Ilmoitukset

Nimimerkki Pordinard on passitettu kuukaudeksi pelikieltoon Liigan kurinpitopäätökset -ketjun viestistä, joka oli hyvän täysin hyvän maun vastainen henkilökohtainen hyökkäys. Myös nimimerkin aiempi rikehistoria vastaavista teoista vaikutti pelikiellon pituuteen.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

LeKi 2008–2009

Viestiketju osiossa 'LeKi' , aloittajana PikkuKasi, 03.04.2008 klo 15.26.

 1. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Lainaus:
  Aijjai. Pukkake paransi peliään kuin se kuuluisa sika juoksuaan. Jos olisi pelannut kauden loppuun Kisassa, niin olisi saletisti ollut kärkipakki kauden ratkaisevilla hetkillä.

  Vaan jospa vähän joukkueestakin. Vuosi on alkanut suoraan sanottuna upeasti. Toivottavasti sama ilme säilyy, sillä näillä esityksillä Hirvosen tavoite LeKin historian ensimmäisestä Mestiksen pudotuspelivoitosta on ihan realistinen. Näin pelit Vaasassa ja Jyväskylässä, niiden anti oli likimain parasta koskaan näkemääni LeKiä vaikka Vaasassa turpaan tulikin. Hokki peli meni harmittavasti töiden vuoksi ohi, mutta perjantaina taas sitten.

  Mattilalle, Pelliselle ja Antoselle vielä erikseen pienet!
   
 2. Aimo Porvari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LeKi, Järven Ritarit
  Lainaus:
  Ihan oikeasti... pitäisikö hieman miettiä, minkälainen sarja tämä Mestis oikeasti on? Se on vain valitettava fakta, että jos olet pelannut yli 200 miesten ottelua Suomen ja Ruotsin pääsarjoissa ja tehnyt suunnilleen pisteen joka kymmenennessä ottelussa, niin ei se tahti kovin paljon muutu. LeKissä tuli sentään pari pinnaa yhdeksään peliin ja tehotilastoissa kolme pykälää plussaa, eli aivan hyvä suoriutuminen.

  On tietenkin selvää, että jos pelaaja tulee LeKiin pitämään pelituntumaa yllä ja on lähdössä jonnekin, niin sopimus ei helposti lohkea peruuttelemalla, niin tulee tiettyjä ylilyöntejä. Kaikesta huolimatta en oikein pääse jyvälle siitä, että mitä Pukan olisi pitänyt tehdä, jotta Hakkarin "asiantunteva" yleisö olisi hänet hyväksynyt.. Olen sitä mieltä, että kuka tahansa tervejärkinen puolustaja ottaisi Mestiksessä hänet pakkiparikseen koska tahansa. On se vain mukavan näköistä pelata kun tietää, että toinen hoitaa ruutunsa...... (vaikka tämän faktan ymmärrys ottaakin nähtävästi varsin koville)....
   
 3. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Ei sitä nyt kannata Lempäälän yleisöä(,joka mielestäni on melko asiantunteva) yhden kakaran takia tuomita. Jos on tarkoitus lähteä kommentoimaan kärjistettyä tekstiäni vielä kärjistetymmällä vastaavalla, ei kai kumpikaan tässä mitään voita. En mitenkään lynkkaa Pukkaa(,vaikka siltä voikin vaikuttaa), mutta omasta mielestäni mies teki ainakin Lempäälässä muutamassa pelissä kovan määrän virheitä. Omaa tekstiäni värittävät Pukan D-Team kotipelin kiekko katsomoon jäähy, jonka aikana D teki ratkaisevan maalin ja tästä alkanut kova jäähyily väärissä paikoissa ynnäten muutaman mielenkiintoisen ratkaisun puolustuspäässä. Tottakai näitä sattuu jokaiselle, mutta nämä jäivät tappiopeleistä mieleen ennen joulutaukoa. Tämän verran otan takaisin. Hienoa, jos mies onnistuu liigassa ja nostan kyllä hattua.
   
 4. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  http://jatkoaika.com/mestis.php?sivu=uutiset&id=9251 Jatkellaanpas kovaa keskustelua LeKin ympärillä, kun Antti Hölli teki sopimuksen LeKiin vuoteen 2010 asti. Mielestäni kova kaappaus Veskulta ja alkaa kyllä näkemään LeKin aseman Mestiksessä tai sen nousun, kun vihdoin alkaa kovanimisiäkin pelaajia(Markus Korhonen, Hölli...) kirjoittelemaan nimiään pitempiinkin lappuihin. Heti eilen loistokas debyytti, jolla avattiin tehopussikin. Kaveri muutenkin tuollaista maalintekijätyyppiä ja luistelulla/energisyydellään sopii mainiosti LeKin pelityyliin.
   
 5. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  http://jatkoaika.com/mestis.php?sivu=uutiset&id=9285 Siinä Jatkoajan uutinen LeKin kevätkokoonpanosta. Tietenkin Ilveksen farmisopimuksen vuoksi paljon on vielä auki ennen keskiviikkoista HeKi-peliä, jolloin lopullinen kevään marssijärjestys ratkeaa. Jotta LeKi-foorumin yksinpuheluni olisi täydellinen, kokoonpanoehdotus(/-toivomus):

  Joki-Erkkilä-Pajula-Hölli
  Suhonen-Virkki

  Pellinen-Mattila-Antonen/Snellman/Roppo
  Malkamäki-Leimu

  Alanen-Suvanto-Hagelberg
  Hartus-Heino

  Välimaa-Nippala-Sandvik
  13H: Kolari/Tieranta/Silvennoinen 7P: Ranta

  Limnell(Pätsi)

  Tietysti tilanne voi vielä tästäkin muuttua, sillä LeKillä on ''reservissä'' ilmeisesti ainakin Snellman, Roppo ja Jatkoajan uutisen mainitsemat 2 puolustajaa(Niemi? Näppilä?...). Kyllä melkein ylitarjontaa tulee pelaajista, joten ehkä jotenkin pystyy sulattamaan Leinosen ja Anderssonin siirtymiset Hokkiin ja Karlssonin Jokipoikiin, sillä nelosketjun jarrumiehet eivät ole arvokkaita katsomossa. Nelonen tullee olemaan kovaa valuuttaa kevään taistoissa, kun fyysisyys on arvossaan.
   
  Viimeksi muokattu: 02.02.2009 klo 13.33
 6. Aimo Porvari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LeKi, Järven Ritarit
  Niin tuosta kokoonpanostahan puuttuu ilmeisesti vielä edellisessä viestissä hehkutettu Hölli, vai koskeeko sopimus vasta ensi kautta?... Tarjontaa tosiaan näyttäisi erinäisissä huhuissa olevan, mutta käytännössä veikkaan, että tulemme näkemään korkeintaan kaksi näistä spekuloiduista nimistä loppukaudella LeKin riveissä. Toisaalta ei perushyökkääjistä nyt kovin hirveä pula ole, joten on melko sama (jos nyt ei Antosta lasketa) että syökö kaveri popcornia Hakametsässä vai liukuuko LeKissä. Mitä tulee näihin HPK-siirtoihin, niin oma sulatukseni tukkeutui lähinnä Leinosen ja Karlssonin karkaamiseen. Näille kavereille olisi ollut isoa käyttöä loppukaudella. Puolustuspään tilannehan on sellainen, että siellä olisi nyt 4 paljon tällä kaudella pelannutta joiden pitäisi käytännössä melko suurta ruutua pystyä hoitamaan jäljellä olevat viikot. Ilveksestä tietysti toivoisi tulijoita aina Seikolaa ja Tukiota myöten (eikä herra estä hulluja haaveilemasta), mutta voi olla, että toiveista huolimatta jää pyöreät tauluun. Lienee turha käyttää kovin suurta energiaa spekulointiin, sillä kiekko näyttää tässä sarjassa putoavan jäähän, vaikka firmalla olisi vähän pienempikin kokoonpano jalkeilla. Vaasan paviaanin sanoja lainatakseni "hockey is a momentum game!" - yksi momenttumi olisi taas seuraavassa pelissä.
   
 7. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Porvarin Aimolta kohtuullisen hyvä tiivistys kevään haasteista. Varsinkin Leinonen oli joka kerta hyvä (tai erinomainen) kun LeKissä esiintyi, joten olisin nähnyt enemmän kuin mielelläni hänet keväällä Xerox Areenalla. Uskoisin kuitenkin, että Leinosen siirto Hokkiin oli a) rahakysymys ja b) liitännäinen Kirenin HPK-siirtoon. Ja luonnollisesti Karlsson olisi ollut profiilipelaaja tuossa nipussa, jos olisi koko loppukevääksi tullut LeKiin.

  Mutta tulevaa peilaten; ei tämä nyt niin huonosti mennyt. Hyökkäyspään suhteen ei ole edelleenkään suurta hätää, ja jos Ipasta saadaan se Näppilä/Niemi, niin silloin kokonaisuus alkaa olemaan suhteellisen hyvä. Roppo tuskin tulee kevääksi LeKiin, Antonen on uutisoinnin perusteella enää kysymysmerkki. Ja kuuleman mukaan Snellmanin Niko jatkaa joka tapauksessa Lempäälässä ja koettaa saada luistimet taas liikkeelle. Jos siinä onnistuu, niin tulee olemaan kova luu kevättä kohden.
   
 8. Tervalammen Tynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Edmonton
  Toivon mukaan ketju Pellinen-Mattila-Antonen saa kokonaisudessan pelata loppukevään LeKi:ssa. Heille kellekään ei Ilveksellä ole tarjota kuin satunnaista peliaikaa ja sitäkin vain, jos sattuu loukkaantumisia.

  Snellman on pelannut todella vähän tällä kaudella yleensäkään missään ja erilaiset vaivat ovat olleet seurana. Kaverin käyrä on mennyt pahasti alas päin viime kevän jälkeen ja toivoa sopisi, että hän pysyisi nyt terveenä ja saisi peliaikaa Lempäälässä. Kunnossa olleessaan olisi varmasti käyttöä viimeistään pudotuspeleissä.

  Niemi ja Näppilä jäänevät molemmat Ilvekseen, koska pakiston leveys ei ole liian suuri. Järvinen on palailemassa tauon jälkeen kehiin, mutta hänen pelikunnostaan ei ole mitään takeita.

  Roppo jäänee myös Tampereen suunnalle, koska on osoittanut kykenevänsä pelaamaan liigaa.

  Pätsi on nyt LeKi:n kakkonen ja toivon mukaan saa mahdollisuuden näyttää ja ottaa mahdollisesti jopa ykkösveskarin paikan itselleen. Nuorukaiselle ei ole liikaa noita pelejä tällä kaudella siunaantunut.


  Nyt LeKi:n kokoonpano väkisinkin rauhoittuu ja materiaalin pitäisi olla tarpeeksi laadukas, jotta menestystä kevään pudotuspeleissä tulisi. Toivotaan parasta.
   
 9. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Leinonen kirpaisee varsinkin, kun myös Ilvonen ei LeKissä enää jatka, joten paljon kiekollista osaamista puolustuspää menetti. Rannan paluu taas tuo rauhallisuutta ja isännänotteita kyllä, mutta pelkään Leimun, Malkamäen ja Suhosen yv-vastuun olevan hiukan liiankin suuri. Tässä sitten testataan esimerkiksi peruspakkiosastolta Hartuksen ja Virkin käsien sulamista. Hyökkäyspää nyt alkaa olla aikas hyvällä mallilla ja mikäli Antosta ei LeKissä nähdä, tilalle on kyllä laittaa liikettä ja kovuutta, vaikka kakkosketju olisi hyvä saada tässä muodossa eteenpäin.

  PS. Hölli/Jose lisätty kokoonpanomalliin..
   
 10. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  It's a long way to the top(If you wanna play in playoffs)

  Lempäälän Kisa

  Pe 20.2 Hokki - LeKi 2-3 ja
  La 21.2 Jokipojat - LeKi 3-0

  Jukurit
  Ke 18.2 Titaanit - Jukurit 0-3
  La 21.2 Jukurit - Hokki 2-3 ja

  Näitten pelien jälkeen ennen 25.2 pelattavaa LeKi - Jukurit peliä sarjataulukko näyttäisi tältä:

  Jukurit 44 118-113 68
  LeKi 44 141 - 140 65

  Tottakai, kun tekee tälläisen taulukon tekee, aina jokin menee pieleen, mutta mikäli näin kävisi LeKi tarvitsisi kahden maalin voiton Jukureista viimeisessä ja ratkaisevassa väännössä. K-Vantaa tuskin enää on kiinni saatavissa. Käytännössä LeKin paranisi voittaa ainakin toinen itärajan reissupelistään. Muuten viimeinen peli voi olla liiankin kova pala ja varsinkin, kun Jukurit voi hyvinkin ottaa molemmista peleistään kuusi pistettä.
   
 11. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Yhteenveto kaudesta

  Nyt on sitten kausi paketissa ja voidaankin miettiä pala palalta, kuinka kausi oikein kokonaisuutena onnistui ja kuinka ensi kaudelle lähdetään.

  Maalivahdit:

  Maalivahtiosastolla kauteen lähdettiin tilanteesta, jossa kokenut Aku Limnell sai haastajakseen nuoren Ilves-kasvatin, Mikko Pätsin. Nopeasti kuitenkin Limnell sai väistyä Pätsin ja HPK-avun, Mikko Tolvasen, tieltä. Kun illat pimenivät, Tolvanen otti tiukan kiinnityksen ykkösmaalivahdin paikkaan muutamalla sensaatiomaisella pelillään peräjälkeen, jotka pitivät LeKin kahdeksan parhaan joukkueen kastin kannoilla. Tolvasen lähdettyä Rinkelinmäelle, Pätsi otti röyhkeästi Limnelliltä ykkösmaalivahdin paikan itselleen. Aku pelasikin vain 10 peliä aloittavana maalivahtina tällä kaudella LeKissä. Lopulta pleijareissa Pätsin torjunnat eivät aivan riittäneet välieräpaikkaan.

  Ensi kaudelle LeKillä ei vielä ole kuin yksi voimassa oleva maalivahtisopimus, joka sekin on nyt Ilveksessä häärivän Markus Korhosen kanssa. Saa nähdä, tullaanko Korhosta sopimuksesta huolimatta Lempäälässä näkemään.

  Arvosana: 7½

  Puolustus:

  Noin vuosi sitten LeKi päätti Mestiksen kautta aikain ensimmäisen kautensa 3-0 tappioon puolivälierissä KooKoolle. Yhtenä syynä pidettiin hieman turhan kapeaa puolustusmateriaalia ja jouluun mennessä 18 pistettä takoneen Juha Leimun hyytymistä joulutauon jälkeen. Loppujen lopuksi hieman samoihin asioihin kaaduttiin tänäkin vuonna. Isokokoisen ja kokeneen puolustuksen jalat ja kädet eivät lopulta riittäneet Jokipoikia vastaan, kun playoff-hengessä pitikin pelata monta viikkoa putkeen. Todellisen Mestis-läpimurtonsa tällä kaudella tehnyt Leimu(13+16) pelasi playoff-karkelot paketoituna koko muun miehistön tapaan. Tuukka Suoniemen lopettaminen huomioiden, varsin mukava kausi kuitenkin.

  Ensi kaudeksi LeKin pitäisi pystyä kasaamaan entistä parempi pakisto. Mikäli tämän kauden runko Leimun, Suhosen ja Virkin johdolla saadaan joukkueessa säilymään, on lupa odottaa hyvää ensi kautta peräpään osalta.

  Arvosana: 8+

  Hyökkääjät:

  LeKi kasasi täksi kaudeksi nimekkään hyökkääjistön. Mika Niemen, Antti Kangasniemen, JP Koistisen ja JP Pajulan kaltaisten kokeneitten tähtien takana marssivat innokkaat nuoret Ilves-kolmikon, Pellinen-Mattila-Antonen, johdolla. Kausi lähti koko joukkueelta takuten käyntiin, mutta kevään lähestyessä myös hyökkäyspää alkoi toimia. Mainitsemani Ilves-kolmikko nousi sarjan vaarallisimmaksi ketjuksi ja mm. Juho Joki-Erkkilä pelasi elämänsä kauden. LeKi-hyökkäys vahvistui kauden kuluessa sellaisilla nimillä kuten Johannes Alanen, Jaakko Hagelberg ja Mikko Suvanto. Jokainen on todellinen joukkuepelaaja ja toi kokemusta ja esimerkkiä joukkueeseen. Kuitenkin myös pettymyksiä nähtiin. Ykkössentteriksi hommattu JP Pajula(7+12, -14) ei ollut lähelläkään odotettua tasoa ja JP Koistinen ei pitkään Lempäälässä vanhennut. Myös Tommi Välimaan viimekautinen 16 osumaa puolittui. Kangasniemi ja Niemi siirtyivät Tapparaan ja toivat hienoa mainetta LeKille.

  Ensi kaudeksi LeKillä on kaksi elintärkeää sopimusta jo väsättynä. Johannes Alanen ja Antti Hölli jatkavat sinipunavalkoisissa ensi kaudellakin.

  Arvosana: 8½

  Valmennus:
  Sami Hirvonen nimitettiin LeKin päävalmentajaksi Ilveksen organisaatiosta, kun vuoden komeettavalmentaja Juha Juujärvi siirtyi Ilveksen valmennusportaaseen huikean ensimmäisen kauden jälkeen. Hirvonen peluutti alusta alkaen Juujärven suosimaa hyökkäävää ja innokasta peliä, joka perustui kovaan karvaamiseen, taklaamiseen ja liikkeeseen. Hirvonen kesti alun tulikasteensa hyvin ja valmentajasta paistoi joulun jälkeen itsevarmuus. Loistava ensimmäinen kausi Samilta! Varmasti tuleva liigavalmentaja. Myös muulle valmennustiimille Hannu Juppalan johdolla peukku pystyyn. Toivottavasti valmennustiimi saadaan jatkamaan myös ensi kaudella.

  Arvosana: 9½
   
 12. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Se oli tämä kausi sitten siinä. Nää viimeiset pelit jätti hieman happaman maun upealle keväälle, mutta olosuhteisiin ja lähtökohtiin nähden taistelu runkosarjassa kahdeksanneksi oli oikein mainio suoritus.

  Kausi oli todella kaksijakoinen, varsinkin alkusyksyn kyntäminen jätti sellaisen tiskivedenmakuisen kokemuksen, kun kenelläkään hallissa ei näkynyt hymyn karettakaan. Vaikka Sportista irtosi hieno päänahka, niin muutoin peli oli kyllä totaalisen levällään. Maalivahtipeli oli suorastaan perseestä, mutta eipä siinä kenttäpelaajatkaan antaneet turhaan apuja.

  Mutta sitten niihin iloisiin asioihin. Marraskuussa paranemaan lähtenyt peli alkoi näyttämään jopa silmää hivelevältä joulutauon jälkeen. Myöskin hiljalleen vakiintunut pelaajakierto ei enää sekoittanut pakkaa, vaikka pelaajat vaihtuivatkin pelistä toiseen. Puolikas lampaanperse valmennukselle toki Jaakko Kolarin sivuuttamisesta kokoonpanossa, vaikka mies pelasi moitteetta nelosen keskellä ne hetket, kun siihen sai mahdollisuuden. Tosin toinen kehäkettu, Jose Nippala, vaikutti asiaan koska Joseakaan oli vaikea ohittaa nokkimisjärjestyksessä.

  Puolustus oli parempi kuin ennalta pelkäsin. Varsinkin Leimu-Suhonen akseli paransi edelliskaudesta roimasti, myös Virkin hankinta oli onnistunut. Hartuksen kohdalla olin toiveikas, mutta totuuden nimissä hän ei ole menestystä hakevan Mestis-joukkueen top-6 pakki, vaikka kuinka haluaisi. Liike ei vain ole riittävä ja sijoittumisessa on ajoittaisia ongelmia. Kuitenkin mies pelasi paikkansa joukkueessa, eikä kauden menestys tai menestymättömyys jäänyt hänestä kiinni missään tapauksessa. Malkamäki oli odotetun hyvä loppukauden, mutta erityisesti Petteri Frimanin esitykset saivat mielen virkeäksi.

  Hyökkäys oli monipuolinen ja kiven kova. Löytyi kokoa, näköä, taitoa ja voimaa. Jos tulevalle kaudelle saadaan kasaan edes lähelle vastaava hyökkäysnippu, niin sarjapaikan uusiminen ei pitäisi olla kummoinenkaan temppu. (Toki helpommin sanottu kuin tehty). Joukkueen MVP:ksi valitsen lopulta Jaakko Pellisen. Taitelijamainen taistelun ilmentymä ja mikä uskomattominta: 0 jäähyminuuttia. Enpä olisi kauden ensikierrosten jälkeen uskonut.

  Toivoisin ehdottomasti, että Sami Hirvonen jatkaisi joukkueen valmentajana myös tulevalla kaudella. Hirvonen on varmasti saanut arvokasta oppia debyyttikaudellaan, todelliset näytöt saataisiin nähdä oppivuoden jälkeen. Seuraavassa asioita, joita toivon kannattajana näkeväni seuraavalta LeKin kaudelta:

  - Hirvosen jatko
  - Parempi pelillinen valmistautuminen kauteen
  - Samin valitsemia pelaajia LeKin omiin sopimuspelaajiin
  - Selkeä ykkösvahti, joka on rivissä koko kauden (jos mitään loukkaantumisia ei satu)
  - Puolustukseen jatkosopimukset Leimulle (toiveajattelua?), Suhoselle ja mielellään myös Virkille

  Jäädään odotelemaan uutisia, kunhan tämä kausi saadaan taputeltua.
   
 13. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Kolarin sivuuttaminen nyt osittain johtui vieraspeleissä ainakin siitä, että Jaska ei pääse fyysistä peliään isommissa kaukaloissa yhtä hyvin käyttämään. Ja LeKissä ei tällä kaudella pelannut yhtään huonoa 13.hyökkääjää. Vaikeita valintoja varmasti Samille, vaikka Jaskaa olisin useammin mielelläni nähnytkin. Varsinkin muutaman kerran kotipeleissä herätti joukkueen todella komeasti muutamalla kovalla ja puhtaalla pommilla. Toivottavasti jaksaa ensi kaudellakin pelata vielä LeKissä ja huudattaa Xeroxia. Kuitenkin mieheltä myös kädet löytyy.

  Pakkipuolella nuoret ottivat hyvin vastuuta. Frimanin näkisin mielelläni ensi kaudellakin ihan jopa LeKin sopimuspelaajana mikäli mahdollista. Hartuksen rooli on ehdottomasti seitsemäs puolustaja mikäli meinataan mitalipeleihin. Kovat otteet hallussa, mutta kiekollinen peli ja liike eivät vain riitä.

  Ja oma toivelista:
  -Hirvonen
  -Mainitsemasi ykköskassari, johon Markus Korhonen kävisi. Pelaisi LeKissä mielellään koko kauden. Santanen tälle tasolle jo ylsikin viime kaudella.
  -Hildenin kaltainen liideri. Kangasniemi vietiin käsistä, vaikka Antti sitä ehdottomasti olisikin ollut. Suvanto ensi kaudella todella tärkeä palanen.
  -Pajulan ja Välimaan kaltaisten kavereiden paluu omalle tasolle