Ongelma tuossa ehdottamassasi mallissa on se, että jos halutaan joku virusvariantti pitää kokonaan pois maasta, niin ei riitä jos estetään sen maahantuloa vain jonkun verran. Äkkiäkös sitä venäläinen Sergei-rekkakuski käy syömässä Savonlinnan ABC:lla ja köhii ilman maskia siten, että virus pääsee leviämään naapuripöydän lapsiperheeseen.
Mitä näitä tautiryppäitä tullut, niin harvempi niistä on mistään lounaspaikoista lähtenyt. Saa oikoa jos on parempaa tietoa, koska aihe kyllä kiinnostaa. Mistä taas on tullut tartuntoja, ovat paikat, jossa vietetään pidempi aika keskenään, kuten anniskeluravintolat, urheiluharjoitukset ja kuntosalit.
Viettävätkö nuo ulkomaan rekka-sergeit sen kummemmin aikaa maassa, kuin vain lastin toimitukseen käytetyn ajan? Luulin että rekkakuskin työ on sen verta hektistä, ettei kuorman toimituksien välissä ehdi mihinkään ostareille mennä hengailemaan muitten rekkakuskien kanssa.
Tuli mieleen, kun on ollut puhe noista alle kymmenen ihmisen harjoitteluryhmistä, tai jonkun kuntosalin tilojen lohkominen eri osioihin, niin koskeeko se myös pukuhuoneita?