Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

LeKi 2008–2009

Viestiketju osiossa 'LeKi' , aloittajana PikkuKasi, 03.04.2008 klo 15.26.

 1. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Tilanne on kieltämättä aika hankala. Sen mitä nyt sivusta olen kuullut, niin haku on päällä ainakin yhdelle sopimuspakille ja tietty anovat katseet ovat varmasti kohti Tampereen liigaseuroja.

  Suoniemen jääminen pois pakistosta ei ole ainoastaan pelillinen menetys, vaan samalla häviää järkyttävä määrä kokemusta ja LeKin koppikulttuuria. Toisaalta Tuukka on sen verran fiksun oloinen kiekkoilija, että perusteet lopettamiselle ovat olleet varmasti vahvat. Silti jättää ison loven täytettäväksi.
   
 2. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Näppilää Lempäälän Sanomat kovasti huhuilivat Kisaan, mutta saapi nähdä. Hyökkäyspään osalta tilanne on kyllä loistava, mutta tämä Suoniemen lopettaminen pistää kyllä kysymysmerkkejä puolustuksen alle, ja urakalla.
   
 3. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  LeKin kokoonpanossa TuToa vastaan perjantaina nähdään 4 Ilves-pelaajaa. Juuso Antonen, Lassi Mattila, Jarkko Näppilä ja Antti Savolainen aloittavat LeKissä Mestis-kauden. Täytyy kyllä ihmetellä, että miten esimerkiksi Mattila pelaa vielä tälläkin kaudella Mestistä. Näppilä ja Savolainen toivottavasti onnistuvat paikkaamaan pakkipulaa, jota varten on tulossa myös ulkomaalaispakki testiin. Lähteenä Lempäälän Sanomat.
   
 4. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  http://www.jatkoaika.com/mestis.php?sivu=uutiset&id=8707

  Elikkä isokokoinen puolustaja Jarno Virkki ja Tappara-laina Harri Ilvonen edellämainittujen lisäksi LeKin riveihin puolustuspäätä tilkitsemään. Ilvoselta voinee odottaa hyvää kiekollista peliä ja Virkiltä herran otteita oman maalin edessä.
   
 5. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Virkki on ihan hyvä peruspakki. Tuli Kouvolaan hakemaan nostetta ja paluuta liigaan, mutta siinä ei kyllä onnistunut. Selkävaivoja oli ainakin. Oman ruutunsa täyttää kyllä, mutta puheet Suoniemen korvaamisesta menevät höpöhöpö-osastoon. Hyvä lisä LeKille joka tapauksessa. Oltiin Jarnoa vissiin kyselty kesällä näytille länsirannikollekin.
   
 6. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Virkki ollee korvaaja lähinnä Prochazkalle ja Ilvonen Suoniemelle.
   
 7. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Täytyy kyllä sanoa, että on LeKin pelaajisto omasta mielestäni rakennettu aikalailla kevättä ajatellen! Joukkueeseen on viime kauden KooKoo-sarjasta opittuna hankittu aika rutkasti lisää kokemusta ja näköä. Jokainen viimekautinen peluri on nyt vuoden kokeneempi ja viime kauden kokeneen pään pelaajista ollaan menetetty vain(vain ja vain...) Suoniemi ja Hilu. Tilalle on tullut n. 300 SM-liigapeliä Niemen, Pajulan ja Koistisen mukana. Tähän kun lisätään mm. joukkueen uuden kapteenin, Raine Hartuksen hankinta niin alkaa joukkueen kokemustaso olla aika eri luokkaa kuin viime kaudella. Myös fyysisellä osastolla, jolla mielestäni viime kaudella oltiin puolivälierissä jäljessä, on parannettu. Pasi ''Vasara'' Reunasen lähtö on paikattu Jarno Virkin, Raine Hartuksen ja Jari-Pekka Pajulan kaltaisilla pelaajilla. Xeroxin kapeassa kaukalossa, kun taklaamaan ehtii paremmin niin ehdottomasti vastaavanlaisia pelaajia pitää joukkueessa ollakin. Kevättä odotellessa siis!
   
 8. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Joo, tämän päivän neljä tehtyä antaa kuitenkin toivoa tulevasta. Ilmeisesti pelin kaatoi lopulta ne reiluun minuuttiin ladotut neljä häkkiä. Mielenkiinnolla odotan otteluraporttia, millainen totaalinukahdus siellä on sattunut. Ei muuta kuin omaa viisikkopelaamista tiiviimmäksi, niin hyvää tulee!
   
 9. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  LeKiin sitten kaksi kovanluokan vahvistusta sekä hyökkäys- että puolustuspäähän. Huhujen kohteena ollut Jaakko Hagelberg 178 SM-liigaottelun kokemuksella ja kovaluinen Risto Korhonen liittyy LeKin pakistoon. Toivottuja kovanimisiä vahvistuksia! Nyt alkaa LeKin puolustuskin näyttää kohtuulliselta.
   
 10. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Synkkä on ollut kauden alku Kisalle. Toisaalta, kun otteluohjelmaa katsoi, niin kovin paljoa muuta ei ollut odotettavissa. Joukkue on uudistunut kaikesta huolimatta niin paljon, että ottaa varmasti aikansa palasten loksahtaessa kohdalleen. Samaa toki voi sanoa päävalmentajan vaihtumisesta, metodit ovat varmasti erilaiset kuin edeltäjällä, siksi paljon eri tyyppisiä on molemmat valkut.

  Positiivista on se, että Joensuusta kuului paikanpäältä ihan vilpitön mielipide, että LeKin olisi kuulunut saada pisteet tämän illan pelistä. Sikäli kun viisikkopeli on saatu jo nyt avauspeliä tiiviimmäksi, niin voittoja alkaa väkisinkin irtoamaan.
   
 11. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  On kyllä julma kalenteri meillä(TuTo,Hokki, JokiPo, Sport 4 ekaa), mutta täytyy toivoa, että keskiviikkona vaasalaisilta napsitaan kauden avauspisteet. Hyvällä kotiavauksella varmasti kipsi aukeaisi.
   
 12. Rocket Richard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Juhani Tyrväinen
  Hartus

  SaPKon touhuja läheltä seuranneena kiinnostaisi tietää minkälaisen roolin entinen monivuotinen SaPKo-pakki Raine Hartus on saanut kokoonpanossa?

  Miten paljon on saanut peliaikaa ja millainen ensivaikutelma LeKi-ihmisille on kaverista jäänyt?
   
 13. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Kyllähän mies pelaa isoa ruutua LeKin puolustuksessa. Pelannut ykkös- ja kakkosparissa muistaakseni Leimun ja Virkin kanssa. Kyllähän mies oman pään suojelijana ja laitojen kolisuttelijana on loistokas, mutta kiire miehelle tulee välillä.
   
 14. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Oli kyllä kypsä esitys Kisalta eilen. Koko joukkueen ilme lupaa hyvää. Toivottavasti saatiin nyt se kipsi auki ja Hirvoselle helpompi työ hoitaa. Tietoa missä olivat eilen herrat Korhonen ja Kolari?
   
 15. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Lainaus:
  Korhosella on polvivamma, joka syntyi tuolla vierasturneella Joensuussa. Kolari ei tällä kertaa mahtunut pelaavaan kokoonpanoon. Ilmeisesti ainoa loukkaantunut pelaaja on tällä hetkellä Anssi Ranta, jolla on vissiin selän kanssa ongelmaa.
   
 16. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Näinhän tuolla ennakossa illalle olikin. Nyt on kyllä niin loistavasti taisteleva ryhmä, että Kolarinkaan taistelun ja taklauksien poissaolo ei vielä tunnu, mutta toivottavasti Jaskakin pääsee kokoonpanoon esim. kun lainapelaajista joku palaa takaisin.
   
 17. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Lainaus:
  Juu, nyt voisi olla paikkaa kun Järvinen ja Kangasniemi nostavat kytkintä. Oikeastaan ihan loistava juttu tuo Kangasniemen siirtyminen: osoittaa sen, että LeKistä on hyvä mahdollisuus ponnistaa liigaan. Lisäksi kun riveissä on Pajulaa ja Niemeä ja Nippalaa, niin ei homman pitäisi jäädä Kangasniemestä kiinni. Järviselle ei ollut muutenkaan mitään käyttöä, ei jää ikävä.
   
 18. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  No niin, yksinpuhelu jatkukoon.

  Eilen irtosi erittäin tärkeät pisteet Jukureista. Tärkeät siksikin, että pisteet napattiin varsin väkinäisellä peliesityksellä. Varsinkin avauserässä meinasi olla muutamaan kertaan lusikallinen housuissa, mutta Tolvanen oli mies paikallaan ratkaisuhetkillä. Tolvasesta päästäänkin siihen, että mielenkiintoista nähdä, kumpi veskareista aloittaa lauantaina Jokipoikia vastaan. Tolvanen on ollut molemmissa pelaamissaan otteluissa hyvä, mutta kuinka paljon kannattaa laskea lainakassarin varaan?

  Hyökkäyksestä löytyi iloisia yllättäjiä. Uskon, että Hagelberg-Pajula-Niemi tulee olemaan kovaa valuuttaa jatkossa, kun heidän peli loksahtaa kohdilleen. Varsinkin Pajulan meno on parantunut peli peliltä ja eilen Jukureita vastaan nähtiin jälleen ehjä esitys. Samoin Mattilan ketju oli erinomainen, siinä on uskomattoman paljon vauhtia ja taitoa, kunhan suoritustaso pysyy vain tasaisena. Erityismaininta vielä pirteälle Jose Nippalalle, joka on jatkanut otteillaan siitä mihin keväällä jäi.

  Puolustus ei sitten olekaan ollut niin hyvä. Varsinkin Leimu on ollut todella yössä, Jukureita vastaan ei nähty liene yhtäkään hyvää avausta. Keskushyökkääjän on melko vaikea ottaa kiekkoa metrin korkeudelta haltuun, jos tyyli on nakata pelkkää roikkoa kohti punaviivaa. Hyökkäyspäässä toki nähtiin muutama mainio suoritus, mutta puolustuspään virheet tulevat varmasti maksamaan paljon, jos peliaika nykysestä kovin paljoa lisääntyy. Ilvonen oli eilen terävä, samoin tykkäsin Virkin esityksestä. Tosin Virkillekin on sattunut muutama melko karkea merkkausvirhe, mutta jospa ne sieltä karsiutuu, kun pelituntuma paranee.

  Mielenkiinnolla jäädään odottamaan Jokipoikia kylään. Odotan vahvaa ja ennen kaikkea tasaisempaa suoritusta LeKiltä lauantaina.
   
 19. Saitam75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LEKI, Tappara
  Jaahas, jotta ei ihan yksinkeskusteluksi mene niin ilmoittaudunpa minäkin keskusteluun. Aloitetaan nyt pelillisistä asioista. Lekin puolustus tosiaan on kuin unessa niin puolustus ja hyökkäyspäässä hetkellisiä heräämisiä lukuun ottamatta. Erityismaininnan saa Virkki ja Leimu. Virkin liikkeelle lähteminen on kuin vanha diesel veturi ja Leimun syötöt tai paremminkin kiekon roiskimiset saavat aikaan lähinnä kummelimaisia mielikuvia allekirjoittaneen mielessä.
  Laiskuus ja diesel kuvaavatkin puolustusta tällä hetkellä mielestäni erittäin hyvin.

  Hyökkäys onkin sitten tulevaa ajatellen paremmissa uomissa. Hagelberg-Pajula-Niemi vitja saa varmasti paljon aikaiseksi. Hetkittäin ailahtelevaa ollut mutta kauden edetessä maaleja nähdään varmasti paljon varsinkin jos ylivoimalla hanat aukeavat. Nyt ylivoima on ollutkin lähinnä vastustajalle tilaisuus tehdä yllätyksiä ”suuren” yleisön riemuksi.
  Joki-Erkkilä, Pellinen ja Nippala ovat myös täyttäneet paikkansa Lekin-Mestis rivistössä hyvin.

  Välimaa jostain syystä ei ole ollut aivan samoilla linjoilla kuin edelliskaudella, mistä johtunee, en edes lähde arvailemaan mutta toivon jatkossa onnistumisia.

  Sitten toinen asia.
  Lekin halli, kärsii tietysti nyt uuden osan rakentamisen ajan kärsivällisyyttä yleisöltä koska kaikki ei ole valmista, se on selvä. Mutta jo edelliskaudesta rikkinäiset penkit, vessan toimimattomat paperipyyhekoneet, äänentoistolaitteet (jotka muuten tuovat jostain syystä mieleen 80-luvun pelit),
  hassut mainokset (lakanat) seinille viritettynä vähän miten sattuu, yleinen epäsiisteys jne. voisi pistää kuntoon jos yleisö määriä halutaan nostaa. Kaikenlisäksi se tuo niin amatöörimäisen kuvan Lekin toiminnasta että väliin hävettää tuoda vieraita peliin. VIP tilat onkin sitten paremmin hoidettu, siitä plussa.
  Pelissä käy ja tulee käymään tietty porukka välittämättä mitä ja minkälaista siellä on, kunhan kentällä on peli. Sitten tulee tämä toinen puoli joka myös pitää saada viihtymään siellä jotta ne tulevat viikosta toiseen istumaan sinne hallille.
  Plussaa toisen erätauon junnukisasta ja maukkaasta makkarasta.

  No nyt mennään Lekin historiassa vasta toista Mestis kautta joten eiköhän se tästä pikkuhiljaa ammattimaisemmaksi parane.
  Palaan taas kartalle kun tulee asiaa.
   
 20. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Täytyy kyllä yhtyä äskeisiin kirjoittajiin. Nippala ja ympärillä hääräävät Sandvik ja Joki-Erkkilä ovat kyllä mahtavia katsoa. Vauhtia, yritystä ja taklauksia jatkuvasti ja keskellä sitten LeKi-ikoni Nippala. Myöskin Mattilan junnuketju painaa hyvin vaihdosta toiseen ja tulostakin on syntynyt, vaikka mahdollisuus on parempaankin. Pellinen varsinkin oli pirteä Jukureita vastaan ja palkintona kolme häkkiä. Hagelberg-Pajula-Niemi on myöskin alkanut löytää meiningin. Varsinkin Hagelberg näyttää olevan edelleen SM-liigatason jannu. Taklaa, raataa, luistin käy ja tulosta syntyy. Pajulakin alkaa päästä vauhtiin. Niemellä olisi vielä varaa nostaa tasoaan. Kolarin Jaskaa on yleisön toimesta haluttu kentälle ja kyllähän Jaska edelleen on maailman yritteliäimpiä pelaajia! Vielä, kun Välimaa ja Kuusela alkavat löytää paikkaansa niin tilanne on kyllä täydellinen hyökkäyksessä.

  Puolustuspäässä olisi selvästi parannettavaa. Suhonen ja Virkki pelaavat virheetöntä peruspeliään, mutta kiekolliset liiderit Leimun johdolla ovat olleet hieman unessa. Leimulta ei tunnu syöttö lähtevän ja mikäli lähtee niin aina vastustajan lapaan.

  Hallin oloja toivottavasti saadaan paranneltua. Sen mukana varmasti yleisömäärät ja tunnelmakin parantuisivat.
   
 21. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Antti Kerälä korvaamaan Antti Kangasniemen jättämää aukkoa! Jälleen hyökkäyspäähän kovan oloinen vahvistus, mutta pakit puuttuvat. Jälleen kaveri, jolla kova asenne. Luultavasti tulee yritteliästä hokia tällä kaudella, mutta toivottavasti pysyy järki vähän paremmin kädessä.
   
 22. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Turku oli kuitenkin ilmeisesti liikaa tuolla kova-asenteiselle jätkällekin?

  LeKin sentterikalusto oli kova ennen kauden alkua ja on kova edelleen. Mutta kuten jo silloin kirjoitin, niin paljon on kiinni siitä, miten oikeat roolit löydetään kaikille ja homma saadaan toimimaan myös kaukalossa. Siihen voi mennä vieläkin hyvä tovi, mutta kenties keväällä korjataan satoa, jos maltti vaan pysyy mukana. LeKillä on sikäli hyvä tilanne, että pikkuseuralla ei niin hirveitä paineita ole niskassaan, vaikka pisteitä ei ole vielä laariin kamalasti ropissut.
   
 23. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Lainaus:
  Niin, tiedä häntä mitkä ovat syyt Turusta lähtöön. Kuitenkin näkisin, että kyseessä on Mestikseen hyvä vahvistus.

  En kyllä itkisi, vaikka joku kovan profiilin pakki vielä riviin saataisiin, niitähän tunnetusti kasvaa puissa ja on tusinoittain vapaana tähän aikaan kaudesta. Kuuleman mukaan Korhosen Risto on tekemässä paluuta parin viikon sisällä, joten hätä ei lopulta ole niin suuri silläkään sektorilla.

  Huomenna sitten kaatuu Jokipo!
   
 24. Aimo Porvari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LeKi, Järven Ritarit
  LeKi-Jokipojat 4-2

  Ja niinhän se sitten kaatui täällä jo jonkun kirjoittajan spekuloimalla tavalla.....

  Ottelu oli LeKiltä hyvää kiekkoa, eikä Jokipoikien pieni vaisuus vie mitään pois kotijoukkueen esitykseltä. Ensimmäisessä erässä LeKi painoi kiekkoa vastustamattomasti Jokipoikien päätyyn ja etenkin nuorten miesten "ipa-ketju" oli vedossa. Ylivoimamaalit olivat varsin erilaiset ensimmäinen kun tehtiin kaverin syötöstä ja toinen sitten ihan kuvion päätteeksi. Peruspaineesta huolimatta tasakentillä laukaukset jäivät melko vähiin ehkä johtuen siitä, että Jokipojat sai ohjattua peliä kulmiin ja sieltähän ei maaleja tehdä mitä nyt joskus TuTo viime minuutilla.

  Toisen erän alkuun LeKi jätti jalat koppiin ja hyökkäyksiin lähdöt kilpistyivät alkuminuuteilla lähes poikkeuksetta viimeistään punaviivalla kiekonmenetykseen tai huonoon syöttöön. Vitosen jälkeen LeKi vei kiekon toiseen päähän ja vastustaja pääsi sieltä pois vasta pari minuuttia ennen erän loppua, jolloin tehtiin perinteinen toisen erän sössimisrituaali. Puolustajat painoivat parin minuutin painoisilla jaloilla ja ketjumiehet kävivät tekemässä pari puolittaista purkua. Lopputuloksena oli varsin turhauttava kavennus.

  Kolmas erä alkoi siitä, mihin toisessa jäätiin. Jokipojat tuli maalin päähän ja loppupelistä odotettiin jo varsin vaikeaa. Kuinka ollakaan LeKin pelaajat ottivat uudelleen mopon sarvista kiinni ja paria harhasyöttöä lukuunottamatta Jokipojilla ei todellisia saumoja tasoitukseen siunaantunut. Viimeinen tyhjiin ja kolme pinnaa saatiin kotiin.

  Mukavaa oli nähdä keskialueen ja oman päädyn puolustuspelin parantuminen. Muutamaa miehenvaihtosekoilua lukuunottamatta Jokipoikien pyöritykset jäivät näennäisiksi ja kiekko jaksettiin jopa purkaa kun se saatiin omaan lapaan. Ensimmäistä kertaa LeKi-paidassa nähdyn Antti Kerälän tekeminen oli varsin miellyttävää katseltavaa. Muutaman kerran tuli ihan sellainen olo, että nyt on kiekko hyvissä käsissä. Jokipojista jäi mieleen suuren maailman Sellars, jonka pelilliseksi anniksi jäi se kun hän luuli kulmassa olevansa heinäkuisella laitumella ja yritti nostaa LeKin laitahyökkääjää kuin heinää seipäälle. Pelissä varsin hyvin onnistuneelta tuomarilta taisi tämä noin viiden sekunnin episodi mennä ohi. Taisi siellä Jokipojissa olla lisäksi joku viime vuoden liigapeluri surffailemassa.
   
 25. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Nyt on alkanut LeKin peli, varsinkin kotona, näyttää siltä mitä pitääkin ja mukavasti ollaan noustu jumbosijan tuntumasta. Itse en eilen päässyt paikalle, mutta Kerälän onnistuminen oli kyllä juuri se mitä tässä voikin toivoa. Nyt olisi jo aika jäädyttää mahdollisimman paljon tämä hyökkäyskokoonpano ja jatkaa tällä mikäli liigasta ei käy kutsu. Puolustukseen yksi vahvistus tekisi hyvää. Vaikka jo Korhosen paluu terveiden listoille auttaakin.