Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Kysymyksiä keskustelupalstan moderaattoreille ja ylläpidolle II

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Moderaattorit, 14.03.2011 klo 22.59.

 1. Petros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Suomalaiset
  Lainaus:
  Päivänselvä kännikirjoitus. Tuskin selvinpäin moista latais. Kommentit taas tosta kirjoituksesta monelta aivan yhtä idioottimaisia.
   
 2. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Lainaus:
  Paljon taitaa kännätä, kun suoltaa muihinkin ketjuihin lähinnä paskaa. Sinällään sama onko kirjoitettu kännissä vai ei. Ei känni ole mikään puolustus hölmöilyyn täällä sen enempää kuin elävässä elämässäkään.
   
 3. archieG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Slavia Praha
  Lainaus:
  Aha, koska kirjoitettu kännissä (ja varmaan läpällä) niin idioottimaisuudesta ei pidä rankoa? Kerro nyt vielä mikä tai mitkä vastakommentit olivat "aivan ihan yhtä idioottimaisia"? Mielestäni hyvinkin asiallisia verraten alkuperäiseen idiotismiin.
   
 4. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Mitä eroa on "punaisen" ja "tavallisen" värisellä pysyvällä -ketjulla? Onko tämä sittenkin tyhmien kysymysten -ketjun tai TTK -ketjun asiaa?
   
 5. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  Mitä mahdat tarkoittaa, itse "pysyvä"-tekstin väriä? Punaisena tuo lukee ainakin silloin kun ketjussa on lukemattomia viestejä, muutoin ovat tummina kaikki.
   
 6. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Lainaus:
  Merkitsin kaikki luetuiksi, niin nyt ne ovat tummia juurikin. En ole käyttänyt aiemmin tuota merkitse luetuksi -toimintoa.
   
 7. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Tuli mieleen miten modet reagoivat jos raportoi omia viestejään moderaaattoreille? Vai näkyykö se ylipäätään modeilla kuka raportin lähetti?
   
 8. Mr.Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS respektit: HIFK ja Ässät
  Lainaus:
  Mitä merkitystä sillä on, ketä viestin raportoi?

  Kai Moderaattorit tekevät tarvittavat toimenpiteet tuli raportointi keneltä tahansa? Mä olen useastikin raportoinut omia viestejäni - ainakin yhden kerran olen siitä aiemminkin maininnut vastaavanlaiseen ihmettelyyn (tässä ketjussa?).

  EDIT: jaa, eipä ollutkaan tässä ketjussa, vaan Palautteet ja bugit uudesta palstasta -ketjussa:

  Lainaus:
  Saatiinhan tuostakin melkoinen ihmettely aikaiseksi...
  "Onko raportointi-nappula tarkoitettu tuollaiseen käyttöön?" jne.
   
  Viimeksi muokattu: 04.08.2017 klo 23.08
 9. Moderaattorit Jäsen

  Lainaus:
  Raportointinappia voi käyttää myös omien viestiensä tai ketjujensa muokkauksiin jne. Näemme toki kuka painoi nappia ja kenen viestistä tai ketjun avauksesta on kysymys, mutta sillä ei sinällään ole merkitystä. Kaikki palaute käsitellään joka tapauksessa on lähettäjä kuka tahansa.

  Esim. ketjujen yhdistämisiä on pyydetty raportointinapilla ja se on ihan hyväksyttävää toimintaa. Me kyllä luemme raportoinnit, yksityisviestit ja vielä sähköpostitkin, joten halutessaan meidät saa kiinni useammalla tavalla.

  Osoitteeseen toimitus@jatkoaika.com ei kannata postia lähettää, jos meidät haluaa kiinni. Sen postin salasanaa ei Moderaattorien käsiin ole annettu.

  Modet
   
 10. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Voisiko arvon @Moderaattorit muokata "Terrori-isku Turussa" ketjun otsikon muotoon "Terrori-isku? Turussa". Kun me emme vielä voi asiasta tietää, että oliko kyseessä terrori-isku vai ei, niin mielestäni on kohtuu harhaanjohtavaa ja epäreellistä revitellä tuollaisella otsikolla, kiitos.
   
 11. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Lainaus:
  Tai vaikka Verityö Turussa tai vastaavaa. Eipähän ole turhaa spekulointia otsikossa. Itse ketjussa sitä on jo aivan riittämiin.
   
 12. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Kyllä se on terrori-isku riippumatta tekijän etnisestä taustasta.
   
 13. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Lainaus:
  Mitä terrorismin piirteitä tuossa teossa mielestäsi on? Tähän asti nähtyjen faktojen perusteella en ole nähtyyn vielä mitään terrorismiin viittaavaa. En toki mitään poissulkevaakaan.
   
 14. El Lude Jäsen

  Voitteko tehdä jotain tälle kirjoittaja-nimimerkille?! Trollaa Turku-ketjussa sen minkä ehtii. Tällä hetkellä viimeiset 10 sivua on lukukelvotonta paskaa.
   
 15. RexHex Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Onko palstalla mahdollisuutta piilottaa ketjuja? Täällä vapaan puolella alkaa olla noita pysyviä ketjuja sen verran, että haluaisin noista osan jo piilottaa pois näkyvistä.
   
 16. Tuamas Jäsen

  Lainaus:
  Nyt jo?

  Eihän sitä ole kuin joitain vuosia seurattu tuota performanssia.
   
 17. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Lainaus:
  Sinä voit valita sen nimimerkin ja ettet huomioi häntä, jolloin ne viestit ei näy.
   
 18. Orava Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Pystyykö viestiin lisäämään taulukkoa jollain tapaa?
   
 19. forrest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Jets, Panthers
  Muista ulkomaisista sarjoista löytyvän "Jääkiekolle oma Champions League" -ketjun voinee nimetä muotoon "Champions Hockey League"?
   
 20. Radiopää Jäsen

  Jos olisin moderaattori, kiinnittäisin enemmän huomiota, että monikulttuurisuus-, pakolaispolitiikka- ja ISIS-ketjuissa pysyttäisin aiheessa. Mielestäni tällä kertaa ISIS-ketjussa keskustellaan pakolaispolitiikasta, joten siirtoa kaipaa hän.
   
 21. archieG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Slavia Praha
  Lainaus:
  Kyllä ehdottomasti. Esimerkiksi @Radiopää on käynyt tänään mahdottoman paljon off topic keskustelua kansalaisuusasiasta Persu-ketjussa. Nyt @Moderaattorit hereillä.
   
 22. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Niinpä. Parempi pyytää tätä modeilta kuin alkaa itsemoderoimaan. Ei ollut ensimmäinen kerta, kun osallistuin otsikon ohi menneeseen keskusteluun.
   
 23. archieG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Slavia Praha
  Lainaus:
  Ei niin. Paranna tapasi.
   
 24. ozo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Latvia, Dinamo Riga
  Kauan oikein kestää yhden käyttäjän rekisteröinti palstalle? Minulla on kaveri rekisteröitynyt noin viikko sitten, mutta ei pysty vieläkään kirjoittamaan palstalle - onko hyväksyminen vielä jotenkin kesken? Hänen pitäisi kirjoittaa meidän peliketjuun, mutta se ei onnistu. Kaverin nimimerkki taitaa olla @VA17.
   
 25. Eikka86 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ei tänne kaikille jäsenyyksiä anneta vaikka kuinka hakis ja halua olisi. Halutaan vaan laatua eikä mitään ipan vitosketjulaisia pyörimään.