Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

KooKoo kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Minor, 16.09.2016 klo 13.35.

 1. KPL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Q
  Lainaus:
  Sanoisin, että oli muutenkin viime kautta huonommassa tikissä jo ennen aivotärähdyksiä, mutta sen jälkeen vielä pari napsua heikompi. Kyllä varmaan itseänikin jännittäisi, jos melkein jokaisesta kontaktista tulee aivovamma, kuten case tuntui vähän olevan sen ekan tällin jälkeen.
   
 2. Ansa Paitsio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Niin...Kun miestä (JG) ei ole näkynyt niin jotenkin alkaa tuntua, että homma taitaa olla taputeltu. Viisasta jättää turhat pelit pelaamatta. Hieno mies, hieno pelaaja. Hieno ensimmäinen kausi joukkueessa, toisen sotki "töötit". Däm! Ois niin tarvittu.
   
 3. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo,Josh Green,Kouvolalainen pääsarjapalloilu
  Lainaus:
  Juuri näin, täysammattilainen jos kuka. Harmi että homma loppui näin ja vielä enemmän harmittaa ne jotka eivät osaa Greeniä arvostaa. Voipi mennä tovi että vastaava kaveri riveihin saadaan. Kyllä sylettää nimittäin katella Virtasta ykkösen sentterinä, ei ole omassa roolissaan ei. No, pakkohan siihen on joku laittaa.
   
 4. kahden suunnan sentteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Greenin pelaaminen nyt hiipui liikaa tälle kaudelle jo ennen tärskyjäkin (toki kuntohuippunsa olisi 101% varmasti ajoittunut vasta pleijareihin ilman niitä), mutta Haatajan en olisi ikinä uskonut pelaavan enää tuollaisella tasolla. Kantoi varmaan jotain kolmisenkymmentä peliä koko joukkueen hyökkäyspeliä reppuselässään aivan crosby-/jarilitmasmaisin ottein, rakensi peliä, loi maalipaikkoja, iski limppuja sisään ja jaksoi koko kauden pelata kovia minuutteja korkealla fyysisellä suoritustasolla. Näiden tyyppien takia katson lätkää.
   
 5. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Lainaus:
  Kyllä, Haataja oli joukkueen todellinen johtaja. Jos jatkaa, niin kapteenin C rintaan.
   
 6. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Joo, paljon on sanottu päättyneestä kaudesta, joten ei ole ollut oikein mitään lisättävää.

  Kai sitä voisi ehtiessään raapustaa jotain pelaaja-arvioita ja päivittää pistekäyrän tälle kaudelle. Tulossa on.
   
 7. kahden suunnan sentteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Ennen kautta näytti, että kympin sakkiin mennään että heilahtaa, olihan joukkue vain vahvistunut paperilla Lammassaarien ja Watkinsien vaihduttua Immosiin ja Broadhursteihin.

  Vallinin Arilla taisi lopulta olla korvaamaton merkitys joukkueen hitsautumiselle, työmoraalille ja sellaiselle psykologiselle ilmapiirille jossa vaikeudet kääntyvät yhdessä tehdyn päivittäisen työn kautta voitoiksi. Muistammehan esim. huhut hallin käytäviltä, kuinka laittoi loppukesästä jo mestisvälikaudella diivaillutta Rajalaa välittömästi ruotuun hommaa myrkyttämästä.

  Mutta kuten sanottua, Mattilan Petrille tästä lankeaa suurin henkilökohtainen vastuu. Altavastaajakiekkoa yritettiin "nopeuttaa" kuten me katsojat nyt vaikka maajoukkuetouhuissa olemme erinäisissä turnauksissa huomanneet käyneen, ja tuloskin oli ihan yhtä hyvä: Tiiviin viisikkopelaamisen hyödyistä päästiin ja hajanaisen sekoilun haitoista saatiin nauttia. Siinä missä läpi koko avauskauden aina kevääseen saakka KooKoo kykeni peliä tappamalla myös itse vaikuttamaan ottelun kulkuun, sophomore-kaudella homma meni virtauksen hallinnan kannalta enemmän ja enemmän peleissä vastustajan mukana roikkumiseksi. Hyvin nopeasti sitten katsomoon alkoi näyttää siltä, että jengi on menettänyt uskonsa omaan tekemiseensä ja eritoten valmentajan juttuun. Tässä kohtaa sitä Vallinia oltaisiin tarvittu. Henkistä ryhtiliikettä saivat kyllä omallakin porukalla aikaan, propsit siitä Mattilalle tai kuka siellä nyt saikaan jengiä motivoitua. Se taistelun aloittaminen vaan ei auttanut, kun voittamiseen olisi vaadittu myös taktista selkänojaa.

  Tuokkola hoiti hommansa oudolla materiaalilla ihan mallikkaasti. Mielenkiintoista nähdä mihin tsemppitsemppikiekko meidät tulevina vuosina vie, kun Tumppi pääsee naaraamaan markkinoilta omannäköisensä sporttiset nuoret joukkueet.