Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

KooKoo kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Minor, 16.09.2016 klo 13.35.

 1. Lähemäen Dynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, TML
  Lainaus:
  Pikkuhiljaa alkaa itseänikin vituttamaan tuo sun vinkuminen. En muista että Jayzon olisi juuri koskaan heittänyt löylyä kiukaalle sen kummemmin ja yht äkkiä julistat kaverin provosoineen vuosia KooKoon osiossa. Tuo nyt on täyttä paskaa.

  Itse olet vetänyt taas vastaavia purkautumisia Jukureiden osastolla monta kertaa ja nyt julistat viattomuuttasi. Ainoastaan Karatelta on nähty vastaavia uhriutumisia. Kaiva se hiekka nyt perperistä ja mene eteenpäin kuin mies.

  Sakari Välimaa on ollut itse takuumiehenä tänä vuonna sille, ettei vanhat haavat parane. Mikkeliläisten kannattajien käsittämätön ja lähes ainutlaatuinen (?) hintablokkaus, jota osa KooKoon kannattajista tuki ja yksi ainakin julkisesti nautti, ei paranna minkään seuran välejä.

  KooKoon tyhjennyksestä nyt ei osaa sanoa muuta, kuin että suljettu liiga on vain ja ainoastaan perseestä.
   
 2. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Arvoisa @Lähemäen Dynamo. Nyt täytyy sanoa, että en edes muista milloin olisin käynyt lukemassa Jukureiden osiota saatika kirjoittanut sinne mitään.
  En muistaakseni ole kirjoittanut Jukureiden ketjuun yhtikäs mitään ainakaan kolmeen vuoteen. Jos sinulla on mielenkiintoa, niin toki voit käydä kaivamassa esiin vanhat viestini. Muistuttaisin nyt kuitenkin, että minä en suinkaan aloittanut tätä paskan jauhantaa vaan nimenomaan @Jayzon tuli KooKoon osioon ainoana agendanaan provosointi. Omalta osaltani keskustelu mikkeliläisten kanssa päättyy tähän. Minulle sopii vallan mainiosti, että pysytte pois KooKoon osiosta. Minä lupaan jatkossakin pysyä pois Jukureiden osiosta.
   
 3. Lähemäen Dynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, TML
  Arvoisa Tomppa. Jayzon kävi sanomassa että nauttii tästä ja mehustelee, myönsi myös vahingonilon olevan rumaa. Kilahdit siitä ja aloitit henkilöön menevän via doloroosasi, jonka laajensit mikkeliläisiin, eli jo tutuksi tulleeseen mikkeli - kouvola tapaasi ylireagoit. Se johti sitten hyvin järkiperäiseen keskusteluun puolin ja toisin, hymiö.

  Avautumisistasi saattaa todella olla muutama vuosi.

  Ei tässä vielä tiedä kenellä on kauden jälkeen syytä pienehköön vahingoniloiseen hymyyn, toisilla ehkä isompaan. Annetaan välirauhan laskeutua.
   
 4. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Välirauha sopii minulle. Voin vakuuttaa, että minäkään en kaipaa edes vähäisessä määrin Jayzonin kanssa käytyjen keskustelujen kaltaista paskan jauhantaa vaan mieluummin kävisin rakentavia keskusteluja ylipäätään jääkiekkoon liittyen. Toki pitäisi omalta kohdaltakin aina muistaa ex-presidentti Mauno Koiviston lanseeraama viisaus, ei pidä provosoitua, kun provosoidaan. Mitä vahingoniloon tulee, niin omalta osaltani ainakin pahin pettymys tyhjennysmyynnin suhteen on laantunut, koska Välimaa vakuutti, että tehdyillä toimenpiteillä varmistetaan KooKoolle vähintään samansuuruinen pelaajabudjetti kuin menneellä kaudellakin. KooKoon esitys on kuitenkin ollut tällä kaudella varsinkin pisteiden valossa ollut sen verran heikkoa, että ehkä kunnon tuuletus joukkueessa on aivan paikallaankin. Pahoittelin jo aikaisemmin, että sotkin muutkin mikkeliläiset tähän soppaan. Ei muuta kun hyvää jatkoa Mikkeliin. Koitetaan pysyä jatkossa asialinjalla.
   
 5. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Hadekin vissiin lähdössä. Pajatso tyhjäksi sitten huolella
   
 6. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Viittaatko tuohon eiliseen huhuun, että Hade olisi siirtymässä Lukkoon vai onko sinulla tuoreempaa tietoa asiasta?
  Eli lähdössä olisi siis vielä ainakin Haataja ja Lehtonen. Jos kumpikaan heistä ei ole jatkamassa KooKoossa ensi kaudella niin siinä mielessä ihan järkevää päästää heidät jo nyt pois, koska tyhjennysmyynteihin kerran on lähdetty.
   
 7. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Ei Lukkoon vaan TPS:ään, HTT:n uutisia
   
 8. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ok. KooKoota tyhjennetään nyt siihen tahtiin, että tässä vauhdissa ei tahdo kohta pysyä mukana ketä viedään minnekin. Haatajaa ollaan välillä viemässä Kärppiin, välillä Lukkoon ja nyt siis TPS:ään. Lehtosta taas vietiin ensin Kärppiin ja nyt ulkomaille. Eikö Irvingistä ole mitään huhuja liikkeellä? Nythän jollekin joukkueelle olisi Josh Greenikin tarjolla, koska hän pääsi juuri pois sairastuvalta. Voi olla ensi kauden joukkueen kasaaminen hiukan haasteellista, koska nyt näyttää, että yhtään kärkipään pelaajaa ei ole jäämässä KooKoohon.
   
 9. Keyser Jäsen

  Eikös joku huhuillut, että KooKoolla ois kaksi "merkittävää" jatkoa rustattuna. Voisko alkaa sitten mutuilemaan, että nää on Green ja Irving/Bratwurst(Green ainakin uutisoinnin mukaan pelaa huomenna, josta kai voi pientä toivon kipinää herätellä). Ei tuu ainakaan mieleen, että kukaan muu vois enää olla "merkittävä".
   
 10. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Olen samaa mieltä. Ei siellä kyllä muita "merkittäviä" edellä mainittujen lisäksi ole. Toki onhan siellä muutamia pelaajia Greenin, Irvingin ja Broadhurstin lisäksi, joille toivoisin jatkosopimusta. Haataja tietysti ykköstoiveena, mutta hänet lienee siis huhujen mukaan jo menetetty muualle. Niko Tuhkaselle, Mikko Alikoskelle ja Anrei Hakuliselle toivoisin kuitenkin jatkosopimuksia, vaikka ei näitä sopimuksia nyt voida luonnehtia "merkittäviksi".

  Sellainen tuli vielä mieleen, että kun mm. Lehtosta ja Haatajaa huhutaan muualle niin miten tulisi suhtautua eiliseen Kultasen lausuntoon?

  Kiitämme Malista, O’Connoria sekä Kantolaa yhteisestä taipaleesta ja jatkamme nyt eteenpäin näillä miehillä, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi.

  Siis miten voidaan jatkaa eteenpäin näillä miehillä, jos pelaajia on edelleen poistumassa ovista ja ikkunoista?

  Malinen, O’Connor ja Kantola HIFK:hon – Mieho ja Saarelainen Kouvolaan | KooKoo
   
 11. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  @Old Tom eihän tuossa sinänsä sanota miten kauan noilla miehillä jatketaan, kunhan "eteenpäin".

  Irvingin luulisin olevan tämän kauden näytöillä hiton kallis pelaaja ensi kaudelle pidettäväksi. Toki olisi komea sulka KooKoon lakkiin jos onnistuu mutta luulisi että söisi useammankin kärkiukon palkan budjetista mikä tarkoittaisi sitten kompromisseja kentällä.
   
 12. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat, tappelut, JoKP ja Solmu Salminen
  Lainaus:
  Älähän anna väärää todistusta lähimmäisestäsi. Minä olen käynyt erittäin hyvällä tahdolla auttamassa mikkeliläisfaneja eteenpäin Jukureiden ketjuissa uhriutumatta missään vaiheessa millään tapaa. Olen siellä vaan suosiolla skipannut tunnekuohun vallassa kirjoitetut surusilmäiset viestit, joihin muuten näin sivumennen sanoen tämä nimimerkki @Jayzon on valitettavan usein syyllistynyt. Minusta olisi palstan keskusteluilmaston puolesta hienoa, jos keskustelijat osaisivat erottaa toisistaan antamani kaltaisen asiallisen kritiikin ja esim. nyt Jayzonin harrastamaan tyylittömän ja mielikuvituksettoman pitkän linjan asiakirjoittaja Old Tomiin kohdistuvan vittuilun.

  Minusta tuo Kookoon toiminta on ihan asiallista. Näinhän saa toimia ja on varmaan pakko toimia. Tämä kausi on ohi, ja varmaan jatkot sitten ensi kauden ketjussa. Pikkaisen synkältä näyttää Kookoon suhteen kyllä kokonaisuutena. Tosin, jos yhtään lohduttaa, niin niinhän se näyttää Jukureillakin.
   
 13. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Olet @Wiljami aivan oikeassa. Kultanen ei tosiaankaan lupaa, että näillä miehillä jatkettaisiin kauden loppuun saakka. Voihan hyvinkin olla, että seuraavat myynti-ilmoitukset julkaistaan vaikkapa huomenna KooKoo-Sport -pelin jälkeen. Tämän kauden osaltahan tilanne on ihan sama vaikka myytäisin kaikki pelaajat. Lähinnä ensi kautta ajatellen toivoisin, että pajatso ei ihan kokonaan tyhjene.

  Ei varmasti ole kovasti liioiteltua sanoa, että Leland Irving on kaikkien aikojen paras pelaaja KooKoossa. Toivelistalla ykkösenä tottakai olisi Irvingin jatkopesti, mutta pakko on myöntää realitetti ja myöntää, että todellinen ihme saa tapahtua, jos KooKoo saa Irvingin pidettyä vielä ensi kaudella joukkueessaan .Jossain huhuissa Irvingiä oltiin kovasti viemässä ensi kaudeksi HIFK:hon, mutta mikäli olen oikein ymmärtänyt, aikoo hän vielä katsoa NHL-kortin. Tietysti jos hän tippuu taas NHL-leiriltä niin liiga saattaa olla vielä hänelle varteenotettava vaihtoehto ensi kauden osalta. Ei taida kyllä KooKoon rahkeet rittää millään Irvingiin.
   
 14. Kurt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat HIFK
  Lainaus:
  Mikä nyt sitten on kenenkin mielestä merkittävä. Jonkun mielestä Hakulinen ja Jacobsson olisivat merkittäviä.

  Haataja ja Irving olisivat oikeasti merkittäviä. Soturi Green taitaa olla jo 40 ja kauppa kolisutti muutaman kerran, joten ei ehkä enää olisi merkittävä, Hursti siinä ja siinä.
   
 15. Lähemäen Dynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, TML
  Lainaus:
  Pakko sanoa karate että oot siä kyllä kova jätkä!
   
 16. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Toisaalta mikseivät tässä tilanteessa (ulos NHL-leiriltä -> Liigaan) riittäisi, kun riittiväthän ne tälläkin kaudella? Kyllä tuolloin syksyllä muillakin jengeillä oli tiedossa Irvingin taso, mutta maalivahtitilanne ei tainnut millään muulla seuralla olla niin akuutti kuin Sumulaaksossa. Toisaalta on eri asia voidaanko tällaista mahdollisuutta jäädä erikseen odottamaan ensi kaudella, koska olihan tuo syksyn maalivahtisekoilu aikalailla, toivottavasti, erikoistilanne. Tämä kausi tosin on taas kerran osoittanut hyvän maalivahdin tärkeyden ja myös sen, että nimekkäätkin kenttäpelaajat voivat lopulta olla aika floppeja, jos joukkueelle ei synny yhteistä pelillistä säveltä. En heittäisi kirvestä ihan suorilta kaivoon, jos Tuokkolan ensi kauden joukkue olisi kentällä hieman nimettömämpi kuin tällä sesongilla, koska se vastaavasti on Tuokkolan, ainakin osin, kasaama jengi, ei muiden kokoama lauma, jota pistettiin valmentamaan kesken kauden. Olen varsin kaukana Tuokkola-fanista, mutta antaa miehen yrittää.

  Jos Irving puolestaan päättää jäädä suoraan Eurooppaan, niin silloin saattaa kyllä olla liian kova luu Kouvolaan, mutta toisaalta elämä on valintoja ja Lelandissa tiedetään tasan mitä saadaan. Ukkohan ainakin puheidensa mukaan (joo, hokijargonia) diggaili Kouvostoliiton rauhallisesta meiningistä perheensä kanssa ja toisaalta äijä on alle 5000 asukkaan käpykylästä eli varmasti jopa Voikkaakin näyttää isolta cityltä.
   
 17. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  HIFK:n osiossa kerrottiin, että Malinen ja O'Connor olisivat allekirjoittaneet sopimuksen HIFK:n kanssa myös ensi kauden osalta. Jos tämä pitää paikkansa, niin aikaisemmat huhut Malisen sopimuksesta Tapparan kanssa on ollut siis puppua. Malinen sai omien puheidensa mukaan tiedon mahdollisuudesta siirtyä HIFK:hon vasta lauantaina siis tappiollisen Lukko-pelin jälkeen. Jos KooKoo olisi tuon pelin onnistunut voittamaan niin kukapa tietää vaikka Jakke olisi pelannut meillä loppukauden ja mahdollisesti myös ensi kauden.
   
 18. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Oli tämän verran vielä pakko kommentoida, kun kaikkien pellejen yliklovni tuli jutulle.

  Lainaus:
  Nyt sie vasta vitsin murjasit! :D

  Lainaus:
  Olenko? Voi olla. Ei tule erityistä tapausta mieleen, mutta en pidä mahdottomana. Mutta mitään sinä et kyllä yleensä skippaa, aina sieltä jotain piikkiä löytyy.

  Lainaus:
  HAAAAAHAHAHAHAHA

  Lainaus:
  Myönnän osittain. Olisi pitänyt pystyä hieman laadukkaampaan trollaukseen.

  Lainaus:
  ... ja sitten parodiahorisontti ylittyi jälleen. :D

  On hyvä muistaa, että jos vaikka muuten näyttäisi elämä synkältä, niin kyllä Kouvostoliitosta aina pari oman elämänsä pellehermannia löytyy pitämään iloa yllä elämässä! :)
   
 19. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Haataja ja Irving ovat kokoonpanossa tänään, joten ainakin toistaiseksi Välimaa pitänee herroille niin kovaa hintaa, että kauppoja ei ole tullut.

  Ja @Jayzon ja @karate Mauri voisivat siirtää meisseleiden mittauksen jonnekin muualle..
   
 20. Kurt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat HIFK
  Lainaus:
  Ja hemmetin hyvä niin. Ei noita pelaajia pidä suoraan pois antaa, vaan niistä pitää saada kunnon hinta. Loppukauden liksa + jotain muita ehtoja (rahaa, sopiva pelaaja myös ensi kaudeksi).

  Haataja ja Irving lienevät KooKoon mittakaavassa kalliita pelureita, joten heidän osaltaan kylkiäinen voi olla pienikin, mutta Lehtosesta tuleva palkkasäästö on pienehkö, joten siihen tarvitaan jotain maustetta sekaan, jotta mies irtoaa.
   
 21. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Onko Broadhurst vielä KooKoon mukana?
   
 22. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  On kyllä, sen sijaan Green ja Lehtonen puuttuvat kokoonpanosta. Lehtonen lienee kaupan/kaupattu jo, mutta Greenin tilanne on epäselvä.
   
 23. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Missäs nuo kokoonpanot ovat? KooKoo mainosti somessa, että uutta lakritsia on tullut, ja Kouvolan Sanomat taas tiesi kertoa, että aurinko nousi Kouvolassa tänäänkin.

  Ehkä toimistolla puhelimet ja faksit käyvät kuumina, kun pelaajia yritetään kaupata muihin seuroihin. Jos sen Immosen saisi jonkun kaupan kylkiäisinä ujutettua muualle, niin hyvä olisi.
   
 24. Kurt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat HIFK
  Lainaus:
  Eilisessä loukkaantumistilanne - uutisessa sanottiin, että "Josh Green on tervehtynyt taas pelikuntoon."

  Mahtaisiko joku haluta vielä vanhan sotaratsun pleijareihin. Pieni peliaika ja ylivoimalle maskiin vääntämään. Tappara olisi sentteriä vaille? Kelpaisikohan? Greenin voisin näissä säästötalkoissa antaa ihan loppukauden palkkakulujen hoitamisella. Oletettavasti KooKoon parhaiten palkattu peluri Haatajan ja Irvingin ohella.
   
 25. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Liigan sivuilta löytyvät.