Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Kysymyksiä keskustelupalstan moderaattoreille ja ylläpidolle II

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Moderaattorit, 14.03.2011 klo 22.59.

 1. Zoidberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi 2019
  Lainaus:
  Mielestäni parempi paikka tuollaiselle keskustelulle on maajoukkue-osiossa. Sen sijaan että haluaisin nähdä lukea miekkailua kumpi on parempi Panarin vai Rantanen, niin haluaisin lukea miten itse Rantanen pelasi viime pelissä.
   
 2. Moderaattorit Jäsen

  Lainaus:
  Ja sinnehän se keskustelu siirrettiin.

  Moderaattorit
   
  vetti tykkää tästä.
 3. Jari66 Jäsen

  Lainaus:
  Ilmeisesti harkinta johti lopputulemaan, ettei muutoksiin näiltä osin ole tarvetta.
   
 4. Moderaattorit Jäsen

  Lainaus:
  Saunaa ei ole vielä toistaiseksi lämmitetty, joten tästä asiasta ei ole vielä päätöstä puoleen tai toiseen.

  Modet
   
 5. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  @Moderaattorit Voiko pelikieltoa anoa?

  Joskus kun oikeen kunnolla vituttaa, niin hyvä olisi pyytää vaikka viikon kestävää matkaa banaanisaarille, ettei tulis kirjoiteltua hölmöjä ja kerkeis rauhoittua.

  Täältä kun ei muuten osaa olla poissa.
   
 6. Moderaattorit Jäsen

  Kyllä me voimme tuollaisen pyynnön pyydettäessä toteuttaa.

  Modet
   
 7. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Hienoa! Tulen sitten mahdollisesti joskus huutelemaan vitutuspäissäni "oi luoja ota minut jo pois täääältäääääääärrrrrr"
   
 8. Alfred E Neuman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät ja Ärrät
  Mikäs noissa 26.11. annetuissa pelikielloissa on niin tärkiää, että se ilmoitus vieläkin roikkuu tuossa yllä? 27.11. ilmoitus jo siitä katosi niin luulisi, että tuo aiempikin.
   
 9. sinnepäinsä Jäsen

  @Moderaattorit tuleeko teille perille asti yksityisviesteistä raportoinnit?
   
 10. Moderaattorit Jäsen

  Lainaus:
  Kiitos huomiosta. Ilmoituksen loppumispäivämäärä oli jäänyt asettamatta. Nyt kyseistä ilmoitusta ei pitäisi enää näkyä.

  Lainaus:
  Tulevat siinä missä mikä tahansa muukin raportointi.
   
 11. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Sellasta kyselisin, että NHL-osiossa on tosiaan Oskari Nikkinen -käyttäjämerkki osunut silmiin ja en tietenkään saa olettaa, että se voisi olla hänen oikea nimensä. Palstan säännöissä lukee kuitenkin, että ei saa vihjata minkään käyttäjämerkin oikeaa nimeä, niin entä tässä tapauksessa, kun luultavasti joku voisi olettaa, tuon olevan hänen oikea nimensä myös?
   
  aessi tykkää tästä.
 12. Petofani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Boston Bruins, Jokerit, Raahe-kiekko,
  Lainaus:
  10 §Nimimerkin ja hänen oikean nimensä yhdistäminen tai aiheeseen liittyvä vihjailu sekä arvuuttelu ovat poikkeuksetta äärimmäisen rangaistavia. Tämä koskee myös Jatkoajan toimittajien ja moderaattorien nimimerkkejä ja henkilöllisyyksiä. Pykälää ei sovelleta, mikäli nimimerkki on itse tietoisesti paljastanut henkilöllisyytensä tai se on muuten yleisesti tiedossa. Käytä palstakirjoituksissa silti vain nimimerkkiä.

  En ole moderaattori, mutta vastaan silti, koska minulla on asiasta näkemys, joka on sääntöjä katseltuani sellainen, että omaa nimeä saa käyttää nimimerkkinä. Näin tulkitsen tuota pykälää.
   
 13. jussi_j Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jokereiden otteluohjelman mukaan niillä oli tänään peli, koska tulee raportti?
   
 14. MacRef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KuPS - elä laakase, naatittaan
  Lainaus:
  KHL-Jokereiden? Ei ainakaan KHL:n sivujen mukaan ole peliä Jokereilla ollut 4.12. Edellinen oli su 2.12., seuraava ke 5.12. Eikä kai muutenkaan keskustelupalstan moderaattoreilla ole tekemistä verkkolehden juttujen kanssa.
   
 15. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Nyt kun kaikki kyselee kaikkea, niin voisiko kysyä, jos tuon viime kesän MM-futiksen saisi jo piiloon. Eipä siitä haittaakaan sinänsä ole, mutta jos keskityttäisiin jo tuleviin koitoksiin. Aina kun sen näkee, niin muistot palaa menneeseen.

  Niin ja milloin ne modejen pikkujoulut on vai onko se salaista tietoa.
   
 16. jussi_j Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Missä voi itkeä verkkolehden virheistä, josta edellissä viestissä yritin kitistä. Siis jatkoajan otteluohjelman mukaan jokereilla oli eilen peli, tiedän kyllä, että ei ollut oikeasti.
   
 17. MacRef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KuPS - elä laakase, naatittaan
  Lainaus:
  Oikea paikka tuolle itkulle lienee keskusteluketju Jatkoajan kolumneista ja artikkeleista.
   
 18. mikko6000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NUFC & K-Espoo/Blues 1984-2016, K-Espoo 2018-
  Jotenkin hauskaa, että tullaan valittamaan pienestä huolimattomuusvirheestä, mutta sitten ei itse edes jakseta etsiä oikeaa ketjua.
   
  1stApril, Käärityt hihat, Useful Idiot ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 19. Moderaattorit Jäsen

  Lainaus:
  Kymppipykälään on onneksi upotettu pienellä präntillä osa "Pykälää ei sovelleta, mikäli nimimerkki on itse tietoisesti paljastanut henkilöllisyytensä tai se on muuten yleisesti tiedossa". Me tulkitsemme tämän tilanteen siten, että nimi on jo tietoisesti paljastettu nimimerkillä, jolloin Oskarin kutsuminen Oskariksi ei riko sääntöjen 10§:ää.
   
 20. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Äsken verkkolehden mainoksena pyöri joku uutiseksi naamioitu pyramidihuijaus, jossa valehdeltiin Elon Muskin lopettavan Teslan ja siirtyvänsä pyramidihuijaus-bitcoiniin tms. Luotan että kyseessä oli kolmannen osapuolen feedistä läpi päässyt vahinko ja poistatte huijaukset mainoksistanne.
   
 21. Ylläpito Administrator

  Lainaus:
  Tämmöinen joku vastaava blokattiin jo muutama kuukausi sitten kertalleen, valitettavasti näitä tulee aina uudelleen. Blokataan aina kun eteen tulee, kiitos ilmoituksesta.
   
 22. sinnepäinsä Jäsen

  Lainaus:
  Okei. Mielestäni on vähän outoa, että kaveri joka istuu allaolevan lainauksen mukaisesta syystä pelikieltoa, saa lähetellä tällaisia yksityisviestejä rauhassa. Tuon selvempää flametusta saa jo hakea. Eri asia, jos tuo olisi palstan puolelle kirjoitettu perusteltu mielipide(mitä ei toki voinut tehdä, kun oli pelikiellossa), mutta nythän tuo oli vain epätoivoinen yritys saada minut kuumentumaan. Liekö olin ainoa, kelle tuollaista lähetti. Onhan tämä reppana alkanut jo seuraamaan puolia kärppäkirjoittajista.

  Lainaus:
  Edit: lainaus poistettu.
   
  Viimeksi muokattu: 06.12.2018 klo 12.44
 23. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Mitä erikoista siinä on että palstan säännöt eivät koske yksityisviestejä? Yksityisviesteiltä ei edellytetä uutta sisältöä käytävään keskusteluun jne.

  Sen sijaan miettimisen arvoinen asia on, että jos joku julkaisee palstalla viestin, jonka sisältö on palstan sääntöjen vastainen niin kuka silloin rikkookaan sääntöjä.
   
 24. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Mistä olet moisen mielikuvan saanut? Vai onko tämä siis ihan linjattu jossain, koska tuohan kuulostaa aika oudolta, jos niistä pystyy mm. raportoimaan ihan samalla tavalla kuin muistakin viesteistä.
   
 25. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Muutamastakin syystä.
  Ensinnäkään ei ole yksi tai kaksi kertaa kun moderaattorit ovat kehottaneet jatkamaan jotakin ”keskustelua” pelikieltojen uhalla yksityisviestein. Jos sama keskustelu olisi kiellettyä yksityisestikin niin eihän tuossa kehoituksessa olisi mitään järkeä.
  Toisekseen moderaattorit eivät saa luettua yksityisviestejä eikä heillä ole siihen oikeuttakaan, joten viestiliikenteen valvonta olisi mahdotontakin. Kuka tahansa voi ”lainata” jonkun yv:tä muokata sitä ja väittää että näin rumasti sanoi.
  Kolmanneksi säännöissä puhutaan johdonmukaisesti palstasta ja nähdäkseni yksityisviestien ja palstan puolen välillä on käsitteellisesti selkeä.
   
  A Siente tykkää tästä.