Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Kummola ”rakentaa” Tampereelle jäähallin -seurantaketju

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana scholl, 14.05.2007 klo 13.49.

 1. Timbit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Canucks, BC Lions
  Lainaus:
  Minulla taas on se käsitys, että investointipäätös on tehty. Nyt odotellaan sen valituksen käsittelyä, jonka joku elämästä nauttiva taho teki sillä perusteella, että investointipäätös tehtiin kokouksessa, joka lain määräyksen mukaisesti pidettiin suljetuin ovin. Todennäköinen seuraava pormestari eli Lauri Lyly on hankkeen puolesta, joten eiköhän hän saa demarit laitettua ruotuun, jos joku siellä vielä tätäkin hanketta vastaan änkyröi.
   
 2. NiXu89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves Ry
  Tämä on kyllä ihmeellinen projekti. Varmaankin viides kevät menossa jolloin alkaa rakentaminen mutta eipä taida alkaa tällä(kään) kertaa.
   
 3. Noma Jäsen

  Lainaus:
  Nykyisen aikataulun mukaan tänä kesänä alkavat työt. Alkuperäiset puheet siitä, että ne voidaan aloittaa vain alkukeväästä, eivät siis pidä paikkansa.
   
 4. Peltinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Tämän päivän Aamulehden mukaan rahoitustilanne on edelleen täysin auki. Kukaan päärahoittajista ei ole vielä sitoutunut hankkeeseen ja koko Areena on niille vaan välttämätön riesa joka pitää ottaa kannettavakseen että saa rakentaa ne asuintalot jotka kuuluvat samaan pakettiin. Kun valitukset on hoidettu maaliin asti voi jotain tapahtua, sitä ennen ei varmaan liikahda vielä mikään.
   
 5. Timbit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Canucks, BC Lions
  Lainaus:
  Rahoitustilanne on siinä mielessä auki, että yksikään rahoittaja ei laita nimeä paperiin ennenkuin KHO on antanut jarrumies Raevaaran valituksesta päätöksensä. Tilanne on siis ihan sama kuin ennenkin, mutta ilmeisesti Aamulehdessä alkaa turhautuminen kasvaa kun ei ole mitään mehevää kirjoitettavaa. Aika täysi nollajuttu tuo lehden artikkeli.
   
 6. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Lainaus:
  Sen verran tuossa jutussa oli tarkentavaa tietoa, että sitä investointipäätöstä ei tosiaan voitu syksyllä tehdä tämän valituskäsittelyn vuoksi. Valitus taas pohjaa hankintapäätökseen. Eli teoriassa jos uusi valtuusto haluaisi homman kaataa, se olisi helppoa. Itse en siihen usko, vaan jos hanke johonkin kaatuu niin yksityiseen rahoitukseen. Toivottavasti ei siihenkään.
   
 7. Draco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara ja Ilves
  Lainaus:
  Eli jos varmuutta ei tule ennenkuin valitus on käsitelty, niin koska se valitus on käsitelty, onko tietoa? Ja ei kai siitä voi sitten enää valittaa?
   
 8. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  Lainaus:
  Kyä sitä päätöstä odoteltiin jo tässäkuusssa, ehti jo vilahtaa KH:n esitylistalla investointipäätösesitys, mutta ei oo näkyny viä. Valituksen läpimenoon ei pitäs kaikenjärjen mukaan olla mitään mahkuja...
   
 9. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Kuten Tarinankertoja totesi, päätös tulee sitten kun korkeimmassa oikeudessa joutavat. Siitä päätöksestä sitten ei voi valittaa.
   
 10. Tietotoimisto Jäsen

  Kyllähän KHOn päätöksestä voi vielä valittaan EUn tuomioistuimeen.
   
 11. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  SRV on sopinut ehdollisen osakassopimuksen monitoimiareenasta, jossa ovat mukana LähiTapiola ja OP-ryhmä sekä Tampereen kaupunki.

  Sopimus astuu voimaan, kun kaikki osapuolet ovat hyväksyneet sen lopullisesti, valitukset on käsitelty, EU:n komissio hyväksyy valtionosuuden ja rahoitus varmistuu. Lopullista investointipäätöstä odotetaan vuoden 2017 aikana.

  Tampereen kaupunginhallitus päättää kaupungin osalta osakassopimuksesta 15.5.2017. Ylen saamien tietojen mukaan Korkeimmassa hallinto-oikeudessa olevista valituksista saadaan ratkaisu aikaisintaan marras-joulukuussa 2017.


  Tampereen keskustan mullistavan Kannen ja Areenan rakentaminen voi alkaa tänä vuonna – Tällainen siitä tulee | Yle Uutiset | yle.fi

  Tota hallintoikeuden päätöstä lupailtiin nyt kevääx... mikähän siä mättää, kun homma on täsyin läpihuutojuttu juridiikan kannalta.
   
  Viimeksi muokattu: 12.05.2017 klo 10.24
 12. Zamboni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Hiljaa hyvä tulee. Ketjun avauksesta tulee muuten lähipäivinä täyteen 10 vuotta ja silloin oli tähtäimessä 2012 skoda-cup. Voisi melkein sanoa, että maali näkyy jo.
   
 13. Niilo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara
  Jos tai kun tämä kerta on valtaisan mahtava projekti niin mikä siinä mättää että niitä varmoja sijoittajia ei vaan ole ?
  Vai odotellaanko vaan et kaupunki lyö lisää paalua tiskiin
   
 14. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Sijoittajaryhmä on jo varmistunut, nyt odotellaan valitusten käsittelyä ja valtionavustuksen varmistumista. Toivottavasti nuo valitukset käsitellään nopeutetulla aikataululla että töihin päästään jo kesällä.
   
 15. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Minulle on jäänyt uutisoinnissa epäselväksi se, ketkä tulevat omistamaan areenayhtiön? LähiTapiola ja OP sijoittavat rakennettaviin asuintaloihin, mutta ei kai näillä ole mitään intressiä jäähallin omistamiseen ja pyörittämiseen?
   
 16. Peltinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Koko roska tulee pakettina, eli jos himoitsee asuntoja niin pitää ottaa se hallikin riesakseen. Toimistotiloja on suunnitelmista jo vähennetty kun ne eivät tällä hetkellä kiinnosta eikä Nokian jäljiltä niistä ole pulaa. Arvoasunnot on ne millä halli rahoitetaan, samoin kuin Tammelan stadionkin.
   
 17. Timbit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Canucks, BC Lions
  Lainaus:
  Areenayhtiön omistajuuksista ja muusta rahaliikenteeseen liittyvästä on tänään Aamulehdessä pettyneen toimittaja Taneli Koposen juttu: Tampere on antamassa 22 miljoonaa euroa riskipitoista lainaa areenayhtiölle: "Se ei ole riskisijoitus" - Aamulehti

  Juuri eilen ennen tiedotustilaisuutta Koponen kirjoitti tuohtuneen jutun siitä, miten todennäköisesti kaupungin pitää laittaa lisää rahaa likoon, ja nimitti juttunsa vitsikkäästi analyysiksi: Analyysi: Pyydetäänkö puolen miljardin areenahankkeelle lisää kaupungin rahaa? – Sijoittajia esillä torstaina - Aamulehti

  Nyt siis tosiaan odotetaan valituksen käsittelyä KHO:lta. Lähteestä riippuen se käsitellään joko hyvin nopeasti, tai sitten ehkä joskus loppuvuodesta.
   
 18. eagle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Pittsburgh
  "Yksityisten rahoilla" rakennetaan, mutta silti Kaupunki antaa valtavan kasan rahaa. Eli edelleen. Kaupunki kantaa riskit ja yksityiset vie voitot päältä. No ei ihme Suomessa, missä jäähalli-"bisnes" pyörii kaikissa pienissä kylissäkin. Pieni ryhmä harrastaa ja suuri ryhmä maksaa.

  Jos tämä olisi niin kannattavaa toimintaa, niin mihin tarvittaisiin Tampereen rahaa. Ei mihinkään.
   
 19. Ilmestyskirjanpitaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LA Kings, Raiders
  Lainaus:
  Samaahan tuo stadikoiden rakennus on isossakin maailmassa. Kaupungit jaavat lopulta maksumiehiksi. Heitetaan esimerkiksi vaikkapa Atlanta Bravesien stadikka josta on tullut "hieman" isompi taakka veronmaksajille. Jutussa mainitaan myos kasa muita vastaavia tapauksia. Linkki vie Deadspinin juttuun deadspin-quote-carrot-aligned-w-bgr-2
   
 20. Draco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara ja Ilves
  Lisätään nyt tähän tämäkin, että Suomi ei saanut 2021 MM-kisoja:
  http://www.iltalehti.fi/mmjaakiekko-2017/201705192200149359_jq.shtml

  Mutta onko sen väliä, koska eihän meillä olisi ollut vielä varmuutta siitäkään olisiko meillä ollut Tampereella halli pystyssä noille kisoille...jonka siis piti olla jo pystyssä edellisille kisoille 2012-2013.
   
 21. eagle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Pittsburgh
  Lainaus:
  Juuh. Surullista kyllä. Varsinkin kun samaan aikaan monilla urheilulajeilla on todella puutteelliset olosuhteet harjoitella.

  Ja kyllä, ei voi verrata suoraan, mutta kyllähän se on selvää että kun "jäähalli" saa tukea, niin silloin helposti jätetään vaikkapa se "korishalli"/"jalkapallohalli" rakentamatta. Jalkapallolla varsinkin täysin ala-arvoiset olosuhteet Tampereella, kuitenkin selvästi harrastetuin laji.
   
 22. SouthernSun76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
  Lainaus:
  Myöhemmin samassa kokouksessa päätettiin, että vuoden 2022 kisat ovat Helsingissä ja Tampereella, joten kyllä tuota uutta areenaa kaivataan.
   
 23. JiiGeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Pallo & Raha
  Lainaus:
  Eikös tuo Hakaskutsi ole jäämässä muille lajeille. Esim lento- ja koripallolle. Varmaan sinne käsipalloilijatkin mahtuisivat, jos sitä Tampereella pelattaisiin.
   
 24. Timbit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Canucks, BC Lions
  Lainaus:
  Millä tavoin se toteutuu, että kaupunki kantaa riskit ja yksityiset vie voitot päältä? Kun kerran areenayhtiössä on 60% osuus SRV:n, LähiTapiolan ja OP-ryhmän yhtesellä sijoitusyhtiöllä ja 40% kaupungilla, niin millä tuosta saadaan kuvaamasi kaltainen tilanne? En siis kiistä, etteikö niin olisi, mutta tuota kuviota ei kukaan vielä ole selittänyt auki vaikka aika moni hanketta vastustava tuntuu asian varmaksi tietävän.
   
 25. JiiGeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Pallo & Raha
  Tuo on tuo asenne, että kun jotain tehdään niin aina ensimmäisenä on jäämässä lapset ja vanhukset jalkoihin. Tampereella nyt ainakin edes yritetään tehdä jotain sen eteen, että kaupungissa asuisi 30 vuoden päästä muitakin kun kuolemaa odottavia eläkeläisiä.