Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Kummola ”rakentaa” Tampereelle jäähallin -seurantaketju

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana scholl, 14.05.2007 klo 13.49.

 1. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  Lainaus:
  Mansessa saatiin tuota Tornihotelliakin käsittääkseni jarrutettua vuositolkulla pelkällä valittamisella, joten kaipa tätäkin.
   
 2. Timbit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Canucks, BC Lions
  Lainaus:
  Mitäs pahalle haisevaa siinä on, että asiat käsitellään niinkuin laki määrää? Tampereen kaupungin lakimies taisi useampaankin kertaan selittää, miksi osa pätöksistä tehtiin suljettujen ovien takana. Demokratian kannalta olisi paljon huolestuttavampaa, jos lakeja ei noudatettaisi päätöksentekoprosessissa. Mitä tulee valtuutettu Raevaaraan, niin hänellä on toistuvasti voimakkaita vaikeuksia ymmärtää ihan yksinkertaisiakin asioita. Se mies ei oikeasti vaan tajua. Netissä kiertänee edelleen se klippi, jossa hänelle selitetään useaan kertaan ja selkeästi, että hänen tulee jäävätä itsensä erään päätöksenteon yhteydessä, mutta ei vaan uppoa ymmärrykseen.
   
 3. Frölunda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Boston
  Tampereen ratikkaprojektin vastustajien taannoin esittämät vastalauseet olivat mitä parhainta komediaa myös.
  Esim. jokuhan voi hypätä ratikan alle itsemurha-ajatuksin. Rekkoja ja raskaampia juniakin olisi tarjolla.
  Viivytyksiä epäilemättä on luvassa.
   
 4. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  Lainaus:

  Raevaara on itseasiassa aika fiksu ja koulutettu kaveri. Ja se tekee juuri Raevaarasta vaikean tyyppin. Hänhän vastustaa kaikkea kaupunkikehitystä ja uudishankkeita, ihan sama mistä pin niitä ehdotetaan. Ne on aina veronmaksajien rahojen tuhlausta. Olen miehen kanssa useamminkin puhunut, ja miehen maailmankuva on vaan sellanen "ennen oli paremmin" muutosvastarintainen. Mutta hänellä on aina perustelut ja laskelmat takataskussa. ..


  Mutta eihän tällä Raevaaran valituksella ole mitään mahdollisuuksia edetä edes käsittelyyn. Laillisuustarkasteluun tämä ei kaadu. Osakeyhtiölain mukaisen salaisen käsittelyosuuden takia on vaan vastustajat saaneet käsiinsä "salaliittoteorian" aseeksi vastustaa hanketta.
   
 5. Armoured Andy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pens
  "Saamiemme tietojen mukaan Tampereen uuteen halliin mahtuu vähän enemmän yleisöä kuin Helsingin areenaan."
  Linkki Aamulehden tämänpäiväiseen juttuun Suomen mahdollisesta mm-kisaisännyydestä vuonna 2021.

  Mistähän tällaisia tietoja Jääkiekkoliitolle nyt on saatu? Muistaakseni suunnitelmissa lukee, että kapasiteetin jääkiekko-otteluissa pitäisi olla 11 000 katsojaa. Konserteissa sitten vähän enemmän, muistaakseni 14 000. Aika hulppea tulee jos vetää enemmän lätkämatseihin kuin Hartwall Areena.
   
 6. kahden suunnan sentteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Puuttuvat 3000 ihmistä lasketaan mukaan, kun katselevat matsia screeniltä Sorin aukiolla Tikkasen Esan kaljateltassa 50 euron lipulla.
   
 7. Frölunda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Boston
  Aivan typerää, mikäli ei sitten pystytä pienentämään ts. Sulkemaan joitain osioita katsomoista. Miettikää nyt tappara-kookoo, 3800 katsojaa (tämän vkon matsi) ja 14 000 hengen halli. Tai sitten jokeri tyyliin täytetään hallia ilmaislipuilla ja kestitsemällä sidosryhmiä. Ei hjuva pisnis
   
 8. Noma Jäsen

  Lainaus:
  Ainakin alkuperäisissä suunnitelmissa oli suljettava yläkatsomo, jota ilman hallin kapasiteetti jääkiekko-ottelussa olisi 7000 katsojaa.
   
 9. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  No onneksi tulevassakin Tampereen hallia täyttää kaksi joukkuetta. Kyllä ne Tapparan liput saa tällä hetkelläkin lähes ilmaiseksi.
   
 10. Draco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara ja Ilves
  Lainaus:
  No, lohduttaudutaan nyt sitten vaikka sillä, että kyllä ne ihmiset, jotka päätyvät historiankirjoihin ja jotka vielä elämänsä jälkeenkin muistetaan, ovat lähes poikkeuksetta niitä, jotka saivat jotakin aikaan, eivätkä niitä, jotka estivät muita saamaan asioita aikaan.
   
 11. Niilo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara
  aamulehti uutisoi että halliprojekti etenee taas kovaa vauhtia. Nyt on alettu jo tekemään koeporauksia maaperän suhteen Sorinsillain kupeessa iltaisin. Lisäksi maalis- ja huhtikuussa tehdään muitakin tutkimuksia

  Kai sieltä löytyy jotain liito-oravan paskaa 2 metrin syvyydestä joka on erittäin uhan alaista tai sit sieltä löytyy rautakauden esineistöä ja homma kusee taas....

  Niin ja onhan tuolla parit pikkumuuttujat vielä jotka mainitaan uutisessa

  Linkki Aamulehti ( uutinen ei välttämättä aukea, jos olet käyttänyt 5 viikottaista ilmaistalukukertaasi jo )
   
 12. Timbit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Canucks, BC Lions
  Lainaus:
  Liito-oravan paskan löytyminen alueelta johtaisi sellaiseen pieneen operiaatioon, että koko rautatieliikenne alueella lakkautettaisiin. Heh. Eiköhän tässä enää odotella sitä, että ne turhat valitukset saadaan virallisesti hoidettua.

  @Tarinankertoja huomasin, etten vastannut kommenttiisi koskien Raevaaraa. Minä en häntä tunne kuin julkisuuden kautta, joten en kyseenalaista hänen fiksuuttaan. Outoa sen sijaan on, että hän haluaa julkisuudessa esiintyä ymmärrysrajoitteisena kaikkea vastustavana öykkärinä.
   
 13. John Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  En jaksa kahlata koko ketjua läpi, mutta jos oletetaan että areena nyt muutaman vuoden sisällä valmistuu, niin onko maajoukkueen kotihalli-statuksesta ollut puhetta?

  Eli pitäisikö Suomen maajoukkueen kotihallin kuitenkin olla a) maan moderneimman hallin, vaikka se sitten kakkoskaupungissa sijaitsisikin - jossa vieläpä pelattaisiin MM-kisat, ja b) suomalaisomistuksessa (jo senkin takia että Suomen mj ei enää joutuisi "kakkoskoppiin" omassa hallissaan, edes teoriassa)?

  My two cents: pitäisi. Jos Koff Garden joskus valmistuu, niin asiaa voisi miettiä uudelleen mutta enpä sitäkään välttämättömänä pitäisi - miksi maajoukkueen kotihallin pitäisi olla pääkaupungissa? Toki tamperelaisena olen tässä hiukan jäävi...
   
 14. Noma Jäsen

  Lainaus:
  Miksi maajoukkueella pitäisi olla yksi kotihalli? Ei sillä kuitenkaan olisi muuta virkaa kuin isännöidä Karjala-turnausta, mikä kunnia taas voisi hyvin esimerkiksi vuorotella Tampereen Areenan ja Helsingin Gardenin välillä.
   
 15. John Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  No periaatteessa olet siinä ihan oikeassa, mutta toisaalta onhan sillä nyt vähintään symbolista merkitystä minkä hallin katossa ne jäädytetyt numerot roikkuvat.

  Ja siitä ihan samaa mieltä, että Karjala-turnausta olisi syytäkin järjestää eri kaupungeissa.
   
 16. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Eikös sitä ole järjestettykin eri kaupungeissa, mutta esim. Turussa halli oli käytännössä tyhjä? :o
   
 17. MAKE #89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Kyllä se ihan täysi oli viime kerralla ainakin Suomen peleissä.
   
 18. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Useampi kotihalli olisi siitä hyvä ratkaisu, että niistä älyttömistä symboleista voitaisiin luopua. Mutta jos kotihalleja pitää olla vain yksi, niin Tampere suomalaisen jääkiekkoilun syntymäkaupunkina on oikea valinta.
   
 19. NalleMaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Päivämäärä Kotijoukkue Vierasjoukkue Yleisö
  07.11.2012 Czech Republic Sweden 3 - 1 5000
  07.11.2012 Russia Finland 1 - 2 VL 9538
  09.11.2012 Sweden Russia 2 - 3 4365
  09.11.2012 Finland Czech Republic 0 - 1 10238
  10.11.2012 Czech Republic Russia 2 - 1 7869
  10.11.2012 Finland Sweden 3 - 1 11820

  Ihan hyvin porukkaa oli otteluissa paikalla.
   
 20. Niilo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara
  Aamulehti kertoo että maaperää ollaan jo tutkiskeltu mutta suurempi huomio ainakin omasta mielestä on, että sijoittajista ei edelleenkään ole mitään mainintaa ? Mikä siinä nyt mahtaa olla niin "salaista" että siltä osin ollaan hissukseen ? Okei onhan se ihan ymmärrettävää toisaalta että joka asiasta ei kailoteta, mutta ettei tässä nyt kävisi niin, et niitä sijoittajia ei olekkaan olemassa ?

  Linkki uutiseen tässä
   
 21. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  Lainaus:
  pörssilainsäädäntö kaupungin lakimiesten mukaan estää ennen investointipäätöksen muodollista allekirjotusta osallistujien julkasemisen.
   
 22. Mac^ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
  Kuka enemmän politiikkaa ja puolueiden mielipiteitä tunteva osaisi arvioida kuntavaalien tuloksen vaikutusta tälle hankkeelle? SDP nousee Tampereella suurimmaksi puolueeksi ohi Kokoomuksen. Vihreät nousi aivan näiden kahden kantaan. Mikä on demareiden ja vihreiden näkemys kansi- ja areenahankkeeseen?
   
 23. JPL Jäsen

  Lainaus:
  Vieläkö asia on kunnanvaltuustossa kesken?

  Mitä noita juttuja lueskellut, niin käsitin että kunnanvaltuuston (ja -hallituksen) osalta asiat on jo hyväksytty, jolloin asioiden uudelleen käsittelyyn ei varmaan ole erityistä syytä.
   
 24. Niilo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara
  Lainaus:
  Eikös toi ollut jo ns. varma et kaupunki lähtee mukaan maksajaksi kannen tekemiseen ? Saahan kaupunki siihen lisätilaa keskelle kaupunkia johon saadaan asukkaita.
   
  Viimeksi muokattu: 10.04.2017 klo 10.29
 25. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Saa korjata, jos olen väärässä, mutta käsittääkseni varsinainen investointipäätös on vielä tekemättä. Pidän silti epätodennäköisenä, että demareilla olisi mitään erityistä intressiä hankkeen torppaamiseksi, vaikka puolue onkin hieman profiloitunut edistyksen jarruttajana. Vaalien alla en myöskään huomannut, että tätä asiaa olisi pidetty esillä.