Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Kyseenalaiset taklaukset Liigassa 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Juteeni, 22.09.2018 klo 22.30.

 1. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Päähän osuu ja taklaajan vastuu ym. jargon. Tietää ettei kaveri näe. Eloränni sai omasta, päähän osuneestaan kaksi matsia, en näe tätä yhtään sen puhtaampana. Tilanteet eivät ole verrannolliset luin päähän osumisen osalta, Koponen näkee Elorinteen ja päättää silti kurkottaa. Kukko nyt vaan vetää päähän ja lopun reaktioista ei voi ainakaan vetää johtopäätöstä, että satavarmasti vahinko olisi.
   
  HOOLIGAN_ ja Soi Nana tykkäävät tästä.
 2. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Olipas aika mieto. Kyynärpäätaklaus ja 2 minuuttia kotituomarin sohvatuomio.
   
  McTorso, Olbertson & holynordic tykkäävät tästä.
 3. holynordic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Jos Jukurien somevastaava keksii sopivan twiitin, niin sillä saadaan pelikiellon mahdollisuutta maksimoitua. #justsaying
   
 4. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Himpskatti sentään, kun minä en tuossa edes mitään taklausta näe. Näen kamppailutilanteen, jossa Kukkosen olkapää tai käsivarsi osuu Tavia päähän. Taklausta en näe, vaikka kuinka yritän. Ihmeelliset ovat nämä minun värilasini.

  Edit. Lisäsin verbin nähdä.
   
  Viimeksi muokattu: 05.01.2019 klo 22.09
 5. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  No olihan Lasse tuhma tuossa. Jollain syyllä se on jäähylle laitettava, koska oli huolimaton raajansa kanssa. Väkivaltaisuus olisi vaatinut hiukan enemmän tarkoituksellisuutta, joten jäljelle jää kyynärpäätaklaus. Ja olihan se kyynärpää korkealla. Vaikka käyttikin sitä enemmän blokkaamiseen kuin tähdättyyn taklaukseen.
   
  McTorso tykkää tästä.
 6. Läskisalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, HauSi
  Tai sitten jos Lasse olisi jaksanut keskittyä loppuun asti, olisi hän voinut pitää huolta siitä, että hänen osumansa, pelaajaan joka ei kontaktia odota, olisi osunut vain ylätorsoon. Ei olisi tarvinut miettiä tuleeko kakkua vai ei.
   
 7. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC
  Lainaus:
  Pystyykö Lasse tulemaan muka tilanteisiin nykyään jollain muulla kuin hitaalla vauhdilla?
   
 8. Sergei#91 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Detroit Red Wings, Hermes
 9. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Kauden paras... Sulla ei todellakaan ole värilaseja, lasit on mustat.
   
  Provider tykkää tästä.
 10. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Samoilla lasien vahvuuksilla olen ihan mukavasti arvioinut Kärppien iskukyvyn suhteessa muihin liigajoukkueisiin. No, voihan se olla, että tällaiset yksittäistapaukset jäävät näillä laseilla hämärän peitoon, sillä en todellakaan näe tuossa tilanteessa taklausta.
   
 11. Raymond Pearl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Tuossa vielä hidastettuna. Halmo ajaa Niemen ja kiekon väliin ja vetää liinat kiinni. Niemi kurottaa oikealla kädellään kiekkoon matalassa asennossa ja pää osuu Halmon olkapäähän.
   
 12. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Ei tuo Kukkosen headshot nyt todellakaan mistään törkeimmästä päästä ole, mutta kyllähän siinä korkealla kädellä päähän osutaan. Pari peliä saattaa tulla kakkua, mutta ei välttämättä sitäkään. Ei näyttänyt erityisen tahalliselta haulta, enkä Kukkosen historialla sellaista oikein uskoisikaan. Nää on näitä.

  Halmo-Niemi-keississä ei kyllä minusta ollut sinänsä mitään rikollista, pelitilanne jossa Halmo valmistautuu ottamaan osumaa, mutta sitten Niemi syöksyy pää edellä vähän varomattomasti. Okei, Halmolla on vastuu omista työvälineistään, mutta kyllä Niemelläkin on syynsä tässä. En antaisi kakkua pätkääkään.
   
 13. Fullhazard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Nojoo ei ole törkeimmästä päästä, mutta suoraan päähän se osuu ja Kukkonen olisi voinut välttää taklauksen. Tilanteessa ei ole mitään lieventäviä asianhaaroja, joten nykylinjan mukaan väh. kaksi peliä.
   
  Viimeksi muokattu: 06.01.2019 klo 00.54
 14. alcoholic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ei tosiaan mikään kauhein teloitus ikinä, mutta oma näkemys tuosta on 3 peliä kieltoa. Perustelen tämän sillä, että Lasse tulee tilanteen ulkopuolelta ja vielä ns puun takaa. Ihmettelen myös sitä, miksi Kukkonen nostaa kädet tuossa tilanteessa, kun olisi voinut viedä kiekon ilman taklausta.

  Viime kaudella Kankaanperä sai vastaavasta taklauksesta Leskiseen useamman ottelun pelikiellon. Tosin taklaus oli törkeämpi ja Kangella oli alla muitakin hölmöilyjä.
   
 15. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Lainaus:
  Näin juuri. Halmo, joka ei ole likainen pelaaja, joutui taas uhriksi.
  Korkeintaan kakkonen Sportin pelaajalle. Syy: Omalla päällä taklaaminen vastustajan olkapäähän.
   
  BussiKUSKI tykkää tästä.
 16. Fullhazard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Tämä on juurikin tilanne johon Kukkosen taklausta pitää verrata, vaikkei yhtä ruma olekaan.
   
 17. Raymond Pearl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Päähän osuu eli ansaitusti ulosajo. Liigassamme pitää pelaajien kyetä mitoittamaan vauhtinsa eri tilanteisiin niin, ettei tällaisia tapahtuisi liikaa. Halmo ajaa tähän tilanteeseen liian kovaa.

  Se ei poista faktaa siitä, että Niemikin pelaa tilanteessa huonosti ja altistaa itsensä loukkaantumiselle. Ei tuolla lailla mennä päätykiekkoihin, mihin karvaajat painavat sata lasissa.
   
 18. KooJii_#1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Detroit Red Wings
  Ei Liiga uskalla pyhälle kukkoslasselle mitään antaa. Pään silittelyä ja matka jatkuu.
   
  Wire, Pekka Kaukalo & Virveliä kainaloon tykkäävät tästä.
 19. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Jaahas. On tätä keskustelua kyllä aika hassua seurata näin Kärppien kannattajana, siis todella. Jäädään jännäämään, mitä kurinpito on mieltä.
   
 20. HOOLIGAN_ tykkää tästä.
 21. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga
  No eihän nyt pyhä Lasse mitään saa, mitä te oikein luulette?

  Mitä Torson juttuihin, niin kuutamolla pitänyt, mutten sentään täysin sokeana/yössä, nyt ei vaan jää enää kyllä mitään epäselvää. Ohhoijjaa.. noh, trolleista ei kannata välittää.

  Kolmantena paikalle, toinen ei näe eikä tiedä varautua, suoraan puhtaasti päähän. Todellakin se 2-3 sietäisi antaa. Ei haittaisi vaikka enemmän, täysin vältettävissä jos olisi halunnut ja kunnioittanut vastustajaa.
   
  HOOLIGAN_ tykkää tästä.
 22. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Mr. Maione
  Pari-kolme pitäis tulla, mutta kyllähän sieltä voi tulla mitä tahansa.

  Veikkaan, että tulee julkinen anteeksipyyntö tuomareilta.
   
  Olbertson tykkää tästä.
 23. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Juu kyllähän se on niin että kun herrasmiespelaaja ja koko kansan Kupponen vähän epähuomiossa kyynärpäällä tulee kopistelemaan takaviistosta jukuripelaajan ohimoa niin olisi siinä syytä olla jukuripelaajan vaan kiitollinen huomiosta sekä tuomarien onnitella Lassea että vielä se vanhakin jaksaa.

  Täysin turha ja idioottimainen sikailu, ilmeisesti kaveri päätti ettei Kärpillä ole kiriin saumoja kun katsoi että voi ottaa järjestää kahden miehen alivoiman omalle porukalle maalin takaa-ajoasemassa. Tai ehkä luotti ettei sitä rangota kuitenkaan kun on kuitenkin se uusi virallinen herrasmiespelaaja Kallion tajuttua siirtyä eläkkeelle.
   
 24. Jape Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Juuri näin. Pari-kolme olisi linjan mukaista, mutta koska Kukkonen ja Kärpät, niin en ihmettelisi vaikka painettaisi villaisella.
   
  HOOLIGAN_ tykkää tästä.
 25. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  3 peliä tuosta varsin sopiva olisi. Eipä tuossa hirveää epäselvyyttä ole - kyynärpää koteloon ilman mahdollisuutta suojautua.
   
  HOOLIGAN_ tykkää tästä.