Trenchtown
Jäsen
- Suosikkijoukkue
- TPS
Aivan varmasti tulee. Nopeasti väri pannulta ja liha uuniin, joku pari tuntia reilussa sadassa asteessa (n.125°C)Murmeli kirjoitti:Saattaapi hieman sitkoa tulla.
pitäisi riittää. Tai riippuu tietty paistin koosta, tunti/ kilo on ihan hyvä nyrkkisääntö. Sen jälkeenkin sen voi siivuttaa ja upottaa kastikkeeseen jos siltä tuntuu. Jos on paistomittari käytössä niin piikki lihaan ja kun mittari näyttää karvan verran alle 70 astetta niin paisti on valmis.
Niin ja sen verran vielä, että pitää muistaa ottaa liha huoneenlämpöön n. puoli tuntia ennen pannulle laittamista, etteivät nesteet karkaa. Mahdollisimman nopea ruskistaminen mahdollisimman kuumalla pannulla.
Viimeksi muokattu: