Ostinpa eilen kaupasta kimpaleen naudanlihaa.
Huomasin kotona vasta, että se on jotain paahtopaistia.
Kysymys kuuluukin, että kai sitä voi käsitellä samaan tapaan kuin esmes filettä?
Ajattelin leikata pieniä siivuja siitä, paistaa pannulla ja upottaa lihat kastikkeeseen. Sitten vaan tarjota pääruokana. Ei kai estettä ole?
Ja jotta vielä vähän parempaa lihaa tulisi, se menisi yöksi marinaadiin. Yhdeltä palstalaiselta sainkin mainion marinaadin.
Onko joku kartalla?
Huomasin kotona vasta, että se on jotain paahtopaistia.
Kysymys kuuluukin, että kai sitä voi käsitellä samaan tapaan kuin esmes filettä?
Ajattelin leikata pieniä siivuja siitä, paistaa pannulla ja upottaa lihat kastikkeeseen. Sitten vaan tarjota pääruokana. Ei kai estettä ole?
Ja jotta vielä vähän parempaa lihaa tulisi, se menisi yöksi marinaadiin. Yhdeltä palstalaiselta sainkin mainion marinaadin.
Onko joku kartalla?