Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

KooKoo kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Minor, 16.09.2016 klo 13.35.

 1. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Ööö, siis eiköhän jokainen pelaaja halua pelata pudotuspelejä mielummin, kuin aloittaa kesäloman? Uskoisin, että jos jokaiselta pelaajalta kysytään, että haluatko jatkaa joukkueessa loppuun asti vai vaihtaa seuraa ja pelata pleijareita niin vastaus on kyllä.
   
 2. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo,Josh Green,Kouvolalainen pääsarjapalloilu
  Green on muuten katsomossa, mutta miksei kaukalossa....??
   
 3. Funky Duck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ööö, siis no varmaan joo. Mutta tuskin voit jokaiselta joukkueen pelaajalta mennä kysymään, tai muutenhan tuonne ei jäisi ketään jäljelle. Lähinnä tässä nyt pohdin sitä, että oliko juuri näiden pelaajien perään kyselty ennen kuin seura kysyi halukkuutta siirtyä muualle, vai oliko pelaajilta kysytty ensin halukkuutta vaihtaa maisemaa.
   
 4. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Tärähän emme tod näk ikinä saa tietää, mutta eiköhän ne ole kysellyt ensin pelaajien suunnalta ja sitten joukkueelta. Toki voi olla, että myös kysytty ensin joukkueelta jonka jälkeen KooKoon toimisto on kysellyt pelaajilta joista jotain euroja saisi. Mutta tuskin noita pelaajia on sinne lähetetty vastoin omaa tahtoa. Ja eikös nuokin olisi KooKoosta ensi kaudeksi joka tapaukessa poistuneet? Ihme jossittelua.
   
 5. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  No niin 1/10 tästä lopusta ja näytti hyvältä. Hyvää jatkoa vaan Maliselle, Kantolalle ja O'Connorille HIFKiin, meni siellä vissiin kivasti...
   
 6. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lisää ukkoa myyntiin niin KooKoo on vielä mukana sääleissä! *hymiö*
   
 7. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Toimisto hylkää, yleisö hylkää, pelaajat eivät. Kiitos.
   
 8. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Erikoinen kuva tuosta Kantolan haastattelusta jäi, kun tosiaan ainakin tuon perusteella seurat olisi sopineet siirrosta ja pelaajille olisi ilmoitettu suunnilleen samaan aikaan yleisön kanssa.

  Mutta hyvinhän tämä tosiaan KooKoon kannalta meni, sieltä on nyt ne peli-iloa jarruttaneet ryhmähengensyövät pistetty pihalle ja tilalle suorastaan ryöstetty HIFK:sta menestysnälkäisiä tehomiehiä jotka kiittivät välittömästi vapautuneesta ilmapiiristä ja saadusta vastuusta ja auttoivat KooKoon takaisin voittojen tielle. Tästä se kevätliito lähtee!
   
 9. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Kiitos KooKoo!
   
 10. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Vähän alakanttiin veikkasit, ilmoitettu yleisömäärä joka näki KooKoon voiton oli 2421
   
 11. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Se "vanha kansakin" turvautui kunnon kuppaamiseen kun olo oli tukala ja tukkoinen. Pahaveri ulos! Johan oli raikasta tekemistä.
   
 12. the karpov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Voisiko vaikka loukkaantuminen vielä vaivata??
   
 13. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo,Josh Green,Kouvolalainen pääsarjapalloilu
  Lainaus:
  No kun kuulemma ei. Lääkäriltä on lupa ja silloinhan työnantajalla on halutessaan oikeus työhön eli pelaamaan velvoittaa. Oma villi veikkaus on, että Mr. Green nähdään huomenna kokoonpanossa, hope so. Huippuammattilainen todennäköisesti haluaa lopettaa uransa pelaamalla.
   
 14. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Lainaus:
  On aika mielenkiintoinen ajatus, jos Malinen, Kantola ja O´Connor olisivat olleet jonkinlaisia ryhmähengen syöjiä KooKoossa. Vaikka varmaan se pelaajaan vaikuttaa ainakin alitajuisesti, jos tietää, ettei jatka seurassa ensi kaudella. Mutta en oikein usko, että näistä pukukopissakaan hirveästi puhuttaisiin. Kantola kuitenkin tuuletteli kavennusmaaliaan Raumalla sen verran innokkaasti, ettei se näyttänyt seurasta pois haluavan pelaajan käytökseltä. Tai sitten paikalla oli HIFK:n pelaajatarkkailijoita, joiden silmien edessä onnistuminen ilahdutti miestä. Ehkä nuo Kantolan höpinät voi jättää omaan arvoonsa. Kiitos ja näkemiin, ei se HIFK:ssakaan tule olemaan mitään auvoista onnea, kun kausi voi päättyä sääleihin tai pahimmassa tapauksessa sääleistä tippumiseen. Raju alamäki on sielläkin menossa.

  Vaikka viiva on tällä hetkellä seitsemän pisteen päässä, niin loppukaudella kannattaa pelata lähinnä kunnian palauttamisesta ja mennä peli kerrallaan. Tärkeintä olisi nyt häivyttää sitä tukevaa paskan makua, joka on jäänyt kaudesta suuhun. Tiistaina nähtiin taisteleva ja itsevarma KooKoo, jota ei ole tämän vuoden puolella liikaa näkynyt. Jäljellä olevat pelit samalla asenteella, ja kauden lopussa katsotaan, mihin sillä päästiin. Sitten myös vihdoinkin niitä myönteisiä pelaajauutisia kehiin ja ensi kauden halvat kausarit myyntiin. Yleisön mielenkiintoon vaikuttaa paljon se, millaisiin tunnelmiin kausi päättyy. Esimerkiksi SaiPalla voi olla todella vaikea saada positiivista pöhinää päälle ensi kautta ajatellen, kun tämän kauden tunnelmat lienevät ankeat loppuun asti.
   
 15. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Tuossa on sekin mahdollisuus, että kauppaa hierotaan tällä hetkellä ja Green istui sen takia katsomossa. Mutta kohtahan se nähdään.
   
 16. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Luulisi että kaupantekoa helpottaisi että tuote on esillä, vai meinaatko että suojellaan ettei varmasti hajoa ennen kauppasopimuksen kirjoittamista.

  @nummenkallio hassuttelua oli enimmäkseen viestini siitä että KooKoo olisi (ainakaan tietoisesti) kolmikon poistanut henkistä puolta parantaakseen, etenkin kun Välimaa rehellisesti kertoi että talouden takia kaupattiin. Olisihan siinä toki melkoista ironiaa jos kauden lopuissakin peleissä vaihtokaupasta voitolle jäisi KooKoo.
   
 17. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Green on sen verran monta kertaa ollut esillä, että eiköhän taidot ole jo tiedossa. :) Tämähän on nyt ihan puhdasta spekulaatiota, mutta pelaajakauppoja tehtäessä ostajan intressissä on se, että pelaaja ei pelaa. Henk. koht. uskon, että tyhjennysmyynnit on ohi tältä erää ja näillä mennään kausi loppuun. Joka pelissä kunnon taistelu päälle.

  Ensi viikolla olisi HIFK-KooKoo, siinä voi olla aika isoja panoksia. Olisihan se ironista kieltämättä..
   
 18. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Juu mietin kanssa että Green on kyllä jo sen verran näyttöjä antanut ettei jää yhdestä pelistä kiinni myyminen. Voihan se olla että keräsi vaan voimia ja intoa torstaista kärppämatsia varten. (Ja lähimmän puolen vuorokauden kuluessa selvinnee varmuudella.)

  Taistelua vaan päälle tosiaan, täälläkin todistettu että kunnon taistelulla ja tiimille sopivalla pelisuunnitelmalla saa yllätettyä ennakkosuosikkeja housut kintuissa vaikka omalla tiimi pelaa "jämäjengillä" jolla hintaa 1/4-1/2 vastustajasta.
   
 19. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Sen verran hiljaista on, että olisikohan Sakke pistänyt kaupan ovet kiinni. Neljä lähtenyttä eivät olleet palkkakuninkaita, mut eiköhän kylkiäisenä tullut muutakin kuin palkkasäästö.

  Tekisi mieli ajatella, että kolmikosta Hade, Bhurst ja Irving ainakin kahdella on jatkot. Muuten olisi tullut lähtö.
   
 20. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Haatajalla varmasti jonkunlaiset neuvottelut ainakin päällä KooKoon kanssa. Ovat viihtyneet paremman puoliskon kanssa Kouvolassa.
   
 21. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo,Josh Green,Kouvolalainen pääsarjapalloilu
  Lainaus:
  Olis kyllä erinomainen uutinen, toivottavasti seura tulisi julkisuuteen uusien merkittävien sopparien kanssa. Ryhdikäs loppukausi ja muutama kova uusi sopimus niin taas näyttäis niiiiiiin paljon paremmalta ja noi myynnit jäis taka-alalle.
   
 22. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Haataja tuoreeltaan sanoi lehdessä, että jatko Kouvolassa on mahdollinen. Mutta haluaisi vielä pelata viisi kautta jopa ja haluaa miettiä jokaisen siirron tarkkaan. KooKoo on luvannut antaa aikaa miettiä... ehkä on lyöty viiden vuoden sopimustarjous kouraan (heh).
   
 23. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  KooKoo ilmoitti twitterissa, että siirtoja ei enää tapahdu ja näillä mennään.
   
 24. Keyser Jäsen

  Katselin tuossa aamuni ratoksi ottelutallenteen tuosta tiistain pelistä, ja erityisesti huomasi Robin Jacobssonin kovat otteet. Muutamassa tilanteessa erityisesti vastustajan maalilla tuntui olevan hyvin homma hallussa, ja varmasti juuri niin vittumainen paikka merkkaavalle pelaajalla, kuin olla ja voi. Toivottavasti samat isännän otteet myös Kärppiä vastaan. (Tiedetään, että Robin oli jäällä molempien Sportin maalien aikaan, mutta minulta tulee silti posia).

  Olin kyllä hallilla seuraamassa tiistain peliä, mutta jostain syystä en siellä huomioinut tätä yhtä vahvasti.
   
 25. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Koska Broadhurst ei siirtynyt minnekään, varmasti kysyjiä oli, niin jatkaako ensi kaudella KooKoossa?