Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Kysymyksiä keskustelupalstan moderaattoreille ja ylläpidolle II

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Moderaattorit, 14.03.2011 klo 22.59.

 1. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Lainaus:
  Ei ole. Kokeilin useassa ketjussa useiden lainausten/viestien kanssa.
   
 2. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Lainaus:
  Kokeilin muutamassa ketjussa ja ainakin Windowsissa Chromella tuo minkä jo aiemmin sanoin. Ei siirry, jos lainattu teksti on samalla sivulla. Siirtyy kun lainattu teksti on aiemmalla sivulla.
   
 3. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Lainaus:
  Joo itse huomasin saman. Edelliselle sivulle meni itselläkin niin tietokoneella kuin puhelimella. Chrome käytössä selaimena.
   
 4. heavy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Samalla tavalla rikki puhelimessa.
   
 5. vetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, República Argentina, CAR
  Lainaus:
  Macissa toimii myös noin, sekä Chromella että Safarilla.
   
 6. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Mac ja Chrome ja sama probleema.
   
 7. Ylläpito Administrator

  Ongelma on näköjään Chromella (ja Safarilla), Firefoxilla toimii. Lainauksen nuoli-painiketta klikattaessa osoiterivillä ankkuri kyllä muuttuu vastaamaan oikeaa viestiä, mutta jostain syystä selain ei suostu siirtämään näkymää oikeaan kohtaan. Ihmetellään kuntoon.
   
 8. Ylläpito Administrator

  Fiksailtu hieman skriptiä, Chrome 61:n päivityksen myötä oli tullut muutoksia miten sivua tulkitaan ja se aiheutti tuon. Oli rikki myös tuo sivun alareunassa oleva kirjautumislinkki (jos ei ollut kirjautuneena), josta klikattaessa sivun piti scrollata ylös mutta Chromella ei niin tehnyt.
   
 9. heavy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Koskeeko korjaus vain uusia viestejä? Ainakin vielä kännyn Chromessa ei toimi tämän sivun nuolet.
   
 10. Ylläpito Administrator

  Lainaus:
  Näköjään ei korjaantunut mobiilissa. Noh. Kattellaan.
   
 11. Ylläpito Administrator

  Nyt pitäisi toimia mobiilissakin, jos ei heti tunnu siltä niin kannattaa tyhjentää selaimen välimuisti. @heavy
   
 12. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sun faijas hakkuu
  Lainaus:
  Nyt toimii mobiilillakin. Kiitos.

  Chromella polku välimuistin tyhjäykseen mikäli joku on yhtä hidas kuin allekirjoittanut: oikean yläkulman kolme pistettä -> Asetukset -> Tietosuoja -> Poista selaustiedot -> ruksita "Välimuistissa olevat kuvat ja tiedostot" -> Poista tiedot.
   
 13. heavy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Jep, selaimen välimuisti jatkoajan osalta tyhjäksi auttoi. Kiitos.
   
 14. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  En tiedä, kuinka hyvin modet seuraavat erilaisia keskusteluja, mutta oletan seuraavan. Siksi suora kysymys: minkä takia @Klose16 voi jatkaa trollaamista?

  Jos se on teistä OK, oletteko keskustelleet, mihin palstan välillä varsin tasokaskin keskustelu ajautuu, jos trollaaminen nyt nähdyllä tasolla on mielestänne hyväksyttävää?

  e: lisään trollauksen määritelmän, en siis tarkoita Venäjä-trollausta:

  Pääosin trollaus on sisältöä, jolla on tarkoitus häiritä keskustelua, kokonaisia yhteisöjä tai yksittäisiä henkilöitä lähettämällä keskustelupalstoille tai yksityisesti viestejä, jotka ovat sisällöltään provosoivia, sisältävät tyhmiä kysymyksiä tai pyrkivät saamaan muita käyttäjiä osaksi turhiin ja aikaa vieviin keskusteluihin (Korpela 2008, Mantilla 2013, Herring, Job-Sluder, Scheckler & Barab 2002).

  Trollausta tehdään ajanvietteenä,ideologisista syistä, sosiaalisista syistä tai pahantahtoisuuden vuoksi
  (Sanfilippo, Yang & Fichman 2017).
   
  Viimeksi muokattu: 30.10.2017 klo 19.03
 15. Klose16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Die Deutsche Nationalmannschaft
  Entä onko yhden käyttäjän toiseen käyttäjään kohdistama jatkuva ja perustelematon leimaaminen trolliksi ym. ok? Eikö se riko sääntöä 6 §?

  Toisaalta, missä menevät tämänkin rajat:
  Lainaus:
   
 16. heavy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Mielestäni on turha tuo uusi feature, jossa pelikiellosta kertovan ilmoituksen sulkemisen jälkeen täytyy toimenpide vielä varmistaa. Voisiko sen poistaa?
   
 17. BileTooth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Painat rastin sijaan sitä pientä ylöspäin osoittavaa nuolta ilmoituksen vieressä, niin ei tarvitse varmistella mitään. Ainakin normiselaimessa. Rastia painaessa tosiaan näköjään joutuu varmistamaan ohituksen, mutta en ollut tuota rastia ikinä ennen edes huomannut, kun nuoli on lähempänä.

  Edit: katsos rastista ne saakin katoamaan. En kyllä tuollekaan näe käyttöä, kun ne siitä aina katoavat itsekseenkin ajan myötä. Kyllä tuohon mielestäni sopii tuo varmistus, jos haluaakin pelikieltoilmoitukset jostain syystä säilyttää ja painaa vahingossa sitä rastia.
   
 18. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Pari kertaa itse painanut ruksia virheellisesti ja olen kokenut sen joka kerta ikävänä tapahtuna. Itse olen tähän uudistukseen tyytyväinen. Mitä enemmän elämässä joku varmistaa, että haluatko suorittaa jonkun toiminnon niin sitä turvallisempaa olisi. Haluaisin tuollaisen henkilön päivittäiseen arkeeni. "Oletko aivan varma, että haluat siirtää koko palkan tuolle Nigerian kuninkaalle?"
   
 19. #_6 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
  Voisitteko korjata HIFK-osion otsikoissa olevat "urheilutoimejohtajana"- ja "uudelleen organisointi" -kirjoitusvirheet, kiitos. Jos tämä tuli väärään ketjuun ja jossain muualla on jokin korjauspyyntöketju, niin saa neuvoa.

  E: Sehän oli nopeaa toimintaa, kiitos.
   
  Viimeksi muokattu: 03.11.2017 klo 11.08
 20. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
 21. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  viittisittekste käydä korjaamassa typon äskettäin avamaamasti ketjun otsikosta. Yksi T -> R.
  ettekste viittis.
   
 22. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Lainaus:
  Onko mahdollista joskus myös koodata saittia niin, että topicin aloittajalla olisi mahdollisuus muokata ketjun otsikkoa? Suurin osa korjauspyynnöistä liittyy epähuomiossa tehtyihin typoihin. Helpottaisi teidänkin hommia. Tietenkin ylläpitoa tarvitaan niissä tapauksissa, jos vaikka jostain bändistä aletaan puhua uuden levyn tiimoilta ja 5-10 vuotta sen jälkeen se on yleiskeskustelua. Jos topikin aloittaja vuonna nuijasota ei ole enää palstavahvuudessa, niin hankalahan otsaketta on keidenkään muiden kuin teidän muokata.
   
 23. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Idea on hyvä, mutta ymmärrän että siinä olisi omat riskinsä jos näin voisi tehdä keskustelun jatkuttua jo pidempiä aikoja erityisesti jos keskustele ei ole mennyt ketjun avaajan toivomaan suuntaan. Tähän soveltuisi hyvin se aiemmin palstalla ollut 24 tunnin sääntö tai mikä aikaraja olikaan.
   
 24. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Tätä kysyttiin joskus aikaisemminkin, ja vastaus oli seuraava:

  Lainaus:
  E: Kappas, se olikin juuri teikäläinen joka tätä asiaa tammikuussa kysyi. Tuskinpa tuon suhteen mitään muutoksia on tapahtunut.
   
 25. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, parisuhdepaineista johtuen HIFK
  @Moderaattorit Olisko mitenkää mahollista ottaa Jokeri-alue vähän tarkempaan syyniin? Tuntuu että tälläkaudella siellä on entistä enemmän turhaa KHL/Venäjä/Putin/Politiikka-provoa joka ei tuo mitään uutta keskusteluun eikä aina edes liity ketjun aiheeseen. Pahimmillaan se aiheuttaa vain vastaprovoilua liigajoukkueiden osioissa (myönnän itsekkin tähän ajoittain syyllistyneeni) eikä parhaimmillaankaan ole mitään laatukeskustelua.