Re: Tämäkin ketju vois nousta ylös...
Veneperunoihin saa makua kun ne pyöräyttää öljyssä ja ripottelee päälle vaikka rosmariinia.
Laita seuraavan kerran pataan laakerinlehti ja pikkuisen vähemmän vettä. Loraus punaviiniä pataan antaa myöskin makua. Paitsi jos et pidä punaviinistä.Viestin lähetti Tinke-80
Viipaloin ensiksi liha-palan syiden vastaisesti sentin paksuisiksi "pihveiksi" ja ruskistin lihapalojen kummatkin puolet nopeasti kuumalla pannulla. Tämän jälkeen pilkoin 4 porkkanaa 1,5 cm palasiksi sekä 4 sipulia kolmeen osaan ja laitoin ne uunipataan liha-palojen kanssa. Täytin uunipadan vedellä niin että lihapalat jäivät veden alle ja maustoin padan suolalla ja pippurilla. Lihapata on nyt uunissa 2 tuntia 200 asteesssa. Lisään 2 dl ruokakermaa valmiiseen pataan. Lisäkkeeksi teen veneperunoita.
Eli kommentteja kiitos! Parannus-ehdotuksia otetaan vastaan mieluusti.
Veneperunoihin saa makua kun ne pyöräyttää öljyssä ja ripottelee päälle vaikka rosmariinia.