Ainoa asia, miten tartunnat saadaan kuriin, on että ihmiset toimivat vastuullisesti. Jokaisen ikään katsomatta tulee käyttäytyä järkevästi. Tartuntoja tulee silti, mutta ne saadaan painettua riittävän alas, jos käytetään maskeja, huolehditaan turvaväleistä ja käsihygieniasta ja käydään testeissä heti, jos jollekin lähipiiristä tulee oireita.
Eikö noita ulkomaisia opiskelijoita ole testattu, kun tulevat maahan? Eikö ole testattu ennen karanteenista vapautumista? Jos ei, miksi ei? Eikö tuon nyt kuuluisi olla ihan perusasia? Muistanko väärin, että Heidi’s Bier Barin muidenkin kaupunkien ravintoloissa olisi ollut joko runsaasti altistumisia tai jopa löytynyt tartuntoja? Jos näin, tässä kohtaa laittaisin kyllä vastuuta vähän myös ketjulle. Ei se nyt voi olla pelkkää sattumaa ja huonoa tuuria, että yhden ketjun paikoissa sattuu ja tapahtuu. Ollaanko jossain kohtaa välinpitämättömiä ja mennään täysin bisnes edellä vai sooloileeko henkilökunta? En tiedä, enkä varsinaisesti syytäkään, mutta vähän ihmettelen. Ymmärrän liiketaloudellisen tuskan, mutta ei se parin viikon kokosulkukaan hyvää taloudelle tee.
Eikö noita ulkomaisia opiskelijoita ole testattu, kun tulevat maahan? Eikö ole testattu ennen karanteenista vapautumista? Jos ei, miksi ei? Eikö tuon nyt kuuluisi olla ihan perusasia? Muistanko väärin, että Heidi’s Bier Barin muidenkin kaupunkien ravintoloissa olisi ollut joko runsaasti altistumisia tai jopa löytynyt tartuntoja? Jos näin, tässä kohtaa laittaisin kyllä vastuuta vähän myös ketjulle. Ei se nyt voi olla pelkkää sattumaa ja huonoa tuuria, että yhden ketjun paikoissa sattuu ja tapahtuu. Ollaanko jossain kohtaa välinpitämättömiä ja mennään täysin bisnes edellä vai sooloileeko henkilökunta? En tiedä, enkä varsinaisesti syytäkään, mutta vähän ihmettelen. Ymmärrän liiketaloudellisen tuskan, mutta ei se parin viikon kokosulkukaan hyvää taloudelle tee.