Heitetäänpä täältä amatöörin kommentti tuohon kerma + pasta aiheeseen. Pidän omana bravuurinani Pasta Carbonaraa, johon laitan kermaa kananmunan, parmesaanin ja ylikypsän kyljen lisäksi. Monissa Carbonara-resepteissä käytetään pekonia ja valkosipulia mutta itse en noita Carbonaraan laita.
Maistuu itselleni ja emäntä sanoo tuon olevan parasta Carbonaraa mitä on syönyt, olen sivusta tarkkaillut maistamista aika monessa ravintolassa eri maissa.
Olen siis täysi amatööri kokkaamisessa, etsin vain aikanaan Carbonaran osalta ainekset joilla sain omasta mielestäni maistuvan annoksen ja sovelsin reseptiä.
Maistuu itselleni ja emäntä sanoo tuon olevan parasta Carbonaraa mitä on syönyt, olen sivusta tarkkaillut maistamista aika monessa ravintolassa eri maissa.
Olen siis täysi amatööri kokkaamisessa, etsin vain aikanaan Carbonaran osalta ainekset joilla sain omasta mielestäni maistuvan annoksen ja sovelsin reseptiä.