Noi kaupan tortillakuoret on aivan kelvollisia. Meillä syödään usein noita kun ovat helppoa ja nopeaa ruokaa. Kuoret voi varmasti kohtuuvaivalla valmistaa itsekkin, mutta menee "kotipikaruoan" idea siinä väsäilyssä vähän pilalle.
Osta siis tortillalättyjä kaupasta ja salsakastiketta mild/medium/hot. Tee mieleisestäsi lihasta mieleisesi soossi. Jauheliha-tomaattimurska-chili-papu-yhdistelmä maustettuna on sopivan tuhti täyte. Toinen hyvä täyte, jonka itse usein teen on kaikessa yksinkertaisuudessaan seuraavanlainen: Paistan maustamani kanafileet kypsiksi, leikkaan siivuiksi ja pistän tarjolle. Kanojen rinnalla paistan pari-kolme sipulia ja paprikan höysteeksi.
Leikkaa tomaatteja lohkoiksi ja revi tarjolle salaattia. Jalapenopurkki pöytään. Salsakastikepurkki (ja guagamole, sitä vihreää avokadotöhkää salsahyllyssä) auki. Ja kaikkein tärkein, eli paksu ranskankerma tai smetana, tarjolle. Jos harkitset jotain kevyt10%kurreja, niin jätä mielummin laittamatta.
Vasta, kun kaikki on tarjolla, laitetaan lätyt mikroon 1kpl/syöjä kerrallaan. Lätyt jäähtyy tosi nopeasti, joten enempää ei kannata kerralla lämmittää. Sitten vain kokoamaan lättyjä.
Loppuvink: Kun pari-kolme lättyä, mitä napa vetää, on syöty, kannataa jäljelle jääneistä täytteistä koota jääkaappiin valmiiksi iltahiukoa varten varatortilla.