Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

KooKoo kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Minor, 16.09.2016 klo 13.35.

 1. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Citius, altius, fortius - Nopeammin, korkeammalle, voimakkaammin.

  KooKoon paluu liigaan kaudella 2015-2016 tuotti kunniallisen 11. sijan. Kesän aikana joukkue ja valmennus on vahvistunut kaikilta osin, joten rohkenin aloittaa kausiketjun Olympialiikkeen motolla. Juuri muuta tavoitetta ei tälle kaudelle voi asettaa. Vaihtuuko "kultainen ananas" playoff -paikkaan?

  Harjoituskausi on takana ja liigapelit alkavat. Tästä se lähtee, Go on KooKoo!
   
 2. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Kultaisesta ananaksesta en tiedä, mutta tästä tuli mieleen, että KooKoon pelaajille voitaisiin ottaa takaisin käyttöön jatkoajan legendaariset "palkinnot":

  Kultainen banaani (Timo Nurmberg Memorial Trophy): jaetaan ottelun parhaalle KooKoon pelaajalle

  Nihkeä rypäle (Jani Haapalainen Memorial Trophy): jaetaan ottelun huonoimmalle KooKoon pelaajalle

  Märkä merileijona (Ossi Louhivaara Memorial Trophy): jaetaan silloin tällöin, kun joku KooKoon pelaaja teki erityisen hienon yksittäisen suorituksen
   
 3. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Timanttinen aloitus kaudelle !!! Siis tarkoitan kauden ensimmäistä erää. En muista nähneeni noin hienoa, kokonaisvaltaisesti yhteen pelaavaa viisikkoa ja joukkuetta ( olen toki nähnyt mutten muista koska ).

  Aloitus oli niin huimaava että 2.erässä olikin tapahduttava notkahdus ja viisikkopelin hajoaminen. Muutenhan tämä porukka porskuttaisi mitaleille tällä kaudella ja helposti.

  Erityismaininta: #11 Sami Tamminen. Ensimmäinen Liigaottelu ja erittäin täysipainoista tekemistä. Tamminen mm. käveli keskeltä läpi koko SaiPa -viisikon maalintekopaikkaan asti, mutta...

  Pieni miinus: #37 Terry Broadhurst. Ei päässyt pelin sisälle missään vaiheessa. Vaihdettiinkin rotaatioon Kriinin kentästä sotkemasta. Pelaamattomuus taisi näkyä yliyrittämisenä.

  Vielä kerran: Ihan Vitun Hieno 1. Erä KooKoo. Jo tuon yhden erän takia kannattaa raahautua hallille.
   
 4. KPL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Q
  Yleiset huomiot kauden avauksesta:

  - yv kovalla tasolla, vaikka Malinen ei ole edes kehissä pyörittämässä peliä. Kolmen maalin lisäksi Lehtonen veti pari tolppaa 5-3:lla ja taisi siellä muutama muukin läheltäpiti olla maalien lisäksi.

  - Treutle vaikuttaa ihan pätevältä maalivahdilta. Suhteellisen rauhallinen ja varma veskari tämän illan perusteella. Iso harppaus Cloutierin tasosta eteenpäin.

  - Kantola. Uusista miehistä positiivisin esitys ja tullee tekemään kohtuulliset pisteet tällä kaudella. Voimakas, kohtuullisen näppärä ja ylipäätään viekas pelaaja.

  - Broadhurst. Aika meh esitys, mutta ei dumata vielä. Raameja kuitenkin on. Tuskin tästä mitään Watkins versio 2:sta saadaan. Tosin Watkinskin oli ihan fine perusluutija, jos ei odottanut maaleja tai muuten erikoista kiekollista pelaamista.

  - Savilahti. Toinen Ipan mies ja se vähemmän näkyvä ainakin tänään. Ei jäänyt mieleen erityisemmin.

  - Vainio aika rohkeaa peliä ajoittain ja lopulta taisi saada ansaitun vilttikomennuksen sekoiltua kiekon kanssa riittävän monta kertaa. Eiköhän tuo kuitenkin paranna ajan myötä.

  - Immonen onnistui alustamaan yhden maalin, mutta valitettavasti se oli Saipan 2-2 tasoitus, kun Jack ei saanut kiekkoa sudittua päätyyn, vaan se jäi saipalaisen lapaan ja vastahyökkäyksestä kolisi omissa.

  - Nelonen oli ajoittain surkea, eikä millään tavalla tuonut turvallisuuden tunnetta omassa päässä pelatessaan. Tuohon sopisi keksiä lääkkeitä. Koiviston voisi kenties nakata katsomoon Malisen palattua kokoonpanoon ja jos niitä hyökkäyspään vahvistuksia tulee myöhemmin sisään, niin sitten Alikoskea/Juutilaista popcorneille.

  - Pelli. Valitettavasti toistaa samoja virheitä kuin viime kaudellakin ja sitten tietysti fyysiset realiteetit ovat pysyviä, niin aika köykäsillä näytöillä ollaan jatkuvasti pelaavassa kokoonpanossa. Jack Immosen palattua kotikonnuille Pelli ei enää ole ainoa "oma" pelaaja, niin voisiko hänet sen jälkeen vaikka vuokrata mestikseen? 2-1 maalissa myös vahvasti mukana sekoiltuaan pahasti hieman ennen maalia.

  - OPG yllätti positiivisesti. Oli ihan ok. Ei sekoiluja, ei jäähyjä. Peruspeliä.

  - Koponen. Tuttu pelaaja, mutta nyt ns. keikkamiehen statuksella. Mielummin hänen peliään katseli kuin esim Pellin vastaavaa.

  - Voiton takuumiehinä tutut Green, Haataja, O'Connor jne. Ammattimiehiä yms. kliseet tähän.

  - Toive Lehtoselle olisi sellainen, että jos vaikka jatkossa ei joka toinen lämäri menisi metrin yli maalin, niin kaikki olisivat varmasti tyytyväisiä. Käsittämätön hehtaaripyssy välillä, kun seuraavassa vaihdossa saattaa takoa kiekon kahdesti tolppaan 10 sekunnin sisällä laadukkailla vedoilla. Go figure...
   
 5. IlPadrino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Olin näkevinäni eilisessä pelissä Marlo Koposen kentällä. Mikä hänen sopimustilanteensa on? Olin ymmärtänyt että KooKoo kieltäytyi jatkamasta sopparia tälle kaudelle.
   
 6. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Marlo tuli kuukauden sopimuksella paikkaamaan loukkaantuneita Nyqvistia ja Jacobssonia. Marlo ei ihan molempia vastaa, mutta hyvin stunttasi.
   
 7. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Mun mielestä Hakulisen voi laskea onnistujien puolelle. Ei ollut maalikaan kaukana kun ylärimaan vetäisi terävän kudin
   
 8. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Anrei Hakulinen pelasi eilen todella hyvän pelin ja maalitilin avaaminen hänen osaltaan oli todella lähellä. Voidaan ehdottomasti laskea onnistujien joukkoon.
  Markkanen ei ehtinyt kissaa sanoa, kun Hakulinen veti todella terävästi, mutta maalitolppa pelasti tällä kertaa Markkasen ja SaiPan takaiskulta.
   
 9. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Hyvää analyysiä yllä. Pelli Mestikseen ja nelonen katsomoon yhden pelin perusteella. Ja erityisesti kun mietitään viime kauden näyttöjä, Juutilainen pelasi erinomaisen kauden viime vuonna. Samassa BHursti saa kyllä lisää näyttöpaikkoja.

  Immosen ja Pellin lisäksi kokoonpanossa oli omia myös Tamminen. Pirteä esitys häneltä.
   
 10. Mechalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
  Lainaus:
  Itse muistan Treutlen noista viiden vuoden takaisista junnukisoista Buffalosta, pelasi Saksan maajoukkueessa kaksi kokonaista ottelua jos jätetään ne pelit pois missä hän joko joutui vaihtoon tai tuli vaihdosta. Oli toki turnauksen kolmanneksi paras maalivahti torjuntaprosentilla 93,00.

  (Anteeksi ylipitkä teksti lyhyeen lainaukseen.)
   
 11. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Mikäs ihmeen "nelonen" se kolmikko #22 - #27 - #18 oikeen on? On toki myönnettävä että tälle kolmikolle sattui se vaisumpi ilta, mutta sillä työmäärällä, jonka he tekevät lähes ottelussa kuin ottelussa sellaisia toisinaan sattuu.

  Ja #3 tosiaankin Mestikseen lainalle tai paremminkin Suomi -sarjaan. Ainakaan häntä ei kannata laittaa A SM Liigaan. Siellä hän on nimittäin liian hyvä.

  Grönhomlhan oli ottelussa erinomainen. Selvästi 3parhaan puolustajan joukossa. Toivottavasti alettaisiin nähdä hänen todellinen tämän kauden tasonsa niiden viime kauden esitysten läpi.
   
 12. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Neljäs erä BHurstia takana ja tukkoinen vire jatkui. Homma ei lähde rullaamaan mitenkään. Harjoituspeleissä oli kyllä hyvä sen osalta mitä näin, joten toivottavasti se siitä lähtee.

  Turtle pelaa toista peräkkäin ja ensimmäinen erä meni ainakin todella todella epävarmasti. Tryout pitää harkita loppuun asti. Toisaalta mistä saa paremman.
   
 13. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  No ei nyt Treutlea vielä ulostamaan. Mistä parempi?
   
 14. Kioto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Tuskin mistään.

  Vaikka Treutlelta ei lauantain ottelu ollutkaan niin vakuuttava esitys kuin perjantainen niin oli kuitenkin lauantaisesta KooKoosta oikeastaan ainoita pelaaja joka veti edes ok tasolla, nyt ok tasokaan ei riittänyt kun muu joukkue suoritti heikosti.
  Kyllä Treutle ainakin mut on jo tässä kohtaa vakuuttanut tarpeeksi pätevänä Järvenpään paikkaajana ja uskoisin että tuskimpa sitä parasta Treutlea on viellä nähtykkään.
   
 15. Jaded Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Uskon kyllä,että Treutlen peli lähtee rullaamaan vielä. Nyt toki pomputtaa todella paljon ja aika rohkeita liikkeeittäkin tekee maaliltaan vastaan lähtemisessä. Kunhan saa limpun tarttumaan,eikä pomputtele niin jumalattomasti niin uskon,että hyvä tulee.
  Joukkueen esitys oli kyllä eilen HMV osastoa kun olla ja voi. Tais pannussa muhia liikaa perjantainen voitto ja jäi hyvä maku suuhun. Tietty paremmalla tuurilla olis saattanu maalisarakekkin näyttää enemmän kuin 1.
   
 16. Hummeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOKOO
  Enemmän olisin huolestunut Immosen esityksistä, auttamatta jalka ei meinaa riittää ja kiekollinenpelikin hakusessa.
   
 17. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Minä taas olisin eniten huolissani viisikkopelistä. Yksittäisiä pelaajia on aina toki helpompi syyttää tai ylistää, mutta jääkiekko on joukkuelaji.

  Pelkästään toki ruudulta nähtynynä yksi havainto SaiPa - KooKoo -ottelusta:

  Kuvassa ei juuri koskaan näkynyt 3 KooKoon pelaajaa enempää. Toki silloin näkyi, jos painittiin omassa päässä pidempään tai saatiin jonkinlainen pidempi pyöritys hyökkäysalueelle.

  Mutta ratkaisevissa tilanteissa kuten lähdettäessä hyökkäykseen tai kun otetaan vastustajan kontrolloitu hyökkäys vastaan niin liian vähän miehiä oli samassa kuvassa. Pelaa siinä sitten viisikkona.
   
 18. kahden suunnan sentteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Juuri näin. Ollut todella paska eikä etenkään hyökkäysalueella ole saanut mitään aikaan. Toivottavasti tällä kaudella näitä alisuorittajia pudotellaan rohkeammin pienemmille minuuteille vauhtia hakemaan.
   
 19. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Se on totta. Immonen on ollut suuri pettymys. On vaikea kuvitella 30 pisteen kautta kun noita otteita katsoo. Eilen oli heikko matsi hänelläkin.
   
 20. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  No aika turha tehdä mitään suurempia päätelmiä pelaajista, kun on pelattu kaksi back-to-back-peliä ja loukkaantumisrulettia on alla.

  Mitkä on palstatovereiden realistiset näkymät tämän viikon pistesaalille? Itse ennen kauden aikua kategorioin tätä viikkoa 0-2 pisteen viikoksi ja suurin toive oli lähinnä, että molemmat pelit viedään esim. jatkoille. Ei olisi mikään katastrofi vetää tätä viikkoa vielä nollilla, koska esim. viime kauteen nähden ollaan jo nyt SaiPa-matsien suhteen tasapisteissä ja IFK:lta pistekin tarkottaisi jo parannusta siihen nähden.

  Ensi viikolla sen sijaan on Ilves (v), Sport (k) ja Pelicans (v), joista pitää lähteä minimissään hakemaan viittä pistettä, jolloin pysytään ns. kärryillä.
   
 21. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  0-2 pistettä Turusta ja HIFK -pelistä odotan kunnon haastoa pisteistä. TPS otti Pelsuilta oikein kunnolla kuokkaan, joten jonkinlaista ryhtiliikettä on odotettavissa sieltä suunnasta, toisaalta taas potentiaalia näyttää romahtamiseenkin olevan.

  Lauantaina sitten yleisömäärän pitäisi alkaa vitosellaja pisteistä kunnon tappelu, jos pisteitä tulee mukaan niin loistavaa, mutta tappiokaan ei ole katastrofi.

  e. korjataan yleisötavoitetta vähän alemmaksi, nelosella alkava yleisöluku olisi jees..
   
 22. Hummeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOKOO
  Täysin realistista on ottaa 3p Turusta. TPS oli jo viimekaudella sopiva vastustaja, eikä tuo Pelicans-ottelu lupaavalta näyttänyt. HIFK-peli tulee olemaan hurja taistelu, ja kotipelistä vähintään 1piste.
   
 23. Kurt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat HIFK
  Väsäsinpä aikani kuluksi tällaisen tavoitepistekertymätaulukon. Laitoin Liigan joukkueet jonkunlaiseen järjestykeen ja vetäisin hihasta tavoitteeksi pistekertymän kutakin jengiä vastaan. Tuolla kertymällä päästäisiin 89 pisteeseen, joka oikeuttaisi lopullisessa sarjataulukossa edellisten kausien perusteella sijoille 8-9.

  Ainoastaan Saipaa vastaan pelattu, kerran vieraissa ja kotona. Kertymä toistaiseksi ihan tavoitteen (9/18) mukainen 3/6.

  Kotona tulee kuitenkin enemmän pisteitä kuin vieraista, joten alla olevan perusteella koko kauden tavoite on saada TPS:ltä kotona 3 pinnaa ja vieraista 2, yht (5/12), sekä HIFK:lta kotona 2 ja vieraista 1, yht (3/12).

  Tästä päästään sitten viikonlopun peleihin. Kertymätavoitteen mukainen etenemä olisi saada molemmista peleistä 1 piste, tai jos tuplapeli niputetaan kokonaisuudeksi - yhteensä 2 pinnaa.

  Viime lokakuussa oli kotipeli HIFK:ta vastaan, yleisöä 4512. Sama yleisömäärä olisi hyvä saada nytkin paikalle.

  1. HIFK 3/12
  2. Tappara 3/12
  3. Kärpät 3/12
  4. JYP 4/12
  5. Lukko 5/12
  6. TPS 5/12
  7. Saipa 9/18
  8. KooKoo 0/0
  9. Sport 7/12
  10. Ässät 7/12
  11. Pelicans 10/18
  12. HPK 8/12
  13. KalPa 8/12
  14. Ilves 8/12
  15. Jukurit 9/12
  ------
  yht. 89 p.
   
  Viimeksi muokattu: 22.09.2016 klo 09.52
 24. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Oliko KooKoo viime lauantaina Lappeenrannassa yhtä huono kuin tänään Turussa? Ensimmäinen kotitottelu antoi odottaa huomattavasti parempaa KooKoolta kuin mitä tänään on Turussa nähty.
   
 25. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Ei näin heikko.

  Onhan tämä ensimmäinen erä Turussa aivan farssi, mutta eipä KooKoo muutoinkaan ole nyt tämän kauden seitsemän erän aikana pystynyt tekemään kuin yhden maalin (ajassa 59.59 Leprassa) tasakentällisin eli aika haussa on peruspeli ja Malista huutaa.