Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 893 366
  • 21 671

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
The Rolling Stones: Doo Doo Doo Doo (Heartbreaker)



'

Tämä oli Rollareilla jotenkin musta kausi, jota historiassa vähäteltiin, mutta ihan saatanan hyviä biisejä silloinkin on saatu aikaan, Ihan tautinen meno tässä!

Olen sitä mieltä että Stonesin yliarvostetuin levy on Exile, joka on lopultakin vain heroiinipäisen Keith Richardsin paska soololevy ranskalaisessa viinikellarissa. Jaggerin se siihen sköndään lainasi laulamaan. Puolestaan Stonesin aliarvostetuin levy on Goats Head Soup. Paras se ei ole, parhaat on Sticky Fingers, Let It Bleed ja Beggars Banquet. Mutta vitut siitä, aina voi tanssia herra D:n kanssa. Kunhan se ei ole Danny.



 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Tähän kyllä kannattaa tutustua, jos on juuria 80-luvussa tai jopa 70-luvussa tai hevissä tai rockissa.. en minä niitä miukumaukuja osaa, mutta ainakin Pavlikovsky voisi tykätä tästä, ja Pisin Kääpiö, ja aika moni muukin.



 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Tämä on se, mitä rukoilen joka päivä. Tai rukoilen mitä rukoilen, mutta mitä pyydän joltain suuremmalta voimalta, jos sellaista on. Anna minulle voimaa. Anna edes sen verran voimaa, että kykenisin päästämään irti menneestä. Siitä, mitä ei enää ole, eikä koskaan enää tule.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Tämä on vuodelta 94. Jos tämä olisi onnistuttu julkaisemaan Amerikassa silloin, ei ketään olisi enää kiinnostanut Pixies tai Dinosaur Jr. eikä ehkä Nirvanakaan, paitsi kun se yksi veti överit. Tässä Psychoplasma, Suomen Joensuusta. Otra Romppanen. Mies, jolle Dead Kennedysin Jello Biafra lähetti lentoliput Los Angelesiin. Tule nyt, tehdään yhdessä levy. Otraa ei huvittanut.



 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Pojat ollu täällä taas vauhdissa. Kommentoin kun putkelta ehdin.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Aika moni niistä, jotka diggaa Otran kitarointia vaikkapa Mana Manassa, eivät ole koskaan kuulleet miehen ääntä. Kyllä, tossa ylemmässä, Psychoplasman biisissä se on kitaramaestro itse joka myös laulaa.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
No siis Morbid Angelin kolme ensimmäistä levyä ovat ihan parasta. Niitä voi luukutella kokoajan ja olla tuntematta olevansa tylsä ei tarvitse etsiä demoja ja muita.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Juttelin Otran kanssa vuonna 1995, tuosta Mana Manan Totuus palaa -levystä. Sanoin, että minulle se on ihan suomalaisen rockin kovimpia albumeita ikinä. Ylittämätön klassikko. Kysyin, että tiesittekö te sitä levyä tehdessänne, että nyt tulee kovaa kamaa. Otra vastasi, että Jonihan (Jouni Mömmö) tiesi aina tekevänsä kovaa kamaa, ja nyt hällä oli instrumentit siihen. Otra tiesi, että nyt tehdään hyvää levyä, mutta Mömmö kuulemma tiesi vielä enemmän. Ja kun Amerikan listat eivät tällä suomenkielisellä levyllä avautuneetkaan, vei Jounia taas Paihola.

Vaan kyllä ne hieroi tätä. Tai siis Otra hieroi. Mömmö kävi soittamassa sen yhden kompin ja lauloi. Johonkin Maria Magdaleenaan Romppanen soitti kuulemma kymmenen kitararaitaa päällekkäin, kaikki ihan vähän eri vireessä tai tahdissa että sai sen vallin siihen.
 
Viimeksi muokattu:

HogiBoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
YouTube heitti jonkun hirveän räppiläjäyksen. JVG - Mist sä tuut tms. Ei kiitos uudelleen.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tänään on tullut kuunneltua Cheap and Nastyä ja taas Jan Stenforsin Vinegar Bloodia. Ensin mainitun levyjä en omista, eikä niitä löytynyt Spotifystä, niin duckduckgoetin ne inttärnetistä (hyi hyi). Eipä pöllömpää menoa tuokaan. Toivottavasti ne samperin koronakaranteenit kiertää niin minut kuin herra Stenforsin ainakin viikon verran, että pääsee näkemään livenä.

Mutta vielä pari Eivøria peliin. On tämä 2015 ilmestynyt albumi Slør, jolla Eivør palasi äidinkieleensä, pirun hieno tapaus. Julkaistiin siitä myöhemmin myös englanninkielinen versio, mutten ole sitä kuullut, enkä oikeastaan haluakaan - täydellistä juuri näin. Onneksi fääriläiset versiot ovat säilyneet livesetissäkin.

Í Tokuni




Verð Min (torstaiselta Tavastian keikalta)


 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Apulannan kaikista vedoista Paha Ihminen tekee usein mieli kuunnella tubesta livevetona. Tuossa jotenkin miettii, että "jonnet ei muista", kun keikoilla oltiin messissä ilman, että piti olla älypuhelin kädessä koko ajan. Näitä halusi käydä uudelleen katsomassa, kun ei löytynyt tallenteita kännykästä ja somesta.

Eli Provinssista 2008.



 

HPL76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Korpiklaani on oikeastaan aika hyvä. Olen nyt kuunnellut kymmenkunta biisiä putkeen ja asiallista rokkia tulee koko ajan. Ei tämä mun top-10:een mene, mutta ehkä siihen likaiseen tusinaan.




Perhana nää oli täällä keikalla muutama vuosi sitten, mutta en ollut kaupungissa. Olivat kyllä kuulemma vetäneet hyvän keikan ja paikallinen heviluola oli aivan täysi. Hyvää rokkia tosiaan.
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
The Supremes, ylivertaisuutta saksaksi





Ubermahtavaa. Tai no ei ihan olekaan, koska tempo, metronomi on säädetty hitaammaksi kuin originaalissa.
Mutta koettakaa ite laulaa saksaksi jotain muuta kuin marssilaulua tai eli kansallislaulua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös