godofthunder
Jäsen
- Suosikkijoukkue
- Ässät, Detroit Red Wings
Jännä miten ravintola-ala syyttää nyt kaikesta koronaa. Ennen koronaa työntekijät pidettiin löysässä hirressä nolla-soppareilla ja ekstra-soppareilla. Nyt tää sama porukka on löytäntyt koronan aikana työtä, mistä saa vakiintuneet tunnit säännöllisellä tulolla. Alalla on muutenkin huonohkot palkat, ja asiakkaat ovat nyt tehneet työstä vielä raskaampaa.
Olen nyt sivusta tuota seurannut jonkin aikaa, kun ruokapaikkoihin tulee jatkuvalla syötöllä porukkaa ovista ja ikkunoista. Joku voisi tietysti ajatella että tämä on hyvä asia...
Noh, itse asiakkaat eivät nyt ymmärrä sitä, että kun paikat ovat täynnä, niin ihan heti et pääse istumaan, saati saa ruokaa naaman eteen. Tämä taas johtaa henkilökunnan ala-arvoiseen kohteluun, haukkumiseen, sekä tarjoilijoiden itkettämiseen. Ja tällainen meno on siis n. Paremman väen ravintolassa.
Samaan aikaan omistaja haluaa maksimoida voitot, eikä halua palkata lisää väkeä. Tämän seurauksena porukka töissä aivan loppu, ja koska sana kiirii, niin nyt sinne ei saada ketään edes rahalla. Ja meno on ollut tällaista heti alun sulun jälkeen. Joten turha vedota siihen, että on tullut vaikka yllätyksenä.
Olen nyt sivusta tuota seurannut jonkin aikaa, kun ruokapaikkoihin tulee jatkuvalla syötöllä porukkaa ovista ja ikkunoista. Joku voisi tietysti ajatella että tämä on hyvä asia...
Noh, itse asiakkaat eivät nyt ymmärrä sitä, että kun paikat ovat täynnä, niin ihan heti et pääse istumaan, saati saa ruokaa naaman eteen. Tämä taas johtaa henkilökunnan ala-arvoiseen kohteluun, haukkumiseen, sekä tarjoilijoiden itkettämiseen. Ja tällainen meno on siis n. Paremman väen ravintolassa.
Samaan aikaan omistaja haluaa maksimoida voitot, eikä halua palkata lisää väkeä. Tämän seurauksena porukka töissä aivan loppu, ja koska sana kiirii, niin nyt sinne ei saada ketään edes rahalla. Ja meno on ollut tällaista heti alun sulun jälkeen. Joten turha vedota siihen, että on tullut vaikka yllätyksenä.