Sir Smokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tämä liigafanien asenne on kyllä jotain liikuttavaa....
Miksi ihmeessä liigafaneilla pitäisi olla jotain asennetta Jokerien suuntaan? Minua ainakaan ei vähän vertaa kiinnostaa kukaan Olib, Harju tai McLean. Itse asiassa minulla ei ole aavistustakaan ketä nämä edes ovat. Sekään ei minua kiinnosta, syötkö kaurapuuroa, vai omenoita. Se on ihan oma asiasi.

Maailma on pullollaan vitosketjun jääkiekkoilijoita. Jos jollain Jokereilla sattuu olemaan pari joutomiestä, ei se millään tavalla mullista tusinamiesten markkinoita. Yksistään KHL:ssä on yli 20 joukkuetta, joista voi kysellä ylijäämäkiekkoilijoita, jos on tarvis.

Olisi ihan hyvä, jos Jokerit keskittyisivät pelaamaan Venäjän liigaa ja jättäisivät suomalaiset rauhaan. Se sopii minulle ihan hyvin, että tarjoavat hyvää liksaa muutamalle suomalaiselle pelaajalle, joiden NHL ura ei ole auennut. Jokereissa suomalaisia on parikymmentä KHL:ssä nelisenkymmentä ja NHL:ssä yli 80. Kovin suurta merkitystä Jokereilla ei siis käytännössä ole edes tässä suhteessa.

Totuus on, ettei yhdenkään suomalaisen lätkäpelääjän unelma ole päästä KHL:ään tai pelata Jokereissa. Kyllä tavoite on lännessä, eikä idässä. Jokereihin ja KHL:ään joudutaan NHL:ään päästään.
 
Viimeksi muokattu:
Miten Jokerit pääsee mukaan finaaliin?
Ostamalla pääsyliput.

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Oletko noin yleensä sitä mieltä, että erilaiset sopimukset ja säännöt, jotka rajoittavat pelaajien mahdollisuuksia pelata pitäisi saada pois? Siis myös sellaiset, joissa rajoitetaan SM-liigaseurojen sopimuspelaajien mahdollisuuksia pelata lainalla Mestiksessä.
Olen yleensä aika pragmaattinen asioiden suhteen enkä voi kategorisesti sanoa, että kaikki tällaiset rajoitukset pitäisi poistaa. En kai ole näin antanut ymmärtääkään. Olen tässä lähinnä keskustellut tästä liigan ja liigafanien denialismista.

En ole ihan varma veikö tuo sinun kysymyksesi tätä keskustelua eteenpäin yhtään sen enempää kuin tämä minun vastauksenikaan, mutta onpahan tehty.
 
SM-liiga on iso bisnes, monien työpaikka, eikä mikään pelleily paikka. -TosiFani 4.9.2013

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Saarela voisikin sitten seuraavaksi käydä KHL:n pelaajaoikeuksien kimppuun. Ihan samalla tavalla KHL:n varaustilaisuuden tuomat rajoitteet estävät sopimuksetonta pelaajaa tekemästä sopimusta EU-alueella.
 
Sinettiseuravalmentaja Sihvonen: Päätoimittaja Antti Wennströmin pitää terästäytyä ja laittaa pihalle moderaattoreista kaiken maailman nörttipojat ja ottaa tilalle tormakoita lätkäjätkiä ja medialogiikan vastavuoroisuuden ymmärtäjiä

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Miksi ihmeessä liigafaneilla pitäisi olla jotain asennetta Jokerien suuntaan? Minua ainakaan ei vähän vertaa kiinnostaa kukaan Olib, Harju tai McLean. Itse asiassa minulla ei ole aavistustakaan ketä nämä edes ovat. Sekään ei minua kiinnosta, syötkö kaurapuuroa, vai omenoita. Se on ihan oma asiasi.
Tarkennetaan: Eräiden liigaa seuraavien fanien. Siis niiden joista on todella välkky ajatus tehdä herrasmiessoppareita ja sakottaa ilveksiä, koska voi voi, sillä tavalla kovasti heitämme poikittaisia mailoja Jokerien rattaisiin.

Ja ei, en missään ole väittänyt, että Jokereita vihaavilla pitäisi olla sitä tai tätä asennetta Jokereita kohtaan. Mutta joillain sitä epäilemättä joka tapauksessa on.
 
En gång Turkish Airlines, alltid Turkish Airlines.

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, "Respect all, fear none", Stars, Pool
Viimeksi kun katsoin, niin Jokereilla oli muitakin yhteistyökumppaneita kuin Nornickel.
Ottaen huomioon 40% omistusosuuden, "yhteistyökumppani" ei sovi kuvaamaan Nornickeliä. Toinen pääomistaja ja tappioiden kuittaaja jatkossa.
 
"Let the wind carry you home
Blackbird, fly away
May you never be broken again"

Logan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Shannon Szabados, Jeremy Roenick, Tuukka Rask
Ravintolamyynnistä ei jää juuri mitään lapaan koska tilan omistaa Helsingin kaupunki. Hallia ei saa täyteen lokakuun lopun KooKoo-peleihin kuin ilmaislippuja jakamalla. Siksipä eilinen 6935 tjsp oli positiivinen yllätys.
Näin oon itekki ymmärtäny et tuo ravintolajärjestely ei ole kovin hyvä... En sitte tiiä mitä ois tehtävissä. Omistaahan esim. Lappeenrannassa kaupunki hallin mutta myynnit jne. tulee itelle.

Kai siellä sitte on tiukat sopparit, mut aika epäreilu järjestely.

Olin itekki yllättyny kuinka hyvin oli keskiviikkona sakkia paikanpäällä kun täällä siitä kirjotellaan.

Tuo Jokeri boikotti ei mielestäni ole kuitenkaan ratkasu. Jonku otsikonki eile aiheesta luin mut eiköhän siitä väännetä vielä.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Viikingit, Spurs, narrit (pre 2014)
Hauskaa kun teikäläiset saarnaa täällä pelaajien vapaan liikkuvuuden puolesta. Teidän sarjassa tämähän toteutuu EU:n ja Suomen lakien mukaisesti?
”Teikäläiset”
”Teidän sarja”

En seuraa ryssäsarjaa, joten en tiedä. Eikä mua kiinnosta KHL. Viestisi pointti jäi näin ollen hyvin vajavaiseksi.

Tämähän on kuin persuketju: joku nauraa Liigalle ja liigajoukkueille, niin ”mutku ryssät!” Ihan kuin se tekisi Liigan joukkueiden toiminnasta, jotenkin laillisempaa tai liigajoukkueista jotenkin tunteita herättävämpiä, koska KHL:ssä pelaa tuntemattomia ryssiä.
 

PPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Koska se on laiton?
No, on se aika pieni rike verrattuna Jokereiden omistajien ja venäjän vallanpitäjien tekemisiin. Joskus laiton teko on silti moraalisesti oikein. Jokerit edustaa Suomessa Venäjää, ja kuten tiedämme on Venäjä erilaisten talouspakotteiden kohteena. Tämä liigan boikotti on varsin sopiva tukitoimi pakotteille, vaikkei sillä suurta käytännön merkitystä olekaan. Toivottavasti liigaseuroilla on selkärankaa jatkaa boikottia, vaikkei siitä kirjallista paperia enää saa ollakkaan. Se olisi sellaista pientä kansalaistottelemattomuutta, johon on täysi eettinen oikeutus.
 
Viimeksi muokattu:
Pistepörssikeinottelija

Aces High

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Red Wings, HIFK Gimmat, THFC
”Teikäläiset”
”Teidän sarja”

En seuraa ryssäsarjaa, joten en tiedä. Eikä mua kiinnosta KHL. Viestisi pointti jäi näin ollen hyvin vajavaiseksi.

Tämähän on kuin persuketju: joku nauraa Liigalle ja liigajoukkueille, niin ”mutku ryssät!” Ihan kuin se tekisi Liigan joukkueiden toiminnasta, jotenkin laillisempaa tai liigajoukkueista jotenkin tunteita herättävämpiä, koska KHL:ssä pelaa tuntemattomia ryssiä.
Sorry Harry, niputin sut sämpyläyamaha yms. ryhmään.
En kiistänyt edellisessä (enkä missään aiemmassakaan viestissä) liigan boikottisopimuksen laittomuutta. Otin kantaa vain hiukan kaksinaismoralistisiin pöyristymisiin pelaajien vapaan liikkumisen puolesta. KHL:ssä tuo kuitenkin on ristiriidassa Suomen ja EU:n lainsäädännön kanssa ja Jokerit lienee edelleen suomalainen yhtiö.

Eiköhän se liene ihan luonnollista että kansallisen sarjan joukkueet herättää ko. maassa enemmän tunteita kuin naapurimaan sarjan joukkueet?
 
Urea iacta est.
(1)
  • Tykkää
Reactions: Tadu

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Liiga on pelaajatuotannossa euroopan kakkonen tällä hetkellä Ruotsin jälkeen sitä faktaa ei mikään muuta.
Miten ihmeessä tämä muuttaa tätä näkemystä mihinkään? Kasvattajasarjan tehtävänä on kasvattaa pelaajia isompiin sarjoihin. Totta helvetissä sieltä sitten tulee myös niitä pelaajia.

Jokerit on vain pienen piirin juttu ja kasvua ei ole tulossa.
Liigassa pelatessa Jokereista kuuli joskus juttuja nyt ei kuule yhtään mitään ei edes Helsingin suunnalta.
Niin? Itselläni on ainakin sen verran hyvä itsetunto, etten tarvitse kenenkään kuopiolaisen hyväksyntää tai puhetta Jokereista. Mulle on aivan sama vaikka se olisi vain pienen piirin juttu (mitä se ei ole. Jokerit on Suomen tunnetuin seurabrändi, sillä on kannattajia ympäri Suomen, Jokerien pelejä katsotaan televisiosta enemmän kun yhdenkään muun seuran pelejä Suomessa ja tämän lisäksi Jokereilla taitaa olla Suomen seuratuimmat sosiaalisen median kanavat). Joten piiri pieni pyörii, mutta pyöriköönsä. Jos Jani on kuullut muutamilta henkilöiltä, että Jokerit ei enää kiinnosta, se ei tarkoita mitään. Siihen tilalle on kyllä kasvanut myös Janille tuntemattomia kannattajia ja seuraajia.

Kuten jo aikaisemmin sanoin KHL:n taso on tippunut kokoajan kun maksukyky on heikentynyt ja lopullinen niitti siihen olisi se kova palkkakatto.
Tottakai kärkipelaajien taso on tippunut, koska sarjaa halutaan saada taloudelliseati terveämmälle pohjalle tiputtamalla kuluja. Enää ei KHL:ään siirrytä NHL:stä 50-60 pisteen kauden jälkeen, mutta kokonaisuutena sarjan taso ei ole tippunut moneen vuoteen. Taso on levinnyt ja sarja on tasoittunut ja tasoittuu lisää. Puhut lopullisesta niitistä jos palkkakatto tulee. Miksi? Katso esimerkiksi Traktorin ulkomaalaisvahvistuksia. Traktor on yli 2 miljoonaa alle katon. Tuo on täysin tuulesta temmattu väite, että katto olisi lopullinen niitti. Venäläisille pelaajille maksetaan tällä hetkellä rajua ylihintaa ja heidän palkat putoavat + ulkomaalaiskiintiötä nostetaan, niin lopullinen niitti on kaukana.


Jännä juttu muuten jos KHL on niin paljon isompi sarja niin siellä joukkueet saavat vähemmän tv-tuloja ja vähemmän lipputuloja per joukkue kuin liigaseurat keskimäärin
Olisikohan tässä osasyynä vaikka se, että venäläisten keskiansiot ovat 500euron luokkaa. Aika monen ryssän lompakolle kävisi kolaus jos lipun hinta olisi 10% kuukausipalkasta.


Yleisömäärät halleissa ovat olleet pienessä laskussa mutta kun sieltä poistaa Jokerit, Blues vaihtelun ja uudet seurat niin vanhoilla yleisömäärät ovat pysyneet suunnilleen samoina.
Hei, poistetaan KHL:stäkin kaikki muut joukkueet paitsi SKA. Kyllä on hyvät yleisökeskiarvot ja tulot sarjalla.


Samalla on kuitenkin käynyt niin, että liigan seuraajien määrät ovat nousseet selvästi kun jokaisen pelin näkee niin kaikki eivät lähde halliin vaan katsovat sen pelin kotisohvalta eli kiinnostuneita kyllä riittää.
Onko sulla jotain faktaa tästä väitteestä? Vai onko taas kaverit kertoneet? Telian tilaajamääristä ei kannata vetää kovin suurta johtopäätöstä. Sekaan kun saa formulat, KHL:n, NHL:n, pornokanavat sun muut, niin tottakai tilaajia riittää. Itsekkin olen Telian tilaaja, koska saan Liigan ilmaiseksi verrattuna että ottaisin Viaplayn pelkästään Jokereiden pelien takia. Miksi Telia maksoi oikeuksista niin paljon, kun kumminkin tietää tekevänsä kymmenien miljoonien tappiot Liigalla? Mieti tuota kysymystä ja samalla mieti Jokereita.
 

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, "Respect all, fear none", Stars, Pool
Onko sulla jotain faktaa tästä väitteestä? Vai onko taas kaverit kertoneet?
Onko sulla jotain faktaa siitä että Jokereiden pelejä katsotaan televisiosta Suomessa eniten?
 
"Let the wind carry you home
Blackbird, fly away
May you never be broken again"

Valapatto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mun mielestä Liigan tulee toimia avoimesti ja Eurooppalaisten arvojen mukaisesti ja siksi pidin tärkeänä tuon sopimuksen purkamista. Mitään suhdettahan Jokereihin ei sen kummemmin tarvi olla kuin muihinkaan KHL-seuroihin. Ihan jo taloudellisesti turvallisempaa pysyä mahdollisimman etäällä.
 
Saatana.

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onko sulla jotain faktaa siitä että Jokereiden pelejä katsotaan televisiosta Suomessa eniten?
Finnpanel mittaa näitä asioita ja esimerkiksi ilmaiskanavilta tulleita Jokereiden pelejä jos verrataan Liigan vastaaviin, niin Jokereilla oli selvästi enemmän katsojia. Nämä olivat nähtävillä Finnpanelin sivuilla ja näitä pystyi selvästi vertaamaan. Muuta faktuaalista faktaa mulla ei ole, mutta tuo noin esimerkkinä. Tähän kun lisää sen, että Jokereissa pelaa enemmän satunnaiskatsojille tuttuja pelaajia kun yhdessäkään Liiga-joukkueessa, niin on aika todennäköistä, että tuo suhdanne ei muutu radikaalisti maksu-tv:n puolella.
 

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, "Respect all, fear none", Stars, Pool
Finnpanel mittaa näitä asioita ja esimerkiksi ilmaiskanavilta tulleita Jokereiden pelejä jos verrataan Liigan vastaaviin, niin Jokereilla oli selvästi enemmän katsojia. Nämä olivat nähtävillä Finnpanelin sivuilla ja näitä pystyi selvästi vertaamaan. Muuta faktuaalista faktaa mulla ei ole, mutta tuo noin esimerkkinä. Tähän kun lisää sen, että Jokereissa pelaa enemmän satunnaiskatsojille tuttuja pelaajia kun yhdessäkään Liiga-joukkueessa, niin on aika todennäköistä, että tuo suhdanne ei muutu radikaalisti maksu-tv:n puolella.
Eli sulla ei ole faktoja, mutta vaadit niitä muilta?
 
"Let the wind carry you home
Blackbird, fly away
May you never be broken again"

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Liverpool. Tool —— hämyt
Finnpanel mittaa näitä asioita ja esimerkiksi ilmaiskanavilta tulleita Jokereiden pelejä jos verrataan Liigan vastaaviin, niin Jokereilla oli selvästi enemmän katsojia
Saman tutkimuslaitoksen mukaan AlfaTV:llä on hurjat katsojaluvut. Kanava oli jopa Suomen katsotuin kanava viime kesänä.
Yksinkertaistettuna voi sanoa, että venäläinen jääkiekko ei kiinnosta suomalaisia vaikka kuinka niin haluaisittekin. Miksei teille riitä venäjän huippukova sarja, johon verrattuna Liiga on pelkkä kaljaliiga? Miksi laukkunarrit koko ajan inisee että Suomen ja venäjän välille pitää saada yhteistyötä, jota Suomessa ei haluta? Teillä on jopa monopoliasema venäjällä mitä tulee länsimaihin khlssä. Iloitkaa siitä ja pysykää poissa suomikiekosta.
 
Ministeri Kiuru. Teillä oli koko kesä aikaa säätää meille käsienpesupakko. Missä päätös viipyy ja kuka sen noudattamista valvoo?

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, "Respect all, fear none", Stars, Pool
On mulla faktoja ilmaiskanavien puolelta. Parempi sekin kun Janin "faktat".
No eihän nyt noilla sun ilmaiskanava-faktoilla ole mitään evidenssiä väitteesi tueksi. Mutta tätähän sinä paljon harrastat. Tuuttaat tavaraa KHL-missiosi tueksi, ilman että niitä voi todistaa.

Tähän kuuluisat sanat: "Tämä osaltani tässä".
 
"Let the wind carry you home
Blackbird, fly away
May you never be broken again"

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Yksinkertaistettuna voi sanoa, että venäläinen jääkiekko ei kiinnosta suomalaisia vaikka kuinka niin haluaisittekin.
Ei ehkä venäläinen kiekko kiinnostakkaan niin, enkä niin haluakkaan, mutta Jokerien kiekko kyllä kiinnostaa. Ja kai tuolla venäläiselläkin kiekolla on jotain katsojia kun tarjontaa lisätään koko ajan. Joillakin ei ole rasistista ajattelutapaa, että pitää yksilöidä katsomansa jääkiekko-ottelu kansalaisuuden mukaan, vaan haluaa katsoa urheilua. No, se venäläisestä kiekosta, ei kuulu tähän ketjuun. En itsekkään katsoisi varmaan KHL:ää jos Jokerit ei siellä pelaisi.
Miksi laukkunarrit koko ajan inisee että Suomen ja venäjän välille pitää saada yhteistyötä, jota Suomessa ei haluta?
Taitaa jotkin joukkueet haluta. Noo, tästä näemme faktaa tulevaisuudessa.
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Liverpool. Tool —— hämyt
Jokerien kiekko kyllä kiinnostaa. Ja kai tuolla venäläiselläkin kiekolla on jotain katsojia kun tarjontaa lisätään koko ajan. Joillakin ei ole rasistista ajattelutapaa, että pitää yksilöidä katsomansa jääkiekko-ottelu
Tilasin itselleni Viasat sportin jalkapallon takia. Mukana tulee khl, josta kysyin asiakaspalvelijalta, saisinko sen pois siitä palvelusta. Voisin vaikka maksaa extraa siitä, ettei tavitsisi hyppiä niiden kanavien yli. Noh, ei ollut mahdollista. Voit tilastoida siis minutkin ryhmään ”kiinnostunut jokereista”.
Se, että skippaan lajista riippumatta Albania-Moldova ottelut ja käytän aikani muuhun, tarkoittaa siis sitä, että olen rasisti? Tai ainakin ajattelen rasistisesti. Ok.
 
Ministeri Kiuru. Teillä oli koko kesä aikaa säätää meille käsienpesupakko. Missä päätös viipyy ja kuka sen noudattamista valvoo?

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tilasin itselleni Viasat sportin jalkapallon takia. Mukana tulee khl, josta kysyin asiakaspalvelijalta, saisinko sen pois siitä palvelusta. Voisin vaikka maksaa extraa siitä, ettei tavitsisi hyppiä niiden kanavien yli. Noh, ei ollut mahdollista. Voit tilastoida siis minutkin ryhmään ”kiinnostunut jokereista”.
En oikein löytänyt tästä mitään punaista lankaa. Miten tämä vaikuttaa siihen, että tarjonnan lisäämisestä päätellen Jokerien ja KHL-peleillä on katsojia? Luuletko että Viasat lisäisi KHL-lähetyksiä jos niitä ei kukaan katsoisi, tai että Viasat lisää niitä vain Viasat kanavan tilaajamäärän mukaan?


Se, että skippaan lajista riippumatta Albania-Moldova ottelut ja käytän aikani muuhun, tarkoittaa siis sitä, että olen rasisti? Tai ainakin ajattelen rasistisesti. Ok.
Yksilöit kyllä ihan itse, että juuri venäläinen kiekko ei kiinnosta. Jos venäläisen tilalla olisi amerikkalainen, ruotsalainen tai joku muu, niin luultavasti olisi eri ääni kellossa.

Mun osalta tämä offtopic on nyt tässä.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sveitsiläisen kyläseura EV Zugin kokonaisliikevaihto oli 18/19 tilikaudella reilu 31 miljoonaa Sveitsin frangia eli päivän kurssilla reilut 28 miljoonaa euroa. IFK:n ja Jokereiden tuoreimmilla luvuilla yhteenlasketut liikevaihdot ovat vajaa 23 miljoonaa euroa. Jokainen helsinkiläinen tai markkina-alueen muuten tunteva tietää helsinkiläisen huippuseurajääkiekkoilun - oli kyse Jokereista tai IFK:sta - toimivan tehottomasti ja ihan marginaalissa. Siinä mielessä nämä "Suomen suosituin urheilubrändi" -jutut ovat hieman kiusallisia. Urheilutoiminnan osalta tietysti Kärpät ja Tappara toimivat eri teholla kuin Jokerit tai IFK.
 
RIP Blues

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Miten ihmeessä tämä muuttaa tätä näkemystä mihinkään? Kasvattajasarjan tehtävänä on kasvattaa pelaajia isompiin sarjoihin. Totta helvetissä sieltä sitten tulee myös niitä pelaajia.
Samanlainen kasvattajasarja se KHL:n on, että siinä ei ole mitään eroa.
Tuottaa enemmän ja parempia pelaajia kun Venäjä tällä hetkellä ja taustojen rahamäärissä on eroa merkittävästi.


Niin? Itselläni on ainakin sen verran hyvä itsetunto, etten tarvitse kenenkään kuopiolaisen hyväksyntää tai puhetta Jokereista. Mulle on aivan sama vaikka se olisi vain pienen piirin juttu (mitä se ei ole. Jokerit on Suomen tunnetuin seurabrändi, sillä on kannattajia ympäri Suomen, Jokerien pelejä katsotaan televisiosta enemmän kun yhdenkään muun seuran pelejä Suomessa ja tämän lisäksi Jokereilla taitaa olla Suomen seuratuimmat sosiaalisen median kanavat). Joten piiri pieni pyörii, mutta pyöriköönsä. Jos Jani on kuullut muutamilta henkilöiltä, että Jokerit ei enää kiinnosta, se ei tarkoita mitään. Siihen tilalle on kyllä kasvanut myös Janille tuntemattomia kannattajia ja seuraajia.
Niin ei minua kiinnosta tippaakaan jos sinua ei liiga kiinnosta.
Mutta se kiinnostaa, että liigan muka pitäisi silti antaa Jokereille jotka ovat kilpailija ja täysin erilaisilla menetelmillä vapaata tilaa. Pienen piirin juttu se Jokerit ja KHL nimenomaan on verrattuna liigaan kun kyse on yhdestä seurasta ei mistään muusta.

Missään ei ole tuollaisia tilastoja näkynyt jossa Jokerit olisi ollut Suomen eniten seurattu seura tv:n puolella.
No se johtuu kyllä siitä ettei niitä pelejä näy ellei halua maksaa ja pelkästään Jokereiden pelejä hyvin harva ostaa, Viasat näkyi monta vuotta mutta KHL-pelejä jaksoi katsoa ehkä viisi ja yhtään ei kokonaan kun se mainostettu taso on NHL:ään verratuna surkea.
Tuntemistani Jokerit faneista KHL aikana on aktiivisten seuraajien määrä tippunut kokoajan.Tottakai kärkipelaajien taso on tippunut, koska sarjaa halutaan saada taloudelliseati terveämmälle pohjalle tiputtamalla kuluja. Enää ei KHL:ään siirrytä NHL:stä 50-60 pisteen kauden jälkeen, mutta kokonaisuutena sarjan taso ei ole tippunut moneen vuoteen. Taso on levinnyt ja sarja on tasoittunut ja tasoittuu lisää. Puhut lopullisesta niitistä jos palkkakatto tulee. Miksi? Katso esimerkiksi Traktorin ulkomaalaisvahvistuksia. Traktor on yli 2 miljoonaa alle katon. Tuo on täysin tuulesta temmattu väite, että katto olisi lopullinen niitti. Venäläisille pelaajille maksetaan tällä hetkellä rajua ylihintaa ja heidän palkat putoavat + ulkomaalaiskiintiötä nostetaan, niin lopullinen niitti on kaukana.

Olisikohan tässä osasyynä vaikka se, että venäläisten keskiansiot ovat 500euron luokkaa. Aika monen ryssän lompakolle kävisi kolaus jos lipun hinta olisi 10% kuukausipalkasta.
Nimenomaan kokonaisuutena se on tippunut kun mukaan on tullut sitä tätä ja tuota joukkuetta ja palkkojen maksussa on ongelmia jokaisella kaudella se ei ole ammattilaissarjan merkki.
Terveelle pohjalle KHL:ää ei saa jos palkkoja pidetään tuolla tasolla ja kovalla palkkakatolla siinä käy nimenomaan niin, että ne hyväkin ulkomaalaiset häipyvät kun palkkaero muuhun eurooppaan pienenee niin älyttömän matkustamisen ja Venäjän kiinnostus loppuu.
Se on ihan rahasta kiinni kuinka pitkään se kiinnostus jatkuu ja se ulkomaalaiskiintiön nosto palkkakaton tippuessa ei auta kun jos saman saat Ruotsista kuin Venäjältä niin hyvin harva lähtee Venäjälle.

Niin mistä sitten se sarja saadaan terveelle pohjalle kun yleisöltä niitä tuloja ei ole tulossa lisää?
Ei mitenkään KHL elää vain ja ainostaan Putin kavereiden rahoilla se on suurin syy miksi yhdenkään liigaseuran ei kannata siihen soppaan käsiään sotkea.
Hei, poistetaan KHL:stäkin kaikki muut joukkueet paitsi SKA. Kyllä on hyvät yleisökeskiarvot ja tulot sarjalla.
Ilmeisen vaikea ymmärtää jos 13000 katsojan halli vaituu 4500 katsojan halliin ja yleisökeskiarvo sieltä 7500 luokasta 3000 niin sillä on vaikusta kokonaismäärään.
No ei se SKA silti pärjää Bernille, joten pikkuseura.Onko sulla jotain faktaa tästä väitteestä? Vai onko taas kaverit kertoneet? Telian tilaajamääristä ei kannata vetää kovin suurta johtopäätöstä. Sekaan kun saa formulat, KHL:n, NHL:n, pornokanavat sun muut, niin tottakai tilaajia riittää. Itsekkin olen Telian tilaaja, koska saan Liigan ilmaiseksi verrattuna että ottaisin Viaplayn pelkästään Jokereiden pelien takia. Miksi Telia maksoi oikeuksista niin paljon, kun kumminkin tietää tekevänsä kymmenien miljoonien tappiot Liigalla? Mieti tuota kysymystä ja samalla mieti Jokereita.
Onko sinulla faktaa tuosta Jokereiden suurimmista katsojamääristä?
Finnpanelin tilastoissa ei kyllä Viasatin kanavia näy, liigapelejä siellä kyllä on.

Telia ei ole mikään venäläinen oligarkki, joka ottaa tarkoituksella tappiota jotta joku muu pysyy tyytyväisenä.
Ei siitä viasatin kokonaistilaaja määrästä voi myöskään päätellä mitään siitä kuinka paljon Jokereita seurataan.
Mutta jännästi vaan iso määrä henkilöitä jotka ennen kävivät katsomassa hallissa kauden aikana 15-20 peliä käy nykyään hallissa vain 5-10 kertaa ja seuraa loput pelit kotona. Siltikään seurojen yleisömäärät eivät ole halleissa tippuneet tuota enempää niin ainut johtopäätös on kokonaisseuraajien määrän kasvu, tosin tämän ei sinun agendaasi sovi.
 

Runtulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Yllättävän moni on harmissaan siitä, että oikeus on voittanut. Toivottavasti ette lopeta seuranne kannattamista, vaikka sinne joku jokeri ilmestyisikin kesken kauden.
 
"Niin paljon kuin niissä Ruudun veljeksissä onkin pelimiehen vikaa, niin on niissä kyllä muutakin vikaa" - Eero Tauru
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy