Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

LeKi 2008–2009

Viestiketju osiossa 'LeKi' , aloittajana PikkuKasi, 03.04.2008 klo 15.26.

 1. Portsi Vetehinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maselin Käpälä
  Pakko kompata Aimoa tuosta Jokipoikamittelöstä. LeKin peli ei nyt varsinaisesti hurmannut, mutta tuolla tekemisellä tulee pistepussi karttumaan tasaisen varmasti. Viisikkopeli alkoi olla viime kauteen verrattuna jo lähes ok tasolla, mikä näkyi varsin pitkään myös tulostaululla vierasjoukkueen sarakkeessa. Niemi-Pajula -parivaljakon olisi suonut tekevän jonkun häkin niistä paikoista tai vastaavasti rakentavan muutaman lisää hyvistä aihioista, jotka sitten jäivät kuitenkin johonkin matkan varrelle. Ketjun kolmas lenkki Hagelberg teki jo totuttuun tapaansa pyyteetöntä työtä, eikä asenne heittele vaihtojen tai pelien välillä. Aina sata lasissa, mistä on tullut muutama palkintokin maalin muodossa.

  Pientä heräämistä oli havaittavissa Välimaan kohdalla, sillä lauantainen esitys Jokipoikien alueella möyhentämisessä oli jo näennäisen pyörimisen paremmalla puolella. Toivoisi kaverin kuitenkin laittavan kiekon maaliin viimevuotiseen tapaan, ettei tuo puolen minuutin päätypainiminen päättyisi kiekonmenetykseen maalille noustaessa. Tasaisen vauhdin taulukolla Välimaa kuitenkin tehnee tulosta ennen joulua.

  Ilvonen pelasi välillä varsin hyvin, mutta teki liigamieheksi aika käsittämättömiä harhasyöttöjä. Taitanee johtua osittain pienestä itseluottamuksen puutteesta, mutta potentiaali hyvään tekemiseen tuli selväksi. Leimu teki muutaman näyttävän nousun, mutta ensimmäisen syötön antaminen on vähän tahmeaa. Toivotaan, että tekeminen terävöityy, sillä onhan kyseessä pelaaja, joka taitojensa puolesta voisi pelata liigassa jonkun puukäden paikalla.

  Tuli sellainen skenaario mieleen, että jos lainamiehet pumpataan ulos, niin kuka on ajatellut tekevänsä LeKin maalit? Tämän viikon pelejen perusteella ei tarvitse ihan meedio olla, niin voi todeta, että omien kavereiden olisi syytä laittaa ainakin pari-kolme häkkiä iltaan, etteivät ne talven mittaan liikaa pitene ja pimene.....
   
 2. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Lainaus:
  Varmasti ihan hyvä ja aiheellinen pohdinta. Tässä suhteessa Pylyn lopettaminen oli hieman huono uutinen, sillä JOS tammikuun lopussa neljä profiilihyökkääjää ja pari pakkia nostaa kytkintä, niin kusessahan sitä ollaan. Hyvää on se, että tällä hetkellä eniten potentiaalia tasaiseksi pisteketjuksi omaava Hagelberg-Pajula-Niemi -akseli on kiinni sopimuksilla suoraan LeKiin. Jäljelle tietysti jää vielä nippu Mestikseen kovia pelimiehiä, sillä esim. Jose Nippala on ollut viime kauteen nähden erittäin terävä, pelasi Jukureita vastaan todella hyvän pelin. Samoin on Joki-Erkkilää ja Välimaata, joilta molemmilta voi odottaa ihan realistisestikin vastuunkantoa pistetehtailussa.

  Mutta eihän se voin olla näkymättä, jos Antonen-Mattila(-Pellinen) kolmikko lähtee menemään. Varsinkin Antonen on osoittautunut mainioksi pelimieheksi Mestikseen, ja Lassikin alkaa saada taas juonesta kiinni. Pellinen oli loistava Jukureita vastaan, lieko sitten yritti hieman liikaa Jokipoikia vastaan, kun ei meinannut oikein valmista tulla.

  Edelleen olen sitä mieltä, että puolustukseen tarvittaisiin LeKiin omalla sopimuksella sidottu varma suorittaja. Akuuttia hätää ei ole, sillä minusta joukkue pelaa puolustuspeliä erinomaisesti ns. niillä mitä on, kiekko puretaan omasta päädystä melko vauhdilla, jos liki satavarmaa avauspaikkaa ei ole. Viime kaudella kiekko pyrittiin avaamaan sentterille hinnalla millä hyvänsä, mutta nyt sellaiseen ei yksinkertaisesti taito riitä. Valmennus on onneksi huomioinut tosiseikat.

  Lopuksi on pakko toivoa, että Kerholla ei tule käyttöä Tolvaselle. On ollut kahdessa viimeisimmässä pelissä helvetin hyvä.
   
 3. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Ja mieluusti kiekollinen pakki. Ei LeKin puolustus kaipaa enää näitä satakiloisia röyhijöitä! Ranta, Suhonen, Hartus, Korhonen ja Virkki ovat sitä varten. Sitten kun ruvetaankin miettiä yv:n pyörittäjiä niin lista ohenee. Suhonen ja Leimu ovat tähän omiaan, mutta muuten on aikas ohutta. Suhonen varsinkin siksi on kyllä ylittänyt odotukset jälleen, että on niin kylmän viileä puolustaja ja itse rauhallisuus. Virheet vähissä ja väläyttelee välistä kiekollisenakin, josta nyt jo tehot kertovat. Ehdottomasti yksi puolustaja tarvitaan ja nimenomaan tuohon ylivoimaan. Siinä on Suoniemen kokoinen kolo.

  Lainaus:
  Tuskin. Ja ei Limnellikään nyt todella huonosti ole pelannut.
   
 4. Tervalammen Tynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Edmonton
  Pellinen iski yhdessä pelissä kolme häkkiä ja Antonenkin on viime aikoina tehoillut ihan kohtuullisesti.

  Kysyisin silti teiltä, jotka paikan päällä olette LeKi:n pelejä tällä kaudella nähneet, että miten tämä parivaljakko yleisesti on esiintynyt? Jos siis huomioidaan muutakin kuin tehopisteet, jotka ovat minulle se ainoa mittari näiden kavereiden suhteen.
  Lisäksi olisi mukava kuulla Lassi Mattilan pelisuorituksista. Viime kaudellahan Mattila oli varsin oivassa vireessä, mutta onko käyrä edelleen nouseva, vai?
   
 5. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Lainaus:
  Kyllä koko kolmikko on pelannut mainiosti. Lassilla oli hieman nihkeä alku kuluvalle kaudelle (liekö sitten hieman kuitenkin harmittanut komennus LeKiin), mutta meno on parantunut peli peliltä. Jokipoikia vastaan oli LeKin paras sentteri. Antonen on ollut loistava, painaa sata lasissa joka vaihdossa ja fysiikka riittää komeasti Mestikseen. Vääntää ennakkoluulottomasti kulmista ja laukoo hanakasti. Ei ole sattumalta joukkueen paras pistemies.

  Pellinen on kaveruksista itselleni tuntemattomin, kun en ole nähnyt nuorukaiselta kuin kaksi peliä. Jukureita vastaan oli aivan tautisen hyvä, Jokipoikia vastaan ei tulosta tullut samaan malliin, mutta töitä teki reippaasti. Liike on erittäin hyvä Mestikseen ja kaverilla on käsittämättömän hyvä rannelaukaus. Kaikki Jukureiden verkkoon viimeistellyt osumat oli sarjaa "läheltä maalin kattoon" tiukoilla ranareilla. Uskoisin, että kaipaa vielä otteisiinsa tasaisuutta.

  Summa summarum: kaikki kolme pelaajaa on taidoiltaan erinomaista Mestis-tasoa jo nyt, mutta sellainen ammattimainen tasaisuus erottaa heidät kokeneemmista pelaajista. Tasaisin suorittaja tähän saakka on ollut Antonen, jota ei tasoheilahtelut ole pahemmin vaivannut. Pitäisin kaikki LeKissä mielelläni vaikka hamaan kevääseen saakka.
   
 6. Tervalammen Tynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Edmonton
  Kiitoksia Anadigille raportoinnista. Jos Ilveksen loukkaantumiskierre suinkin hellittää, niin kaikkien osapuoleten kannalta (nuoret pelaajat, LeKi ja Ilves) lienee fiksuinta, että tämä trio saa jatkaa Lempäälässä isossa roolissa koko kauden.

  Tämän päivän peliinhän joukkoon liittyvät yhden pelin ajaksi myös Roppo ja Pätsi. Toivottavasti Pätsi pääsee tolppien väliin eikä vain aukomaan luukkua.
   
 7. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Kuulin sellaista, että Juha Juujärvi koordinoi Ilves-pelaajien liikehdintää kolmiossa A-juniorit,LeKi,Ilves.

  Tarkoituksena on saada kaikille riittävästi roolia ja vastuuta parhaiten pelaajaa palvelevassa seurassa.

  Tästä osoituksena Toni Niemi pelannee LeKi-paidassa keskiviikkona.
   
 8. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Pellinen ja Antonen varsinkin ovat kyllä todella hyvä asenteisia ja fyysisiä pelaajia. Molemmat painavat laitoihin kahinoimaan kovaa kyytiä. Mattila on myös joukkueen paras aloittaja. Roppo oli viime kaudella kovassa vedossa.
   
 9. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Eilen kuulemma hallilla nähtiin sitten jälleen sitä vastaavaa aktiivista ja taistelevaa LeKiä. Toivottavasti saadaan kelkka kääntymään. Täytyy nyt vain se sanoa, että olisihan se ihme kun n. 5 miestä jättää seuran ja uudet tulevat vain yhtäkkiä tilalle.
   
 10. Zigismund Jäsen

  Eilen ja tänään bongasin Forssan jäähallilta Koistinen J-P:n. Kävi myös FPS:n reeneissä. Eilen oli myös katsomassa II-divarijoukkue Flamesin peliä ja manaili kovasti, kuinka ei tule toimeen valmentajan kanssa. Seuranvaihto taitaa tulla J-P:lle ajankohtaiseksi lähiakoina.
   
 11. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Tänään yksi piste LeKille kotipelistä Heinolaa vastaan. Oli kyllä aivan erinäköistä LeKiä kuin vähään aikaan. Tuli ihan viime kausi mieleen! Kiekko liikkui hyökkäyspäässä, tilanteita oli rumiin lukemiin ja puolustuspäässä jokaikinen äijä taisteli suurella sydämellä. Ainoa ongelma on tuo maalinteko. Tolpat kilisee ja kiekko ei maaliin pompi. Hilua ja Jaskoa oli tänäänkin ikävä. Limnell pudotti kaksi kertaa ratkaisevasti kiekon eteensä ja HeKi rankaisi. Kuitenkin vastaavalla peliesityksellä varmasti taistellaan jopa pudotuspeleihin pääsystä jälleen.
   
 12. Aimo Porvari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LeKi, Järven Ritarit
  Samoilla linjoilla ollaan HeKi-pelistä. Joukkue pelasi selkeästi viime aikoja tiiviimpää puolustuspeliä. Vastustajan ylivoimahyökkäykset pidettiin minimissä ja viime otteluissa tutuksi tulleet täysin käsittämättömät kiekonmenetykset loistivat poissaolollaan. Mattilan ketju oli aivan loistava. Näytti vain ajan hetkeltä, koska HeKi nitkahtaa, mutta sitten tulikin se kiekko katsomoon -jäähy ja kuolinisku jäi tulematta. Ketju piti vastustajaa välillä pilkkanaan ja esitti kauden näyttävimmän yhden kosketuksen syöttöketjun toisen erän lopussa. Tuuri täytyy ansaita, mutta tänään rouva fortuunalta unohtui postittaa palkkashekit. HeKi pelasi suhteellisen fiksua peruspeliä kuitenkaan esittämättä mitään ihmeellistä lukuunottamatta Niinikosken muutamaa hereilläoloa LeKin maalin edustalla.

  Puolustuksen tukipilariksi nousi Korhonen, joka laittoi jäätä peittoon siihen malliin, että ei tarvitse tekemistään hävetä. Puolustuspää toimi yleisestikin varsin hyvin ja isolla itseluottamuksella. Tämä tekemisen tason luulisi pienellä hionnalla riittävän voittojenkin ottamiseen tässä sarjassa varsinkin, jos ykkösketjun taakse tulee vielä hieman terävyyttä. Kaksi päästettyä maalia varsinaisella peliajalla on kuitenkin sellainen tosiseikka, että sen pitäisi kotihallissa tarkoittaa kolmea pistettä. Seuraavalla kerralla siis tolpat sisään.
   
 13. Tervalammen Tynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Edmonton
  Tänä iltana pitäisi sitten LeKi:n napata pisteet nuorilta Leijonilta, joiden joukkue on kaikkea muuta kuin A-luokan porukka.

  Ilvesläisiä peräti kuusi tulessa kotijoukueen kokoonpanossa. Mielenkiintoista nähdä, mikä heidän panoksensa tulee olemaan. Ja ennen kaikkea pakkipari Niemi - Näppilän esitykset kiinnostavat. Ensin mainittuhan on pelannut jo varsin vahvaa syksyä liigassa, kun taas Niemi on hakenut itseään koko ajan. Hänelle tekisi hyvää pelata vaikkapa jouluun asti Lempäälässä ja hakea pelituntumaa sekä itseluottamusta otteisiinsa.
   
 14. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Tänään LeKi näytti ajoittain jopa erinomaiselta. Peli oli sen näköistä, jolla voi haaveilla kevään pudotuspeleistä, kunhan sama tekemisen taso kyetään pitämään myös vieraskentillä edes osittain.

  Osansa antoi myös erittäin laaja puolustuskalusto, jossa kuitenkin LeKin "omat" runkopakit nousivat ratkaisevimpiin rooleihin. Avaukset lähtivät nopeasti ja omaa peliä maltettiin pelata kärsivällisemmin kuin kertaakaan tällä kaudella kotikentällä, kenties Sport-peliä lukuunottamatta.

  Hyökkäyspäässä tehdyt ketjumuutokset olivat myös onnistuneita monelta osin. Pellisen siirto Niemen ja Välimaan ketjuun oi hieno! Niemen peli parani huikeasti, Välly teki omaa työtänsä erinomaisesti, vaikka pisteitä ei tänään kertynytkään. Samoin Pajula-Joki-Erkkilä oli hyvä tutkapari Hagelbergin tehdessä likaisen työn. Yllättävintä oli Mattilan ketjun sekainen peli, vaikka yritystä ei siitäkään puuttunut. Vaikutti jopa olevan pientä ylilatausta, kun maltti ei riittänyt kiekon pelaamiseksi maalipaikkoihin. Toki Ville Korhonen pelasi kauden ensimmäisen pelinsä tuossa ketjussa, joten siksikin oli varmaan hakemista.

  Pakko palata vielä pakkeihin: jos kolmikko Leimu-Virkki-Suhonen jatkaa samalla tasolla kuin tänään, niin LeKin pakistoon on helppo hakea täydennysmiehet lainaseuroista. Nyt herroista paistoi aivan toisenlainen suorittaminen, kuin likimain missään aiemmassa kotipelissä tällä kaudella. Suhonen ja Leimu teki näyttäviä ja oikea-aikaisia nousuja, Virkki täräytti maalin. Enempää ei juuri voi odottaa.

  Hieno LeKi! Näillä otteilla pleijareihin!
   
 15. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Mikko Suvanto on saanut potkut norjalaisseurastaan, jonne siirtyi kesken viime kauden LeKistä.
   
 16. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Lainaus:
  Jos sentteritilanne olisi edes hiukan paskempi, niin Suvanto olis aivan järkyttävän hyvä hankinta. Mutta kun nyt tilanne on se, että noista nykyisistä pitäisi joku hävittää Mikon tieltä, niin tuskin tule tapahtumaan.
   
 17. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Niemi, Välimaa, Pellinen, Kolari ja Joki-Erkkilä ovat miehiä jotka ovat pelanneet ja saaneet vastuuta laitureina, joten en itse näkisi Mikon tulossa minkään sortin ongelmaa. Luultavasti myös vähentäisi osittain lainapelaajarulettia. Tai ainakin näin toivon. Tällä hetkellä esimerkiksi HPK riepottelee LeKiä aivan miten tahtoo. Mikko on kuitenkin varmasti kevään pelaaja, joka kokemuksellaan näyttää tiukkoina hetkinä esimerkkiä. Viime kaudella pääsi riehumaan Hilun kanssa, mutta eiköhän löytäisi nyky-LeKistäkin paikkansa ja myös lunastaisi sen.

  Jos yleensä LeKin esityksistä puhutaan, niin nyt on alkanut sellainen LeKi-asenne löytyä hommaan. Maalipaikkoja on saatu hyvällä ja ennenkaikkea rohkealla hyökkäyspelillä rakennettua ja lätty on myös löytänyt verkon. Kokeneista pelaajista junnumaajoukkuetta vastaan herrat Pajula ja Niemi osoittivat selkeitä piristymisen merkkejä ja mm. alivoimapelaaminen oli sitä ''vanhaa'' kunnon LeKiä. Kiekon eteen mentiin ja joka sekunti taisteltiin hurjasti. Ainoa ongelma meiltä löytyy edelleen tuolta puolustuspäästä. Miehiä ravaa Ipasta(Niemi, Näppilä..) ja HPK:sta(Leinonen, Korhonen..). Onneksi Tapparan Malkamäki ja Ilvonen nyt ovat suht pitkään jo pysyneet joukkueen mukana. Suht huonoista tilastoista huolimatta varsinkin Ilvonen on ollut loistava. Mies taklaa äijämäisesti ja kiekon kanssa mies ei jäädy. Myös HPK-laina Tommi Leinonen pelasi junnuja vastaan suorastaan loistokkaasti. Peruspakkiosastolla Virkki, Suhonen ja Hartus ovat pelanneet viimeistä lukuunottamatta hyvin. Rainea ei ole kokoonpanossa edes näkynyt. Juha Leimukin alkaa jälleen saada myös tulosta aikaan, vaikka sydämentykytyksiä mies edelleen aiheuttaakin.

  Hyökkäyspää on elänyt hieman ja toivottavasti nyt sille saadaan piste. Ehdoton EI näille yhden pelin ronianderssoneille! Kokenut osasto on siis hieman alkanut herätä ja vauhtiosasto Sandvik-Joki-Erkkilä-Hagelberg on kyllä ainutlaatuinen Mestiksessä. Kaikki kolme luistelevat, karvaavat ja taklaavat niin että ilo on katsoa. Vielä kun Sandvik on istutettu yleisön suosikin, ikitaistelija Jaakko Kolarin ja Kuuselan/Välimaan kanssa nelosketjuun, vastustajat saavat kummastella, kun joka puolelta tulee hirveällä vauhdilla mies joko karvaamaan tai taklaamaan. Ilves-kolmikko Pellinen-Mattila-Antonen täytyy saada pidettyä LeKissä, sillä tuollaisia ykkösketjuja ei kasva puissa.
   
 18. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Toki on niin, että nuo edellä mainitut nimet kykenevät laidalla pelaamaan, mutta esimerkiksi Mika Niemen paikka ei ole laidassa, sen näytti kauden alun pelit. Nyt kun miehelle on sorvattu paikka keskelle, niin peli näyttää sellaiselta, kuin liigalaiturilta voi odottaa. Muutenkin tuo lainapelaajahomma on hiljalleen saanut hyvin muotonsa. Ne pelaajat, jotka LeKissä kauden aikana tullaan näkemään, on varmasti tähän mennessä jo pitkälti nähty. Minusta hyökkäyspää on sellainen, että siellä ei olisi tilaa kuin korkeintaan "pomminvarmalle" laiturille, jos ketään senttereistä ei ulosteta.

  Puolustuskalusto onkin sitten mutkikkaampi juttu. Virkki on ollut positiivinen yllätys, Suhonen on pelannut erinomaisesti ja Leimukin alkaa löytää taas huippuvirettä kun on ymmärtänyt lopettaa ylimääräisen riplailun omassa päässä. Hartus on valitettavasti juuri sitä mitä pelkäsinkin; aivan armottoman hidas tälle sarjatasolle, eikä oikeastaan osaa sijoittumalla paikata tuota puutetta. Sikäli harmi, sillä Hartus vaikuttaa ehkä maailman mukavimmalta mieheltä, siitä osoituksena valinta pelaajiston keskuudesta kapteeniksi. Malkamäki ja Ilvonen esiintyvät jatkossa saletisti harvemmin LeKissä, ellei Tappara löydä itselleen tilkettä puolustuspäähän. Ilvonen on ollut muutamassa viimeisimmässä pelissään erinomainen, samoin Malkamäki. Kerhon kanssa homma on toiminut mun mielestä hienosti, sillä Korhonen ja Leinonen ovat molemmat selkeitä vahvistuksia tälle sarjatasolle. Toni Niemi on pelannut pelinsä ihan hyvin, joten periaatteessa tuosta "korista" pitäisi pystyä keräämään tammikuun loppuun saakka jos Näppiä tulee mukaan LeKi-kiertoon.

  Sitten päästäänkin haastavimpaan osuuteen. Maalivahtipeli on ollut pitkälti muiden, kuin omien kassareiden varassa. Limnell ei ole pelannut itseään valmennusjohdon sydämiin, todennäköisesti kehnojen avauspelien seurauksena. Sikäli sääli, että silloin ei joukkueenkaan puolustus ole ollut kovinkaan kaksisessa kuosissa. Mielenkiintoistä nähdä, kuka Limnellille tulee aisapariksi, kun siirtoraja umpeutuu. Itse toivon lämpimästi Mikko Tolvasen jäävän Kisaan, sillä sen miehen torjuntatyöskentely on juuri sellaista kuin itse toivon maalinsuulla nähtävän. Pätsikään ei ole ollut huono, mutta hänessä on hieman samaa "parin helpon" vikaa, kuin Limnellissä.

  Ja johan tuo oma puolustuskalusto näyttää kapealta ja synkältä, jos sillä joudutaan pelaamaan kevään viimeiset pelit. Toivottavasti liigaseuroilla on vielä tuossa vaiheessa haluja laittaa pelaajia kasvamaan korkoa ratkaisupeleihin, sillä sellainen fiilis on päällä että Lempäälässä pelataan pudotuspelejä kuluvalla kaudellakin. :)
   
 19. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Limnell vissiin Kotkassa pelannut hyvin ja toivottavasti lämpenee kevättä kohti. Tolvasen hyvä puoli nimenomaan on tuo varmuus.
   
 20. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Johannes Alanen siirttyy LeKiin! 30-vuotias yli 300:n SM-liigaottelun mies raatamaan LeKiin ja ei tässä kyllä voi hymynkaretta välttää. Hieno hankinta Veskulta! Varmasti tuo nyt joukkueeseen sitä maalintekovoimaakin.

  LeKi neuvottelee myöskin maalivahti Markus Korhosen kanssa, kertoo Aamulehti. Ja LeKin harjoituksissa on nähty myös Mikko Pukka.
   
 21. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Tuossa olisi tosi kovia vahvistuksia. Ei siellä, etteikö tosin jo Alanenkin olisi sellainen. Pukka on sitten ilmeisesti palannut Venäjältä?
   
 22. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Jaa että Pukka treenaa LeKissä. Onhan siellä LeKin jäillä pyörinyt Jesse Niinimäki ja varmaan pian Mikko Suvantokin. Anssi Salmela ei pystynyt kesätreeneissä vakuuttamaan ja joutui lähtemään New Jerseyhin.

  Alanen on erinomainen vahvistus varsinkin kevättä ajatellen. En jaksa uskoa, että liigajoukkueet olisivat niin höveleitä, että nykyinen määrä lainoja pelaisi vielä tammikuun siirtoikkunan jälkeen. Korhonenkin kelpais kyllä. Olis kohtuullisen hyvä veskariduo Limnellin kanssa.
   
 23. Portsi Vetehinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maselin Käpälä
  Hienolta kuulostaa, mutta täytyy sen verran laittaa jäitä hattuun, että LeKissä ei tämän kauden näytöillä ole paljoa liigatausta painanut. En ole viimeisiä voittoputkikamppailuja päässyt seuraamaan, mutta ensimmäinen analyysi olisi, että tähän asti pelaaja on pelannut sitä paremmin mitä vähemmän hänellä on urallaan ollut tekemistä liigan kanssa ja päinvastoin. Alanen on tunnetusti nopea luistelija ja toivotaan, että nopeus tuottaa sopivan kaverin rinnalla maaleja. Muut hankinnat uskon kun näen kentällä virallisessa ottelussa, mutta kohtuullisen kovia nimiä kuitenkin. Kaikki julkisuushan on hyvää julkisuutta. Sen Suvannon kun saisi huhumyllystä takaisin LeKin nuttuun, niin tuskin tarvitsisi pettyä. Korhonen olisi todella tärkeä takavara, jos mielenkiinto riittää antamaan Mestistasolle edes perustekemistä.
   
 24. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Kun nyt varmasti meinaat JP Pajulaa ja Mika Niemeä niin molemmat ovat pelanneet selkeästi parhaat pelinsä koko kaudella näissä voittopeleissä. Tottakai molemmilla on pitkä matka vielä meriittiensä kaltaiseen peliin, mutta kiri on aloitettu. Alanen nyt jo pelkän nopeutensa ja raatamisensa puolesta on hyvä hankinta. Voi tehdä varsinkin Lempäälän pienessä kaukalossa tuhojaan. Pelaa kaiken lisäksi tänään(jos Yleen uskominen) Sandvikin kanssa samassa ketjussa, joten SaPKon pakeille ei tule helppoa iltaa.

  Jos Pukasta ja Korhosesta vielä, niin Korhosen hankinta olisi Alasen tavoin kevääseen panostamista. Mestis-tasolle kaikennähnyt ja kokenut koppari, jolla olisi hyvä kiriapu. Pukkaa pidän sellaisena ylimääräisenä huhuna/plussana yleensä. Peruspakkiosasto on laaja ilman Mikkoa, mutta en miehen tuloa pistäisi pahakseni.

  Suvanto olisi kyllä loistohankinta ihan joka kannalta. Viime kaudella mies säväytti niin painavasti Hilun kanssa, että vihreää valoa vaan!
   
 25. Saitam75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LEKI, Tappara
  Nyt täytyy kyllä antaa kehuja joukkueelle. Jostain kummasta on kaivettu se yrittäminen ja uhrautuvuus, itsensä likoon laittaminen mitä tällä kaudelle ei kauheasti ole aiemmin nähty. Väännetään kaksinkamppailuissa ja punnerretaan perse punaisena, hienoa. Hetkittäin sitä on ollut jo aiemminkin mutta yhtenäinen, joukkueena vääntäminen on puuttunut.
  Toivotaan että onnistumiset avaavat henkisiä lukkoja ja peli luistaa aina kevääseen saakka.

  Alanen tuonee kokemusta josta varmastikin tulee olemaan hyötyä tiukemmissa paikoissa sillä mielestäni pitkälti henkimailman asioita nämä ovat. Leimusta huokui itseluottamus sapko pelissä ja se näkyikin sitten useampana maalina sekä loistavana pelinä muutenkin.