Tästä syystä siellä on ne pihdit. Ja tuotteet melkein aina kaapeissa. Mun mielestä pihtejä käyttivät melkein kaikki asiakkaat jo ennen koronaa, ja jos jotkut eivät vieläkään käytä, niin ovat aika piittaamattomia.
Nimenomaan, ja samalla häviäisi pihtienkin käyttö. Kyllä noita mainitsemiasi piittaamattomia vaan valitettavasti on. Jokuhan tossa fiksusti kirjoittikin, että ehkä se 90+% (onneksi) välittää ja tekee asioita suht oikein,
Mutta sitten on ehkä se 10%, joka ottaa sen karjalanpiirakan kouraan paljain käsin ja vasta sitten pussiin, tai tunkee avomallisen tilli-pussin nenään ja pistää takaisin, kun ei ihan olleet
aromit kunnossa.
Eräässä lounaspaikassa oli kakkua jälkiruuaksi. Mies otti edessäni (näköjään santsasi) sitä, ja omalla jo käyttämällä lusikallaan kaapi viimeiset kermavaahdot kakkulapiosta lautaselleen. Eli samalla lusikalla, jolla oli juuri syönyt edellisen kakkuannoksen. Onneksi huomasin sen. Sanoin tottuneena kerrostalokyttääjänä ja moraalisena poliisina :D hiljaa lähtiessä lounaspaikasta sen henkilökunnalle, ja seuraavalla kerralla jälkruokapiirakka oli valmiina annoksina kipoissa. En tiedä oliko sen valittamiseni takia, mutta oli kuitenkin. Iso plussa, ja kiitin vielä sähköpostillakin asiasta.
Kerran yksi asiakas laittoi toisessa paikassa santsilautaseltaan pihvin takaisin metallikaukaloon. Nevöföget sekin. En mä nyt noita liikaa murehdi vaikka ehkä siltä voi vaikuttaa, mutta kattokaapa joskus. Aina on se epähygieeninen "kymmenesosa" ihanasti keskuudessamme.