Turku/Karibia
Pari kertaa on tullut käytyä parin muun lapsiperheen kanssa tuossa varsin lasten kannalta mukavan kylpylän omaavassa hotellissa. Molemmilla kerroilla toiminta hotellin ainoassa ravintolassa on ihmetyttänyt. Ilmeisesti tosin se onjokin harjoittelupaikka ravintola-alan opiskelijoille.
Tähdennettäköön että porukallamme on ns. etiketti hallussa emmekä sorru asiattomaan käytökseen.
1) saimme väärät alkudrinkit, väärät viinit eikä ruokia meinannut tulla edes anomalla. Tarjoilijat sinuttelivat ja sekoittivat lopulta osan ruuistakin. Illasta jäi todella paska maku suuhun.
2) Varasimme pöydän 1kk ennen saapumistamme nimenomaan ala carte puolelle mutta meidän pleissattiin buffet-saliin kännäävien lössien keskelle. Hyvityksenä tästä tosin ravintola tarjosi kuohujuomat alkuun mistä iso plussa. Ruokailun aikana pyysin ohitse kulkevalta tarjoilijalta mätiini pippuria (koska pöydässä eikä muualla näkyvissä sitä ei ollut). Vilkaisi olkansa yli minua ja totesi jotain epämääräistä. Hän jäi lähettyville joten nousin ylös, menin hänen luokseen ja sanoin "anteeksi en kuullut mitä vastasitte". Tähän tarjoilija: "kysy tarjoilijalta". Minä: "ettekö te ole tarjoilija". Tarjoilija: "kysy omalta tarjoilijaltasi". Voi elämän kevät. Nielin nousevan kiukkuni ja palasin pöytään.Parin minuutin päästä ohi meni toinen tarjoilija, jolta sitten pippuria sain kohteliaasti kysyttyäni. Jälkikäteen tajusin että se 1. tarjoilija oli itse hovimestari.
KÄymme aika paljon ulkona syömässä (esin. Turussa käydessämme suosikkipaikkamme on Blanco - suosittelen lampaan sisäfilepastaa, nam) mutta nimenomaan tuo KAribian ravintola on jäänyt absolute-avoid keissina mieleen. HOmma ei toimi ja tarjoilijoista suuri osa on osaamattomia / töykeän oloisia.
Pari kertaa on tullut käytyä parin muun lapsiperheen kanssa tuossa varsin lasten kannalta mukavan kylpylän omaavassa hotellissa. Molemmilla kerroilla toiminta hotellin ainoassa ravintolassa on ihmetyttänyt. Ilmeisesti tosin se onjokin harjoittelupaikka ravintola-alan opiskelijoille.
Tähdennettäköön että porukallamme on ns. etiketti hallussa emmekä sorru asiattomaan käytökseen.
1) saimme väärät alkudrinkit, väärät viinit eikä ruokia meinannut tulla edes anomalla. Tarjoilijat sinuttelivat ja sekoittivat lopulta osan ruuistakin. Illasta jäi todella paska maku suuhun.
2) Varasimme pöydän 1kk ennen saapumistamme nimenomaan ala carte puolelle mutta meidän pleissattiin buffet-saliin kännäävien lössien keskelle. Hyvityksenä tästä tosin ravintola tarjosi kuohujuomat alkuun mistä iso plussa. Ruokailun aikana pyysin ohitse kulkevalta tarjoilijalta mätiini pippuria (koska pöydässä eikä muualla näkyvissä sitä ei ollut). Vilkaisi olkansa yli minua ja totesi jotain epämääräistä. Hän jäi lähettyville joten nousin ylös, menin hänen luokseen ja sanoin "anteeksi en kuullut mitä vastasitte". Tähän tarjoilija: "kysy tarjoilijalta". Minä: "ettekö te ole tarjoilija". Tarjoilija: "kysy omalta tarjoilijaltasi". Voi elämän kevät. Nielin nousevan kiukkuni ja palasin pöytään.Parin minuutin päästä ohi meni toinen tarjoilija, jolta sitten pippuria sain kohteliaasti kysyttyäni. Jälkikäteen tajusin että se 1. tarjoilija oli itse hovimestari.
KÄymme aika paljon ulkona syömässä (esin. Turussa käydessämme suosikkipaikkamme on Blanco - suosittelen lampaan sisäfilepastaa, nam) mutta nimenomaan tuo KAribian ravintola on jäänyt absolute-avoid keissina mieleen. HOmma ei toimi ja tarjoilijoista suuri osa on osaamattomia / töykeän oloisia.
Viimeksi muokattu: