@V-G- Kiitos, madekeitto voisi olla melko mielenkiintoinen kokeilu, sitä en ole tehnyt ennen, mutta netistä kun äsken katsoin niin ei se resepti niin mahdottomalta vaikuttanut.. @Krepo tuon alkuruoan otan. Ajattelin valmistaa suomalaisen antipastolautasen, johon kuuluu erilaisia pieniä suupaloja:
mainitsemiasi kylmäsavulohirullia ja pororieskarullia,
pieni ruisleipänen ja kananmunasiivu ja maustesilliä,
mustamakkaranpala kietaistuna pekonisiivuun ja se grillatuna - aikaisemmin testattu ja toimiva,
mahdollisesti tartarleipänen, päällä sipulirengas, etikkapunajuurta, etikkakurkkua, liha sidotaan munankeltuaisella, mustapippuria, suolaa
mahdollisesti myös pieniä kaalikääryleitä, siis paljon normaalia pienempiä
kananmunia joissa mätiä
Alku -ja pääruoka alkaa hahmoittumaan jo minulle. Jälkiruoaksi vahvoilla on kyllä nuo juustot sekä lapin leipäjuusto lakoilla.
mainitsemiasi kylmäsavulohirullia ja pororieskarullia,
pieni ruisleipänen ja kananmunasiivu ja maustesilliä,
mustamakkaranpala kietaistuna pekonisiivuun ja se grillatuna - aikaisemmin testattu ja toimiva,
mahdollisesti tartarleipänen, päällä sipulirengas, etikkapunajuurta, etikkakurkkua, liha sidotaan munankeltuaisella, mustapippuria, suolaa
mahdollisesti myös pieniä kaalikääryleitä, siis paljon normaalia pienempiä
kananmunia joissa mätiä
Alku -ja pääruoka alkaa hahmoittumaan jo minulle. Jälkiruoaksi vahvoilla on kyllä nuo juustot sekä lapin leipäjuusto lakoilla.