Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

KooKoo kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Minor, 16.09.2016 klo 13.35.

 1. Erätauko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Joku täällä kirjoitteli vähän aikaa sitten, että teidän kausi on ollut surkea kaikilla mittareilla tahansa katsottuna. Saanen huutaa teidän pöytiin sen verran, että itse näen asian toisin. Mielestäni on aika huikeaa, että teillä on vasta toinen kausi Liigassa menossa ja silti taistelitte pleijaripaikasta kynsin ja hampain aina siirtorajoille asti, eikä se vieläkään ole toki ohi.

  Joukossa on kuitenkin paljon seuroja, joilla on vuosikymmenten kokemus tästä sarjasta, joten itse olen seurannut teidän touhua erittäin positiivisin mielin. Toki odotukset olivat aika kovia tähän kauteen lähdettäessä, mutta realismia on sekin, ettei menestys tule etenkään alkukausina helposti. Tällainen pieli välikommentti vain...
   
 2. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  No nyt se viiva on taas 4 pisteen päässä. Joukkue näyttää siltä että nyt on henki päällä. Saas nähdä miten tässä vielä käy, ainakaan kukaan ei enää mediassa KooKoota laske mukaan skabaan ja sehän meille passaa
   
 3. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Ryhdikästä tekemistä kerrassaan myyntien jälkeen. Pakko antaa kova tunnustus ja hyvä henki sekä rentous tekemisessä huokuu (vihdoin) katsomoon asti.
   
 4. KPL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Q
  Lainaus:
  Tiistaina sysipaska-IFK ryyditettynä muutamalla tutulla vahvistuksella. 3 in a row? Kantolan ja Immosen poissaolo näkyi kyllä taas mukavalla tavalla. Toinen on laiska/saamaton ja toinen ehkä kädettömin/hitain pelaaja missään(pl. alle 3 metriä maalista).

  Kokoonpanohan oli näissä molemmissa voittopeleissä ihan hyvä ja ilme vielä parempi. Irving ei itse asiassa voitoista huolimatta esittänyt näissä matseissa parastaan ja silti voitot irtosivat ansaitusti. Tänää captain Green oli se pääsyyllinen, että voittoa tarvitsi lopussa edes jännittää.
   
 5. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Lainaus:
  Ja todella paskaiset naurut tälle niin että räkä lentää. Ai että minä rakastan itseironiamahdollisuutta (lainattu viesti on tästä ketjusta 12.2.2017).
   
 6. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Jos tuota loppuohjelmaa vilkuilee niin eihän siellä ole kuin yksi etukäteen mahdottoman kuuloinen ottelu, JYP - KooKoo. Toivottavasti pelaajat ei vilkuile vaan jatkaa samalla linjoilla.
   
 7. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Eilen Ruudun 4.erä ohjelmassa Nyholm, Lehterä ja Kortelainen puhuivat juuri tästä. KooKoo on pelannut nyt kaksi peliä ilman isompia paineita, koska tyhjennysmyynnit ja pleijarit karkasi. Sitten hupsista, kaksi voittoa ja se viiva onkin taas näköpiirissä. Miten joukkue tuon käsittelee, alkaako taas jännittämään ja flow häviää kun paine kasvaa. Vai pysyykö kuuppa kylmänä ja mennään peli kerrallaan. Mielenkiintoista nähdä.
   
 8. Väpä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Tänään tuli mukavasti apuja esim. Saipalta ja HIFK:lta. Entä jos sitten kuitenkin...
   
 9. KooPee Jäsen

  Lainaus:
  Kuului tänne asti kun KooKoon pelaajien päät hajoilivat kun yhtäkkiä peleillä onkin taas merkitystä. Verenkierto lakkaa kun pelaajat puristaa unissaankin mailaa. Ennustan seuraavaan peliin KooKoon totaalisen raiskauksen.
   
 10. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Ei tule tapahtumaan, koska ei olla kotona ja ison yleisön edessä merkityksellisessä matsissa. Tuolloin voisi tulosvetoon helposti heittää sen KooKoo 0,1 ja HIFK 5,6,7.
   
 11. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  HIFK on pelannut huonosti kotonaan, joten tiistain matsi ei ole lainkaan toivoton. Siellä on varmasti valtavat paineet edelleen, vaikka tämän illan Sport-voitto auttoikin vähän. Kieltämättä kävi kuitenkin minullakin mielessä, että mitä jos KooKoo alkaa taas puristaa mailaa, kun säälipaikkaan onkin yhä jonkinlaiset mahdollisuudet. Mutta kyllä sitä mailaa puristaa IFK:kin.
   
 12. KPL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Q
  Yllättävän tahmea KooKoo oli eilen kehissä vs. tiistain IFK-peli. Toisaalta Pelicans vaikutti kyllä paria napsua kovemmalta jengiltä, vaikka pistejako näiden pelien osalta oli mitä oli. Tiistaina saatiin vähemmän kuin ansaittiin ja eilen kenties vähän liikaa. Maalit ratkaisee jne. OPG:lta taisi tippua pari hammasta toisessä erässä, mutta palasi kolmanteen, joten kai ne saatiin liimattua takaisin :) Kokoonpanoja katsellessa tulee ehkä vähän ikävä myytyjä pelaajia, mutta toisaalta otteet ja pistesaalis puoltaa taas toista näkökantaa. Pelihän on kaikilta muilta osin parempaa pl. ylivoima, joka on todella onnetonta. Pakistosta puuttuu tulivoima täysin ja pelintekijääkään ei oikein ole, saati sitten neliön keskelle heittää voimakasta rightin pelaajaa. Virtanen sniperina neliön keskellä menee lähinnä huonosta vitsistä. Kakkosyyvee sitten menee mielikuvituksettomuudessa jo ihan omiin sfääreihinsä. Broadhurst on hyvä pelaaja omassa ruudussaan, mutta yv:n pyörittäminen ei näihin skillseihin kuulu. Irvingin mahtivire pelasti pisteet.

  Haatajalla aikamoinen off-viikko. Tiistaina missasi pari elintärkeää avopaikkaa ja taisi jonkun turhan jäähynkin napata. Lauantaina sitten puolihuolimaton kolaus Kousan selkään 2+10 ja kiekko katsomoon kolmannessa erässä, josta Pelicans rokotti tasoituksen muodossa. Laskentatavasta riippuen 2-3 pistettä meni noihin räpellyksiin. Joskus näin.
   
 13. KPL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Q
  Kyllä ne pleijaritoiveet taisivat viimeistään tähän iltaan kariutua. Onhan tuo kokoonpano melkoisen heikko ja siihen nähden 3 tehtyä oli ihan hyvä suoritus. Peli samantyylinen kuin lauantain Pelicans-matsi eli 1. erä ok ja siitä johdossa tauolle. Sen jälkeen toivotaan ettei omissa soi.

  - Irving ei enää maagisessa vireessä.
  - KooKoon keskushyökkääjät nolostuttavan huonoja aloittamaan.
  - Virtanen ja Juutilainen av-aloittajina tarkoittaa automaattista häviötä ja tänään myös 2-2 maalia.
  - Virtsillä ei ole mitään annettavaa kiekollisessa roolissa.
  - Jokelalle maukkaat 2 jäähyä, joista molemmista Ässille maali. OPG:n kakkosen aikana ei sentään heilahtanut.
  - Tyhjennysmyynnit iskeneet näkyvimmin ylivoimaan, joka on alle arvostelun. 5-3 oli myös valua käsistä ja vain ihme toi pomppumaalin siitä.

  Plussaa kuitenkin siitä, että myyntien jälkeen peli-ilme on ollut hyvä ja pisteitä tullut taas paremmin, vaikka ei tuolla ole ehkä Saipan kokoonpanoa lukuunottamatta huonompaa nippua laadullisesti kehissä. Lopulta vain 2 merkityksetöntä kotipeliä kaikesta huolimatta.
   
 14. Keyser Jäsen

  Kiekollisen osaamisen puutos näkyi tänään aika selkeästi. Terry on ihan hyvä, mutta meno aikamoista meuhkaamista varsinkin kun ylivoimaa pitäisi pyörittää.

  Hakulinen parantanut alkukaudesta jonkin verran, sairaan nopee. Toivon itse, että saadaan jatkoa sinne suuntaan.
   
 15. KPL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Q
  Lainaus:
  Broadhurstia ei kyllä saisi laittaa yv:tä pyörittämään. Kiekko ei meinaa pysyä lavassa, eikä mitään ajatustakaan oikein ole. Mielummin vaikka Savilahti tai Hakulinen, mutta eihän heistäkään siihen ole. Ei ole kyllä viivaankaan heittää oikein minkäänlaista.
   
 16. KPL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Q
  Aika tiukka sentterinelikko oli muuten tänään kehissä, kun ainoastaan viltistä nostetun Jack Immosen aloitusprosentti oli yli 50. Virtanen, Mieho ja Juutilainen seilaavat jossain 43-45% välillä. Juutilaista on aiemmin aloitusspesialistiksikin tituleerattu.

  Juutilaisella alle 40% puolustusalueen aloituksista. Aika katastrofaalinen tilasto.
   
 17. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Aloitukset ovat kyllä tökkineet monessakin pelissä. Virtsi jos haluaa tuunata pitkää uraa sentterin paikalla liigassa, niin aloituksia pitäisi kesällä hioa. Ja toki paljon muitakin ominaisuuksia, ei vaan kyllä tuo kärkisentterin rooli lähde yhtään. 3-4 sentterinä taas teki ihan hyvää duunia ja saa nyt kyllä Tuokkolalta ainakain luottoa.
   
 18. Ansa Paitsio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Loppua vaille valmis näyttää tämä kausi olevan. Itseni mukaan lukien - kauteen lähtö Kultasen laatimalla ruokalistalla oli todella maittava. Odotukset hyvin menneen untuvikkovuoden jälkeen olivat korkealla. Oli syytä odottaa hyvää kautta. Mutta kappas vaan. Loukkaantumisetko ne lopulta pistivät kapean ruokalistan uusiksi, lopullisesti? Kassassa alkoi pohja näiden myötä häämöttää. Miehistöä pistettiin myyntiin, mikä taloutta ajatellen lienee viisasta. Kauteen lähdettiin #entistä paremmin# teemalla. Pahimmassa skenaariossa sijoitus on liigan jumbo. Joten ei ilmeisesti ainakaan paremmin.
  Uskoisin, että toimistossa on haasteita ensi kautta ajatellen enemmän kuin riittävästi.
  Vielä on muutama kapina jäljellä, joista on kunnialla selvittävä.
  Loppuun on mentävä arvokkaasti.

  ps. ja mainitut hyvät jatkajat saavat olla HYVIÄ jatkajia
   
 19. Keyser Jäsen

  Lainaus:
  Maalivahtisaatanan kirous, Valmentajan vaihto ja Tyhjennysmyynnit.

  Saa olla kunnon optimisti, että löytää jotain positiivista tästä kaudesta. Harmittaa, että tuleva kausi kiinnostaa enemmän kuin nykyinen jo tässä vaiheessa kevättä. Menee yli lajirajojen, mutta legendaarinen Tuomas Virkkusen: Pedro tarina kuvastaa mielestäni hyvin tätä KooKoon kannattajan arkea. "Ensi kausi, Ensi kausi"
   
 20. Konkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kertokaas nyt viisaammat miksi meidän ykköskentän sentterinä pelaa M.Virtanen onko siihen muuta syytä kun,että on kookoo kasvatti itse en muuta syytä keksi,ei voi olla pelillisiä syitä tai sitten en lajista mitään ymmärrä.
   
 21. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Lainaus:
  Kukas siihen laitettaisiin? Jarkko Immonenko? Ei siellä paljon tarjontaa tuohon tonttiin ole. Mieho toki voisi siinä viilettää, mutta Virtsi sitten ottaisi hänen paikkansa. Olisiko se parempi ratkaisu? Juuti tietysti on myös tarjolla. Pärjäisikö Virtanen sitten Tammisen ja Alikosken kanssa?

  Eli kun joku ei miellytä on mietittävä vaihtoehtoja, mutta niin että myös muu kokonaisuus on otettava huomioon.
   
 22. KPL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Q
  Lainaus:
  Rehellisyyden nimissä ei noista muista ole sen paremmin tuota tonttia täyttämää, joten samapa missä järjestyksessä nuo sentterit ovat. Ensi kaudelle sitten voisi miettiä enemmän kenelle on käyttöä ja mihin rooliin. Esim. Juutilaisella ei ole mitään käyttöä ylemmissä kentissä, kuten ei ole Virtasellakaan, joten vähintään pari ylempien kenttien sentteriä tarvitaan, eikä Green ole niistä kumpikaan, saati Immonen.
   
 23. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Ei ole taas Greeniä näkynyt viime peleissä kentällä. Nähdäänköhän miestä jäällä enää tällä kaudella? Kiinnostaako sitä enää edes pelata? Mistään uudesta loukkaantumisesta en ole ainakaan itse kuullut. Voi v-u kun on nolo loppu hienolle pelaajalle.

  Parasta tässä kaudessa on se, että se loppuu viikon päästä.
   
 24. KPL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Q
  Lainaus:
  Voisi kuvitella, että liittyy näihin aivotärähdyksiin. Tässä vaiheessa voi olla jo parempi olla pelaamatta muutenkin, jos lopettaa parin pelin päästä.
   
 25. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Lainaus:
  Ja otteet ovat kyllä olleet aikamoisen heikkoja paluun jälkeen - terä hukassa ja mieli jossain muualla kuin kaukalossa, siltä se näyttää, mutta toki voi johtua noista vakavista tälleistä. Oli miten oli, niin kaikkea hyvää Greenille. Ei tämä uraa pilaa, hieno pelaaja ja viime kaudella hänen panos joukkueelle oli huikaiseva. En edelleenkään ole montaa kertaa nähnyt yhden pelaajan kantavan koko joukkuetta reppuselässään tuohon malliin, jota Josh viime kaudella teki.