt koko ajan paremmin, joten laitetaan keskiarvoksi sellainen ysimiinus.

  Pajulan seiskaplus on aika kohtelias ilmaus, sille, että Niemen ohella joukkueen tähtihyökkääjäksi hankittu pelaaja ei ole ollut lähelläkään odotuksia. Pisteetkin olisivat vielä ihan siedettävät, jos omissa kolisi vähän vähemmän.

  Muuten kai ihan linjoilla ollaan.
   
 22. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Kymppimiikka ehkä hieman yläkanttiin, mutta odotuksiin nähden mies noussut varteenotettavaksi Mestis-röyhijäksi jo tuossa iässä.
   
 23. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Siirtojen takaraja alkaa lähestyä ja tämä koskee LeKiä varsin suurestikin, sillä tämän jälkeen pelaajan/seurajohdon pitää päättää, keitä lainapelaajia nähdään Lempäälässä keväälläkin. Tässä pieniä mielipiteitä:

  Maalivahdit:

  Mikko Tolvanen, HPK, laina
  Ehdottomasti miestä kaivattaisiin keväällä, sillä Aku Limnellin hyvästä Hokki-pelistä huolimatta, sellainen perusvarma ykköstorjuja Limnell ei välttämättä ole ja tässä olisi Tolvasen mentävä rako. Iso, peittävä ja tasainen maalivahti, joka Limnellin kanssa voisi olla tukipilari keväällä.

  Mikko Pätsi, Ilves, laina
  Mielenkiintoinen nimi myöskin. Pienikokoisuus ja pieni haparointi ovat Limnellin tapaan olleet ongelmina. Miestä kyllä tarvitaan, jos Tolvanen jää Kerhoon.

  Puolustajat:

  Mikko Pukka, sopimus toistaiseksi
  Miehelle voisi löytyäkin ottaja jopa Suomen ulkopuoleltakin. Tosin ei ole mitenkään allekirjoittanutta vakuuttanut Lempäälässä ja voi olla, että mies jää. Kuitenkin kokemus toivottavasti auttaa keväällä ja hazardit jätetään vastustajille.

  Miko Malkamäki&Harri Ilvonen, Tappara, laina
  Molempiin pätevät samat sanat. Lempäälässä esittäneet hyvää peliä, etenkin varmaa sellaista sekä kiekollisesti, että myös puolustuspäässä. Molemmat ovat myös taklanneet miehekkäästi. Mikäli Tappara ei kumpaakaan ota, molemmat tervetulleita LeKiin kevääksi.

  Tommi Leinonen, HPK, laina
  Kiekollisesti ja puolustuspäässä ehdottomasti Mestis-tasoa, mutta haluaako Kerho pitää miestä LeKissä, kun Rullierkin on loukkaantuneena?

  Risto Korhonen, HPK, laina
  Jos pitäisi valita, Korhonen pelaisi meillä kevään. Kovaotteinen puolustaja luultavasti pelannee kuitenkin Rullierin paikalla kovanaamana? Ehdottomasti kevään pelaajia, kun otteet kovenevat.

  Toni Niemi&Jarkko Näppilä, Ilves, laina
  Molemmat, varsinkin Niemi, omaavat sen verran kokemusta, jolla voisi keväällä pelailla, mutta en jaksa uskoa miesten esiintyvän LeKissä. Molemmat varmasti Ipalle tärkeitä miehiä.

  Hyökkääjät:

  Mikko Suvanto, sopimus toistaiseksi
  Kevään tärkein LeKi-palanen, jota ei voi vielä kiinnittää. Kovalla johtajuudella, kokemuksella, taidolla ja asenteella illasta toiseen paahtava Suvanto etsii mahdollista ulkomaansopimusta ja varmasti moni LeKi-fani ei miestä enää ulkomaille päästäisi.

  Pellinen-Mattila-Antonen, Ilves, laina
  Liigan kuumin ketju on yksi kevään avaintekijöistä. Ketju on ollut keskenään tuhoisa ja viime peleissä kiekko on alkanut löytyä toisen lapaan poikkeuksetta. Kolmikosta varsinkin Antonen voi saada näytönpaikan Ilveksessä.

  Sami Lähteenmäki, HPK, laina
  Energinen nuorten MM-kisakävijä on varmasti yksi pelaajista joka jäänee LeKiin. Sopii luisteluvoimansa takia kolmosketjun laitaan hyvin.

  Antti Roppo, Ilves, laina
  kts. Lähteenmäki

  Tomi Karlsson, HPK, laina
  Kokeneempi HPK-laina olisi ilo nähdä sinivalkopunaisessa paidassa. Tehoja syntyi heti ja olisi myös apu maalinteko-osastolle.
   
 24. Aksu Jäsen

 25. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Omasta puolestani käy varsin hyvin. Mies ei muulla kuin kokemuksellaan ollut säväyttävä. Välillä karmeita virheitä ja liian innokasta hyökkäyspeliä. Kaikkea hyvää kumminkin Mikolle!