Mun kokkauksen yksi periaatteista on se, että oikominen on sallittua, jos sen voi tehdä ilman lopputuloksen heikkenemistä. Siinä pitää vain tietää, mitä on tekemässä. Päällimmäisenä esimerkkinä vaikka majoneesin teko. Jos haluatte lorottaa öljyä pitkänä norona, ihan vapaasti. Mä vedän sauvasekoittimella koko roskan kerralla.
Allekirjoitan aika pitkälti edellisiä kirjoituksia. Raaka-aineiden tuntemisesta ja oikeasta kypsentämisestä se lähtee liikkeelle. Monesti ekaa kertaa reseptiä kokeillessa sattuu "nailed it!", mutta ei välttämättä ymmärrystä, että miksi se onnistui. Myöhemmin saattaa tehdä helppoja virheitä ja samalla hoksaa, mitä tuli tehtyä aiemmin oikein. Oppii samalla välttämään samat virheet uusissa kokeiluissa.
Allekirjoitan aika pitkälti edellisiä kirjoituksia. Raaka-aineiden tuntemisesta ja oikeasta kypsentämisestä se lähtee liikkeelle. Monesti ekaa kertaa reseptiä kokeillessa sattuu "nailed it!", mutta ei välttämättä ymmärrystä, että miksi se onnistui. Myöhemmin saattaa tehdä helppoja virheitä ja samalla hoksaa, mitä tuli tehtyä aiemmin oikein. Oppii samalla välttämään samat virheet uusissa kokeiluissa.