Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Outpost kuittasi itselleen viikon pelikiellon kirjoitettuaan turhia ja provosoivia viestejä Liigajoukkueiden voimasuhteet -ketjuun.

Nimimerkki Kirjoittelija oli saanut lukuisia varoituksia ja pelikieltoja viesteistään, jotka ovat sisältäneet provosointia ja pään aukomista toisille käyttäjille. Koska nämä toimenpiteet eivät ole auttaneet, olemme päättäneet poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet.

Sulje ilmoitus

Kysymyksiä keskustelupalstan moderaattoreille ja ylläpidolle II

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Moderaattorit, 14.03.2011 klo 22.59.

 1. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  On. Tänään just muuttus linja ihan kauhia pal. Pahoittelut asianomaisille. Olisi toki palvellut CHL:n valtaisaa suosiota, jos liveseurantaketjun olisi perustanut. Ajattelin vähentää palstatäytettä yhden ketjun verran.
   
  Viimeksi muokattu: 10.10.2017 klo 20.29
 2. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Haaveilen hiukan sellaisesta foorumista, jossa loputtomat ohjeistukset, säännöt ja sanktioinnit korvattaisiin simppelillä neuvolla: skrollaamalla pääset kaikkein helpoimmalla.
   
 3. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Lainaus:
  Karalahdella edelleenkin kaksi ketjua. Onko se @Moderaattorit todellakin tarpeellista?

  Nimimerkki Lihapiirakka sai kuukauden kakun moro-viestistään, joka oli toki täysin turha. Samansuuntaisia viestejä on nähty ja mielestäni aivan oikein, että niitä karsitaan pois. Olisiko ollut korrektimpaa ilmoittaa ensin, että jatkossa niistä rangaistaan, kuin antaa kakkua samaan aikaan kuin ilmoitus? No, nyt tuo ilmoitus ainakin meni perille, mutta Lihapiirakka joutui melkoiseksi sijäiskärsijäksi.
   
 4. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Eikös toimituksellinen aineisto ja mainonta pitäisi erottaa toisistaan?
   
 5. MacRef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KuPS - elä laakase, naatittaan
  Lainaus:
  Ei kai keskustelupalstan moderaattoreilla tuon asian kanssa ole mitään tekemistä. Eikös tuo palaute kuulisi verkkolehden toimitukselle osoittaa?
   
 6. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Lainaus:
  No keskustelupalstalla on Liiga-osiossa aiheeseen liittyvä pysyvä ketju, joten kuuluu myös keskustelupalstan ylläpidolle. Omasta mielestäni ei mikään ongelma. Verkkolehden juttu ja tuo keskustelu eivät ole mitään myynti-ilmoituksia. Johtunee pitkälti siitä, ettei vielä ole mitään myytävääkään. Huomattavan paljon asiallisempi kuin ennen kauden alkua nähty suora Nelosen mainos. Puhumattakaan Mäkisen ja Betsi-Eskon perseilemästä tyystin kaupallisesta osiosta, joka oli aivan täysi susi jo syntyessään.

  Värimaailmoineen sun muineen keskustelu toki kaupallista toimintaa.
   
 7. MacRef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KuPS - elä laakase, naatittaan
  Ai tommonen, enpä huomannut kuin vasta nyt. My bad.
   
 8. Ylläpito Administrator

  Lainaus:
  Ilmeisesti viittaat Telian tv-tuotetta käsitelleeseen artikkeliin. Kyse ei ole mainoksesta, vaan juurikin toimituksellisesta aineistosta. Telia ei ole maksanut kyseisen artikkelin julkaisemisesta, Telia ei ole vaikuttanut artikkelin sisältöön ja se on julkaistu journalistisin perustein.

  Keskustelupalstalla oleva kehitysketju on toki osa kaupallista yhteistyötä. Keskustelupalsta ei luonnollisesti ole toimituksellista aineistoa.

  - Matti Liljaniemi
   
 9. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Puhut Matti taas tapasi mukaan pelkkää paskaa, mutta uskon silti, että olisit tehnyt ihan samanlaisen jutun vaikka Telia ei olisi keskustelupalstalta mainostilaa ostanutkaan.
   
 10. Gemondo Jäsen

  Kun Jokereiden matsiin avaa otteluseurantaketjun, niin miksi otsikko muokataan aina jälkikäteen muotoon "koko vastustajajoukkueen nimi" - Jokerit?

  Eli esimerkiksi jos perustan ketjun otsikolla Traktor - Helsingin Jokerit, tai Traktor - Jokerit, muokataan se muotoon "Traktor Tšeljabinsk - Jokerit". Miksi siis vastustajajoukkueelta otsikossa on aina seuran koko nimi, mutta Jokereilta aina vain Jokerit, mutta ei Helsinkiä?
   
 11. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Ja miksi Liigan puolella otsikko on aina muodossa "Su 15.10.2017 Otteluseuranta (Liiga)", mutta KHL:n puolella otsikossa on aina se yhden ja saman joukkueen peli.

  Miksei esimerkiksi eilen ollut ketjujen nimet "Su 15.10.2017 Otteluseuranta (KHL)" ja "Su 15.10.2017 Vaasan Sport - Jyväskylän JYP", vaikka Liigassa oli vain yksi peli ja KHL:ssä useampi?
   
 12. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  Ralph tässä yrittää kertoa, että syynä on ketjujen ulkoasun yhteneväisyys. Ei vain osannut lyhyesti asiaa ilmaista.
   
 13. Masentaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  @Ylläpito Miloin keskustelu.jatkoaika.com siirtyy https-aikaan?
   
 14. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Miksi sen koskaan pitäisi? julkinen netti, miksi sitä haluttaisiin hidastaa?
   
 15. Ylläpito Administrator

  Lainaus:
  Mitään kiveenlyötyä aikataulua ei vielä ole, mutta alustaa luodaan parhaillaan. Samalla pyritään parantamaan palvelun käyttäjäkokemusta vikkelämmäksi. Ei suinkaan hitaammaksi kuten @dana77 vihjasi.
   
 16. heavy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
 17. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  En edelleenkään löydä tuolta mitään konkreettista hyötyä nykyisten palveluiden kannalta https:n käytöllä. Lähinnä jossittelua ja uhkien liioittelua.
  Toki joku tulevaisuudessa on uusia apeja tulossa käyttöön niin sitten tilanne voi muuttua.
   
 18. heavy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
 19. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Kyllä mikäli tuo pitää paikkaansa.
  Täällä esim on radikaalisti päinvastainen tulos:
  https://serverfault.com/questions/43692/how-much-of-a-performance-hit-for-https-vs-http-for-apache
  Tulos on toki vanhempi, mutta testattu kohde valitttu objektiivisemmin.

  En entuudestaan tiennyt että jotkut toimijat (google mainittu) ovat alkaneet tarkoituksellisesti suosia httpsää httpsn kustannuksella ilmeisesti kaupallisista syistä, joskaan en toiminnan pointtia täysin ymmärrä.

  Nähdäkseni ratkaiseva kysymys on, että kuinka suuri osa kontekstista on sellaista, joka voidaan cachettaa ja kumpi protokolla soveltuu siihen paremmin. Oma oletukseni on, että keskustelupalsta, joka koostuu muutamista ikoneista, staattisista uutispalkeista ja hyvinkin määrämuotoisista rakenteista hyötyy cachetuksesta hyvinkin merkittävästi. Tiedän että aiemmin https-contentia ei cachetettu ollenkaan mutta artikkeleissa oli maininta että nykyään niitä varten on kehitetty omia cache-mekanismeja.

  Lähtökohtaisesti http:n käsittely on siis kevyempi operaatio mutta jos valituissa ratkaisuissa on httpsän käsittelyä optimoitu niin mahdollista on, että ne ovat suorituskyvyltään nopeampia tässä tarkoituksessa.
   
 20. Ylläpito Administrator

  Lainaus:
  Uhkia on tietysti olemassa. Jatkoajan keskustelupalsta ei välttämättä ole ensimmäinen kohde, jota joku yrittäisi murtaa. Kuitenkin täälläkin nyt lähetetään salasanoja toistaiseksi suojaamattoman yhteyden yli. Joskus aiemmin etu / uhka / hyöty -laskelma oli hyvin erilainen kuin nyt. Järkevää siis laittaa asia kuntoon tältä osin.

  Lainaus:
  Ja tämä pitää myös paikkansa. Vielä vaikutukset eivät ole kovin näkyviä, mutta tulevat varmasti lisääntymään. Emme tietystikään halua, että Jatkoaika putoaa pois Googlen hakutuloksista tai Chrome-käyttäjät pelotellaan pois palstalta "EI-TURVALLINEN" merkinnöillä.

  Ja ei, emme aio hidastaa palstaa millisekuntiakaan - ja teemme tähän liittyvät muutokset huolellisesti.
   
 21. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Tein Pelicans osioon ketjun otsikolla Mankinen. Nyt se on "korjattu" jonkun toimesta muotoon Jesse Mankinen. Miksi?
   
 22. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Lainauksessa olevasta nuolesta ei enää pääse alkuperäiseen viestiin. Onko kyseessä ainoastaan minulla ilmenevä ongelma?

  @Ylläpito
   
 23. heavy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ei toimi minullakaan, alustana Android ja selain Chrome
   
 24. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Lainaus:
  Tässä joku päivä huomasin, että ei siirry jos se lainaus on samalla sivulla. Edellisillä sivuilla oleviin taitaa siirtyä.
   
 25. Mr.Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS respektit: HIFK ja Ässät
  Lainaus:
  Onko alkuperäinen, lainattu viesti poistettu?